43022

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
"az utóbbi időben kevésbé népszerű a simezés" <-- Ez nem igaz. A szimezés népszerűbb, mint valaha, hazai játékos is több van, mint eddig bármikor. Inkább az van, hogy meg van osztva a közösség. Van aki AC-zik, van aki ACC, ott a RaceRoom, az iRacing, az RF2. Régen meg volt egy rFactor, meg esetleg LFS, Race07, előtte meg egy GTR2. A legtöbb magyar AC-ban van, de rengeteg a funolgatós emberke, aki család / gyerek mellett leül megy pár kört, esetleg egy versenyt és ennyi volt a hét. A ligázást meg gyakorlatilag megölte az iRacing. A topok 70-80%-ban ott mennek, mert nem merül ki heti 1-2 versenyben, hanem végig tudják csapatni az egész hetet. Rengeteg a hazai játékos iRacingben és főleg a kompetitív beállítottságúak, szóval valószínű ezért fogyogat minden liga itthon. A RaceRoom rendezi az esport WTCR-t meg egy csomó minden mást, az is elszív egy csomó embert. Én személy szerint azt gondolom, hogy ez a klasszik ligázás lassan halott, valószínű ezért is vagytok ilyen kevesen. -
háát valszeg bennem van a hiba, régebben tudtam ki a top itthol, ma már nem.
beszűkültem :D
Ki most olyan kaliber mint a Norbi volt? (bármelyik, bár GTR-ben nem nagyon voltam otthon, szal inkább Kiss)..az a világverő típus. -
Szia
A 3 kicsit derogáló, természetesen többen voltak, viszont tény, hogy az utóbbi időben kevésbé népszerű a simezés. Az SRS-nél mindig volt/van egy bizonyos mag, akiknek a többsége képviselteti magát ezeken a rendezvényeken. Természetesen egyikőjük sem tegnap kezdte, ami az évek alatt személyesen is összekovácsolta a csapatot (még bőven az SRS előtt). Ha csak 8-10-en vagyunk a pályán viszont fej-fej melletti csata van tizedekre egymástól, akkor vhol már mellékes a létszám, hiszen az egésznek a lényege, hogy az ember kikapcsolja magát és szórakozzon. Ha ez meg van, addig nincs baj, viszont a létszám növelésen lehet javítani, el kell indulni a bajnokságban
. Senkit sem harapunk!
Tulajdonképp mi is csak magunk szórakoztatásáért csináljuk még a mai napig, aki pedig csatlakozik, azt meg szívesen várjuk, ahogy eddig is. 
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2019.09.06. 21:17:38 -
Jó hát én nem a rallyról beszélek. Biztos tuti az is, csak más :) Én arra reagáltam, hogy erősek vagyunk szimben, csak nem AC-znak a topjaink, hanem iR, RR néha RF2. -
azért 380 nevező az elég szép, és 112. versenyző még pontot kapott a Lengyeleknél AC rally-n.
..ha hamarabb tudtam volna én is indulok, amikor átküldték az elérhetőséget akkor tartott 350-nél, csak pont 3 nap nappalosom jött :(
Olaszoknál még mikor mentem 40-60 főig volt a létszám, és az ugye zárt volt már vagy 3 éve. Lengyelekről nem is tudtam hogy így nyomják a rally-t.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.09.06. 20:52:17 -
Nincs máshol, csak a topok iRacingbe meg RaceRoomba vannak :) Ritkán RF2, amikor van valami kupa vagy bármi, aminek értelme van. -
vagy csak behullámoztunk, egy időben nagyon erős volt Magyarország a szimesek közt, most pedig máshol van a labda. Oda kell nevezni
A rally még mindig nagyon megy, és most a Lengyeleken tökre meglepődtem a 300+ indulón. -
Viszont a dirt rally-2-ben indul "online" bajnoksag, (ahol gyakorlatilag keptelenseg nyerni) de az elso harom mindig lepked elore es valamikor ha jol emlekszem januarban, ahol mar csak szigoruan kormannyal es eloben lesz a donto. 10 Dodo-t osztanak szet.
