42876
-
#37672 Ezjó cucc, gyors, működik . -
#37671 És olyan ami mellé kapok valami kis pénzt ! :) -
#37670 d3dgear-v4.98.1965.zip -
#37669 Mi van ingyenes ? -
#37668 Egy masik programhoz a D3DGear-t adjak gyarilag, nem tudom milyen (kikapcsoltam), azt sem, hogy tud-e 3 monitort: http://www.d3dgear.com/ -
#37667 Milyen lehetosegek vannak manapsag jatekbol videot menteni ? Shadowplay nem muxik 3 monitornal , Frapsot ismerem de az horror, percenkent 8 giga :) -
#37666 Én is kontrollerrel játszom, sajnos nincs pénz egy használható kormányra. El vagyok vele, segítségek nélkül is körbe lehet menni elég gyorsan a Nordon, egyedül a kuplung hiánya zavaró, mert azt nem lehet megoldani kontrollerrel. -
hqx #37665 Segítségek nélkül is használható, max auto kuplung. Elhiheted, mert teszteltem/ tesztelem. Főleg patch kijövetelekor.
Na igen, kormány után egy tökön szúrás a kontroller. De, ha nincs rá lovetta, akkor attól még használható és még élvezetes is.
Univerzális cucc ez.:) -
#37664 Hát, itt még csak csak végigmegy minden segítséggel, de Nordon aligha. Aztán ehhez képest egy KTM X Bow-al minden segítség nélkül kormánnyal is leizzadok
Régen én is elvoltam, de amióta van kormányom, nem tudom elképzelni, hogy hogy lehet így játszani. -
hqx #37663 Valami ilyesmi kontrollerrel, de nem teljesen. Analóg karral szépen lehet terelgetni az autót, de a precíz vezetéshez- finom mozdulatokhoz, és a teljes élményhez, kormány szükséges. Ha valakinek mégsem telik rá, akkor is használható az AC. Még a kodies féle F1-et is kenterbe veri.:)
Utoljára szerkesztette: hqx, 2016.08.11. 12:19:43 -
goldboy #37662 Akkor úgy néz ki az Audi A1 Quattro S1 jön az 1.8-cal 26.-án, és lesz egy Tripl3 Pack DLC (Ferrari 488GTB,Praga R1,Ferrari FXX K)
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2016.08.10. 21:49:12 -
#37661 -
#37660 Ehhez már nem elég a love, pénz is kell ! :) -
#37659 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:D dehogy is, 194cm vagyok állítható a gokartja, de nem ennyire :D
Semmiről nem szól egyenlőre, csak arról hogy látom van rá igénye...még pelenkás. ..ha szeretni fogja, és kell neki akkor majd lesz nekem is.
majd lövök róla videót, de még van bajom, munkám a beköltözésig
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.08.08. 21:49:08 -
#37658 Ha van eleg love, akkor az osztrakokhoz, aztan a nemetekhez kell majd hordani versenyezni, onnan idoben elore lehet lepni. -
#37657 Remélem annyi eszed csak volt, hogy azért te is beleférsz valahogy a vasba ? :)) -
GPx8 #37656 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha úgy marad a srác, akkor nem elsz olcsó mulatság a vége... :) De a legnagyobbak is időben kezdték. -
neilszab #37655 Kedd esti FunRace: Lamborghini Aventador & Supercars!
Ha kedd, akkor AC FunRace a GTR-Masters-en! Ezúttal a brutális Aventador SV-t visszük a pályára és összeeresztjük a többi supercar-ral a garázsból, lássuk mi sül ki belőle!
Viszont Tőletek is kérünk egy kis segítséget, írjátok meg, hogy szerintetek mely utcai gépek vannak pariba a Lambóval, milyen verdák legyenek még a szerveren?
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5939
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.08.08. 20:13:58 -
#37654 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!muszáj volt :)
már 1 éves kora előtt imádta a kormányomat, akkor még a monitor előtt tekergette, azóta is autóközpontú, az én autóm, apám autója...tök mindegy, mászik bele, van egy csomó kisautó, imádja...velem nézi a futamokat ha itt vagyok... szal kellett neki, elég nagy is termetre.
Aztán majd meglátjuk... -
GPx8 #37653 Ideje volt...!
Utoljára szerkesztette: GPx8, 2016.08.08. 19:37:39 -
#37652 -
#37651 -
#37650 Na összeraktam a gyerek első gokartját :) 3 nap múlva lesz 2 éves:)) -
#37649 jah, 20ezer körüli árral.. fél éves dlc előfizetéssel meg már 30 fölött :D -
#37648 Azert mindent nem:)))
Hiaba jon, azt kihagyom;) Elvileg az a Horizon kicsit arkad, plusz ahhoz azert mar gep is kell, uj rendszerrel (Win10). Ha ingyen adnak sem tudnek mit kezdeni vele;) -
#37647 ??
azt mondtad minden autósjátékot megveszel, márpedig őssziel jön pécére is a horizon.... ;))) -
#37646 Szerintem sem toltelek, eppen amiatt amit irtam, a divat/nepszeru/szokasos cuccok elfogynak es kell a kulonlegesseg.
Regen mindig Forzat akartam a latvanyosabb, sok autos, "csak ugy" versenyzeshez. De hat penz, penz, penz (mas nem erdekel konzolon, igy durvan nem erne meg), meg persze a programnak is vannak/voltak korlatai (rendes kormany support, ertelmes cockpit nezet). Vezetesi elmennyel nem lehet gond, regen valamelyiket probaltam, hasznalhato volt (amugy sem szimnek hasnaltam volna).
