Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A legjobb autó öngyógyul 😊) ...nekem a 626 ilyen néha, egyszer volt önindítófelújítás, ennyi,.
Egyszer megbolondult a lambda amikor hegesztették a leömlőt (mert azért rozsdásodni minden rozsdásodik), 400-s alapjárati kilengéseim voltak, 1 hét alatt megértette, és jó lett. Akkor ugye megsütöttem a balos fékdugattyút kakucsringen, fékbetétcserénél mondta a szakim, hogy nézzünk féknyerget....erre már az is meggyógyult. jöhet dugó, utcai csapatás, kakucsring, túlpakolás a házfelújítás alatt....semmi. Mondjuk rendszeresen kommunikálunk, megdumáltam vele, hogy most 2 évig csillaggarázs, és semmi szervízelés mert másra kell a pénz, és elnézést kérek ha neccbe viszem...mint ma reggel, 12óra éjszaka után zavarom az m5-n, belső sáv letáblázva, leállón mennek a szabályosan közlekedők, a lassú sáv lett a gyors ott meg én, kicsit gyorsan, teherautósofőr egyszer csak bejön a két sáv közepére, helyem nem maradt, be a táblák közé a lezárt részre, elfértem még a nagy mutogatásomban is, de a jobbos visszapillantómat becsukta az egyik tábla.
...megdumáltuk utána, hogy fax voltam, és Tinnyénél már megint tudtunk 4 kerékkel úszni a dimb-domb kanyarokban...bár most kicsit szr mer kimosta rá az eső a hordalékkavicsot (ez nem az üvegtigrises Tinnye, hanem még (Pilisjászfalúnál lefordulós).
Szal szerintem számít a puncsolás is az autó lelkének 😊)..ja és nem a gyári 136ló, hanem 150 semmi mókányolás, csak programból)/spoiler]
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.05.14. 12:49:38
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.05.14. 12:21:01
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Tavaly lett cserelve , most kezdte megint el ezt a szagosodast . Majd nem gyilkolom, bar csak neha szoktam, akkor meg letekerem az ablakot 😊))
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
simán nagygázas hősies kerékelforgós indulásnál nem csúszik meg?...ha akkor is akkor a tárcsa felületével lehet baj, megéghetett.
..ha nem akkor valahonnan kapja az olajat amikor nagy a fordulat.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.05.13. 21:55:21
,,Csere esetleg egy Logitech Formula Force Ex-re ami még csak a dobozból lett kibontva használva még nem volt + egy Logitech Formula Force EX-re addonált SRW S1 kormányra?? Tehát 2 kormányt adnék így összességében egy ágaskodó pacis kormányért!!!"
Na most utána néztem, mi is az a SRW S1. plusz találtam egy videót is, ahogy rámóddingolja a G27-re. A kérdésem az lenne, hogy ennek az SRW S1-nek a kábelezése hogyan működik? illetve ha rámóddingolom, tehát megoldom a felfogatást,, tudom-e használni a gombokat, meg hogy mit hova dugok, stb. A G25-ön az a 2 gomb annyi mint halottnak a csók, a váltóhoz nyúlkálni és keresni a gombokat meg megint csak nem szeretem, s körülményes is. Szóval úgy elég f@sza lenne a továbbiakban ezzel a kormánnyal és ennyi gombbal.
Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2016.05.13. 21:20:12
Az termeszete dolgo, higy ha nagyon kihuzatom az autot akkor kuplung szagot erzek ?
"Ok, let's stop these ridicolous rumors. Kunos Simulazioni is not going to be purchased by Turn10. We met them for the first and last time in 2015 at the E3. Nice people, nice conversation, but that's all. Any negotiation has never been started. And the only reason why we have never mentioned any "Assetto Corsa 2" yet, is because we are still working on the first one. But it's funny to see how some people like to waste their lifetime. And should tell a lot about the reliability of some so-called-sources. "
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
De ettol "nem kell felni", ez (egyelore) tuti csak pletyka.
