42876
-
#37712 Tartok tőle, hogy igen, a licenszeket nekik perkálni kell, lehet eladott darabszám után... és akkor ez veszteség lett volna.
Drágábban meg talán a preorderek miatt nem adhatják? :( -
#37711 Eredetileg úgy volt, hogy az konzolos kiadásban az addig megjelent "pécés déelcék" lesznek benne.
Most az látszik, hogy a konzolos kiadásba az áprilisig megjelent déelcék kerülnek bele, a többi fizetős.
Szerinted a konzolos hogy érzi magát attól, hogy a boltban 15 ezerért megvett játékához egyből ott van még 10 ezernyi dlc? (2 v. 3)
Szerintem jól biztos nem... azt érzi, hogy "fél játékot" kapott.
Plusz, a karrierben sem használhatták az új vasakat, pályát, ergo kisebb-enyhangúbb-kevesebb... (mint ami lehetne) -
goldboy #37710 -
#37709 Ez igy valoban gazosan hangzik. Egyertelmu volt, hogy a kiadott DLC-ket be kell pakolni a konzol verziokba, gondoltam bevallaljak a csuszas miatti buktat. De ha nem, akkor igy valoban necces. Bar valszeg a licenszszerzodesek azert korlatoznak... -
#37708 Eredetileg is pénzért adták volna, így is, mi változott? :)
Hogy a PC-sek perkáltak előbb ? :) -
#37707 most olvasom, hogy bár a játék konzolon késik immár egy masszív 4 hónapot (2 pc déelcényit), a közben megjelent kiegészítések visszamenőlegesen is csak fizetősben kerülnek a konzolosok asztalára ... (ez ugye fordítva szokott lenni: a pécés jön később, cserébe tud mindent alapból, amit addig a konzolosoknak dlc-ben pénzért kiszórtak)
japán+red pakk ennyi várakozás után simán benne kellett volna legyen a "dobozban" szvsz, sokkal vonzóbb alternatíva lehetne... így a játék kicsengetése után egyből veheted meg visszamenőleg a 2 DLC-t is ... ha ráadásul nem vagy konzumidióta és megvárod a rivjukat és nem előrendeled, akkor máris 3 a dlc hiányzik, ami majdnem a játék ára (kérdés a prestige pakk később fizetős lesz-e, ami most az előrendelőknek ingyenes)
+ így a karrier is nyilván kevésbé változatos (nincs F1, japó részleg, stb!), ez iszonyat sz*r, lehúzós üzenet :(( -
Timbu #37706 Jó jó az eső, de szinte mindenhol csak a csillogó útfelületről meg a szép esőcseppekről szól.
Azt a pCARS-ban sem tudták megcsinálni, hogy az MI-t is annyira vesse vissza a csúszós út, mint a játékost. Rossz esetben slick-kel ment tovább. Így semmi értelme az esőnek.
A felszáradó ív - ami azért nem lényegtelen - már csak hab lenne a tortán. -
#37705 lehet ... :)
én mondjuk személy szerint rühellem az esőben vezetést, mert bár hatalmas feeling, gyakorlatilag nem tudok jól menni (eldobom)... tehát videon jó :D (mondjuk a feeling főleg a pcarsban van, amikor beborul és elkezd esni ... forzában ugye adott, hogy esik és akkor végig ömlik a verseny alatt - viszont ott meg a pocsolyák perfektek!)