De az AC megjelenesevel mar erosen csokkent a "hianyerzet" (latvany, tartalom). Persze az AC meg messze van tole (latvany, hangulat, kiforrottsag, szolgaltatas, es persze meg a tartalom), de az AC megis szim, es elobb utobb a "korites" is hasonlo lesz (max az AC2-ben, 5-6 ev mulva:)))) -
#37645 Nincs meg sose volt (es valszeg nem is lesz) Forzam, csak a YT szokta a videokat feldobni, es valoban gyakran jonnek hozza cuccok. Jol csinaljak, jo cuccok. -
#37644 A videokat ugyan nem neztem meg, de ugy kepek alapjan jo kis csomagok ! En nem is neveznem ezt tolteleknek. -
#37643 Forzákhoz megjelenést követően 1 évig havonta jön DLC support. -
#37642 Multkor volt tema, hogy a DLC-k miert annyira vegyesek, mashol hogy van stb.
Ezt a Forza tolja kemenyen, ebben az evben tuti volt mar 5-6 DLC, az utolso ketto is eleg vegyes.
Augusztus
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Julius
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Aki csak X vagy Y autot, sorozatot szeret, annak lehet gaz, de aki szeret autozni es ha jol mukodik, akor szerintem mindegyik teljesen jo auto. Amugy is, egy ido utan (2-300 auto felett), lenyegeben "elfogynak" a divat/kotelezo cuccok, valami kell.
Vagyis johet a 2-300db "kotelezo" auto utan az AC-ba is minden ami belefer:DDD
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.08.07. 21:07:51 -
#37641 En max random AI-t tudok csinalni, a tobbit Kunosnak kell piszkalnia az engine-ben:) -
#37640 Na, akkor megvan estere a programod ! :)) -
#37639 Sajnos az rF2-ot nehez megitelni, mert ahhoz hogy rendesen mukodjon, kellenenek a beallitasok is. A modok nagyreszehez semmi beallitas nincs, max a program general valamit. Amugy pilotankent lehet allitani a sebesseget is, azon kivul van sebesseg meg az idomerore, esore, es persze az egyebekre: aggresszio, vedekezes, start reakcio, befezezett lap atlag, zuzas, mentes stb.
Igazabol ossze lehetne rakni egy real pilota listat, amivel automatan lefuttatva egy versenyt, hasonlo lefolyasa lenne: idomero, start, verseny, baleset, vegeredmeny.
Ezek egy resze jelenleg is beepitheto lenne az AC-ba. -
#37638 Jesszusmaria ! Es most mi lesz ? :) -
#37637 omgwtf, be lett zárva a hivatalos fórumon a fb híres topik, mert túl sok off volt... -.-"
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.08.07. 17:17:01 -
#37636 Rf ben okosabb,de azt pl utalom, higy a gyengebb pilota egyuttal lassabb is, mintha elvettek volna tole 50 loerot, az egyenes kozepen kell kerulgetni. Az rossz. Itt abbol jon nemi keveredes, hogy elfekezik, lecsusznak a kanyarrol stb. Viszont most meglepoen szepen tisztan leeloznek, ha nagyon bunkozok veluk kiforgatnak mint a sz.rt :) Szoval alakul ez, most is lehet lenni veluk. -
#37635 Persze, igazabol sincs nagy cikazas (kiveve NASCAR), ritka a sorozat, ahol oda-vissza elozgetnek.
De ha lennenek normalis dolgok, mint pl. az rF2-ben, pilota file-ok, rendes realroad, kihasznalnak esetleg a szelarnyekotm akkor valamivel izgalmasabb es valtozatosabb lehetne.
Elobbb utobb lesz, legalabbis a pilota file-okkal nem kellene gond lenni, egyszeru szoveges resz, a mar meglevo auto fileokba, ha mar 1 sor (gyorsasag), mar az is valtozatossa tudna tenni. Ha utana bevezetne az elozesi es vedekezesi faktort, esetleg kamu meghibasodas es hibazas, akkor mar boven jo.
Valszeg tervbe van veve, a konzol megjelenes es patche-elesek utan tuti lesznek ilyen fejlesztesek is. -
#37634 Most is beáll, egy idő után, de az igazából is így van, néha elcseszik ,utána helyezkedik körültte a többi is . -
#37633 Egyelore "egyformak" az AI-k (legalabbis eddig azok voltak, nem lattam valtozast, sem file-okban sem mukodesben).
De elobb utobb itt is lesznek pilota file-ok (mint az ISI-nel es mashol), ahol tobb beallitas van egy-egy pilotara. Nem csak csapat, szam, nev es hasonlo, hanem kulonfele erossegek es tulajdonsagok (tamados, vedekezes, hibaszazalek, eroszakossag stb.).
Regebben csinaltam az AC keretrendszerhez egy egyszeru veletlenszeru AI erosseg generalast, ami nem egyformara allitotta az erosseguket, hanem tol-ig (pl. 70–100%-ig). Mivel a rajtracsra vegyesen kerultek fel, legalabb volt valami izgalom es kaosz az elejen (amig be nem alltak a sebesseg viszonyok). De sprint versenyen, hatulrol indulva kifejezetten izgalmas volt;DDD
Este ranezek ismet, tuti hozza lehet irni a programhoz meg azt a nehany sort, es tuti gyarilag nem tette meg bele (kb. 2 sor az egesz, ha kitennem a tol-igy csuszkat a menube, akor meg 10-15 sor:))