42876

banner
  • Solt
    Ekkora felbontáson nálad valószínűleg GPU limit van... akiknél sokat javult, ott a CPU (szoftveresen) volt a limitáló tényező.
  • lac coo
    Nem tudom, biztos , hogy hozott sokat, sokan mondjak, en pont most csereltem kartyat, nem igen tudom megmondani.
    Mondjuk a cpu hasznalat a jatek szerint tovabbra is 40% nalam, gondolom az ha tobb lenne jobb lenne.
  • tobias88
    Hát, nálam ez szépen megdobta az fps-t. Cpu limit volt nálam elég rendesen online, most majdnem duplája az fps
  • lac coo
    :D
  • Szabi #37908
    1:11

kifelé viszont olyan mint Ace Ventura és a rinocérosz esete.. :DD
    2:35

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.08.26. 21:12:37
  • lac coo
    A 10 es gumik jok !!!! Szepen visszajon orrturasbol, tok elethu. A Maserati GT4-et meg jol osszedoltoztak, rohadt jo lett !
  • lac coo
    Ez a Praga ez hogy keszul ?
    Belepitik a embert ? :) Az ajton a feje jo ha kifer :)))
  • Szabi #37905
  • Jackal
    Elindítom és kapásból belefutok egy ordas nagy bugba. Másnál se enged váltani a szivar lotus 49-el pillangóval? Hiába van autokuplung, vagy nyomom én lábbal, semmi. De a manual váltós skyline is ezt csinálta. (kuplung van a kormányomon, seperate shifter ki volt kapcsolva)
    Cstibike, fel tudnád terjeszteni javításra?
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.08.26. 20:49:11
  • tobias88
    Engem az online részen érdekel, hogy a cpu használat hogy alakul. Az volt nagyon kemény, nekem az miatt volt nagyon gyenge az fps-em. Offline 100 felett van az fps, de ott 40 körül ami már eléggé zavaró egy autós játéknál
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.08.26. 20:45:02
  • GPx8
    Ez a 66'-os Monza, Lotus 49-ekkel azért elég kemény még AI-k ellen is...
  • lac coo
    A minimum fps az fake, mikor indul akkor nalam kicsit elgondolkodik mit is akar vagy a monitorokat allitja, fene tudja, de amiatt 5-es 40 kozott random van a minimum ertek.
    Szemre ilyen atlag 58-rol 64- re nott. Persze lehet ertelmesebb beallitason tobb javulast mutatott volna, csak az elozorol csak a full beallitasrol volt kepem. Amugy nem ugy hasznalom mert ertelmetlen ...
  • Solt
    Egyrészt minimum FPS-ben több mint 10%, másrészt kíváncsi lennék egy GPU kihasználtságra nálad... gyanítom már az 1.7.5 alatt is 95% körül lehetett ilyen felbontáson. :)
  • Jackal
    10%, jó az
  • lac coo
    Olyan sokat nem gyorsult .

• sertrex
    Az így már sok.
  • goldboy
    Na jó, de az SDK is frissült 2,2MB
  • sertrex
    És 127 MB a DLC.
  • sertrex
    Csak 296 MB az 1.8. :)))
  • sertrex
    Igen. Ebben lehet valami. ;)
  • sertrex
    Csak azt mondom, ha átverve érzi magát egy konzolos, az ár-értéket illetően, az kivárhat egy akciót. Szerintem el kell dönteni, hogy ki kinek a szempontjából nézi a dolgot. Ha te Kunosért izgulsz, akkor vásárolj első napon. Ha olcsóbban akarod megszerezni, mert drágállod, akkor várj ki egy akciót. Szerintem ez nem olyan bonyolult.
  • Alexease
    Igen, volt valami hasonlo info, de talan azt ok sem gondoltak komolyan;) Talan csak nem akartak elremiszteni a HC PC-s szimeseket:D
  • Alexease
    Vagy meg igy, itt a FOV sem annyira durva, nincs dupla kormanyom es hasonlo: https://www.youtube.com/watch?v=qRJ2ABaLUXw :)
  • Totti5
    Abból Kunos nem fog gazdagodni. Első hetek a sorsdöntőek ( de van ahol az első napok... )
  • sertrex
    Főleg ha azt veszem, hogy 1-2 éve kijelentették, hogy nem lesz AC konzolon, csak is kizárólag PC-n.
  • sertrex
    Nem. A konzolos is várhat az akcióra. Senki nem kötelez senkit, hogy day1 vásároljon.
  • arty
    tehát így két év után neked pécén jár a 15 eurós AC (most, akcióban), de a konzolos fizessen csak a HIÁNYOSABB tartalomért is 80at? :D

