42876
-
goldboy #37872 Jéé vazze 1080 fokos...
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2016.08.26. 14:57:18 -
El Gigante #37871 "Replay files will not reset anymore at session start (no need to rush out of the server anymore to save a replay)" VÉGRE -
goldboy #37870 1.8
- New Ferrari FXXK (Tripl3 Pack DLC)
- New Ferrari 488 GTB (Tripl3 Pack DLC)
- New Praga R1 (Tripl3 Pack DLC)
- New Audi S1 (A1)
- New Monza 66 Full Course (sopraelevata)
- New Monza 66 Junior Course
- Improved reflection quality
- Improved shadow stability
- Improved graphics performance
- Fixed Tyre Model 10 not updating Dx and Dy value in telemetry app
- Added AI traction mistakes
- AI improvements on slower reaction after an impact, for more realistic collisions
- Overlay Leaderboard now shows correct positions on the grid at race start
- Fixed Laps app showing 0 as first lap
- Fixed Race Control UI for the low resolution screens
- Wrong direction penalty gets also time penalty
- Added float clutch to SPageFilePhysics
- Fixed turbolevel digital item showing a wrong value
- Fixed various problems/timing on ghost cars
- Fixed typo on sound distance attenuation for Lotus Evora GTC/GX
- Fixed sample attack for BMW M3 e30 GrA/DTM limiters
- Replay files will not reset anymore at session start (no need to rush out of the server anymore to save a replay)
- Fixed remote cars head movements in multiplayer and multiplayer replays
- Fixed typo on LaFerrari active differential lock in coast and small bumpstop stiffness changes
- General improvements on V10 tyres for rolling resistance, flex, pressures and more.
- Improved Maserati GranTurismo MC GT4 suspension, should improve braking without ABS
- V10 tyres for Hypercars LaFerrari, McLaren P1, Pagani Huayra
- V10 tyres for GT2 cars BMW M3 GT2, Ferrari 458 GT2, Corvette C7R
- V10 tyres for Racing Hypercars Ferrari 599XX, Ferrari FXXK, Pagani Zonda R
- Fixed ERS power output when battery is close to 0 and MGU-H is set to battery
- Removed ERS cockpit controls for MGU-H and Recovery in McLaren P1
- Improvement in performance for collision detection and physics solver
- Fixed clouds when switching sessions
- Returning to pit during a time penalty results in a greater time penalty
- Fixed possible drive through cheat
- Fixed blurred objects not working if speed was negative
- Fixed hotlap mode: now valid laps will be correctly registered
- Removed white flag: a new message will appear the moment the race leader starts his last lap
- Modding: extra animations now binded to three channels NUM 4, 5 and 6 (group animations to make them play simultaneously, otherwise each clip will be played separately)
- Modding: rotating object support, useful for cooling fans [ROTATING_OBJECT_0] in extra_animations (affects in-game)
- Modding: series scripts added for digital speed bars [SPEED_SERIE_0] in digital_instruments and invert option for KERS input items (add INVERT=1 line)
THX.Gergő -
#37869 Amugy ez miert akkora tema, hogy a konzolosoknak nem tetszik ?
Hat ez siman boritekolhato volt, akinek egy CM F1 keves csicsaban, szolgaltatasban annak ez alfa gamenek is vicc :)
-
#37868 Gozom sincs, friss install volt, beallitasok nelkul, "vakon" tologattam, hogy uszkve, aztan mentem;) Csak a random AI-t akartam hirtelen kiprobalni. Ami 80-100% volt, es ami keves, majd ma megnezem 90-100%-on, valami hosszabb es szelesebb palyan, ahol tudnak elozni is, nem akad el a mezony. -
#37867 Kb ilyen a harom monitor is, csak kisebb fovot lehet hasznalni, nem nyulik meg ennyire minden, meg hat ugye van meg oldalra plusz ketto. -
#37866 Az uzleti vallakozas mar csak ilyen, mindig veszelyes:D Marco valszeg tudja mit csinal, tuti evekre elore kitalaltak a taktikat;) O eleve konzolos, tudja hogyan mukodnek ott az uzleti dolgok. Persze a Forza mas kategoria, de ott is parhuzamosan duplan (Forza + Forza Horizon) eladnak minden tobbszor X evente;)
Jatek mukodesben, foleg karrier es korites, valszeg jo hosszu listat lehetne osszeallitani, hogy mi miert nem olyan mint kellene;) Es mind jogos lenne, igenytol, megszokastol fuggoen. -
Jackal #37865 Alex. mennyi volt az FOV-d azon a videón 1 monitorra számolva? (bár ha beállítom úgy, tuti anyázni fogtok mikor ráhúzom a kocsit véletlenül valakire oldalról :) )
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.08.26. 13:47:33 -
GPx8 #37864 Azért egy kicsit mi is támogattuk a fejlesztéseket... :) -
#37863 Ez a kartonkivagos dolog szerintem nem ugyanaz. Itt egy 2D kepet latsz egy sik feluleten ott meg atnezel rajta. Tudom szamtekes fejjel logikus de szerintem nem. Egy 10 X 15- os fenykepen is elfer egy templom....:) -
#37862 Biztos hogy tobbe kerul(t), eddig volt 5 DLC;) Ha valaki mindent fel aron vett, akkor is tobbre jott ki, szerintem.
