42876
-
#42354 Az hogy az AMTS-n mi lesz azt nem tudom, felcsigázott a pálya, de maga a megmérettetés az a családtól függ. A LapTiming műsorában álló helyből rajtolnak...elvileg már megvan milyen autóval, de még nem találtam
-
#42353 Nem, szoktak ugy is merni? :) A lenti videod se allo rajt, ha jol lattam. hiszen 5-6 kor.
-
#42352 ja, tényleg az kimaradt :)
kupás swift-t csak úgy írtam arra hogy nagy pályán meg a kis teljesítményű autók néznek ki sehogy.
Alma: te azt a '42 alját helyből rajtolva írtad? ..az borzasztó erős nekem, még az Evora-val volt a legkönnyebb '41-t menni helyből...de az egy szörnyeteg. :) -
PacsutaTibi #42351 Rallycross is volt rajta! Ki is próbáltam azt a nyomvonalat is... és a kamerák még oda is jók :D
"ahogy nagy Monza-n meg a kupás Swift-k néznek ki hülyén."
Van kupás Swift AC-hoz? -
#42350 jaja, ..na Cinquecento-t sem veszek :)) rémisztő a pedálsor.
A pálya kicsi és mindenes, megy rajta minden, gokart-pályaautó-motor-drift...mikor mi..mondjuk kamiont még nem láttam :)
Azért vetten végig az AC autókat, és csak a normált, mert azért képet lehet kapni hogy kb. mit érdemes kiválasztani erre a pályára, pl ez a Nissan amivel rajzoltam ez is nagy, és pl. a kupás Mazda pont jó, ..a nagy és erős autók bután mozognak rajta mivel ez egy kis pálya...ahogy nagy Monza-n meg a kupás Swift-k néznek ki hülyén. -
#42349 mivel eloben sosem mentem rajta, nem is lattam kozelrol, inkabb egy gokart palyara emlekeztetett. Ott jo moka lehet, mert annak meg eleg szeles.
Igy osszehasonlitva a gyors nagy palyakhoz, nem jon az adrenalin 80-nal korozgetve :)
kupas mx 5 default par kor utan mar 42 legaljat lehet menni, szoval ne finomkodj, engedd el, hogy eloben tonkretettel rajta egyet :)
Ami hihetetlen, hogy nem is emlekeznek a palya vonalvezetesere, de annyira egyertelmu, lehet a rovidtsege miatt, hogy 3 kor utan mentem padlon, ez pozitiv.
Maga a palya minosege a jatekban szerintem nagyon jo lett, inkabb ket ilyen mint egy kunos fele Highlands, szep munka Prazelee!
Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.03.15. 13:18:08 -
#42348 :) hazai pálya, tobzódom :))
..na megyek is veszek egy chinquecento-t..(és tényleg) melóbajáró autónak, Mazda-t már hazavágtam sajnos [ezen a pályán] -
#42347 na most mar megnezem ezt a kakucs ringet, ha ennyire nepszerusited :) -
#42346 Na,..itt is egy renitens, ezzel is az ember állandóan elbaxa a rajtot a hideg gumik miatt
-
haflac #42345 Csak azért kérdeztem, mert ha jól tudom lehet menteni fbx-ben, és azt az assetto editor megnyitja. -
PacsutaTibi #42344 Mivel az egy 3D-s játék motor szerintem nincs, vagy csak nagyon alap szintű modellezési lehetőségekkel rendelkezik az Unreal Engine. (Bár még nem próbáltam. ) Ellenben szerintem a textúrázás, és materialok tekintetéteben, valamint kész objektumok összerakásában sok lehetőség van benne. Az a kérdés ilyen klasszikus pályák esetében, ha az utakat és azok csatlakozását szépen meg lehet csinálni, akkor akár abban is összerakható egy pálya. De a modelleket, fák, házak, szerintem más programban kell lemodellezni.
Vagy most ezt azért kérdezed, hogy az ACC az UE enginet használ? Hogy abba bele lehet-e rakni valamit?
-
#42343 kész..faxom..elengedem, ezt az autót nem lehet normálisan letesztelni
vagy 20 alkalommal megpróbáltam, de nem lehet...tköm tudja mit megy Kakucson, valahogy mindig leragad az ember lába..pedig rúgni kell a kuplungot, mert gyenge, saját erőből nem adja ki a boldogíveket..
Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.03.14. 09:29:05 -
haflac #42342 Az unreal enginnel lehet pályát készíteni?RTB nekem is megvan. -
PacsutaTibi #42341 Nagy kedvencem ez a lada mod! Van benne 3 magyar festés is!
Tegnap vagy másfél két órát játszottam a Kakucsringen. Vagy 20-25 autóval kipróbáltam 3-4 kört megtéve. De mivel az A betűnél kezdtem még csak a Fordok-ig jutottam a VAZ-ig nem :D
Prazlee!
Köszönöm a válaszokat, tényleg jó kompromisszumos megoldás ez. Engem az első kanyarkombinációban lévő bólya jobban zavart, hogy teljesen fix, néha nekiment a segge a balosban és nagyon megdobta. (Tudom vágás ellen fix)
RTB-t még nem próbáltam. A BTB-ben eléggé otthon voltam anno, már a kezdetektől.
Volt idő amikor kicsit SketchUp-oztam, is de utánna megtanultam 3dsMax alapokat abban csináltam 1-2 lowpoly modellt pályára.
Mostanság én is a Belnder-t tanulgatom nagyon más mint a Max, de logikusan van felépítve sok minden.
Kivéve ami nem :D Lehet én voltam a bamba, de a multkor vagy 40 percet szenvedtem, azzal hogy a modell alá berakjak 1 db textúrával ellátott plane-t. (még az UV sem érdekelt, csak legyen rajta valahogy...) Másban két kattintás, itt meg minden tutorial videóban bonyolultan volt írva, a vége az lett, hogy 3dsimedből exportáltam egy ott feltextúrázott lapot.....
Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2019.03.13. 17:25:24 -
#42340 semmi extra, de mindig szerettem volna egy kupás ötössel menni :))
default, csak az elektronika van kikapcsolva:
-
GPx8 #42339 Ezzel a Ladával (is) nagyon nagy élmény a kakucsring!
Lada 2101 A2
-
#42338 Köszönöm a visszajelzést!
Race Track Builderrel készült a pálya, ehhez lettek plusz modellek legyártva. Gumik pont a gyári assetek közül valók, de későbbiekben tervezem őket lecserélni, mert nekem is bántja a szemem. A képeken látható bug kis mértékben szándékos, az a gondolatmenet mögötte, hogy valami középutat akartam a retorzió nélkül feldönthető és a beton gumibólya között, így egy ilyen kicsit clippelhető, de beton bólya lett. Későbbiekben ez kis lesz patchelve, és terveim szerint lesz egy 'beton' és egy feldönthető gumibálás "layer", amit a models_layout.ini átírásával lehet majd átváltani.
A modellek egytől egyig Sketchup-al készültek, nekem nagyon kézre áll az a program, de valószínűleg át kell majd térnem Blenderre, mert a fizikai modellnél itt kérdés nélkül egy befoglaló kockát generál, ami pl egy gumibólyánál már nem ideális. -
El Gigante #42337 Bakker, nem is tudtam hogy készül ez a pálya!!!! -
PacsutaTibi #42336 Jaj még valami! Tényleg nagyon szépen le van modellezve minden, a házikó, bejárat, még az autósműsor székei is ott vannak :D
De a gumik amik szélen vannak, a fekete, de talán a sárga is 1-1 henger.
Elléptünk az Rfactor 1 szintjéről, ahol 1-1 nyolcszög alapú hasáb volt mindenütt (BTB-s pályákon) , de szerintem bírnák a gépek, ha guminként plusz 50-100 poligon bele lenne modellezve és bekerekedne a gumik alja ahol össze vannak egymáshoz rakva. :D
Milyen modellező progit használtál? -
PacsutaTibi #42335 Nekem nagyon tetszik! Különösen a kamerák beállítása, nagyon jól sikerült.
Sokan kiadják a pályájukat 0.9 verziószámmal és még egy kamera sincs rajta... Olyan pályán sem, amire kellene 2 vagy 3....
Mentem néhány kocsival rajta, és gyanús volt a lassító, most egy alap kocsival megnéztem, hát kicsit bele lehet menni a fekete gumikba.
(Bár lehet ha pont ott ütne ahol látszik, akkor a 15-20 körből a felében megdobta volna a kocsimat :D )
kép1
kép2
Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2019.03.12. 20:07:33 -
én tegnap csak rápróbáltam, meló után egy kicsit mert már aludtak a kölkök, de nekem nagyon tetszett, írtam is face-re, odafigyelősen készített pálya, és aktualizált. Holnap pihenős vagyok megtekerem rendesen. Nagyon köszi! -
#42333 Sziasztok!
