42876

banner
  • sertrex
    Szép. De jöhetne már egy track pack is. Egy nagyobb. :))))
  • Szabi #37070
    Aventador SV
  • lac coo
    Az lesz a Red Pack ?
  • Szabi #37068
    Juli 14 olasz dlc
  • Tyuki80
    Én is kitöltöttem!
    -Szerintem jól sikerült,talán meg van az 5-ös!Kéne az ösztöndíjhoz.
    :)
  • arty
    +1
  • Ratrak
    Kitöltöttem, bár volt, hogy nem volt olyan válaszlehetőség, amit válaszoltam volna, de kötelező volt mindenre bökni valamit. Nem gondoltál az összeállításnál igazán az offline szimesekre (mint én), akiket nem igazán mozgatnak a ligák meg sorozatok, meg ilyesmik (engem főleg a nettó időhiány, ill. az idő irreguláris rendelkezésre állása miatt mondjuk, de ez spec lényegtelen, nem mozgat, és nem volt ilyen lehetőség). Valamint a versenysorozat-kedvelésnél sincs olyan opció, hogy egyik sem igazán (tudom, milyen autób*zi az, aki egyiket sem nézi... megintcsak, időhiány, ha épp van, akkor csinálni szeretem, nem nézni (ez másra is igaz :P))
  • lac coo

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.06.28. 19:31:22
  • Szabi #37063
    fb-on megerősítették az olasz dlc-t :D
  • Pitti
    Nembaj akkoris :)
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.06.28. 14:06:04
  • neilszab
    Ezt most a Steam-ről loptam...
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.06.28. 14:01:32
  • Pitti
    Tudom többen megjegyeztük már, de annyira jók ezek a képek amiket csináltok, hogy percekig bámulom, hogy tényleg a játékból készült-e. És igen most is.
    Nagyon szép munka...
  • neilszab
    Kedd esti FunRace: Mazda MX-5 Cup - Monaco!

Ma este a közönség kedvenc Mazda MX-5-öt hajtjuk meg a híres Monaco-ban, kifejezetten csak a közös móka kedvéért. Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni!
    FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5911

Jövő kedden pedig folytatódik a nyílt nyári kupánk az Assetto Corsa-val:
    Summer Cup infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5905
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.06.28. 09:01:33
  • Adam Jonas
    Sziasztok!

2014-hez hasonlóan, idén is csináltam egy szimulátoros kérdőívet. Ebbe a különböző szimulátoros szokásokra, programhasználatokra, stb. vagyok kíváncsi. A felmérés anonim, és a felmérés végeztél a teljes eredmény publikus lesz. Akinek van kedve/ideje, azt szeretném megkérni, hogy töltse ki. :)

Magyar szimulátoros kérdőív 2016

Előre is köszi!
  • Gadfly13

Csütörtökön a második versenyhelyszínére látogat az SRS Summer Cup sorozata. A bridgehamptoni aszfaltcsík várja az érdeklődőket!
    Bajnoki és futam jelentkezés: LINK
    Hotlap

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2016.06.27. 20:14:29
  • bardocz
    Erő 100%, többi nulla, 900 fok, játékban meg nem tudom.
  • sertrex
    Fekvőház van. Ezek a ház fajták, amik közül válogathatsz.
  • BalintkaV8
    Hello srácok! :D Még új vagyok és azt szeretném kérdezni, hogy tudnátok-e segíteni kormány (Logitech Driving Force GT 900fok) beállításban! Játék és Profiler beállítás érdekel! Köszi előre a segítséget! :)
  • Solt
    Pedig torony a nevük... :)
  • lac coo
    Ilyen, hogy torony , ilyen nev nem igen van sebshopokban :))))'Tolvajnyelven kellene ! :)Fekvo torony az meg nincs :
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.06.27. 13:18:43
  • sertrex
    Torony. Van mini, midi, (nagy)torony és a fekvő.
  • Tyuki80
    Szuterén!!
  • lac coo
    Sracok, hogy hivjak azt a hazat aminek alul van a tap, es kicsit magasabb is mint a mezei hazak?
  • Gry01
    Nekem is 775-ös konfig van: Gigabyte P45DS3-Xeon5460 (3800Mhz)-8GbRAM- Giga.GTX570
    Postprocess nélkül, low füst, kb. közepes grafikával, 2048x1152 felbontással egyedül 110-130fps, online 25fő-vel 40-45fps
    Mivel nem vagyok hardcore szimes (a lóvé se vet fel), nekem ez megfelel hobbi célra.
  • arty
    be kéne már fejezni a karriert, mielőtt olyan okos lesz az AI, hogy nem tudom megverni ;))
  • Adam Jonas
    Ha tolsz egy Alt+Tab-ot menetközbe, és akkor nézed a Feladatkezelőben a memóriahasználatot, akkor igen, azt fogod látni, hogy nem használja ki teljesen.

