Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekrofil fórumtársnak hála (bakker, hogy jött ez a név?! <#idiota> ) végre újra lett kuplung, így neki veselkedtem újra a tanulásnak.
Erősteljesen kezdő vagyok, ahogy az a videón is látsztik, így építő jellegű kritikát / baráti szivességet & tanácsot elfogadok a drift technikával kapcsolatosan.
Pacsi!
Totti5
Lesz napszak és lesz eső is, pálya kiválasztásánál be lehet állítani. Dinamikus nem lesz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Danecay
Miért, az AC-nal hol vannak ezek a dolgok?

Na, úgy tűnik, hogy mégiscsak az AC lett az etalon a szimulátoroknál. <#vigyor>
GT Sport: úgy tűnik, nem lesz offline karriermód
(Se napszakok, se eső.)

értem, ezzel az a baj hogy addig lehet nem lesz helyem a szerveren

lac coo
Ki kell lepni es ott menteni. Ha nem mentesz csak az utolsot jegyzi meg cr neven, ha azt atnevezed , megmarad....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Sziasztok! Ha online megyek több futamot is a szerveren, mikor kell átírnom a ".cr"-t hogy elmentse? Vagy minden futam után lépjek ki a szerverről? Nem vágom...

Bakkker...
Ha debrecenben jársz vendégem vagy egy korsó sörre!!!<#idiota>
driver hiba, ugyanezzel szoptam 2 órát. Én úgy tudtam megoldani, hogy drivereket letöröltem, és USB2 helyett USB3ba dugtam be a kormányt, logi 5.10 drivert telepítettem, és ismét G27ként telepítette fel.
Szabi
aztadurva mindenit, maxi reszpekt a srácnak 😮

"Nulla tenaci invia est via"

Durva!
2 logi driver votl fent, egy 5.10 és egy új 8.3 (asszem)
Leszedtem mindkettőt, felraktam a 8.3-at.Megnyitom, erre kiirja nem érzékel logitech hardwaret.Delete.
Kikerestem a DFP-hez valót az oldalról, letöltöttem, ez a korábbi 5.10-es volt.
Belőttem mindent, de továbbra is fentáll, hogy AC-ban a kuplungot benyomom (Force EX pedál) továbbra is csak 50%-ig megy fel.
Lehet nem is a logitech driver lenne a hibás hanem az AC?
macleody
Kicsit off, de engedelmetekkel betenném ide is:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha valakit érdekel, van egy eladó Saitek R660-GT FFB-s kormányom, kiváló állapotban, 7500 Ft-ért. Érdeklődni PM-ben lehet.

Assettoban van világ ranglista köridőre?
b-type
jaja, sztem is hagyhatnák az egészet, minek foglalkoznak vele...pénz nincs belőle akkor meg minek, úgy sem értékelik a játékosok

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

tobias88
Performance Delta? Ezt harangozzák be az 1.7hez? Multilaps app rég tudja ezt az amúgy nem túl hatalmas feature-t. Még a fők hőmérséklet miatt se kellene 1.7-nek nevezni...
Gadfly13

Idén is megrendezésre kerül a nyári Assetto Corsa bajnokságunk, ahol a részvétel teljesen INGYENES! 5 izgalmas amerikai pályára invitáljuk az érdeklődőket, amelynek a záró eseménye (6. futam) az ausztrál Bathurst-ra költözik át, ahol egy 2 órás endurance jellegű futammal búcsúztatjuk a nyarat. Várunk minden érdeklődőt! <#hawaii>

További részletek és jelentkezés: LINK

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2016.05.29. 21:25:37

simraceseries.com

Skypack
"- he was using 1.7 version
- new functionality of Performance Delta app - shows you (graph) if you are faster or slower in the part of the track you are currently on
- track temps and grip (he's not sure if grip will be there) added to Realtime app
- temp during a session isn't constant anymore, it will change as the session progresses
- plans to add wind
- basic code for brake temps done, disc temps showed in the telemetry app
- not sure if brake temps will be in 1.7 and if yes then not sure if in all cars
- plan to eventually redesign time system (sector times, who's going for a hotlap in the delta app)

From Q&A:

- plan to delete the "teleport to pits after the race" thing
- plan to add forced pits as a rule
- no plans for rolling starts
- question about better soft lock - "yeah I agree it sucks as it is now" but also said he's not sure how to make it less "violent" - word used in Q
- LCD screen flags - he thought about it, but not really about animated marshals with flags (also part of the Q)
- they don't know when the next update is going to be released
- think about expanding the team
- would love to have weather transitions, but it's tricky

Next stream will probably be next week."

