Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a szakmám, idióta... (ja nem, biztos csak okoskodok)
Meséld már el akkor hogy kell érteni ezt? "lehet tovább pöckölni a kis sakált az NV logóra... 😄 "
Bocsi Bala, de ez kritikán aluli, már a megaherzek is látszódnak vagy mik, hullámzik az egész képernyő! In game streameld a képernyő helyett please! <#fejvakaras><#falbav>
VSR Truck Series | Assetto Corsa | Nürburging Short | Balazs Toldi OnBoard
Meg normálisan leszedtem le az előzőt.
Nálam is minden rendben volt. Én sem teszek fel minden szart. Meg normálisan leszedtem az előzőt. A regisztriből is kiszedtem, ami nem kell. Ha meg valaki nem ért hozzá, akkor használja a Display Driver Uninstaller-t. Meg nem árt a tiszta telepítés végrehajtása opciót bepipálni.
Szerintem a zöldhályogos elvakultságot kéne befejezni... főleg ilyen okoska stílusban. Én nem mondtam, hogy verd ki rá, ezek a te szavaid. Azt meg majd ÉN eldöntöm, hogy az ilyen nagyképű, önjelölt kis "zsenikkel" hol és milyen hangnemben beszélek!

Egyébként ne érts félre, nem haragszom, csak szimplán elég volt a hülyeségeidből! 😉
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.03.09. 22:10:08

www.smart-bus.hu

Figymá, be kéne fejezni a sok képzelgést. A "verd ki az nv logóra" beszólást meg tán nem kéne erötltetni itt a fórumon (se)...
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.03.09. 21:45:15
Nyuszifül... az Experience a védenced hivatalos programja, amit a hozzá nem értő júzerek 99%-a használ... nehogy már órákat kelljen olvasgatni egy nyomorult driver telepítés előtt, amikor azt egy hivatalos program ajánlja fel, mint WHQL driver! Szedj már valamit zöld hályog ellen, azért az elvakultságnak is van (legalábbis kéne, hogy legyen) határa! 😄 Elbaszták, aki bízott bennük vakon azok közül sokan rábasztak, ennyi... őket biztos vigasztalja a hír, hogy az installer.exe volt a hibás! 😄 Megpróbáltad védeni őket, feladat teljesítve, most már megnyugodhatsz... lehet tovább pöckölni a kis sakált az NV logóra... 😄

Azért bízom benne, hogy van akit meg tudtam kímélni attól, hogy fél napig winfost telepítsen, mert tudod nem mindenkinek az az élete, hogy driver telepítés előtt a netet bújja, hogy vajon minden rendben van-e, egy hivatalos forrásból származó, WHQL aláírással rendelkező driver esetében. Értem én, hogy most árnyék vetült az NV logóra, de ugye azért véresen komolyan nem haragszol rám amiért betettem az infót? 😄

Ígérem, ha az AMD csinál ilyet, azt is közzé teszem, de akkor te meg ígérd meg, hogy őket is ilyen vehemensen fogod védeni, és ott is előjössz a nem is annyira burkolt júzer error hivatkozással! 😊 Egyébként te hány éves vagy, most komolyan?

(Hogy még jobban összezavarjalak, képzeld, nekem gond nélkül települt)

www.smart-bus.hu

Ja, hogy az experience azt ajánlja fel... Akkor én kérek elnézést az akadékoskodásomért 😊
Lehet olvasni kéne külföldi oldalakat is, aztán kapásból ott lenne az orrod előtt. (ahogy az is hogy az installer exe-vel volt a gond, nem magával a driverrel)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.03.09. 19:04:33
Adam Jonas
Majd meglesem akkor, köszi!

tobias88
Nyílt szervereknél Nordsheilfe a nyerő valamiért, de szokott lenni Ferráris Gt2-es verseny minden nap amin sokan vannak
lac coo
Este kilenc utan szerintem jo esellyel barhol jatszhatsz normalisan, gt ben meg meg ember is van boven.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Adam Jonas
Ligába nem feltétlenül szeretnék részt venni, inkább heti 2-3 alkalommal amolyan "fun" jelleggel, de mégse roncsderbi szinten. 😊 De köszi azért, fontolóra veszem még.

tobias88
60 fő szokott lenni versenynapokon vasárnap esténkként a 3 szerveren. Olyant sajnos nem fogsz találni, ahol minden nap van verseny 😊 (maximum 1-2 nyílt GT3as szerver)
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.03.09. 16:44:52
Adam Jonas
Tudnátok nekem ajánlani olyan szervereket/társaságokat, ahol esténként GT3 géposztállyal szokott lenni móka, és még relatíve sokan is szoktak lenni?

Amikor beírtam, a GF Experience még mindig a 364.47-s drivert ajánlotta fel, amit az NV azóta visszavont, mivel nem volt vele semmi gond! 😊 A 364.51 egy béta driver, amit nem ajánl fel mindenkinek, mivel sokaknál a bétára frissítés nincs bekapcsolva.