De ezzel nincs is gond, 2+1 evvel korabban megkaptuk, a techpreview-val futtatak be, az early access-szel es a DLC-kkel tamogattak a tovabbi/konzolos fejleszteseket. -
#37861 Meg esetleg az is kiverné néhány embernél a biztosítékot, hogy ő PC-n eddig megvett minden DLC-t a konzolosok meg megkapnák alapból. Persze nem néztem utána, hogy ez többe került-e, mint a konzolos cucc, de biztos lenne, aki kiszámolja.
Én mindenesetre begyűjtöm majd a mai DLC-t is.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.26. 13:40:52 -
#37860 Azert a 3 monitornak megvan az a nagy elonye, hogy a szeles meret, es foleg a szogbeallitas miatt, sokkal realisabb FOV-ot lehet beallitani, nem kell csalni, realis ballitasokkal is hasznalhato.
Mig 1db, kicsi, tavoli monitornal eleg sok a kompromisszum:) De te is tudod, neked is volt 22" monitorod;)
Egyszer kiprobalom mar, hogy kivagok kartonbol egy 24" monitor kepernyo meretet, es igazi autoban magamele teszem ~1 meterre:D Persze, akkor lenne az igazi, ha kozben korbe le lenne fuggonyozve feketere az egesz auto. Majd valakinel anyosulesen le kell tesztelni, ott biztonsagosabb;DDD -
#37859 Veszélyes játék - az olcsóbb ár van akinek azt is jelentheti, hogy "biztos mert gagyi(bb)" ... mindegy, ezt végülis nem tudjuk.
De hogy a játékkal kiadott tartalom miért nincs integrálva a karrierbe, nos arra nincs mentség. És ha még elolvasok 5 rivjut az eddigi háromhoz, boritékolom, hogy mindenkinek ez lesz a gondja...
(amellett, hogy nincs százalékos csuszka a nehézségre se konzolon - és az easy-t elég nehézre lőtték be, pláne a kontisokhoz képest.........) -
#37858 En a DLC-kre ertettem, hogy nem kerult bele minden.
Az lehet az uzleti huzas is. Igy talan tobbet adnak el a programbol kedvezobb ar miatt, de kesobb tobb jon be a DLC-kbol; mig ha most bekerul minden, talan kicsivel tobb eladas van, tobb bevetellel (~2 DLC ara), de kimaradnak a DLC-k.
De a DLC-knel felmerult a licenszek es a szerzodeses dolgok is, nem tudni hogyan allapodtak meg a cegekkel, eleve sok honapos csuszas volt, talan hivatalosan nem is lehet resze az alap programnak az utolso X DLC. -
#37857 Iagazabol 3 kijelzon is auto fuggo melyiket lehet szelvedoig elore tolni , altalaban a muszerfal eleje latszik azert. -
#37856 Nem kell, ahogy irtam felesleges, de erosen jatek es auto fuggo a beallitas. Ha lenne kozelre egy nagy monitor vagy rendes 3, akkor tuti mindig ki lenne kapcsolva vagy lathatatlanra allitva. Ilyen beallitasokkal/lehetosegekkel (ami igazabol tavoli es rossz), hianyzik vagy nem j ha nincs ott;))
Amugy ilyen, ha eppen be lehet loni ugy-ahogy jora (persze, ez sem az igazi a nagy FOV miatt:P): https://www.youtube.com/watch?v=RyUrcZ7gkeU -
#37855 Srácok off téma. Nem tudja valaki pontosan milyen mikrokapcsoló kell a g27 füles váltójjához?Nem vált néha, néha meg kettőt vált felfele Találtam konrad-nál de nem tudom melyik lenne jó?
