Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van valahol egy kötős, stoppolós topik, talán ott is megpróbálhatnád... <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.07.05. 17:59:51
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.07.04. 09:22:25
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.07.04. 09:16:26
Memoriat at lehet rakni csak siman az egyes-kettes slotbol a harmas-negyesbe ? 😊
"Nulla tenaci invia est via"
hol tudnék ilyenkor vasárnap hűtőzsírt venni ? 😄D
Folytatódik nyári megmérettetésünk a hőskori olasz méregzsákokkal, amihez még bárki csatlakozhat, hiszen a 6 futamból a 4 legjobb eredmény számít bele a végértékelésbe. Az első fordulón csaknem megtelt a szerver, így ismét nagy érdeklődésre számítunk. A Foci EB azonban kicsit bekavar a naptárunkba, így a 2. forduló kivételesen kedden kerül megrendezésre.
A részvétel nyílt, örömmel látunk mindenkit, a gyakorló szerver 0-24 elérhető! <#wink>#wink>
Infók: AC Historic Summer Cup - Imola - 07.05
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.07.03. 09:15:20
Már az elején feladtam, amikor egy bekezdésen keresztül tárgyalta, hogy gyerekkorában mennyire szerette a Pokemont.
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2016.07.02. 22:00:45
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ahogy a képen levő pálya melletti haladást is.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Szerintem a tartalom már kész van, csak a mesternek kellet még két hét az alkotáshoz...
pl. egy F1-s futam sokszor eseménytelen, de nem feltétlen unalmas, ott vannak a alig észrevehető pozíciócsaták időben....van aki jelentéktelennek tartja, én szeretem látni hol engedik el a lehetséges pozíciószerzést, már a futam első felében lehet látni ki hova tart, hova van reális esélye érkezni, de persze erre védekezik az azon pozíciót birtokló is....ezt csak a köridőkben látod, ki hol tekeri fel a motort és kb. miért.
Nem látványos az tény.
Ott van az autók mozgása, ami ha jó a kamerabeáll engem eltart egy futamon keresztül.
...ilyen piszlicsáré dolgok azok amik miatt nekem sosem unalmas egy verseny, max eseménytelen...azaz 'nem történik' semmi.
Az F1-ben nagyon összetett egy futam, de persze sokat dolgoznak azon hogy látványos, eseménydús is legyen....nem feltétlen sikerrel.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
http://www.rallysimfans.hu/forum/viewtopic.php?p=497579#p497579
Nem volt időm csak a szombat vasárnapi dolgokat összegyűjteni most és a Goodwood-ot is elfelejtettem, de ha fentebb görgetsz láthatod hogy általában mindig minden ott(timetable és stream link) van csak használni kéne 😉
Ha ennyire kötődsz a tv-hez akkor javaslok egy hosszú kábelt a gép és a tv közé 😄
A legtöbbször Világi nyomta, a végére már jobban belejött, főleg mikor már élőben adták és nem akarta mindeáron az angol kommentr infoit fordítani....
Ha mar valami tortenik mert nagyon obegatnak inkabb lehalkitom 😊))
Pl én nagyon szerettem 2002 óta folyamatosan felvettük a Tempó műsort, ez ilyen összefoglaló jellegű 30perces műsor volt, és nem rakosgatták ide-oda, 2002 vagy 2003tól minden szombaton pontban 15:05-kor kezdődött az ATV-n. Egészen 2014-ig, amikor már a produkciót készitők, máshova is be-be dolgoztak (Mnasz magazin, Padlógáz ami szinte egy az egyben a tempó volt). Aztán 15ben nem is volt. De idén megint van szerencsére.
Pl a Suzuki Kupák (vagy mondhatnánk a cseh Oktávia kupát) youtube műsoraiba azt nem szeretem, hogy alig van felvétel a versenyről, inkább csak összevisza vágott klippek formájában, és interjúk. Míg a Tempóba kb elmondták a verseny menetét, majd utánna az interjú, ami alatt nem csak a pilóta arcát mutatták végig, hanem a róla készült snitteket is versenye közben.
Meg ott a TCR is, az egyik srác aki kommentálta az még rendben is van, de aki a Spai meg egy másik fordulót mondta, hát majd elaludt közben és hülyeségeket beszélt.. A B3 Racing Team Hungary-t végig csak Racing Team Hungarynak nevezte.... kb másfél körig birtam, és kikapcsoltam. Akkor már inkább az angol komment a Youtube-on.
Biztos vannak jók, de nem keresgélek már, annyit nem ér .
Mast nem nezek, unalmas mind mint a rohadas ....
A versenysorozatnál meg feltételezem, hogy azért aki ilyen szoftvereket használ, az néz valamit. Ez nagyságrendileg olyan, mint aki leül FIFA-zni, az csak néz focimeccset a TV-ben vagy élőben.
Arra pedig, hogy miért kell kötelezően kitölteni mindent, annyit válaszolnék, hogy sajnos elég jól ismerem a társadalmat ilyen szempontból, és ha nem csinálom ezt meg, kb. a két legegyszerűbb és leglényegtelenebb kérdésekre válaszolnának, a többit meg ki se töltenék. 😊
Ui.: köszi mindenkinek, aki eddig kitöltötte!
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.06.29. 19:05:17