codi championship -
Sajnos (vagy nem) manapság már nem elég az ami 2006-ban elég volt. :)
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.09.06. 09:52:34 -
Jo kis auto valasztas, a palyak mar szerintem nem annyira, de nezve az fb-n az elozo szeria is igazabol egy 3 fos bajnoksag volt, igy kevesbe jon meg az embernek az inger, meg ha biztositva is van, hogy a dobogon vegezzen a letszam miatt :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.09.05. 17:00:16 -
Florian_Boss #42450 Sziasztok, tud valaki linkelni egy f1 2018 modot az assetto corsához (esetleg ha van 2019, akár fizetős is) pályával? :) -
Lassan vége a nyárnak, ideje leporolni a kormányokat és belevágni egy izgalmas Bajnokságba. Kicsit visszarepültünk az időben és a 60-70-es évek igazi versenygépeit vesszük elő egy 7 futamos bajnokság erejéig. Igazi élmény és kihívás ezeknek az autóknak a vezetése és úton tartása. Nincs ABS vagy kipörgésgátló, nagy szárny, csak a nyers erő, amit még élvezetesebbé tesznek a fantasztikus hangok. A futamok pályától függően 45 és 60 percesek lesznek, és, hogy a taktikai harcot még fokozzuk, lesz egy kötelező pit kiállás is. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, várunk mindenkit szeretettel! Izgalmakban gazdag, tartalmas szórakozást szeretnénk ismételten biztosítani mindenkinek.
További részletek: ITT
Hotlap
Facebook
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2019.09.02. 16:34:51 -
bakker
RoS futam 356 induló...
aztaqva -
PacsutaTibi #42447 Van köze. Shaun Clark csinálta a Minit is és a Ginettát is. Bár nem hiszem, hogy két kocsi között valami áthivatkozás lenne. Inkább csak nem nevezett át valami modellt/objektumot szerintem.
-
Ha lecsuszol a join időről, akkor az online lobbyban meg tudsz csatlakozni amúgy... Keresőbe simracingsystem és q-n meg beenged... -
Na az újraindítást nem adta ki az eszem aztán meg már elrajtolt a verseny nélkülem. Majd legközelebb akkor résen leszek. -
Néha csinálja nekem is... De kilepek a játékból és ujrainditas után már tudok csatlakozni... -
Szerettem volna ma menni egy SRS futamot, de mikor a join gombra nyomtam az alábbi üzenet fogadott:
Meg tudja valaki fejteni mi lehet ez, hogy elkerüljem a jövőben? Előtte egy órát gyakoroltam az adott autóval az adott pályán gond nélkül szóval azokkal nincs gond szerintem. Meg hát milyen Ginettát akar, semmi köze nem volt a versenynek semmilyen Ginettához. :( -
Real Head Motion
Kipróbáltam, tök jó, csak még finomhangolni kell. -
Alternative-head-movement
Custom shaders path-ben alapból bennevan.
Utoljára szerkesztette: KRi2, 2019.08.13. 15:25:04 -
Én használtam régen olyat, simán lehet ennyit mozgatni csak a fejed. Azért gyanús hogy az, mert oldalra dől is a kép. Bár ettől még mód is csinálhat ilyet :) -
Nem hiszem, ahhoz túl szabályos a mozgás, ha fejkövetőt használna az szerintem sokkal összevisszább lenne. Találtam egy Real Head Motion nevű modot, szerintem az lesz. Kipróbálom majd a hosszú hétvégén. -
Gondolom freetrack-et használ az illető, vagy akárhogy is hívják ma már. -
Azt, hogy csinálja a játék hogy így mozog a pilóta feje, "benéz a kanyarba", stb.? Az enyém csak néz mereven előre mintha acélból lenne a gerince. Ez valami mod, vagy csak nincs nálam beállítva valami?
-
:)
jó nézni az autó mozgását, ezek az autók bár még nincsenek kész, nem segítik a jó kilincselést, lehet velük poweslide-ra menni, mert könnyű és ahoz képest megvan benne a kraft, de a futóműve nem segít...meg azért akkora kraft sincs bennük, ezért a kasztnit kell mozgatni hogy induljon,...és nagy szögeket necces elvállalni, mert elfogy a szufla és könnyen túl is fordul.