Utoljára szerkesztette: KTMNORBI, 2016.08.26. 13:21:31 -
#37854 Akkor ma lesz valami frissites ? -
#37853 Nem tudom. Azzal együtt, valahogy teljesebb. Így szoktam meg. Fogalmam sincs. De ha nem lenne, akkor hiányozna. -
#37852 Mi a fenenek kell a virtualis kez, meg akar a kormany ? Nem eleg az igazi kezetek ? :) -
#37851 Na, kábé az ami a videón van, úgy néz ki nálam is. Egy picit így is nagyobbak a kezek, de a távolság miatt a kormányon lévő kezem pont kitakarja és nem olyan, mintha ketten vezetnénk azt a gépjárművet.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.26. 12:46:22 -
#37850 Assetto most 45 eur, 2(3) dlc hiányzik belőle.
A legtöbb konzoljáték 60 eur.
Assetto 60 eur-ért lehetett volna a mai napig megjelent tartalmakkal "teljesebb" élmény és akkor kifogják a szelet a tartalom miatt JOGOSAN fanyalgók vitorláiból :) És ettől még lehetett volna dlc/season pass - a MOSTANTÓL megjelenő tartalmakra. -
#37849 Neviccelj, a tartalom ott van a játékban - a karrierbe nem tették bele! (ha jól értem a rivjúk sirámait)
Sima nemtörődömségnek tűnik... és hogyne jelentene sokat +3-4 pálya és 20-30 autó! Hiszen a trélerekben is megemlékeztek a mennyiségekről, szal Kunos is tudta/tudja, hogy számít ... (pl: a Black Cats county se került be, amugy... ennyit a konzolra azkellről :( )
Az endzsin, a karrierszerkesztő tudja, hogy minden event/sorozat előtt videot játszon le - ezt se tették be, holott a hangulathoz NAGYON kellene. És tudjuk, hogy nagyon ügyes trélereket, teasereket, videokat tudnak összerakni Kunosék, számtalan van a youtuben bizonyítékul - játékba miért derogált gyártani párat (akár minden széria elejére egy a szériában szereplő kocsikat, pályákat bemutatót?)
Esetleg a verseny/széria megnyerése után valami ünnepélyesebb kép....?
Láthatjuk, hogy bár a játékosoknak ki tudja kell-e, a rivjúk jó pontszámához ezek elengedhetetlenek lennének :( -
#37848 Meg nalam a "kis" monitoron is nagyok voltak a kezek, nalad gondolom akkor legalabb felmeteresek:D
Nalam ez altalaban az 1:1-es beallitas: https://www.youtube.com/watch?v=I5guMti_3vY
(Hirtelen ezt talaltam sajat videok kozott, itt meg rF2-styte felhokkel:DDDD)
De sajnos ez sem az igazi.
Nekem durvan 1 meterre van a fejem a monitortol (ilyen az asztal, elsosorban munkara van), igy hulyen nez ki, hogy 1 meterre van tolem a kormany (a virtualis, kikapcsolva is szar). Az lenne az igazi, neha osszejon a beallitas, ha a monitor sikjaban az a kepsik latszodna, mint a valosagban (autotol fuggoen, kb. a szelvedo alja). De mivel "kicsi" a monitor es "messze" van, a valos latoszog ~30 fok lehet.
Ha tuti valos nezetekere es meretekre allitom be, akkor olyan, mint ha igazabol egy WC-gurigan keresztul nezve probalnek autozni:D
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.08.26. 12:32:15 -
#37847 Nekem egy 32"-on megy és kb. 80 centire ülök tőle. Úgy szoktam belőni, hogy kormányom takarásában legyen a játékban lévő. Ezért kicsit furák voltak a hatalmas mancsok. -
#37846 Ugyan, konami ezt csinálja évek óta a pessel és megéri nekik... -
#37845 Hat meg azert jol opti alizalt meg jol is fut !! ;) Ne mons ma , hogy nem ! :) -
#37844 1db 24" monitor, 1280x720px ;)
Kicsit tultoltam, 1,5 akkora mint kellene, ennyire azert nem szoktam ramaszni a kormanyra, friss install volt a gep, eloszor inditottam AC-t, csak gyorsban odatologattam a nezetet:D -
#37843 Valszeg ok is tisztaban vannak vele, mi mindent kellett volna meg lefejleszteni es belerakni, hogy sikeres(ebb) legyen konzolon (es PC-n is).
De ilyen kis csapatnal, "nullarol" indult fejlesztesnel, foleg ugy, hogy Kunos ezelott sose irt AI-t, karriert, single race-t, az elozo 15 ev hobby programjaiban sose volt semmi igazi jatekos korites, mar az is csoda, hogy elso probalkozasra idaig eljutottak, azonnal 3 platformra.
Itt azert lesznek fejlesztesek boven.
