42876
-
GPx8 #37352 Baromállat jó hangja van az F1-es ferkának (is), de belülről nem igazán jön át.
Kívülről kell tologatni. Nem lehet valahogy bemókolni, hogy a külső motor hangokat halljam belül? -
#37351 azért vagytok "lassúak" , mert túlságosan kipörgetitek a motzort...10500 rpm-nél el kell váltani...(felette már kárba vész minden hioszen szabályozva van az üzemanyagátfolyás stb)
első három fokozatban max 1-2 kék lednél , 4ik fokozattól felfele pedig az utolsó piros lednél kell elváltani -
#37350 Érdekességnek jó ez ( mint az iRacin McLaren ), de nincs már ehhez türelmem. Tök alap beállításokkal mentem jó magas szárnyakkal. Biztos sokat lehet adni a stabilitásnak a felfüggesztés állítgatásokkal, de ahhoz mindig is lusta voltam megtanulni belőni őket. Az biztos hogy nagy fun a rendszerek menedzselése, és komoly ahogy egy ilyen autó működik, még ha játékban igen felületesen is kapunk csak betekintést, de jó hogy van ilyen is! Jól megcsinálták.
Minden másra ami F1 ott lesz a Codie 2016, már nagyon várom.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.17. 13:15:16 -
Tyuki80 #37349 Nekem online talán a 1:14 a legjobb..ennél mennek jobbat 5 mp-el.Rendszerint utolsó vagyok,pedig körbetalálok.Gt 3 ban meg mindig dobogó.Igazából ez csak azért zavar,mert szinte mindenhol az F1 megy,alig más.Jellemzően roncsderbykké változnak,s kb az első három ér be körön belül.
Valszeg egy hét múlva beáll az 1 szerver megtelik kb F1 re, mennek majd az utcai és gt3 szerók jobban. -
#37348 Es "csak" 3-4 masodpercet kaptal az igazi qual idotol (ha jol lattam, a hosszu egyenesek vegen, ~15-25km/h-val voltal "csak" lassabb). Ami nem rossz, mert akkor jo egy szim, ha egy "egyszeru szimes halando" nem tudja megfutni az igazi idoket;)
Ezzel a fizikaval, kezelessel es fleg a "kapcsolokkal" eleg utos lenne egy Codies F1 2016 – es egyben hasznalhatatlan is;DDDD
Bar a sebesseg, kanyar, fek-gaz nem rossz a Codies-nel, egyedul a kormany/FFB ami szegenyes (plusz idegesito cockpit pozicio/dinamika beallitasi hianyossagok). Ezek a menetkozben kapcsolgatos, allitgatos, tekeros dolgok oda meg nagyon nen valok, total hasznalhatatlan lenne, foleg rendes versenyen AI-val. -
#37347 Én esek-kelek a ferkával, 10-ből 7-szer tuti eldobom. 1.12.885 volt a legjobb. 93%-os AI elpicsáz mint a sz@rt. -
#37346 Fogjuk rá, legalább körbement, jónak azért nem jó:(
-
GPx8 #37345 Hülyén ugrál az összes autó felfüggesztése, mint amikor banánon lovagolsz (tudod, amit motorcsónak húz a vizen)... -
#37344 Mi az isten az a bana error ? :)) -
GPx8 #37343 Sziasztok!
Nálam 1.7.3 -nál is megvan a "banana error" quick race esetén.
Megnéznétek, hogy nálatok is ez a helyzet? -
ratb #37342 Nekem bejön a Levante nagyon.....csak az alábbi furcsa dolgot fedeztem fel vele kapcsolatban:alacsony fordulaton félig lenyomott gázpedál állásban ugrál a fordulat föl le ,mint ha kenguru benzin lenne benne.próbáljátok ki pl:90km/h-nál hatodikban fix fél gázon...