Ez csak pletyka, nem kellkomolyan venni, de logikus es nem feltetlenul rossz megoldas. De termeszetesen, Kunos ellenne egymagaban is, a fuggetlenseget nehez feladni. Ha hasonlo stilusban fejleszt, az AC2-re o is elerheti a DX12 szintet, addigra megszorva hangulat elemekkel (napszak, idojaras, egyebek). Ha addigra Forza is lenne, veluk nem versenyezhetne, de szimes kategoriaban, tuti akkor is elol lehetne (tartalom, latvany, nepszeruseg). Vagyis a jelenlegi, onallo ut is teljesen jarhato.
Forza.
Kunos miert adna el a szabadsagat, azt csinal amit akar, anyagi gond nincs , jo ez neki igy....
Meg aztan mit fogunk csinalni ha eladja, Forzazunk ?😊
Ugyanmar....
Persze PC-s szempontbol, Kunos, nK/nKP rajongokent fajdalmas "elvesziteni" oket, de ha a Forza megkozeliteni, elerne fizikaban, vezethetosegben, szimes dolgokban az AC-t, azzal csak nyernenk.
Es nem a mostani allapotra kell gondolni, az AC-t meg evekig fogjak futtatni. Ami lehetoeg lehet, az az AC2 "kivaltasa", amit mar egyertelmuen a jovo cuccaira kellene fejleszteni, Win10, DX12 es a tobbi. ha fizikaban vag szimes dolgokban jobnbak is lennenek mint egy Forza, minden masban alul maradnak az MS-sel szemben.
Persze, ez pletyka, de arra jo, hogy fenntartsa az erdeklodest, elkendozze a konzolos csuszast, es esetleg a konzol megjelenes elott meg komolyabban vegyek oket, ha mar egyutt emlegetik az AC-t a Forzaval😉
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Lord Kunos szerint nem igaz...
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2016.05.13. 10:47:48
Szerintem haladj sorjaban, pl beleteszel egy kisebb rugot, ezzel a progresszivet limitalva, lesz egy pont, ha jo hosszusagot teszel bele, ahol fixen erezni fogod, hol fog. Vagy ragazd be a veget a fek dugattyujanak, tegyel ra egy tomito gyurut, ez rohadt jo erzest kolcsonoz! Mintha legfeked lenne. Bar nekem neha ki tudta engedni a levegot, aztan kellett par masodperc mig visszakemenyedett. tisztara mint az igazi.
Ha orok eletut akarsz, akkor vegyel pl gt-eye rugot bele 6000 korul idehozzak. (vagy keress ugyanilyet itthon, en nem talaltam)
Aztan a legdragabb megoldas a loadcell, sok embernek nem jon be, es nem feltetlen ad olyan elmenyt amennyibe tobbe kerul.
Vegig gondolva az osszes megoldast es csak a celt szem elott tartva a legelso megoldassal is tokeletesen tudtam mar fekezni magamhoz kepest, igy nem feltetlen eri meg rakolteni.
szerintem
Persze nem könnyű így fejbe helyre tenni, mivel lát az ember olyan köröket is amikor mintha zsinóron húznák az autót meg se moccan és joggal merül fel a kérdés ... Én miért nem tudok így menni ? Hozzáteszem, évek óta szim-ezek tehát nem ma fogtam elsőként kormányt. A Nordschleife kanyarjait is kívülröl fújja az ember és még se megy minden nap remekül. Be kell látni, hogy a fizikai határokat nem csak a valós életben de a játékban is be kell tartani. Ezek után már nem fogok bosszankodni ezeken. Inkább párhuzamot vonok. Ha AC-ben nem tudok körbemenni a pályán egy McLaren 570s -nel, akkor valószínű a való életben se menne. Más kérdés hogy esélyem nem lenne egy ilyen autóba ülni a való életben 😊 De ez már más lapra tartozik 😊
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

De halva szuletett otlet, igazabol semmire nem jo..Gondolom publik kis bajnoksagokra talatak ki, de egyelore nem igen van jatekos. Arra jo lenne .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.05.10. 21:20:37