Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jópofa ahogy Kunos magyarázza a tavalyi F1-es autó beállítási lehetőségeit, de szerintem nem sokan fogjuk ezt ennyire állítgatni.. 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Jol ertelmezem, higy az uj nvidia kartyak ( 1070 ,1080 ) hardveresen tudjak harom monitornal a ket szelsot megfeleloen torzitani, forgatni ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.10. 18:06:36
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.07.10. 17:39:34
azt mutogatja, hogy eddig kuplung felengedéssel nem tudtál elindulni, na most már eltudsz gázadás nélkül is.. sőt már láthattuk vagy 5x ahogy elindul kifelé a boxból Spielberg-ben.. 😊
végre átváltott Aventadorra.. erre átment Vallelungára.. xD
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.07.10. 17:26:28
jópofa ez a kuplungos móka, normális rajthoz kell is, de azért mutathatna valami hasznosabbat is.. 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.07.10. 17:23:04
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.07.10. 16:03:19
kéne pár idő amihez "mérhetem" magam, szóval aki szokott SE-eket menni, az jelöljön 😄
Meg a fene tudja melyik videón mit piszkálnak meg egy autón .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.10. 08:24:53
(Azt az emelkedőt rohadtul meghatározza, hogy hogy gyorsítasz ki az elején a kanyarból. Ez csak szimpla vezetéstechnika, semmi más.<#vigyor>#vigyor>)
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.07.10. 01:49:39
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.07.09. 23:28:23
Igazi vadmajom lett, főleg ahhoz képest, amilyen enervált jószág volt, amikor kijött. És tuti nem csak az új gumimodell miatt. A nyomatéka sokkal durvább, pont, ahogy egy boxernél illik. Már alapbeállításon is totál driftmalac. Teljesen megelevenedett az, amiről a tesztekben lelkendeztek annakidején (márhogy az igaziról).
Vagy csak a neve miatt nem lett nepszeru, mert "ismeretlen", csak egy gyors formula. Azert egy hivatalos F1 mas, foleg Ferkaban.
Az AC-nak a profi autovalaszteka es foleg mennyisege miatt, amugy is nehezkes valaminek a nepszerusege. Mindegyik auto nagyon jo, az utcai/sport Lotus-ok is, vagy a regi klasszik cuccok. Ha csak egy driving game lenne, akkor mindegy, mert darab-darab, de hogy elvezetes szim, mindegyik autonak van sajat lelke, stilusa, egyenisege, tobb gyakorlast es hasznalatot erdemelne.
Van annyira boven jo, hogy lenyegeben inden mas palyautos cuccot le lehetne gyalulni, es ha csak ez maradna, mar a "keves" gyari palyakon is boven tokeletes lenne, 1-1 DLC kozott is keves lenne az ido, rendesen kihasznalni a tartalmakat.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Sajnos" csak az iR-t tudom felhozni peldanak (amiert harapnak mert OFF, meg mivel csak ott van uj F1 szimes kornyezetben, es rendesen leprogramozva), ott tisztan latszik es erzodik, mikor hogyan valtoznak a toltesek, felhasznalasok. Mar csak a 2 pedalos, valtogatos, halados kihasznalasa is UFO-knak valo, es akkor hol van meg a kismillio gomb es beallitas😊
Itt mondjuk meg manual kers van, az ujon meg automata villog egy lampa azt jivan. Bar nagy siras volt, higy vert izzadtak mire leprogranoztak az uj hibrid cuccot, kivancsi leszek ra 😊
Az F1 mindig nepszeru. Valszeg nehany napon belul lesz hozza F1 2016 skin pack, valszeg bajnoksagok is lesznek.
Es ez meg (elvileg) a "regebbi" F1, "egyszerubb uzemeltetessel" (DRS, KERS), az engine-nek sem kell izzadnia a hybrid bonyolult vissztolteseken, felhasznalason, kezelesen.
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.07.07. 15:54:53
Legalabb lecsereltem a gyari dobozos intel hutot 😊)
Forza.
Nincsenek az alaplapodon előre definiáld profilok? Én eleinte azzal állítottam be 4,0 GHz-re.
Nem sípol vagy ilyesmi indításnál? Ha nincsen semmi, még az is lehet, hogy ugye alapból energiatakarékos dolog be van kapcsolva, enyém pl 1,6 GHz-re veszi vissza, és nem is mutatja minden program, hogy 4 GHz-en fut.
Amúgy a biost végig kell futni, és lesz egy rész, ahol szorzókat lehet állítani, felveszed 39-40-re, és kb jó is vagy 😄 Akkor 3,9-4,0 GHz-n fut majd.
Rabeszeltetek a tuningra, szereztem egy akkora hutot alig fer bele a hazba , de nem tudom tuningolni a processzort 😊)
Olvasok ezer oldalt mar , de olyan dolgokat irnak ami nekem nincs is biosba 😊)
(moddereknek on 😊 )
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.07.06. 15:13:38