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

KTMNORBI
https://www.youtube.com/watch?v=-jhaj1JiD_c

Akit érdekel az indy 500 <#awink>
Utoljára szerkesztette: KTMNORBI, 2016.05.29. 18:17:55
lac coo

mint egy publik szerver

Skypack
Na ezért nem lesz eső Assettoba <#idiota>

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

lac coo
Off.:

Fót kornyeken, Ujpest stb nem tudtok valami dohanyboltot ahol arulnak normalisabb ecigi cuccokat ? Behalt a szarom es kaparom a falat 😊))))

Ra meg nem gyujtok rendesre, ezen a penzen lesz uj szamitogepem 😊)

tobias88
b-type
jég.
lopok egy képet, kb. katasztrófa 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bmwcrash
Ilyenek😄
Mi volt?
igen, ilyet még nem láttam

b-type
bszki valaki nézi 24h Nordschleife-t? nem gyenge..

b-type
nagyon fszán megcsinált videó, bár kínszenvedés volt végignézni

Skypack

tobias88
AC nem tudja ezt sajnos, előre meg kell adni mennyiből mennyi lehet. Amúgy minél több autó van, annál nagyobb a memóriahasználata a játéknak és nő a szerver betöltési idő is. Csinálj olyan szervert, ahol csak 2-3 fajta közel azonos kocsi van és kész. Mondjuk van pár, de senki sincs rajta <#circling>
Holnap 17 óra S03E01, talán lesz valami érdekes infó!
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2016.05.28. 12:31:47
Na jó, de mi értelme ezt megszabni? Nem teljesen mindegy lenne, hogy minden típusból kettő-kettő van, vagy hogy mindenki ugyanazt az autót választja?

tobias88
Na azért nem 1 van minden kocsiból hanem több, csak általában foglalt. Nekem is vannak kedvenceim (pl ktm), de úgy vagyok vele, hogy legalább kipróbálok mást is <#rolleyes>

Tegnap volt valami Christian nevű, Suprával végig driftelte a pályát <#nyes> Én sokszor simán nem tudok végig menni, nehéz ABS nélkül DFGT-vel
Gabor77
Ki kell találni egy időpontot, ami mindenkinek jó lehet...aztán valakinek csinálnia kell egy szervert, avagy betámadunk egy üreset..😊

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Tomsteel
Engem egyre jobban frusztrál ez az "akkor mész a választott autóddal, ha épp nem foglalja valaki". Nordra járok esténként körözgetni, szeretem a telített szervereket, legtöbb helyen minden autóból 1 van, tehát lottó 5-ös kell hozzá. Hihetetlen jókat lehetne meccsezni ha össze tudnánk verődni páran, akik azért választják az adott autót mert szeretik/ismerik. Ehelyett ha akad is társam vagy fék nélkül megy falnak, vagy azt se tudja hanyadikban forduljon.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

A WIN magától lehúzott egy Logi frissítést, és a régit rengeteg embernél felülírta a G29-ével. Egy uninstall - reinstall 95 %-ban mindenkinek megoldotta a szitut!
Én ennek az új alfának örülnék!

Adam Jonas
Van külön F1-es mod, ha mindenképp F1-ezni akarsz.

Most kezdtem Assettozni.A Mercedesek között nem látok F1-est.Nincs a játékban vagy ki kell valamilyen teljesítménnyel érdemelni?
Logitech Driverrel nálam is vannak anomáliák.
Nemrég vinnyogott, hogy frissítsek.Én hülye megtettem.
Eddig a 1st egy DFP volt és kuplung miatt rákötöttem a régi Force EX kormányom,hogy pedálnak beállítsam a kuplungot.
A frissítés óta a kuplung az AC-ban csak a tengely 50% ig megy fel.Így nem is tudom rendesen használni, mert hiába lepadlózom, úgy érzékeli, hogy csak félig nyomom le.
Nem is idegesítettem magam 1 óra után, fogtam és kiiktattam a Force EX-et, azóta nincs kuplung.
Utoljára szerkesztette: AssettoDriftER, 2016.05.27. 10:11:08
lac coo
Most csak én lámázok el valamit, vagy tényleg nem számol időt a pitben a kasztni javításra ? Beállok, azonnal kész , egyedül a kerékcsere számol időt ....

Adam Jonas
<#banplz>

Az a baj, hogy a Logitech Profilert már többször is újraraktam (muszáj is volt minden portváltás, kormánylehúzás után), de ez nem hozott változást, ráadásul a loadcell modos pedálom a Leo kábel miatt külön USB eszköz, amihez a Logitech drivernek így már nincsen köze, és mégis az is ugyanazt a hibát produkálja. Ráadásul Win frissítés ide vagy oda, de a Race 07-nél nincs ez a probléma.
A windows 10 felrakott egy logitech-el közös frissítést az rontottal el a régi kormányokat, töröld le a driver-t és rakd fel újra elvielg megoldja és itt egy leírás, hogyan lehet blokkolni egyes nem kívánatos frissítéseket: update blokkolás
tjoe
Nálam is hasonló a helyzet tegnap óta. Két front USB közül az egyikben Driving Force-nak látja a profiler és nem működik, a másikban viszont G27-nek és ott minden klappol. (win10pro)
Utoljára szerkesztette: tjoe, 2016.05.26. 19:20:28

De hová tűnt Damon Hill?!

lac coo
dEHOGY BANNOL ! EZ MESE. íRNAK OTT OLYANOKAT, HOGY IHAJ, CSAK NYILVÁN megválogatják a szavaikat és normális stílusban ....

arty
😄D

Forza.