Emerico-t kérdezd meg, azt hiszem anno ő próbálta ezt, hogy mennyi memóriánál kezdett el normálisan futni. (De ha jól emlékszem, neki 16 GB van)
  • Alexease
    Igazabol ez nem is rossz otlet, mielott ntolsz egy friss instalt, nem art ha leirod a geped "tartalmat" reszletesebben: alaplap, proci, videokartya, rendszer stb. Plusz az AC-n kivul milyen egyeb "hasonlo" program mukodik rendesen (CARS, rF2, R3E, Codies stb.).
    Esetleg tuzfal vagy virusirto, mert az AC inditasnal "bongeszo engine-nel" fut, piszkalja a net-et is.
  • sertrex
    Géptől függ. Igazából semmit nem tudunk, hogy milyen oprendszered van, milyen konfigon futtatod az AC-t, tehát csak ötletelni lehet, hogy mi is a baj nálad.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mindenesetre, ha újrainstallálod a rendszered, akkor tegyél fel frissen minden drivert, minden frissítést töltsél le, ami van hozzá és csak azután kezd el telepíteni a játékokat, miegyebeket.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.06.26. 16:58:25
  • ikarusmester
    Köszi szépen kb mennyi idő volt?

• sertrex
    Szerintem a rendszeredet kellene újra rakni, mert az AC-val semmi baj. Én is éppen a héten raktam újra az új konfigomra, teljesen rendben van.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.06.26. 16:25:34
  • ikarusmester
    sziasztok!!

Nem indúl a játék rányomok steamben és ki írja hogy fut útána hogy szinronizálás felvillan és ennyi már ujra raktam de semmi tudna valaki segíteni?
  • lac coo
    8 gb. De ugazabol nem ertem miert kell tobb ezt sem hasznalja ki...
  • Adam Jonas
    i5-2500K-d van? Ha igen, akkor azt szerintem teljesen felesleges még cserélni - kell neki 1 kis tuning, aztán még 2-3 évig simán használható a cucc.

Mennyi memória van a gépedbe? rF2-höz minél több RAM szükséges.
  • lac coo
    Magasabb felbontás, ennyi :) rf topikban nem érdeklődödk, ott már rég kiderült, hogy mindenkinek megy fullon mint az állat :))
  • ikarusmester
    Köszi szépen megvan :)))))
  • El Gigante
    Könyvtáradban, Assettora jobb klikk - helyi tartalom törlése! Majd ugyanitt jobb klikk - telepítés!
  • ikarusmester
    Sziasztok!!

Steamen hogyan lehet ujra rakni az assettot?

Kösti szépen előre is
  • Skypack
  • Alexease
    A 3 monitorhoz "nem ertek" (mivel nincs:P), de kerdezoskodjaz rF2 topic0ban, ki hasznalja 3 monitorral, milyen geppel, hogyan megy, aztan ahhoz lehet hasonlitgatni.
  • lac coo
    Jo, ismerem az erzest, mar mindenki a tokom tudja milyen geppel tolta, en meg kinlodtam a pentium4-el :)

Igazabol az a szitu, hogy van egy kis penzem valamit fejlesztenek, de vegul is nem vagyok benne biztos, hogy processzort kellene vennem.
    Ugye en alapon eleg keves jatekkal jatszok, AC,RF2, Dirt Rally esetleg CM F1.....
    Nem ertek hozza, de ezekhez talan nem is keves ez a regi processzor. Ami igazan gaz az az rf2, mert pl az uj Megane -nal ha elinditom diavetites lesz harom monitoron meg igy fullfull lowban is .AC az jol fut, messze nem max, de nem az a cel, abbol mar kinottem, meg igy is jol nez ki.
    Azt nem tudom , vagy azon gondolkodom egy jobb videokarzyaval jobban futna vajon rf harom monitorral ??