1.7-óta egyik autónak se müxik a fényszórója(rejtett lámpál se nyílnak) meg a műszerfalvilágítása..eddig 1-es gombra volt kiosztva most az L-el se müxik (???) -
#37341 -
#37340 Melyik (2013 vagy 2015)? Ha 2015 akkor talan ERS hasznalat. De ha "benanak" tunnek, akkor talan a segitsegek nincsenek letiltva es sinautoznak? Meg eleve, az F1 kicsit mas felfogast igenyel, sinautosabb, meg egy kontrolleres is hamarabb raerez, mert nem autokent tekint ra:D -
#37339 En meg ugye nem probaltam, de igy videok alapjan jobban billeg, hintazik a jatekban mint igazabol....
-
#37338 Szerintem 20 versenyen 10-felekeppen nez ki az auto:D Amugy meg lenyegtelen, mert ugy sem szamolja azokat a vackokat, ha meg szamolna, ertekelhetetlen lenne, max szelcsatornaban lehet elemezni az ertelmet:) -
#37337 Improved SF15-T engine power delivery and gear ratios -
#37336 Az a Levante lehet, hogy farokhosszabbito "terepjaro", de nem hinnem, hogy egyszeru alvazas, laprugos cucc lenne:) Valszeg komoly sport cucc van alatta, full dinamikus felfuggesztessel, hasmagassaggal, total elektronikaval. Es mivel az AC nem tudja az extras dolgokat (mas program sem, mielott meg...:P), igy gondolom a legextrabb palyas "beallitasra" hangoltak ra. -
#37335 Gondolom nem azonos a kesztni. Nem mindenhol van az auton a ket kis vacak. -
#37334 Setup lesz az szerintem. -
GPx8 #37333 1.7.3
- Fixed strut suspensions going full banana
1.7.2
- Fixed Oculus VR blurriness with PP on. Also fixed missing glare and godrays effects.
- Improved graphics smoothing for rigid bodies
- Improved SF15-T engine power delivery and gear ratios
- Fixed setup bugs in Maserati GranTurismo MC GT4
- Fixed wrong values in SF15-T Heave dampers
- Improved ERS simulation in McLaren P1
- Pit Box Indicator is visible only if player is in the pitline
- Fixed Race Position App when used on several game modes
- Shared Memory new members
- SPageFileStatic
- float trackSPlineLength = 0;
- wchar_t trackConfiguration[33];
-
Tyuki80 #37332 Hát be kell lássam ez az F 1 nem nekem való....
Simán kapok az elsőktől körönként 5!!!! másodpercet???
A balekoktól (alig találnak körbe a pályán) 2!!! másodpercet???
Mit csinálok rosszul?-Nem értem az egészet.Úgy mennek el mellettem mintha állnék,pedig drs meg a kerst is használom.
A gt4 maserral meg 90%-ban mindenkit hülyére verek,tehát nem vezetéstechnikai jellegű a dolog ilyen mértékben..
Valami trükkszi biztos van, amit nem tudok,mert az megalol hogy full utolsó vagyok a kvalikon vért izzadva....a versenyeken meg feljövök 3.-4. helyekre,mert a sok fogalmatlan kétszer egymás után nem talál körbe a pályán...
Habár gyűlölöm az F 1 et,de most csak ezek a fosokat nyomják orrba-szájba,de így semmi kedvem nincs kínlódni.
Egyszerűen nem értem.... -
GPx8 #37331 "A leventének viszont nem kéne jobban billegnie? Olyan valószínűtlennek tűnik, hogy egy efféle ótó szinte ugyanúgy viselkedjen, mint egy pályára kihegyezett lapos aszfalttorpedó."
Kicsit promo szaga van a dolognak. Érzésre az M3-as DTM BMW fizikája van alatta... :) -
ozoli78 #37330 nem hiányzik csak 2 légterelő -
goldboy #37329 Nézzétek már meg légyszíves :
BrandsGP Bmw e30 GRA
BrandsGP Audi Q
miközben pld. Countach-csal semmi baj
-
#37328 Fene tudja milyen szipiszupi elektronyos felfuggesztes van ezek alatt . -
#37327 Na én a ferkával úgy látom nemhogy egy jó időt nem tudok összerakni, de még a pályán se tudok végigmenni :) -
croatianus #37326 Elég jók a szivarkák és azt hittem, hogy nekem is azok lesz a kedvenceim, de furamód a GT4-es Mazi varázsolt el igazán, az valahogy nagyon fincsi kis műszer lett (én egyáltalán nem tapasztaltam orrtolósnak).