(fordítva ___MINDIG___ teljes, dlckkel egybepakolt verziot kap a pécés, ha a konzolos megjelenés után fél-egy-kétévvel jön a portolt verzió a gépre, ez a kárpótlás azért, hogy nem day1 kaptad, hanem day400... ezért vannak akciók is. te azért fizetsz teljes árat, mert day1 játszod - mindenki más jobban jár (olcsóbban jön ki). janem, a konzolosok most nem, őket totál hülyére veszik... :( )
  • arty
    én tényleg(!) reménykedtem, hogy kipofozzák a konzolos (és a konzolos miatt a pécés) szinglit, karriert... ehelyett még a pécés, 2 éves cuccnál is gyengébbet kaptak (bugosabbat) - tehát más lenne a helyzet, ha ugy lenne elégedetlen a konzolos közönség, hogy minden földi jót megkaptam, ami ettől a csapattól csak lehetséges.... erról szó sincs :)
  • Alexease
    Ha visszagondolok Kunosra, a 2000-es evek elejere (japan, zenesz, "A baratno" es persze az nK, valami japan forumon ment az ertekezes), aztan a 5-6 evvel kesobb meglovagolva az LFS sikeret az nKP-vel, kesobb a Ferrari promo program, es vegulul az AC kezdete es a techpreview, azert most egy ilyen video promo zarokep eleg jol nez ki es komoly fejlodes!

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.08.26. 16:40:12
  • Alexease
    Igazabol ez volt a legnagyobb huzas toluk, hogy "nullarol" indulva (kiado, elozoleg rendes kiadott program, penz, igeretek hogy lesz konzol stb.), olyan jol tudtak menedzselni a "programot" (es kozben a felhasznalokat, nepszeruseget, eladasokat stb.), hogy fokozatosan elerhettek a top kategoriat. Azert ilyen licenszeket nem adnak csak ugy, mert penzert sem!
    Persze ehhez tuti kellet a kozvetlen Ferrari es egyeb kapcsolat is, de akkor is.

Visszagondolva hosszu szules volt ez a nehany ev, de csak igy mukodhetet. Nem volt veletlen az 1 eves techpreview, aztan az 1 evnyi earlyaccess a sok "ingyenes" (pl. Lotus) autoval, kozben a fokozatos fejlesztesek, amivel folyamatosan fentartottak az erdeklodest (AI, race, online), es a rendszeresen bovulo egyre jobb tartalmak. Aztan meg a konzol fejlesztest "leplezve", es persze kozben folyamatos bevetelt generalva, a DLC-k kiadasa.

A 4 ceg kozul, akik az emlekezetes 2012-es szimes bejelenteseket tettek (AC, CARS, R3E, rF2) Kunosek csinaltak a legjobban, raadasul ugy, hogy ok voltak a legnagyobb hatranyban (penz, tapasztalat miegyeb).

CARS: user teszteles, fejlesztes, modolas, penz visszafizetes, mindenki mindent tudott..., az emberek meguntak amire megjelent.
    R3E: regi engine, csicsaval, kamu autokkal es palyakkal kezdtek (PENZERT!, egy vicc!), persze azota van minden, de az engine...
    rF2: total elhibazott koncepcio, elofizetossel, csak HC szim modern graf nelkul, nepszerutlen tartalom, modolasra gyartva, a megjelenes utan 1 evig semmi nem tortent.
  • Amiga
    Úgy láttam, PSN-en 15 eFt.- a játék és 9 eFt.- a season pass. Vagyis kb. kijön a 80 euro, illetve valamivel alatta. De ezért cserébe jön minden hozzá. Mondjuk most kell eladniuk, amennyit tudnak, mert hamarosan jön a GT Sport, ami le fogja verni a piacot PS-en.

Egyébként lehet, hogy csak az én figyelmemet kerülte el, de szerintem botrányosan gyenge volt az AC marketingje konzolon.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.08.26. 16:19:52
  • Szabi #37881
    azért durva belegondolni, hogy összehozták a szentháromságot, plusz még a zöld poklot is :D
  • sertrex
    Hát akkor ez eddig, nem akciós áron, 80 euro volt PC-re. Tényleg vicces lett volna ha konzolosoknak odadják DLC-ékkel együtt, 40-60 euroért.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.26. 15:44:20
  • Szabi #37879

41 euro volt eddig az összes dlc megjelenéskor, plusz jön ma a három autós csomag 3 euroért
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.08.26. 15:37:27
  • lac coo
    Pedal az solid aliminium ! :)
  • Jackal
    Eddig legalább a külső látszatra adtak, de a mostani fröccsöntött vázzal már annak is annyi... Egyre jobban átmegy gagyiba a fanatec is.
    UI: de még a pedál is műanyagnak tűnik
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.08.26. 15:09:19
  • goldboy
    Szerintem a kínainak ez volt elfekvőben
  • lac coo
    Hat az a medence csempe boritas honnan jott ?! :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.26. 14:59:58
  • goldboy
    Boccsi 1 karakter félre ment...
  • Alexease
    Goldboy: torolnom kellett, bocsi, SG bug miatt szethullott a topic (rossz, nem lezart, hianyos spoiler tag).