Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Valamikot 14'fps el jatszottam 15-os crt monitoron, ilyen bagatel dolgokkal en nem foglalkozok 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Te tudod, de szerintem vsync mellett sokkal folyamatosabb a kép, ráadásul képtörés sincs.

www.smart-bus.hu

lac coo
Csak . Nem hiányzik .

Miért?

www.smart-bus.hu

lac coo
Nem .

lac coo
Majd megnezem, menuben levettem legalacsonyabbra az effekteket, meg ami benne van menuben azt kikapcsoltam.
De hatha ettol fuggetlenul van valami ami fut es hulyeseg...

Nem használsz vsync-et?

www.smart-bus.hu

lac coo
Volt egy appom, valami bmw hud, az lebette ketto fps-re a jatekot 😊))

Alexease
De ha a PP filtyer jelentosen lassit, de megis kell a fenyesseg miatt, talan erdemes csinalni egy sajatot (..\assettocorsa\system\cfg\ppfilters\). Az egyiket amit hasznalsz duplikalni (pl. S2-Movie.ini -> laccoo.ini 😛), es a sajatban kikapcsolod ami nem kell, pl.:

ENABLED=0

ENABLED=0

ENABLED=0
stb.

Ami kell belole, valszeg ez:

ENABLED=1

Nem probaltam, tesztelni kell, talan ossze lehet rakni egy sajatot, ami jol nez ki, olyan effekt van benne ami neked teszik, es meg gyors is.
Alexease
Az APP-ok is lassitanak jonehany fps-t (tipustol fuggoen), meg a gyariak is, foleg az extras kulsos cuccok, ami nem kell val nem fontos, azt erdemes kikapcsolni, torolni, mert meg a hatterben is kepesek piszkalodni. Dupla gyors nem lesz, de nalam volt hogy 5-10fps-t lehuztak, a max 60-70-bol, ami sok😄
lac coo
Jh, mindent lehúztam ami számít .Füvet füstöt, tükröződés statikus, árnyék med , azt jóvan, ennyit bír, most nem az a lényeg hogy csilligjon 😊
Mentem egy tesztfutamot valami GT2 szerveren, semmi baj nem volt .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.01.29. 17:43:08

Alexease
Lehuzos valami mast😉 "3D" fuvet kikapcsoltad? A tukrozodesek is mehetnek low/low-ra. A tukor reszletesseg, a tukorben a fust off stb.
lac coo
Végül csak visszakapcsoltam a pp-t, így nincs szívás vele 70 fps így is van, elég az .

Én Sweet Fx-et használtam hozzá. Kb. 3-4 fps-t vesz le, de lehet állítani mindent, amit szeretnél, és jól néz ki tőle az AC kikapcsolt pp-nél is. Mondjuk nekem bekapcsolt pp-vel nem tetszett soha, úgy ez a "túl szép játék" feeling volt.
Video kartyan csinalsz egy profilt+bill kombo es kesz.
lac coo
ezeket is próbáltam már, semelyik nem csinál semmit, mintha minden csak bekapcsolt pp-vel működne .

Alexease
<#idiota>

Mivel az egesz "szepseget" a HDR/PP adja, azon vannak a feny allitasok is. De talan lehet kulon is.
Probald ezeket:

..\assettocorsa\system\cfg\colorCurves.ini
Ebben az az altalanos bevilagitas (ahol nem eri napfeny). Az elso 3 szam a szinezettseg (minnel magasabbak annal vilagosabb). Az egyforma 3 a feher😊 Az utolso szam nem tudom, tesztelni kell. De elott archive;P

Vagy ez: ..\assettocorsa\system\cfg\lighting.ini
Light-height = 1000 // milyen magasan legyen a nap (lampa😛) Talan ha lejebb van, vilagosabb az egesz. Persze ha nagyo let van, durvan torzulnak az arnyekok😄
lac coo
Hat persze , azt mashol meg kieg a szemem, vagy allitgatom odavissza ?

Alexease
Vagy a monitorokon😊
lac coo
butitva elviszi, nincs is semmi baj vele, jól is néz ki, de PP-t már nem bírja .
Csak picit sötét, főleg az árnyákos helyeken .
Drivert azt nem tudom, nem néztem még ...

Driverből nem tudod beállítani?
770 nem viszi el a 3 monitort butitva? Meg en mindig mondtam neked hogy huzd meg a procid vagy 4.5ghz-ra es lass csodat😊))
lac coo
De nem tudok, gyenge a gép ....

Hasznalj pp-t
lac coo
Aki nem használt PP-t, nem tud esetleg valami brightness, vagy gamma beállítási lehetőséget ?
CFG-ket végigtúrtam, de nem találtam semmit .
jó lenne egy kis plusz fény így pp nélkül ....

Naszóval elindult! Nyúztam is egy kicsit. A force wingman egész jól teszi a dolgàt. A FFB is jól mükszik. Egyenlöre a kisfityókkal time triàl... De màr kikapcsolt segítséggel.
megoldás: forced 32 bit...
arty
neha neken is jo volt neha meg nem.
nelkule meg mindig jo.

az h nalad oke, amugy se vigasztal :p

Forza.