Itt a másik, az Alfa, detto uez, csak itt kedvezőbb a gázelvét:
na de ennyi játék volt, mert vasalni kell azt indul a betonkeverő.. :))
Jelenhet meg bármi,..nekem a mai napig az Assetto a legjobb játék aszfalton, mind rally-ban, mind körpályán....eszméletlen ki tud kapcsolni hogy tud viselkedni az autó.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.07.19. 06:39:18 -
jo lassan mentel, jot tett az atlagfogyasztasnak :) -
ezt meg a pihenőnapon :))
-
Egy kis esti Peklo betonozás után :))
-
Ezer éve nem toltam de VR miatt elővettem nagyon faca lenne ha nem lenne ez az akadás ha lemegyek a fure meg rajtnál be áll mint a szög... erre emlékszem kb 6 évvel ezelőtt azt hittem megszünt van valami orvosság? -
csucsuminator #42431 -
naja, régebben vetem tőle néhányat.. nincs támogatás, nem frissítette az újabb verziókra stb.. :-/ -
PacsutaTibi #42429 pfff... Ez a SimDream bagázs..... Konvertálgatnak mindenfelől 1000 éves ronda modelleket, a fizikáik sem valami jók, ráadásul pénzért árulják... Csak tudnám az eredeti készítőt megkérdezték-e.....
Ezt a BTCC Legends2 modot (95 utáni SuperTouring) még nem próbáltam, de az elsőt igen. Nem volt annyira rossz a fizika mint az F1-es modjaiknál, de nekem olyan fura volt.
A modellek kivűlről viszont nagyon rondák, F1Challenge-ből Assettoba konvertálni..... Na jó nem közvetlen, mert eredetileg AndreasFSC-ék rakták Race07-be és elég sokat javítgattak rajtuk, de ők főleg a 95 utáni szárnyas verziókra koncentráltak. (De készült Chrysler Stratus is, no meg Opel Astra F sedan de ez utóbbi inkább F1C minőség :D)
No de vissza térve ide, anno az F1Cben "elrontották" és a 92-es BMW-ket is meg festették rájuk (a zöld festések), de az a kocsi nem is a 4 ajtós 318i volt, hanem még a kétajtós kupé 318is. Erre ide is átrakják a rossz festésű kocsit.... Ráadásul oké hogy válogatás különböző évekből, de a mappa neve btcc_1992_bmw_318i olyan pedig nem volt akkor.... De a legjobb, hogy ebben a mappában van 2-2 skin (csapattársak) egyik a 92-es évből a zöld Harvey-Soper páros és a másikat találjátok ki melyik év... Nem! Nem 92, hanem a 94-es gyári Fina-s skin. Mi ebben a logika?? 92-ben volt még két másik bmw, Matt Neal és Colin McRae. Vagy akkor a 93 miért maradt ki? Ezek mind megvoltak festve F1C-re, de szerintem át lettek rakva Race07-be is (vagy annak a modnak a "spinoffjaiba" GTR2 vagy Rfactorba)
Így ránézésre a BTCC Legends2 mod szebb lett, hiszen jobb volt az alap is, de én a PM3DM által kászülő modot várom nagyon, azt igérték idén 2 kocsit kiadnak a BMW és talán a Peugeot volt ez a kettő, de a multkor már valami jövő év első negyedét mondták.... Ez a szerncsétlen BMW már vagy 2 éve készül...
https://www.racedepartment.com/threads/pm3dm-super-touring-cars.144486/page-11
Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2019.07.06. 23:25:11 -
Lehetne akár az is. Nem próbáltam még, de majd meglesem. Ma még Peklo van, tegnap mentem rajta a Focus-l 5:13-t ...még az is megvolt hol lehet pislogni :)) -
Régi Toca2 mennyire adta anno :D
-
kár hogy ezek nem hivatalos dlc-k.. :-(
-
A v0.3-hoz képest nagyon ott van a minőség.
-
Köszi. Az volt a baj. :) -
Ha 'time attack' módban próbálod, akkor lehet, hogy az okozza, pl gyakorlás módban is csinálja? -
Nálam be se tölti. Visszadob a pálya választó menübe. :( -
idő az van :)