42876

banner
  • Szabi #36591
    azért ez így túlázs, van kismotoros rwd, öreg kismotoros rwd, nagymotoros rwd, 4x4, lemans autó, viszont ha nem lehet majd mindegyikkel driftelni, akkor biztos sok negatív komment lesz... :DD
  • lac coo
    Regen szerttem A1 ringet, jo lesz ez huplisan :))
  • Alexease
    Pedig ez errol szol, mindenbol minnel tobbet belerakni. Itt nem csak a verseny stilusokat es sorozatokat bovitik, amihez erdemben, szimes szempontbol, lenyegeben 1-1 auto is eleg (lasd rF2), hanem itt minden markat es tipust ki kell tolni, mert mindenki mas szeretne, itt szamit a mennyiseg is.

De ez is teljesen jo irany. Itt egy-egy DLC-bol lalalhat valaki 1-1 autot vagy sorozatot ami neki tetszik, az mar eleg. Ezert kerul itt 1 csomag annyiban, mint mashol (pl. iR) 1db auto. Ott ha tetszik az auto vagy a sorozat, valszeg hasznalni fogod, megveszed. Itt valszeg megveszed a csomagot, mert mindig lesz benne 1-2 auto ami erdekel (a tobbi meg "bonusz"):)

Sajnos Redbull Ring nem egy "nagy" palya, keves autoval versenyezheto jol. De azert nem artana ha lenne;)
  • lac coo
  • Alexease
    Volt mar szerencsem egy regebi MX5-ot megmozgatni. Amikor a kolegam autojat kitoltam a hobol:D
  • lac coo
    Ennyi utcai auto melett nagyot nem lehet mar durrantani semmivel, keptelenseg maroben mas fizikat rakni minden ala, real is nagyon kozel vannak egymashoz. Ha csak autok, kasztnik jonnek es ujdonsag vagy a Redbull ring nem, akkor annyira nem erdekel most. Talan az MX cup....
  • tobias88
    Jó lesz majd csapatni vele a Nordon Mindig is akartam egy Mx5öt, legalább gyakorolhatok vele addig...
  • Szabi #36584
    már csak néhány nap
  • lac coo
    Oh, van magyar, es meg nem vagyunk tele titkos infokkal !? :))
  • zimapeti
    Upsz, jobbról a harmadik Panker Gergő
  • lac coo
    Jah, kicsit megszaporodtak :)

Remélem lassan azért átvergődnek a konzolos cuccon, és jönnek a jobb fejlesztések ...
  • b-type
    ez most a csapat, ők fejlesztik a játékot jelenleg...jól felduzzadt a létszám, kinőtték magukat :))
  • Alexease
    Naluk lenyegeben mindenki kulsos, mivel nincs klasszikus irodajuk (munkahelyuk), de szerintem akik a kepen vannak, azok mar a kozvetlen, allando, hovatalos tagjai a Kunos csapatnak. Eredetileg 3+3-mal indultak, plusz a "nagyon kulsosok" (tartalom gyartok), de amiota befutott a dolog, es foleg beindult a konzol, azota meg van fixen ember a periferia es egyeb programozasra, es kulonfele dolgokra (vegig kellene nezni a listat a program vegen:P).
  • lac coo
    Ezek a kulsosok vagy mi ?
  • b-type

csipet a csapat.
  • lac coo
    Leginkabb semmilyen nem lesz egyelore :))))
  • b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    majdrájössz
    A Bmw olyan dolog mint apánk bőrkabátja. Neked nem kell feltétlen bőrkabát egy életen át, de ha egyszer mégis felveszel egy jót és ....egyből megérkeztél.
    Nekem Mazdám van, nem vagyok márkaizé..majd' minden márkában van legalább egy jó típus. pl. a Mercedes nagyon nem az én világom, de van olyan merci coupe ami letérdeltetne.
    ..
    ..ha neked meg kétezres Clio kell, hát azod lesz, nem befolyásolni akarlak :)

• lac coo
    Nekem nem kell bmw. Asszony vagyok, nekem egy ketezres Clio kell :)))
  • mumus70
  • b-type
    ...háát a bömös nem is arról híres hogy igénytelen lenne, van amelyik kevésbé érzékeny, de a bömöst nem azért kell venni mert alacsony a fenntartása :))
    Megvannak azok a típusok amiket megbízhatónak tartunk, aztán aminek jó a futóműve, jó a motorja (jól fogyaszt/ jó a teljesítményaránya, vagy jól húzható)..stb
    ...ahogy megvan melyik rohad, melyik überszr szal mit vegyél ha nincs elég bajod az életben kategória.
    ...és vannak autók amik tetszenek...a bömösök ilyenek sztem(!), lehúzó dumának tünik pedig én is fogok egyszer venni egy jó bömöst mert kell az egy férfiembernek :DDD
    általában jó beleülni, de nem minden bömös bömös, van ami már kívül esik az arculaton, ahogy a mercinél is.