Nagyon örülök, ha tetszik a Kakucsring
Ha esetleg találtok rajta bugot, vagy javaslattal élnétek kérlek itt, vagy akár levélben írjátok meg. Első ilyen jellegű projektem, úgyhogy még lényegében tanulom a dolgot.
-
atiwrc #42332 Rfactoron az Euroring volt az egyik fő (lassabb) tesztpályám, de rbr-be is próbáltam rajta néhány vasat. Rf2-be valahogy nem tetszett a színvilága.
AC-ban meg nem volt semmi kanyagósabb pálya amit élveztem volna és jól tudta volna helyettesíteni az Euroringet, ezzel teszek egy próbált hátha :D (Rfactoros RX változatot szerettem Kakucsringből) -
#42331 AMTS-n ott leszek, fiamnak nagyon tetszett már tavaly is..amúgy is jó program, drift, játszóhely, és persze rengeteg zsír verda meg motor. Aztán hogy szimezek-e azt majd meglátjuk. :) -
Solt #42330 Na ezért lehet visszarakom az AC-t... :) -
#42329 -
Laptiming SimCup versenykiírás:
A bajnokság három fordulóból áll, melynek első része az AMTS kiállításon, az „A“ pavilonban, a Speedzone standján kerül lebonyolításra. Az Assetto Corsa felületen futó, egyedileg készített Laptiming Kakucs körön bonyolítjuk a selejtezőket 2019. Március 23.-án és 24.-én. A versenyeket „Pro“ módban rendezzük, a gumikopás 100%, a mechanikus sérülések mértéke 80%. A bajnokságban csak és kizárólag az AMTS-en résztvevő pilóták vehetnek részt.
-Minden infó a képre kattintva a SpeedZone oldalán-.
KakucsRing: racedepartment.com
személyes vélemény: nagyon jó a pálya.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.03.12. 08:50:22 -
Megkezdődött a jelentkezés a következő bajnokságunkra, ami egy jelenleg is folyamatban lévő mod, amely nem más mint a valóságban igen népszerű WTCR sorozat. A valós sorozatban jelenleg 7 márka képviselteti magát, mi most Pongrácz Tamás (Tommy78) jóvoltából az immáron négy elkészült modellel indítunk egy bajnokságot. Tehát a mod tartalmazza a Cupra TCR-t, az Audi RS3 LMS-t, az Alfa Romeo Giulietta TCR-t és a Hyundai i30N TCR-t. Nyolc helyszínre látogat el a bajnoki. Próbáltunk egy nagyon változatos és izgalmas naptárt összerakni, reméljük, hogy mindenkinek tetszeni fog. Várunk mindenkit szeretettel! Izgalmakban gazdag, tartalmas szórakozást szeretnénk ismételten biztosítani mindenkinek.
További részletek EZEN AZ OLDALON tekintetők meg.
Facebook oldalunk
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2019.03.11. 09:56:45 -
#42326 Hring-et még mindig nem konvertálták át ide ? :O
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2019.03.10. 17:15:03 -
MasterMason #42325 Milyen bénák ezek, még egyenesben sem tudnak tartani egy autót?! -
https://www.facebook.com/sbmotorsportltd/videos/382173052581333/UzpfSTQ3Mzc0NTg1MjgyNzAwNzoxMDkxOTg3Nzc3NjY5NDc1/ -
#42323 -
#42322 -
#42321 Nem tudja valaki, ha felteszem a Content Manager-t miért nem indul el a "gyári" servermanager? -
#42320 -
MasterMason #42319 Új DLC. -
#42318 Jah, jónak néz ki így kívülről .
-
#42317 ..háát amikor inkább harmadikban hagyod dombnak fel, mert negyedikben már olyan mint a egy rossz verhovina leőőőööz azt úgy is vissza kell rakni harmadikba. Van benne kuplungrugdosás, meg üléslökdösés hogy mennyémá!
De faxa, nagyon bírom mikor a ballonos virsli elugrál az oldalirányú terhelésre :D -
#42316 Hát megy egy jó koppány ...!4 :) -
#42315 ON. Classic (áá nem csak Zsiga felfut a hegyre teljesítményjavító festéssel kezelve, sajnos a No Fear matrica még nincs fent, azzal -1perc lenne a menet)