Így utólag úgy néz ki, hogy főleg azoknál volt gond, akiknek több monitor volt a VGA-ra kötve. 😉 Még szerencse, hogy ez nem az AMD-vel történt, mert akkor már kifordult volna a világ a négy sarkából! 😊

www.smart-bus.hu

Mire te beírtad, már kint volt a javítás. 😊 Csak azt mondom hogy nem mindenkinél szar meg kékhalál meg ilyenek. Lehet mázlim volt...
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.03.09. 13:08:03
Tudjuk, tudjuk... rajtad kívül mindenki hülye, az NV meg a tévedhetetlen atyaúristen. Ne haragudj, hogy belinkeltem ide, hogy a tudatlan hülyék nehogy galibát okozzanak maguknak a bárgyúságuk miatt. Mea culpa!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.03.09. 11:46:35

www.smart-bus.hu

Elsőre felment gond nélkül, nuku kékhalál, működik rendesen. (ja, hogy én nem express insrtallal tolom minden szemetet felrakva és előtte rendesen leszedem a régit) Amúgy másnapra már kiadták a javított verziót. 364.51
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.03.09. 11:43:20
lac coo
az micsoda, hogy indítani akarom AC-t és telepíteni akarja ? Pedig fennt van ! 😊)

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Meg kapcsold ki az auto update-et, manuálisan frissíts. A szolgáltatásoknál is ki lehet kapcsolni a Windows Update-et, ha meg telepíteni akarsz majd frissítéseket, akkor visszakapcsolod, vagy kézi-re állítsd. Start menü / futtatás, és beírod, hogy services.msc, és ott.

Utoljára szerkesztette: hqx, 2016.03.08. 15:38:43
Örök hálám!
Szedd le ezeket a frissítéseket a gépedről, és akkor nem fog nyivákolni a win 10-ért.
KB3035583, KB2952664, KB3135445

#35736: <#nevetes1>
Az asszonnyal kell szimulátorozni, vagy az asszonyon!<#eplus2>

#35740: Én feldobtam egy gépre, majd meglátjuk, hogy mit alkot. Eddig semmi problém.

#35741: Melyik drivert használod?
Ide is beírom:
Csökkentett modban kell indítani a gépet, uninstall az nv driver, utána elindul a gép, és fel lehet tenni egy korábbi driver-t

Ami teljesen jó, azt felesleges, de nyilván nem azért jönnek a frissítések, mert mindenkinél minden teljesen jó! 😊

www.smart-bus.hu

lac coo
Oooo..en eleve szinte soha nem frissitek 😊))

Minek piszkalni ami teljesen jo ? 😊)

NV tulajok! Gondok vannak az új 364.47-s WHQL driverrel... kék halál, adatvesztés, win újratelepítés a vége, egyelőre ne frissítsetek!!

www.smart-bus.hu

sertrex
Nem lesz 10.01. Ez is csak a megjelenéstől számított egy évig lesz ingyenes. Szeptembertől már fizetős lesz ha van eredeti Win 7-8, ha nincs.
Mivel ezt a végső Windowsnak szánják azért dobták be az ingyenes cserét, hogy mielőbb multiplatform legyen.

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

sertrex
Korlátozottan, de már DX11-es kártykon is érződik állítólag a DX12 hatása, de ezt csak olvastam, nem tapasztam vagy nincs róla tudomásom, hogy mennyire. Persze lehet hogy a régi configom erre már teljesen alkalmatlan lenne, már DX12-re. Mindenesetre a régi 775-ös platformon nagyon jól futnak a mai cucok is. Múltkor próbáltam a Divisiont, eszméletlen látvány, pedig nem fullon ment csak sima high-on. Igazából a Win 10-zel teljesen felfrissült a konfigom. Jó cucc. 😊)

Ombika
Majd,ha nem lesz vga-jahoz driver felteszi! :-)

barcalaci84
az okostelefon azért jó, mert míg a férfi szimulátorozik a számítógépen , addig az asszony olvasgathatja recepteket az interneten 😊 meg lefényképezheti , levideózhatja a férjét h milyen hülye fejet vág szimezés közben😊
a win10 meg nekem speciel tetszik...szerintem vannak benne nagyon praktikus újítások...meg igazából minden megy magától
lac coo
akkor még van időm bőven, mire a szinvilágot utoléri 😊))

Meg gondolom mindenki rohanni fog azonnal új kártyáért...A fejlesztők is úgy vannak vele, hogy biztos mindenki vesz új kártyát a kedvemért 😊

arty
(w7 bármikor visszatehető, viszont a w10 most tényleg "ingyen" jár ... miért ne érné meg aktiválni? a +10 év támogatás csak érhet valamit, w7re már semmi nem jön, a grafikus driverek is az uj os-t preferálják, előbb-utóbb valódi hátránya is lesz a w7nek - előbb utóbb a szim világot is utoléri a dx12, az pedig már csak az uj ms os-re van)

Forza.