A leventének viszont nem kéne jobban billegnie? Olyan valószínűtlennek tűnik, hogy egy efféle ótó szinte ugyanúgy viselkedjen, mint egy pályára kihegyezett lapos aszfalttorpedó. -
#37325 Amugy jah, ebben nagy az AC, mindig ezt pofazom...
Semelyik jatek nem tud ilyent jelenleg, lehet mi dennel megcsuszni, lehet megfogni vagy eldobni, de ami kozben van azt valahogy nem tartjak fontosnak.Talan rf2 ,valamennyire, de tobbi sehogy , nulla. En a Ferrari 458-al szoktam szorakozni, abba is olyan szinten lehet bele-bele nyulni gazzal tulkormanyozottsag kozben, higy hihetetlen . -
#37324 nembiztos, mert a Lambók se egybe jönnek... :-)
viszont lassan ideje lenne már kiadni az Audi S1 rallyautót, na meg az új S1-et is -
#37323 Az inkabb Porsche csomag lesz, raadasul ketto;) -
#37322 -
#37321 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy tűnik a következő német csomag lesz
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.07.16. 20:05:27 -
#37320 a suv is meglepően élvezetes :D -
Ratrak #37319 ezek a pakkok mindig meglepnek valamivel. Bevallom, ettől a red packtól vártam a legkevesebbet, tekintve, hogy az autók zöme nem izgat, amiket tartalmaz (modern F1, naah), a RB Ring meg rohadt egysíkú pálya számomra (nem könnyű, félre ne értsetek, egy falábú kalóz is elver rajta bármivel, de egysíkú, nem élvezetes). Oszt' egyszerre csak azon kapom magam, hogy ülök a 6hengeres Mázerben és fülig ér a szám, amikor kanyarba végén már enyhén bedriftelve gázzal megfogom, majd tojáshéjon kigyorsítva 4x válik túlkormányzottá és áll vissza, majd akar átlendülni a túloldalra és mire megszelídítem féééééék, és kezdődik az egész elölről.... nagggggyon komoly! :D Szóval megint sikerült élvezetes autót berakni a pakkba, amiért megérte megvenni az egészet! ;) -
#37318 Assetto Corsa: Ferrari SF15-T Technical Guide -
#37317 Folyamatosan mokolnak valamit, a konzolig tutinak kell lennie. Regebben is tudtak akar 2x-es semesseget elerni, ugy hogy latvanyban nem feltetlenul volt kulonbseg: LOD-ok, arnyek/tukrozodes/effekt/tukor reszletesseg es tavolsag, fizika frissites stb. Gondolom folyamatosan optimalizaljak a tartalmakat is (autok, palyak), a megjelenesre mindenfele osszetetellel tutinak kell lennie, nem hiaba "csusznak" fel evet a megjelenessel. Vagyis varhato meg (sok) gyorsulas PC-n. -
#37316 Valamit mókolhattak, mert Monzán mentem most pár kört és 20 AI-nál sem akadozik, pedig a tükröződést is feljebb vettem picit. Eddig nálam 10 AI felett 15fps volt.
Ennek a DRS-nek nem sok értelme van, az AI simán nyitja ha nincs előtte senki. -
#37315 Ez egy csúnya crash pl:
Fixed potential divide by zero in ERS (a proci nem szereti ha nullával van elosztva egy szám)
Ez meg az alatta lévő 20 sor az app készítőknek jó:
Shared Memory new members -
#37314 Nincs gond a váltó kiosztással. Meredekebb szárnyakkal ( 19-20 ) is kell használni a 8ast és bőven 300 fölé megy DRSel.
-
#37313 Hogy a túróba kell elindulni ezzel a szarral autokuplung nélkül? Vagy még mindig ilyen szar a kuplung, hogy szinte nincs benne fokozat? Tetszik a gépállat, de elindulni nem tudok vele.