A tied egy pörgős agilis autó, és az ilyenek általában odafigyelős autók, általában a minden levegővételre ütemet produkáló nagy löketű nagy hengerürtartalmú motorok kimennek a világból, a pörgős autókra figyelni kell,...cserébe úgy érzi az ember hogy mindenki más csak bója az utakon.
  • lac coo
    Most ez van , ennyire volt lóvé, legközelebb GT86-ot veszek mert tetszik a két nagy kipufogója ! :)
    De olajkályha szutyokolcsó bmw nem kell, csak mert bmw :)
  • Alexease
    En meg mentem olyan C2-vel, aminek legalul fogott a kuplungja, es olyan kemeny volt, hogy kitolt az ulsebol 2-3 masodperc utan:D
  • KTMNORBI
    Tényleg jobb ha egy darabig finomkodsz vele, nekem már ez segített. Volt egy 90le-s tdi seat-om megcsináltam 180le-re aztán még a gyári új kuplung is csuszkált 5-be. Kb 1 hétig finoman jártam vele aztán megint jó volt az első dúrva körig Aztán raktam az új tárcsára kevlárt, és ott már nem volt problem
  • bardocz
    Vezettem egy régi Micrát, amin a kuplung legfelül fogott, és semmi átmenet nem volt, mint más autókban, amíg nem mozdult meg a kocsi ötletem nem volt hol fog. Na ott börzsönyből pestig kellett szoknom, hogy el tudjak úgy indulni, mint aki nem először vezetett autót :D Viszont ezt leszámítva sokkal élvezetesebb simán csak vezetni, mint a modern teleelektronikázott kocsikat.
  • lac coo
    Hat a kuplung az nem, ug tunik minden mas igen :) A 7200 as fordulat mar sok neki :)
  • b-type
    [spoiler]Az hogy mennyire jó az sok mindentől függ, szakiktól akik hozzányúlnak, megvásárolt olajak, alkatrészek minőségétől, használattól és konstrukciótól.
    A legjobb autó öngyógyul :)) ...nekem a 626 ilyen néha, egyszer volt önindítófelújítás, ennyi,.
    Egyszer megbolondult a lambda amikor hegesztették a leömlőt (mert azért rozsdásodni minden rozsdásodik), 400-s alapjárati kilengéseim voltak, 1 hét alatt megértette, és jó lett. Akkor ugye megsütöttem a balos fékdugattyút kakucsringen, fékbetétcserénél mondta a szakim, hogy nézzünk féknyerget....erre már az is meggyógyult. jöhet dugó, utcai csapatás, kakucsring, túlpakolás a házfelújítás alatt....semmi. Mondjuk rendszeresen kommunikálunk, megdumáltam vele, hogy most 2 évig csillaggarázs, és semmi szervízelés mert másra kell a pénz, és elnézést kérek ha neccbe viszem...mint ma reggel, 12óra éjszaka után zavarom az m5-n, belső sáv letáblázva, leállón mennek a szabályosan közlekedők, a lassú sáv lett a gyors ott meg én, kicsit gyorsan, teherautósofőr egyszer csak bejön a két sáv közepére, helyem nem maradt, be a táblák közé a lezárt részre, elfértem még a nagy mutogatásomban is, de a jobbos visszapillantómat becsukta az egyik tábla.
    ...megdumáltuk utána, hogy fax voltam, és Tinnyénél már megint tudtunk 4 kerékkel úszni a dimb-domb kanyarokban...bár most kicsit szr mer kimosta rá az eső a hordalékkavicsot (ez nem az üvegtigrises Tinnye, hanem még (Pilisjászfalúnál lefordulós).
    Szal szerintem számít a puncsolás is az autó lelkének :))..ja és nem a gyári 136ló, hanem 150 semmi mókányolás, csak programból)/spoiler]
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.05.14. 12:49:38
  • bardocz
    Azért ha tavaly lett cserélve, most meg szagosodik, annyira mégse bírja :D
  • lac coo
    Tok jol birja, megdobbentoen jol birja ....Persze , hogyy allandoan uveghangon megyek az azert nem igaz, naponta ketszer haromszor :)
  • Alexease
    Meg amugy is, minek gyilkolni, foleg utcan?!:) Lehet hogy sportosabb kivitel, de az nagyreszt csak a nevebol latszik, attol meg utcai koltseghatekony alkatreszekbol van barakcsolva, nem arra terveztek, hogy uveghangon kozlekedj vele:D Vagy ha igen, akkor rendszeres szerviz, alkatresz raktar es szervizes ismeros kell:P Vagy ha folyamatosan toni akarod neki, akkor erdemes egyszer minden kopo, forgo, csuszo, tomito, keno, huto, folyadek reszt kicserelni egy szammal komolyabbra.
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.05.14. 12:21:01
  • hezi
    Gyilkold ezt :)
  • lac coo
    Biven fel ut alatt fog, azzal nincs baj szerintem. Lehet egyszeruen csak nem birja a citroen kuplung a gyilkolast :))
    Tavaly lett cserelve , most kezdte megint el ezt a szagosodast . Majd nem gyilkolom, bar csak neha szoktam, akkor meg letekerem az ablakot :)))
  • KTMNORBI
    Gondolom benyás ha eddig elforgatod, de valóban nem normális tünet a szag. A jó helyen fog az mit takar, mert kb félútig jó, afelett már vékonyka a tárcsa, és nehezen bírja a terhelést. Ha keményebb az átlagnál, akkor a nyomólap is lehet elfáradt, és nem akkora erővel feszül rá a tárcsára.De lehet amit már említettek, olajszivárgás miatti csúszás is. Legnagyobb fokozatban kell kipróbálni pl 5 hogy leléped, mert akkor a legvalószínűbb a csúszás.(olajtól meg inkább mindegyik fokozatban már közepes fordulatról
  • b-type
    ha valóban megcsúszik, akkor valszeg a nagy fordulattól olaj kerül rá, szaki.
    simán nagygázas hősies kerékelforgós indulásnál nem csúszik meg?...ha akkor is akkor a tárcsa felületével lehet baj, megéghetett.
    ..ha nem akkor valahonnan kapja az olajat amikor nagy a fordulat.
  • lac coo
    Nem pihentetem, meg nem tudom hol fog nem figyeltem, de szerintem jo helyen fog.De ha eltolom 6-7000-ig akkor mar budos. De csak melegben , telen nem szokta csinalni.
  • bardocz
    Szerintem az a kormány külön játékvezérlőként működne, szóval nem igazán kéne a kábelezéssel szívnod.
  • b-type
    nem..attól hogy kihúzatod az autót attól a kuplungnak nem szabad megcsúsznia, ha megcsúszik akkor egyre jobban meg fog csúszni. Fent fog a kuplung? ..szoktad rajta pihentetni a lábad?

Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.05.13. 21:55:21
  • arty
    én rendeltem tőlük átalakítót (g27 pedál -> thrustmaster kormányhoz) és elküldték :)
  • Zozzer
    Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Korábban már linkeltem, hogy megszabadulnék az xbox360/pc kormányomtól. Mert minek ugyebár. Van egy G25-öm. Egy úriember megkeresett az alábbi ajánlattal.

,,Csere esetleg egy Logitech Formula Force Ex-re ami még csak a dobozból lett kibontva használva még nem volt + egy Logitech Formula Force EX-re addonált SRW S1 kormányra?? Tehát 2 kormányt adnék így összességében egy ágaskodó pacis kormányért!!!"

Na most utána néztem, mi is az a SRW S1. plusz találtam egy videót is, ahogy rámóddingolja a G27-re. A kérdésem az lenne, hogy ennek az SRW S1-nek a kábelezése hogyan működik? illetve ha rámóddingolom, tehát megoldom a felfogatást,, tudom-e használni a gombokat, meg hogy mit hova dugok, stb. A G25-ön az a 2 gomb annyi mint halottnak a csók, a váltóhoz nyúlkálni és keresni a gombokat meg megint csak nem szeretem, s körülményes is. Szóval úgy elég f@sza lenne a továbbiakban ezzel a kormánnyal és ennyi gombbal.

Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2016.05.13. 21:20:12
  • KTMNORBI
    Már megrendeltem
  • KTMNORBI
    Dávid szerinted a Rimcotech postáz ide? Vagy van máshonnan is ilyen mod?