De a kétkedőknek szívesen leírok holnap néhány dolgot a tervezett elavulás nevű dologról, mert nem másról van itt is szó.
<#eljen> Ennyi.... Win7 Home Premium, oszt felőlem jöhet a Win17. Márpedig jönni fog, amíg a sok sügér megzabálja a beetetéseket.... <#alien> Most minden oktondi letölti ezerrel, (mert letölti mert ingyenes, és erre ugrik a magyar) Majd 2 év múlva kihoznak egy WIN10.01-et ami kőkeményen fizetős lesz, csak a gép meg már nem engedi visszatenni a régi 7-8-at.... <#beka2> Úgyhogy sok sikert tizesek! 😄
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.03.07. 23:23:07
egyetértek. Ezzel is úgy vagyok, mint az okostelefonokkal: minden hülye olyat vesz manapság, és mindenkitől megkérdezem, hogy mire használja. Kevesen - de tényleg nagyon kevesen - tudnak okos dolgot mondani, de a többség internetezik rajta, meg játszik. Na, arra nekem ott van a számgép, szóval nincs okostelóm sem, mert semmi olyat nem tud, ami nekem számítana (egy előnye lehet: ha sokat ingázol és bkv, meg satöbbi, akkor nyersz vele kis időt a netezéssel. Na, én 1 km-re lakom a melóhelyemről, 3 perc bicajjal, szóval ez nem játszik)
A win10-ről sem hallottam még semmi számomra szignifikáns pluszról, amit tudna a 7-el szemben. VISZONT hallottam és láttam-tapasztaltam számottevő negatív dolgokat (kompatibilitás, régi programok sokszor nem futnak, újak is szórakoznak, stb.), ami a 7-el sokkal jobb volt. Így aztán nem kérdés: amíg lehet, kilövöm a francba azt a vacakot. A 7 nekem betonstabil, nem is emlékszem rá, mikor fagyott utoljára bármi. Ha 2 másodperccel hamarabb jön be valami, mint 7-en, na, az ilyen dolgok pont nem mozgatnak...
Kedd esti Fun: BMW M235i Racing - Donington Park!

A szokásos kedd esti AC FunRace-en a hamarosan induló legújabb bajnokságunk egyik lehetséges főszereplőjét hajtjuk meg a híres Donnington Park-ban! A részvétel NYÍLT és a köridők helyet a közös mókán lesz a hangsúly, örömmel látunk mindenkit! <#wink>

Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5735
Masters Naptár: http://www.gtr-masters.hu/schedule

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.03.07. 20:31:11

Ez már rFactor-hoz is besza-behu volt, úgyhogy én már nagyon várom.
Automobilista - lehet hogy kicsit nagy a rasegites meg, teljesen off-ra rakva mindent is, es sokminden hianyzik meg, de pl az F3 autoban erzek olyan fizikat, amit az ACban soha. Hogy mit, azt meg nem mondom 😊
A FFB az engem nem erint, meg rumble sincs benne egyelore, se telemetria out.
Ombika
Osztom a velemenyed,semmi baj vele , pedig en almas vagyok,de gamelni hasznalom kivalo (jobb ,mint a 8.1)!!!

Szabi
oké, ez is egyfajta vélemény, én július óta használom mindhárom gépemen, minden program és játék ugyanúgy, sőt minimálisan gyorsabban és sokkal stabilabban megy...

lac coo
Ez a dx12 is olyan lesz mint a tobbi : mindbeszarsz olyan gyors ? 😊)))

sertrex
Én is ezért váltottam már az első napokra Win 10-re. Gondoltam, mire elkezdik tolni kifelé a DX12-es játékokat, addigra már a Win10 is egy stabil rendszer lesz. De nekem elsőre is bejött. Egy legális Win 8.1 Pro-ra telepítettem és azóta simán működik minden. Gyors, megbízható. lehet hogy vannak hibái, de én csak oprendszerként használom, hogy tudjam futtatni a régen jól bevált progikat, játékokat rajta és azt kiválóan megteszi. 😊
Szóval, várom a DX12-es játékokat. 😊))

lac coo
Nem erdemes lesz, muszaj ....

A WIN 10 is csak arra jó mint mikor kijött az XP annak idején: Minden programot vegyél meg mégegyszer, mert minden összeakad mindennel, semmi nem kompatibilis semmivel.... :p A gémerek nagy része anyázva teszi vissza a WIN 7-8-at, nálunk is volt már problem a ligában vele. Ha nem beszélnek rá a WIN 7-re, a mai napig ellennék az XP-vel, semmi baj nem volt vele az égvilágon, ráadásul még virágbolti is volt.... Nekem is kidobja a köcsög WIN10 ablakot hogy toljam fel, de mindig kinyomom, és ki is fogom mindhalálig, lássuk ki birja tovább! 😄
Szabi
ez a dx12 is kezd olyan lenni mint az Asettos éveleji ingyen autók... elhiszem hogy egyszer tényleg lesz és akkor hűdejó lesz nekem.. deee mikooor ??? 😄D

sertrex

Ha másért nem is, de ezért majd érdemes lesz minden gémernek átállni a Win 10-re. 😊)))