Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erősteljesen kezdő vagyok, ahogy az a videón is látsztik, így építő jellegű kritikát / baráti szivességet & tanácsot elfogadok a drift technikával kapcsolatosan.
Pacsi!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
GT Sport: úgy tűnik, nem lesz offline karriermód
(Se napszakok, se eső.)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha debrecenben jársz vendégem vagy egy korsó sörre!!!<#idiota>#idiota>
Leszedtem mindkettőt, felraktam a 8.3-at.Megnyitom, erre kiirja nem érzékel logitech hardwaret.Delete.
Kikerestem a DFP-hez valót az oldalról, letöltöttem, ez a korábbi 5.10-es volt.
Belőttem mindent, de továbbra is fentáll, hogy AC-ban a kuplungot benyomom (Force EX pedál) továbbra is csak 50%-ig megy fel.
Lehet nem is a logitech driver lenne a hibás hanem az AC?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Idén is megrendezésre kerül a nyári Assetto Corsa bajnokságunk, ahol a részvétel teljesen INGYENES! 5 izgalmas amerikai pályára invitáljuk az érdeklődőket, amelynek a záró eseménye (6. futam) az ausztrál Bathurst-ra költözik át, ahol egy 2 órás endurance jellegű futammal búcsúztatjuk a nyarat. Várunk minden érdeklődőt! <#hawaii>#hawaii>
További részletek és jelentkezés: LINK
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2016.05.29. 21:25:37
simraceseries.com
- new functionality of Performance Delta app - shows you (graph) if you are faster or slower in the part of the track you are currently on
- track temps and grip (he's not sure if grip will be there) added to Realtime app
- temp during a session isn't constant anymore, it will change as the session progresses
- plans to add wind
- basic code for brake temps done, disc temps showed in the telemetry app
- not sure if brake temps will be in 1.7 and if yes then not sure if in all cars
- plan to eventually redesign time system (sector times, who's going for a hotlap in the delta app)
From Q&A:
- plan to delete the "teleport to pits after the race" thing
- plan to add forced pits as a rule
- no plans for rolling starts
- question about better soft lock - "yeah I agree it sucks as it is now" but also said he's not sure how to make it less "violent" - word used in Q
- LCD screen flags - he thought about it, but not really about animated marshals with flags (also part of the Q)
- they don't know when the next update is going to be released
- think about expanding the team
- would love to have weather transitions, but it's tricky
Next stream will probably be next week."
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Akit érdekel az indy 500 <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: KTMNORBI, 2016.05.29. 18:17:55
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Fót kornyeken, Ujpest stb nem tudtok valami dohanyboltot ahol arulnak normalisabb ecigi cuccokat ? Behalt a szarom es kaparom a falat 😊))))
Ra meg nem gyujtok rendesre, ezen a penzen lesz uj szamitogepem 😊)
lopok egy képet, kb. katasztrófa 😄

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2016.05.28. 12:31:47
Tegnap volt valami Christian nevű, Suprával végig driftelte a pályát <#nyes>#nyes> Én sokszor simán nem tudok végig menni, nehéz ABS nélkül DFGT-vel
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Nemrég vinnyogott, hogy frissítsek.Én hülye megtettem.
Eddig a 1st egy DFP volt és kuplung miatt rákötöttem a régi Force EX kormányom,hogy pedálnak beállítsam a kuplungot.
A frissítés óta a kuplung az AC-ban csak a tengely 50% ig megy fel.Így nem is tudom rendesen használni, mert hiába lepadlózom, úgy érzékeli, hogy csak félig nyomom le.
Nem is idegesítettem magam 1 óra után, fogtam és kiiktattam a Force EX-et, azóta nincs kuplung.
Utoljára szerkesztette: AssettoDriftER, 2016.05.27. 10:11:08
Utoljára szerkesztette: tjoe, 2016.05.26. 19:20:28
De hová tűnt Damon Hill?!