... de gamepaddal konkrétan játszhatatlan volt sokáig a pcars, szal a sikerének tuti nem az volt a kulcsa :)))
és amennyire tudom, a forzás magyar "közösség" is nagyjából azonnal váltott rá, erre az assettonak is meg lehet az esélye...ps4en sajnos jobb lett volna korábban kijönni, mert ott viszont kanyarban a GT és hamár 3 évet vártak, lehet még 1-2 hónapot kibírnak és akkor azt veszik :( most nem a szimesekre gondolok, de assetto sem csak a hácészimesnek való)
adja az ég, hogy baromi jól fogyjon konzolon (is), legyen ott is közössége, abból mindenki csak profitálna
(lac coo : annak aki pécén tolja, a siker jobb, ha instant/anyagi ... hogy életben lesz-e 3 év mulva is konzolon, az kb mindegy, kaszáljon Kunos, legyen zsé továbblépni - akár a második részre ;) )
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.08.18. 20:39:35 -
#37704 Higy konzolon siker lesz e azt mi alapjan merjuk ? Higy eladnak e X milliot, vagy sokkal kevesebbet de evek multan is eltben lesz a jatek. Mert az en ertekrendem szerint pl amit emlegettek pcars az tital bukta volt. Higy jo e vagy nem az mellekes, kinek mi de mivel le se sz..rjak azert en nem mondanam sikernek :) rf2 ugyan ez, azt jonak mondanam amire keszult, igaz konyorog az a szerencsetlen jatek nemi fejlesztesert, de vegul is az is bukta. Ac valahogy nem, most is lazan eladjak a dlc ket, sot szerintem haromszor ennyit is siman eladnanak, vagyis hasznaljak is az emberek, nem csak megvettek mert szep videot lattak rola . -
#37703 "Támogatott platform: PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii, MAC, PC" -
AssettoDriftER #37702 [URL=http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_playseat-challenge-1162369.html][/URL] -
#37701 Pontosabban az az igazi siker, ha 2-3 ev mulva is megvesznek hozza minden DLC-t:)
Igazabol az rF1 is extra sikeres volt, 8-10 evig hasznaltak, talan meg most is eleg sokan, csak hat bevetel nem volt belole (ha volt is valami, csak egyszer):) Platformonkent eleg a "minimal" letszam, de akkor az olyan legyen, hogy evente kifizessek 1-2 jatek arat DLC-kre;D
Ha evente jonne AC1/AC2/AC3/stb. abbol egyre nehezebb bevetel lenne, folyamatos piszkalodassal. Az evi 40-50EUR meg "eszrevetlenul" befolyik a tartalmakert. -
#37700 Mit nevezunk sikernek ? Ha a szep kepek miatt sokat eladnak, vagy ha kevesebbet de meg ot ev mulva is hatalamas aktiv kozonsege van ?;) -
#37699 A CARS foleg a napszak es idojaras miatt "kaszalhatott", a szimes jellege mellett az volt a huzoero. Bar azert a Forza sem gyenge (https://www.youtube.com/watch?v=W3uXwScljMI). Az AC attol nagyon messze van, itt egyedul a szimesebb "erzesekben" lehet bizni;) -
neilszab #37698 Marco:
"We decided to bring AC on console to give ourselves THE answer to the question: "there is any potential on console market for a simulation like AC?". As company that runs in this business, we have to know it. And we'll know it soon. And the only way to answer this question is to bring on console the same experience people appreciate so much on PC, at the best we can. Period.
So, keep calm, don't worry. The only way we can change the soul of our most successful creation is to make it even stronger." -
#37697 Azert az nagy elonye, hogy ket platformra is megjelenik.
A ket nagy tabor (GT/Forza) az utobbi 10 evben kizarolag a sajat cuccait tesztelte, hasznalta, az volt az alap (persze, tuti van boven atjaras is, kint belefer a koltsegvetesbe). Igy kivancsisagbol talan sokan raugranak. Ha platformonkent mar annyi fix ember megmarad mint PC-n, mar boven megerte (egyreszt mar megvettek, masreszt a tobbiek majd DLC-znek).
Persze tartalomra, latvanyra, es foleg szolgaltatasokra messze elmarad a naluk megszokottol, de a szimes jellege miatt (kezeles es sok beallitas), talan sokakat erdekelni fog. A konzolokon (elvileg) meg egy normalis cockpit allitas sincs (meg ha nem is az a legnepszerubb nezet).
A nehezseggel sem lesz gond. Sose ereztem frusztraciot, hogy nem kanyarodik vagy "erthetetlenul" kicsuszik:D Nem probaltam kontrollerrel, nincs is meg sose volt, de szerintem tuti addig allitgattak es hangoltak, amig kikapcsolt segitsegekkel is tutin lehet iranyitgatni.
Raadasul az autok nagyresze eleve ABS/TC/SC, foleg a divatos es nepszeru autok, azokat fenyceruzaval is lehet tologatni;)
Plusz a kormanyosoknak, a jo fajta FFB-n kivul, vannak benne "hangulat/egyszerusito" dolgok is, az effektek es a drifthez valami experiment (vagy mi).
De teny, hogy valszeg csak a szimesebb, komolyabb jatekosokat tudjak majd hosszutavon megnyernni, mert az egyeb koritesben, hangulatban es latvanyban (meg ha tetszik is nekik az iranyiias), eleg szegenyes a GT/Forza-hoz kepest. -
#37696 ha igy lenne, a pcars nem lett volna siker ;) -
#37695 Kunoseknak minden 10 000 eladas siker. -
Tyuki80 #37694 Szerintem ez konzolon akkora bukta lesz mint a ház!
A sok konzolos annyira egy új forza- Gt utódot vár,kurvajó karierrel,könnyű irányítással kontroler-el,elképesztően hű grafikát,izgalmas pörgős árkád versenyeket stb....
Nagy csalódás lesz a többségnek! -
#37693 nem szimes szemmel nézve, hanem a piaci törekvést tekintve, pc-konzol lefedéshez elnézve a videót egyedül a pályák számát éreztem kevésnek -
#37692 A konzolos teruilettel nem foglalkozom (bar a megjelenes miatt most azert az is szamit), de szerintem sincs (nagy) gond a palyak szamaval, foleg ha hasonlitgatunk. Bar a koncepcio es az itteni autok minosege, licenszei es szamai miatt nem feltetlenul lehet igazsagosan hasonlitani.