Tegnap irkaltam az AI-rol, ami jo, hasznalhato, mukodik, de egyelore "csak" arra jo, foleg konzolos szinten, hogy van;) Es amig nincs jol parameterezheto AI, addig nem is lehet ra alapozni (single race, karrier).
Vagy a felhok (:P). Persze sokadlagos, de az osszkepbe azert megis beleszamit. Eredetileg rF2-style felhok voltak, erosen lightos megoldassal. Aztan "megtetszett" neki a CARS felho, beletette, de ha ez is csak van, kicsit barkacs gagyi megoldassal. Bovitgettek, finomitottak, de messze van a 2016-os szinttol.
Vagy az ejszaka, napszakvaltas. Arra irta is, nem lett felkeszitve ra az engine. Ott nem csak a bevilagitas, arnyekok es a shaderek valtoznak, kellenek reflektorok is. Amit moost nem tud (fenyforrsok, bevilagitas, arnyekok, tukrok, tukrozodesek stb.). Nem egyszeru.
Van "realrod" is, mert kellett, de igazabol meg az rF1 alapu Automobilista megoldasanal is szerenyebbre sikeredett;) rF2 vagy foleg iR-szintu realroad-hoz ne is hasonlitsuk, teljesen mas vilag. Es nem a kinezet a fontos, hanem a brutal technikai hatter, a szamitasok, a shaderezes, es persze az online szinkron.
Gyors az AC engine, es meg szep is, de elsosorban nem azert, mert annyira profi es jol optimalizalt, hanem mert annyira "keveset" vagy "egyszeruen" tud. -
#37842 Ezt mekkora monitoron tolod? Mert nálam olyan, mintha egy óriásnak a keze jelenne meg mindig. -
#37841 Szerintem kiokoskodtak mivel tudnak hosszutavon (!) tobet nyerni.
Ha "dragan" adjak (ami nem feltetlenul draga egy komolyabb/atlagosabb konzolos cimhez kepest), ami 50EUR-nal nem lehetne sokkal tobb, mert ok is tudjak, "nem er vagy nem tud annyit", es beleteszik az a nagy konzolos cimekhez kepest elenyeszo, most kimaradt nehany tartalmat, attol nem lesz jobb a helyzet, nem amiatt fogjak szeretni vagy nem szeretni. Attol meg ugyanugy lehuzzak a szolgaltatas es vezetesi reszet.
Igy logikusabb olcsobban adni, igy talan tobben beprobalkoznak vele, es a tobb felhasznalobol talan tobb marad meg kesobbre.
Tobbet lehet nyerni a hosszutavu DLC-kkel, foleg ha jol rakjak ossze a tartalmakat es jol arrazzak be.
Az AC hivatalosan 1,5 eve jelent meg, ossze lehet szamolni, ki mennyit koltott ra eddig (program + DLC-k). Meg akcios arakon is kijon szerintem 2 teljes aru jatek, es meg van fel ev (ha kitoljak a Porsche-kat is, az meg ebben az evben +20-40EUR). -
#37840 Nincs nagy difi.
PC 85 vs Konzol 79
( persze a 7essel kezdőd játékok manapság rosszak ) -
#37839 ahogy nézem, ac konzol máshol se kap nagy pontokat... kevés kontent a karrierben, repetitiv is és "lapos" is (meg persze nehéz, nincs auto-fék, stb, de ezt inkább hagyjuk, mert csak felidegelem magam :D )
kunos megkérdezhetett volna akár engem is, hogy mit és hogy csináljon/alakítson át, ha "sikert" szeretne elérni ;) (vagy bárkit, aki évek óta élvezetét leli autósjátékok szingli karrierjének kiaranyozásában...)
ráadásul ott a kontent, hiszen sok dlc jött ki - csak b*sztak betenni a karrierbe is (álá pécé...), maradtak a special eventekre, kizárólag :(
és 40 eur ? miért nem 60 és akkor benne lett volna MINDEN dlc... persze tudom miért: bejelentették a season pass-t!!!! :(
eh, kunos, nem lesz ennek jó vége és szinte meg is érdemlitek :(( -
goldboy #37838 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rf2-"ctrl=" -
#37837 Hat en nem talaltam, pedig mindent atturtam a vezerloben... -
Hasselhoff72 #37836 Elvileg van mar, akartam is kérdezni milyen:D -
Hasselhoff72 #37835 Mondtam hogy joj:) -
El Gigante #37834 AI-al az a baj hogy a kanyar előtt 5 km-el fékez, ráesek ezután úgy gyorsít ki ahogy én sosem fogok! -
#37833 Egy kis nosztalgia;)