42876
-
#36871 Küldi a francot már egy órája kínlódok vele :)
-
#36870 Várj egy kicsit, időnként 1-2 percbe is telik, mire küldi a kódot. -
#36869 Mondtam, majd sajnálom "szegényt"...A gyökerek nagyrésze már miatta beszél úgy, ahogy. Érdekes módon más programok fórumán nem találkozok ennyi "trollal", vajon miért. -
#36868 Neki meg a sok gyökér nem tetszik ahogy azok "kommunikálnak" . -
#36867 OFF.: az Originnel mi van, nem tudom a jelszavam ,nem küld újat, semmit nem csinál !?:) -
#36866 Szimplán nem szimpatikus maga Casillo, ennyi...Ahogy a vásárlóival/közösséggel kommunikál...
Persze ebbe a modszekció megszüntetésébe sok mindent bele lehet magyarázni/látni...De azért mindenképp megjegyzném Nektek: nem furcsa, hogy amíg ki nem építettek egy viszonylag nagyobb rajongótábort, addig még szinte támogatták is a moddolást, most meg így hirtelen, a konzolos kiadás előtt benyögik, hogy akkor most lezárjuk a mod szekciót? Az illegális autók/pályák nem csak az utóbb fél évbe kezdtek el terjedni, hanem volt az úgy már vagy 1,5 éve is.
Igen, lehet mondani, hogy csak a hivatalos fórumon lett ez kilőve. Általában akik érdeklődnek az ilyenek iránt, azok kapásból az AC hivatalos fórumára mentek, és nem valami humbákfalvi ukrán oldalra...
Nagyjából ez olyan számomra, mint anno a pCARS FB oldal: a srácok direkt megkérdezték a fejlesztőket, hogy csinálhatják-e "Project CARS", mondták, hogy persze....aztán amint rájöttek, hogy kurva jól megy az oldal, sokan látogatják, kapták egyből a levelet, hogy nevezzétek át azonnal "unofficial"-re. -
#36865 értem én ezt, csak utálom, ha hülyének néznek ;)
miért nem lehetett azt mondani, hogy a licenszek miatt van, a partnerek nem nézik jó szemmel a modokat, stb? -
#36864 egyszer már le lett írva tök jól, paraszti logikával is tök egyszerű...nyugodtan lehet moddolni, csak nem a hivatalos oldalon, ennyi.
mintha egy bosch fórumon dumálnám hogy hogyan buherálom bele a hajdúból kibuherált kütyüket....csak mert most pont kazánügyben gondolkodom...
lehet...csak ne a hivatalos oldalon.
ha mindenki saját forrásból dolgozna, maga modellezne, akkor nyilván nem lenne ez az egész -
#36863 Nem lőtte ki a modokat, csak a hivatalos forumon nem lehet ....
De moddolásról továbbra is lehet értekezni . -
#36862 ok, tehát leírta, hogy NEM a konzolok miatt történt a modok kilövése
hanem?
jahogy... na ennyit az őszinte kommunikációról :(
(vajon ha leirja, hogy a Nissan szabta feltételül a licenszért, akkor a Nissan végül nem ad licenszt? most ez csak egy példa... én tényleg nem értem az egészet.) -
#36861 Jah, váégom ..
Hát ő ilyen, ha nem lenne ennyire a szenvedélye valszeg le se szarná a sok troll gyökeret, viszont valszeg nem is itt tartana AC ahol most ...
elutazik valahová megint egy évre aztán kiheveri :)) -
#36860 link -
#36859 Mostmá én se tudom mi van megint :DDD -
#36858 ?
valahol lemaradtam sztem :)
vagy most azt a Kunos-t kell szidni aki fémjelzi ezt a csapásvonalat amiről a topik szól?..12óra éjszakás után nem fog az agyam -
#36857 Majd még sajnálom azt a kopasz majmot....hogyne. :D
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.06.11. 15:46:40 -
#36856 Kunos bedurcizott amiért sokan bántják.. :) -
Jackal #36855 Nem, szép húzás de majd akkor átmegy a discussion a racedepartment fórumába, azt jóvan...