- Az AC-ban van 14 normalis palya, plusz az "egyeb" (drift, drag, hegyi). De szinte mind szken, jo minoseg, licenszelt meg ami kell.
- Az CARS-ban dupla ennyi van, nehany kamu nevvel, plusz az "egyeb", jo minoseguek, de meg sem szken (koltseg hatekony, es nem feltetlenul hasznalhato rendes trening programnak).
- Az R3E is dupla ennyi, plusz az "egyeb", licenszelt, nem szkenneltek, de azert jo minoseguek, es a program is kerdeses, es raadasul tartalom vasarlos.
- Meg az rF2 is dupla ennyi mennyisegre, de ott szinte mind az "egyeb" kategoria (nem szkennelt, kamu nevvel, history, sok oval, 2-3 fantasy).
- Az iR egyertelmu (rengeteg, szken, jo minoseg es mukodesben profi), van vagy 80 palya 300 nyomvonallal, de hat 4-5 darab arabol kijon egy fullos AC :D
Vagyis ar-ertek-minoseg aranyban az AC szerintem eleg jol all.
Persze hianyoznak a tengerentuli es a nagy GP palyak, de hat a szken miatt (koltseg) ertheto. Talan a konzol megjelenessel lesz annyi plusz penz, ismeretseg, kapcsolat, felkeres, promo es egyeb, hogy azoknak is neki tudnak allni.
Ha evente 4-5 nagyobb DLC lesz, es tudnak palyat is gyartani hozza, 2-3 ev mulva boven hozza a top szintet. -
Tyuki80 #37691 Amúgy én nem érzem azt,hogy ennyire zavaró lenne,hogy kevés pálya van.Szerintem bőven jó.Persze jöhetne pár még,nem bánnám,de online versenyeken (lehet 100 pálya is) csak Spa és Monza megy,.Nagy ritkánNürburgring, Mugello,de Silverston Vallelunga,Maggione szinte csak ünnepnapokon.Zandworth Brand hutch alig,Barcelona meg szinte soha nem megy.Ausztriát felkapták,hogy megjelent,de sztem egy hónap múlva senki nem fog rajta versenyezni. -
#37690 igen, egyértelműen a pályák száma az a terület ahol javulni kell -
#37689 -
#37688 Konkretan lexa...om, az eleterzesre irtam azon a palyan ...... -
#37687 nem értem meg, ha nincs ott nem a játékkal foglalkozik, akkor miért nem tesznek oda egy új szakit... tuti van egy valagal ott alatta, csak éppen egyik sem tud érvényesülni a császár miatt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.16. 21:23:03 -
#37686 Nem is erről szól a videó, nyilván ha már ők pénzelik a csapatot, elmondhatja a reklámszöveget :) -
#37685 milyen érzés nézni, hogy a csávó aki egykoron remek gtket rakott össze, ma le se szarja a polisztésünt? ;)
engem is a hideg kirázott - az undortól, amit általában a japán szoftverfejlesztőkkel szemben érzek, de legkonkrétabban efelé a kretén felé. remélem falnak csapódik, hátha más kezd valamit a brandel. -
#37684 Hat ettol libaboros lettem, thx!! -
#37683 -
formula1996 #37682 Valakinek nincs linkje véletlen a Formula Pack-hez (URD)? -
#37681 Jo ez amit Alex linkelt, legalabb nem eszi a gepet, igaz nativba ez se veszi a harom monitort, de nem is kell . -
ozoli78 #37680 OBS studio -
#37679 KAZ inkább egy másik filmbe/sorozatba volt :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.08.14. 17:07:48 -
#37678 Vagy Impala, vagy semmi ! :)
-
#37677 Jatekkormanyt figyelembe veve, meg az ffb motor hatarait mekkora kormany lenne jo egy ilyen regi szivar Alfahoz, higy a filing meglegyen ? 35 centi....? -
mumus70 #37676 Bandicam 15 perces videóig ingyenes, csak vízjelet nyom rá. De a teljes verzió is csak valami huszon valamennyi dollár. Egy 20 perces futamot 1,6 Gb-ba vett fel. Sokáig használtam én is, csak áttértem a Shadowra. -
#37675 Kösz a progit, kipróbáltam én is. Nem rossz, csak valamiért leáll hibával mikor a broadcastre nyomok a beállításokban. -
#37674 Nem sima felfevo, ha jol ertem meg latom a videokartya kodolojat hasznalja . -
#37673 Franko:) En sose probaltam, de az iR melle adjak hivatalosan, gondolom, annyira szar nem lehet. Persze, mindig van jobb:P