Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez szerintem minden szimben így van, a publik az halott, tényleg csak "bohóckodásra" való szerverek vannak ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
FunRace: Japanese Pack Weekend
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.05.21. 18:50:18
vive elso benyomas:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.05.21. 15:33:09
szerintem
"Nulla tenaci invia est via"
Egész hétvégén a frissen megjelent japán verdákat fogjuk nyüstölni, a nyílt szerverek folyamatosan elérhetőek lesznek rövid futamokkal, a fő csapatást viszont minden este 7 óra utánra időzítjük, gyertek bátran! <#wink>#wink>
Péntek: Toyota AE86 Tuned
Szombat: Mazda MX-5 Cup
Vasárnap: Toyota Supra MKIV Time Attack
Szerver infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5869
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.05.20. 18:32:00
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.05.20. 16:59:00
viszont ő szívesen megcsinálta volna a Nismo, Mine's, N1 verziókat is, de a Nissan azt már nem engedélyezte... és mivel eladta nekik a modelt, így már nem is csinálhat.. szóval inkább befejezi az R32-est.. aztán remélhetőleg Kunoséknak arra is van liszensze.. 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.05.20. 16:45:45
Utána ráhagyom valakire a javaimat. (Tusfürdő meg spray.) Na?!
///M I Love BMW. :)
De ha Nekem utaltok!Mindenkit hagyok győzni!
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.05.20. 09:14:40
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Konkrétan ezek melyik autók?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Remélem egy petíciót is elindítanak a főokosok,hogy a következő dlc legyen legalább 15-20 euró,ahogy azt sok helyen teszik. Valszeg, akkor ezeknek is helyre áll a világ rendje és fújhatják a régi mantrát:Hogy képzelik ,hogy egy nyamvadt dlc-ért elkérnek ennyi pénzt stb....<#idiota>#idiota>
A hócipőm ki van már az emberekkel.
Nektek semmi nem jó????
Amit akartak költeni,és amit valóban költöttek az olcsózosok,annak az összegnek a különbözetét nyugodtan utalják át nekem!
Számlaszám privátban!!
Nem tudom,ki hogy van ezzel,de én még soha nem háborodtam fel azon,ha egy ügyletben nem b@sztak át.....
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.05.20. 08:34:12
Ettől még 1500 ft-ot megért a dolog 😛
de azt írod, hogy "önálló érték" és "hogy mennyi az értéke, az függ a belefektetett pénztől-energiától" - nyilván függ, de kilóra mérve ez jócskán kevesebb, mint az alapják autóinak "értéke", én meg ezt vezettem le végül 😊
de oké, az tény h az 5 eurókból Kunos visszaforgat sokat a dlc-t meg nem vásárló, alapjátékkal rendelkezők szórakoztatásába is, ami nagyon nemes dolog - tényleg. (bár továbbra is tartom, hogy ilyen extráknak az ac2 ujdonságainak kellene lenniük, csakhát a konzolmegjelenés miatt még "kényszer" is az ac1 fejlesztése) tehát ilyen módon valóban nem CSAK az autókat kapom 5 euróért, de sok újítást is. ésezjó. csak már játszanám a kész ac-t is 😉)
nameg, én ezekért 60 eurót akarok fizetni, egy "tökúj", grandiózusabb projektért 😉
ilyen tekintetben osztom, hogy ez "túlolcsó", mert fillérekért adják, amit mások 1-2-3 évente 60ért. viszont, ha már folyamatosan "bétatesztelek" (1.6.1 says hello 😄 ), legyen is ócsó 😊 ezt a fajta "együttfejlesztést" nem elhet mérni az EAGAMES 15 eurós déelcélehúzásához. ill lehet, csak szetem kár, még a végén vérszemet kapnak 😉
nekem steamen az AC a legtöbbet játszott játékom (sőt, talán pécén a valaha legtöbbet játszott, bár a bf2 nemtom mennyit mehetett), s így is csak 114 órácskám ül benne - nincs miért "szégyenkezned" 😉)
Forza.
sztem én ilyet nem írtam, újraolvastam de sztem akkor sem,..azt írtam önálló értéke van.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Minden munkának meg van az ára, egy autó fizikáját összerakni egy moddernek rengeteg idő és energia, egy fejlesztő kibéreli az adott autót és annyit megy vele, hogy aztán a rendelkezésére álló program alapján úgy számolja a fizikát, hogy lehetőleg bizalomvesztés nélkül kiadhassa.
Nekem így jön ki.
Ezt kalkulálják a várható piaci reagálással és annak alapján kiadják.
Félreértettél ha azt hitted DLC barát vagyok, én még kiegészítőkön kockásodtam, viszont mint mindenben ár-érték arányt, és lélektani határt élek meg, így szabtam az áraimat, és most is így vagyok hajlandó eladni a szabadidőmet, így értem a másik oldalt is, nem azt nézem miért keresnek ők ennyit, hanem hogy mi éri meg nekem. 780 játékórával sztem középmezőny vagyok, de ez betudható a család bővülésének, és annak hogy lassan egy éve nem használom (pedig szeretném).