DLC-kre biztos hogy nem sok hatással volt, aki meg akartza őket venni, az eddig is megvette. -
#36854 Nem csak a lopott cuccokkal van gond. Ha valaki nullarol csinal egy Porsche-t, akivel a Kunos nincs szerzodesben, es azt a hivatalos forumon (a fejlesztok "hozzajarulasaval") "reklamozzak", letolthetove teszik, lenyegeben azzal nepszerusitik a programot, az licensz problemakat vet fel.
Eddig is necces volt a dolog, de mivel PC-n nem harapnak annyira, "magan" kiadas, a Steam-et mint forgalmazot nem erdekli, igy belefert. Egyedul a nagyon egyertelmuen mashonnan lopott es reklamozott dolgokkal foglalkotak, hogy mas ceggel ne legyen gond. Meg persze a sajat dolgaik lopasaval, mert ahhoz meg nekik van szerozdesuk a cegekkel.
A konzol megjelenes, az ottani kiadok, forgalmazok, konkurenciak miatt ezt mar szigorubban kell venni. Szeritem nincs ezzel gond, teljesen normalis es szukseges lepes.
Igazabol semmi extra nem trotenik, az AC forum kiesik egy-egy mod kitargyalasanal es megosztasanal.
Akkor lenne nehezebben emesztheto, ha a licenszelt markak, cegek, kiadok, forgalmazok, konkurenciak kibuliznak (van ra lehetoseg) hogy az AC modolasi lehetoseget is tiltsa be, ne lehessen futtatni (hivatalosan) sajat keszitesu dolgokat. Elobb utobb ez is elerkezik, ha maskor nem, akkor az AC2-nel;)
A palyak valoban problemasak, abbol "nem sok" van, bar ez relativ.
De az autoknal mar nem erzem a szuksegesseget. Milyen autot lehet csinalni, amibol mar nincs gyarilag a programban, es lenyegeben mar nem csak egy kicsit masik formaju kasztni?:) Persze szamit, de ilyen mennyisegu es minosegu tartalom mellett nem erzem eletbevagonak.
Az rF2-nek kell, mert abban "semmi" sincs.
Az rF2-nel latszik a legjobban, hogy tisztan PC-s, minimal licensszel, nem foglalkoznak semivel. Az egyertelmuen mashonnan lopott dolgokat ok sem szeretik, de a ceges FB-re lazan posztolgatnak modolt automarkakbol indulo sorozatokat, versenyeket es egyebeket. -
#36853 ha valaki csinál egy jó módot, azt megveszik tőle Kunosék, ha kell javítgatnak rajta egy keveset és bekerül a játékba.. nem értem hogy hol itt a probléma..
inkább legyen sok hivatalos úton bekerült tartalom, amit később is frissítgetnek, mint ez a rengeteg gagyi konvert, ami az első frissités után használhatatlan és sose lesz javítva.. :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.06.10. 09:21:50 -
#36852 Lesz forum moddolas temaban, kerdezni, beszelgetni lehet mit higyan merre, csak publikalni nem . Gondolom nem akarnak foglalkozni a sok lopott cucc torlesevel, renben tartasaval. -
#36851 Valszeg mindegy milyen mod jön ki, az alapjáték eladásain már nagyban nem segít (~310k jelenleg), de a dlc-k eladásait biztosan rontja. Bár szerintem ezen nagyot nem javít, hogy náluk épp most nem lesz fórum... (mert máshol meg lesz).