Teljesen jó azzal is, most néztem. Win10 Pro + Afterburner 4.2
sertrex
Igazából nem is annyira a felbontás, hanem a Herz miatt szokott befosni a rendszer, mert alapból valamiért állandóan x felbontás és 23 Hz-re rakja. Azt kell figyelni, hogy 60 Hz-re legyen beállítva és a monitorodnak megfelelő felbontásra. Én NV-n egyébként mindig kártyavezéreltre állítom kijelző vezérelt helyett és nem igazán vannak kijelző problémák. AMD-nél nem tudom hogy működik. Sose használtam.

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Természetesen a felbontàs alaból jó volt. Egy külföldi forumban olvastam hogy a full screen rendering bekavarhat. Anyway, probàltam mindenhogy nativ/nem nativ fsr-el meg anélkül. Letiltott tüzfal/viruskergetö, no meg ezek tetszöleges kombójàval. Halehet rencert nem húznàm ujra. 2 hónapja csinàltam, mikor ssd került a gépbe.
arty
(mindez az egyik assetto update utan. elotte evekig nem zavartak egymast....)

Forza.

arty
nekem nem ment. rivatuner/msi afterburnerkavart be...

Forza.

Mi lenne ha legyalulnád az amd-s drivert és a szutyok gaming evolved nélkül tennéd fel? Még nem láttam embert akinek ne ment volna az assetto dx11-es kártyával. (vagy full új win, mert valami nagy kavarás van)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.01.28. 15:17:50
Tomo15
Tényleg az a megoldás, ha rendesen beállítod a felbontást! Mindenképp a monitor nativ felbontására tedd, ne lejjebb! A full screen renderinget is kapcsold be. Meg kell oldja.
Kitöröltem, nem megy. Leraktam 1024x768-ra kivettem a full display renderinget. Nem megy. Viszont lehet magamat szivatom. Az f1 2013-hoz kellett büvészkedni néhàny dll-el. Lehet itt van a kutya... Szal megpróbàlok még egy system restore-t...
Trivialis lehet de alltalanos szopas mert ha jon egy update csomoszor magatol letesti 640x480-ba es mindig vissza dob toltokepernyorol😊))
Na ez màr egy jó tipp! Mivel nem annyira triviàlis. Mindenkép kipróbàlom. Anno a cliffs of doverrel is szívtamm. Az meg mindig kidobàlt a jàtékból. Csomószor ujra telepítettem mire ràjöttem hogy az amd gaming evolved programjàban van egy play tv "felvevö" és azzal akad össze ràadàsul erröl aztàn semmit nem talàltam a neten..
jatiking
Dokumentumokból töröld az Assetto Corsa könyvtárat.

jatter

Felbontàs. Persze! Mivel ugye elsö dolgom volt a settings lecsekkolàsa. A rendszer alapból bellött egy hardverhez illö konfigot. Én egy két cuccot lejjebb is vettem, pl tükrözödés stb. Próbàltam utànanézni a neten, nem egyedül vagyok a problémàval. Az antivirus/tüzfal deaktivàlàson màr túl vagyok. Meg nmég egy-két màs dolgot is kipróbàltam. Eddig még nagyon úgy néz ki 55 euró ment a levesbe..
A felbontás jól van beállítva?
Màrmint a start utàn kicsit tölt, és visszadob. Az av és a tüzfal programot is kikapcsoltam ideiglenesen. Nem segített...
Roppant boldog vagyok. Megvettem tokkal-vonoval, csak éppen nem indul el. Pàrszor màr újrataktam a vidikari drivert... Amd 6800k radeon 7870, 8 Gb 2400-as ddr3.
Amennyiben a szerveren valamilyen mod pálya vagy autó fut, a szerverhez tartozó honlapon ott lesz a link, hogy ha valakit érdekelne, ne kelljen keresgélni, hogy mi, merre, melyik....
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2016.01.27. 23:21:49
Kövezzetek meg, de engem is főképp ez a kisfityó érdekel.. Még 3/4-óra... Addig tolok egy kis f1 2013-at.. 😊
lac coo
Rettenet jo ez a kupas kisfiat, meg rf2 clioja mellett is, a fekek egyszeruen zsenialisak....
Francer csak hiperkarok, meg gt k, meg oldkarok jonnek ide !?😊

Hm... Egyszer Borås környékén "tévedtem" hasonló útra, nyáron verőfényben.. Moderáltan "csapattam" is a jó öreg saabomnak.. Igaz "csak" 2 lityós benzines, meg már közel a 300 ezer kilométer van a mocijában, de imádom ezt az autót.. 😊 JA, és közben megvettem a fullos progit a steamen. Már csorog lefelé.. Még adsl-em van, de elsejétől jön a 100/100-as üvegszálas net.. 😊
Utoljára szerkesztette: ati271, 2016.01.27. 21:47:00
Mázlim van. A helyi turkiba sikerült vennem egy logitech Wingman formula force GP kormányt.. Átszámolva olyan 2500 forintért.. 😊 Nem tűnik agyonhasználtnak, és működik rendesen!
Pedig jo lenne, az alap jatekommal felmegyek, DLC nelkul, van vagy 5-8 szerver osszesen, abbol ha 1 erdekes, mar jo.
Ami tetszik mostanaban, de inkabb offline, az a hungaroring, es a GT86, MX5, meg a FormulaEastern.
Az is igaz hogy gyenge a procim online multihoz.
Köszi! Már sikerült megoldani. Az volt a baj, h ez a link akkor halott volt. De írtam a srácnak, és helyrehozra.