Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meséld már el akkor hogy kell érteni ezt? "lehet tovább pöckölni a kis sakált az NV logóra... 😄 "
Egyébként ne érts félre, nem haragszom, csak szimplán elég volt a hülyeségeidből! 😉
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.03.09. 22:10:08
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.03.09. 21:45:15
Azért bízom benne, hogy van akit meg tudtam kímélni attól, hogy fél napig winfost telepítsen, mert tudod nem mindenkinek az az élete, hogy driver telepítés előtt a netet bújja, hogy vajon minden rendben van-e, egy hivatalos forrásból származó, WHQL aláírással rendelkező driver esetében. Értem én, hogy most árnyék vetült az NV logóra, de ugye azért véresen komolyan nem haragszol rám amiért betettem az infót? 😄
Ígérem, ha az AMD csinál ilyet, azt is közzé teszem, de akkor te meg ígérd meg, hogy őket is ilyen vehemensen fogod védeni, és ott is előjössz a nem is annyira burkolt júzer error hivatkozással! 😊 Egyébként te hány éves vagy, most komolyan?
(Hogy még jobban összezavarjalak, képzeld, nekem gond nélkül települt)
www.smart-bus.hu
Lehet olvasni kéne külföldi oldalakat is, aztán kapásból ott lenne az orrod előtt. (ahogy az is hogy az installer exe-vel volt a gond, nem magával a driverrel)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.03.09. 19:04:33
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.03.09. 16:44:52
Így utólag úgy néz ki, hogy főleg azoknál volt gond, akiknek több monitor volt a VGA-ra kötve. 😉 Még szerencse, hogy ez nem az AMD-vel történt, mert akkor már kifordult volna a világ a négy sarkából! 😊
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.03.09. 13:08:03
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.03.09. 11:46:35
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.03.09. 11:43:20
Utoljára szerkesztette: hqx, 2016.03.08. 15:38:43
KB3035583, KB2952664, KB3135445
#35736: <#nevetes1>#nevetes1>
Az asszonnyal kell szimulátorozni, vagy az asszonyon!<#eplus2>#eplus2>
#35740: Én feldobtam egy gépre, majd meglátjuk, hogy mit alkot. Eddig semmi problém.
#35741: Melyik drivert használod?
Csökkentett modban kell indítani a gépet, uninstall az nv driver, utána elindul a gép, és fel lehet tenni egy korábbi driver-t
www.smart-bus.hu
Minek piszkalni ami teljesen jo ? 😊)
www.smart-bus.hu
Mivel ezt a végső Windowsnak szánják azért dobták be az ingyenes cserét, hogy mielőbb multiplatform legyen.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
a win10 meg nekem speciel tetszik...szerintem vannak benne nagyon praktikus újítások...meg igazából minden megy magától
Meg gondolom mindenki rohanni fog azonnal új kártyáért...A fejlesztők is úgy vannak vele, hogy biztos mindenki vesz új kártyát a kedvemért 😊
Forza.
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.03.07. 23:23:07
A win10-ről sem hallottam még semmi számomra szignifikáns pluszról, amit tudna a 7-el szemben. VISZONT hallottam és láttam-tapasztaltam számottevő negatív dolgokat (kompatibilitás, régi programok sokszor nem futnak, újak is szórakoznak, stb.), ami a 7-el sokkal jobb volt. Így aztán nem kérdés: amíg lehet, kilövöm a francba azt a vacakot. A 7 nekem betonstabil, nem is emlékszem rá, mikor fagyott utoljára bármi. Ha 2 másodperccel hamarabb jön be valami, mint 7-en, na, az ilyen dolgok pont nem mozgatnak...
A szokásos kedd esti AC FunRace-en a hamarosan induló legújabb bajnokságunk egyik lehetséges főszereplőjét hajtjuk meg a híres Donnington Park-ban! A részvétel NYÍLT és a köridők helyet a közös mókán lesz a hangsúly, örömmel látunk mindenkit! <#wink>#wink>
Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5735
Masters Naptár: http://www.gtr-masters.hu/schedule
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.03.07. 20:31:11
A FFB az engem nem erint, meg rumble sincs benne egyelore, se telemetria out.
"Nulla tenaci invia est via"
Szóval, várom a DX12-es játékokat. 😊))
"Nulla tenaci invia est via"