Érdekes hír, nálam nem segít a megítélésükön. Én hittem abban az ideában, hogy egy indie fóruma más, hogy közelebbi a kapcsolat a rajongókkal, hogy szabadabb a légkör, de a cenzúrázás, bannolás és most ezután úgy gondolom, hogy lassan pont ott tartanak, mint egy EA, az igazi corporate seggfejkedés, amit művelnek. -
#36850 Nekem nem hiányzik, pár jó pálya született, nagyon kevés jó mod is, de azokat ugyanúgy megtalálom ezután is ha lesznek ... -
#36849 Amig PC-s volt, addig belefert, de a konzolos dolgokat tuti komolyabban veszik a kiadok/tulajok (MS/Sony). -
#36848 Hát meg nem sok fejlesztő hivatalos fóruma van tele innen-onnan lopott-konvertált cuccokkal :))
Igazából kezdett ciki lenni már nekik :9
De a modding fórum megmarad, csak publikálni nem lehet ha jól értem , meg azonnal kivágják aki valami illegális tartalommal foglalkozik ... -
#36847 Varhato volt;) Az AC-hoz amugy is "felesleges", problemas, az uzletet (DLC) is rontja. De nagy szukseg volt ra az elejen! Amig alig tudott meg valamit a program, meg az 1.0 verzional is, elszorakoztattak magukat az emberek, atkonvertaltak mindent aminek auto/palya formaja volt;) Persze azert voltak hianypotlo, minosegi cuccok is!
A konzolos verziokkal parhuzamosan csak macera lenne nekik a hivatalos reszen ezzel is foglalkozni. -
#36846 assetto-corsa-modding-forums-shutting -
#36845 Óóó igen hogyne, meg kapsz ingyen majd 2 éves előfizetést iRacinghez, minden pályával + autóval, illetve ajándékba még küldenek egy Fanatec CSW V2 kormányszettet, Niels Heusinkveld pedálsorral. -
#36844 remélem 17.én bejelentik hogy leszerződtek az iRacing-el pályacserebere ügyben és kapunk is egy ingyenes Laguna Seca-t..
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.06.09. 18:19:14 -
#36843 -
#36842 Mi lesz helyette, ha szabad megkérdezni? :) -
neilszab #36841 Endurance fanoknak: 3 órás futam Spa-ban!
Igaz szezonzáró futam, de ez ne zavarjon senki, a GTR-Masters versenyekhez bármikor lehet csatlakozni, nyitva az ajtó az előtt is, aki csak 1-1 futamra szeretne beugrani. A bajnoki futamokon ugyan csak szervertagok vehetnek részt, de a tagság mindössze 500 Ft az újoncoknak, szóval talán nem nagy érvágás, pláne ha szereted az endurance-t...
Futaminfók: AC GT3 - Spa 3h - 06.12
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.06.08. 20:49:47 -
#36840 itt se készítették elő a kerekeket, ahogy a redbullnál -
#36839 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bocsi az OFF-ért, de eladóvá vált a VGA kártyám LINK. Akit esetleg érdekel az alábbi oldalon veheti fel velem a kapcsolatot. Holnap (csütörtök) estig lesz kb. elérhető a hirdetés, mert ha addig nem viszik, akkor pénteken becseréltetem egy másik termékért. Az AC-t tökéletesen viszi FullHD magas grafikai beállításokkal 100 FPS felett (persze proci is kell hozzá, ami meghatja a kártyát). A LiveStream-től sem ijedt meg. A legutóbbi streamem referenciának: link.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2016.06.08. 18:20:21 -
Hentes75 #36838 RSR-t nézegetem .Kipróbálom őket. -
#36837 Dehigy visszalepes . Én turelmes vagyok, meg sok tekintetben jobbnak tartom, vagy inkabb jobban tetszik az AC, de azert ami igaz az igaz, lassan csak jihetnenek valami szabalyrendszerek, meghibasodas, normalis utkozes stb.... -
Hentes75 #36836 Tudnátok ajánlani egy szervert ahol tudnék f3 v. f1 időmérőkön részt venni? GTMR most nincs f3 szerver.SRS rFactor 2 lesz.
Azt nem tudom, hogy találták ki . Assetto után az visszalépés egy kicsit, nem? -
GPx8 #36835 :) -
Thread #36834 pitstop -
mumus70 #36833 Egyébként állítólag egy gombnyomással vissza lehet állítani 10-ről a régire. -
#36832 Közben már találtam embert