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.05.19. 20:32:29
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az gondolom jó dolog aki kisebb felbontáson játszik !
pont hogy kevesebbet kell egy dlc-be feccölni: addigra már kész a pálya/autó készítő, paraméterező framework/programok, a fejlesztőknek is ujjgyakorlat már a tartalom készítése. emellett nem kell leosztani az egész játékmotor fejlesztési költségét, a különböző licenszelt, bepített modulok költségét, kunos számítógépe is már megvolt véve régen, a rengeteg munkaóra/emberóra bére akik ezeket csinálták stb stb stb.
nem beszélve arról, hogy az alaptartalmat karrierbe tették, foglalkoztak azzal is valamennyit - dlc-nél ezzel SEM kellett kunoséknak vesződni. van, mehetsz vele, aztán "hello". emellett ott a reklámérték: uj dlc->hírverés->ingyenreklám az alapjátéknak IS->mégtöbb bevétel.
szal iszonyat, mennyivel olcsóbb egy plusz-tartalom előállítása!
egyetértünk abban, hogy az assetto alapjáték ára reálisan volt belőve és mivel nem mentek csődbe kunosék, valszeg "jól számoltak" ( nyilván nem ért 60-at, mint a többi "nagy" játék, hiszen kevesebb tartalmat, alacsonyabb minőségen kaptál sokáig - alfa, béta, early, stb ), de a dlc-k aránytalanul drágák - az, hogy az értékrended el van ferdülve a témában, az "olcsóságot" a többi játék - egyáltalán: a teljes játékbiznisz - mocsok dlc-árazási modelljei mondatják veled (is).
(fentiek nyilván az OBJEKTÍV, kilóra mért árszámításról szólnak - nem arról, hogy valakinek mondjuk a GT86 500 eurót is megért volna...)
Forza.
Az alapjáték pont az az alap amire DLC-ket tudnak tervezni, nem mondom hogy már eleve úgy kalkulálják az árat, de benne lehet az elképzelésekben, hogy ne induljunk 70-80euro-s játékárral, hanem majd elérjük valahogy. A magas indulóárnak elég sok veszélye van, pláne 'ismeretlen' játék esetén,...a DLC meg egy lehetőség hogy foglalkozhassanak még a játékkal, beleépíthessenek ezt-azt, kivegyenek ezt-azt, javítgassák...mindezt úgy hogy fent tartják az érdeklődést.
Sztem egyáltalán nem keverhető össze a kettő, az alapjátéknak is van egy kalkulált indulóára, és a DLC-nek is van egy kalkulálható indulóára.
Az Assetto keményen alul van árazva, az alapjáték nem, mert mikor megjelent nem igen lehetett többet kérni érte, de a DLC-ket én min. dupla áron adnám,...és simán elmenne sztem.
De ha nem adják el, mert benne van hogy eladhatják, akkor a következő rész már ne is legyen 30euros játék. 60euro-t simán ér az AC2, persze kell még ez meg az, amire nagy igény van, de a 18 ruga pont jó ár..
www.smart-bus.hu
Amugy meg 1500 at barmihez is merem olcso.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
van pár játékom amihez megvettem a DLC,t ..és köszönőviszonyban sincsenek ezzel a tartalommal, az árrol nem is beszélve,..egyszer kijátszok egy mellékszálat és annyi.
Sztem írok az arcoknak hogy az AC2-t adják 80euroért 😊)
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.05.19. 15:50:38
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
ellenben az assettoval, ugye :/ ott a déelcésekkel nem játszhat "együtt" az alapjátékot megvásárló ....
Forza.
és nemár a moslék raceroom legyen a referencia 😉 (elnézést ha valakit megbántottam, "f2p", tehát az és kész.)
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.05.19. 15:20:40
Forza.
2015ös DTM-ből megvettem a BMW-t, meg a honda WTCC 2014 és 2015ös változatát. Másért nem is érdemes raceroomozni, mert szerintem az AC sokkal jobb és nagyjából minden más autó megtalálható benne ami érdekel <#rolleyes>#rolleyes>
én meg eszem a kefét. 😄
Hidd el,nagyjából rajtatokon kívül,meg talán pár emberen, nagyjából senkit nem érdekel amiről vitáztok,mert ez egy Ac fórum.Ti meg A race roomról beszéltek.
A dlc nagyon jó,aki megveszi az jól jár,aki meg nem nem.
Egyébiránt szerintem az eddigi legjobb dlc-t kaptuk.PAZAR!
Nincs benne olyan autó,ami nem dobbantaná meg a szívemet.Nem is tudom melyikkel menjek.
Sajna online csak a Nord megy a sok fogalmatlannal.Pedig pályán nagyon adná a dolog.
Megnyugtatásképp: nem Te vagy az egyetlen, aki probléma ütközött.
Jövőre nézve meg hasznos, esetleg érdemes lenne elmentened az oldalt a Könyvjelzők közé: link.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.05.19. 11:53:24
Na de senkit sem sértegetni akartam, félreértés ne essék. Egyébként meg - szerintem - megéri megvenni sokszor az összeset így, csomagban, mert sose tudhatod, hogy mikor fog jól jönni. Gondolj bele: pl. az ADAC GT Masters-ből megveszel 2 autót, az már 6-700 vRP, a teljes csomag meg 999 vRP. Akkor már jövő szempontjából jobban megéri kipengetni azt a maradék 3-400 vRP-t.
De mind1, nem akarok senkit sem meggyőzni, a topikot szétoffolni meg végképp.