Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
akkor vidd el Lacihoz 😄D

jópofa ahogy Kunos magyarázza a tavalyi F1-es autó beállítási lehetőségeit, de szerintem nem sokan fogjuk ezt ennyire állítgatni.. 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Holnap jön meg az 1070😊 De nincs nagyjából hasonló 3 monitorom:😊
lac coo
Mintha isr tesztjen arrol vakeraltak volna, de a fene se erti 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Valamit heggesztettek a 3 monitorral, ennyit tudok😊
lac coo
Feloff.:

Jol ertelmezem, higy az uj nvidia kartyak ( 1070 ,1080 ) hardveresen tudjak harom monitornal a ket szelsot megfeleloen torzitani, forgatni ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.10. 18:06:36

tonio2006
https://www.facebook.com/3Dcarmodels/?fref=ts
Szabi
a 8. autó.. 😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.07.10. 17:39:34

lac coo
Az nem fontos, hc mod, lefullad , szevasz 😊

Szabi
naja, csak akkor kéne motorindítás opció is 😄D

lac coo
Remelem majd lefulladni is tud az auto 😊

Szabi
vagy megvették a Transit liszenszeit, azért nem írogat mostanában semmit a srác.. 😄

azt mutogatja, hogy eddig kuplung felengedéssel nem tudtál elindulni, na most már eltudsz gázadás nélkül is.. sőt már láthattuk vagy 5x ahogy elindul kifelé a boxból Spielberg-ben.. 😊

végre átváltott Aventadorra.. erre átment Vallelungára.. xD
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.07.10. 17:26:28

lac coo
Miert mi van a kuplunggal, en ezeket nem birom vegignezni sose 😊)

lac coo
Porsche ...! 😊

Szabi
a 7 új autó mellé kapunk egy 8.-at is ingyen.. ez állítólag olyan autó lesz, amire biztos nem számítottunk... remélem egy új Fiat Panda <#idiota>

jópofa ez a kuplungos móka, normális rajthoz kell is, de azért mutathatna valami hasznosabbat is.. 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.07.10. 17:23:04

tobias88
Igazad van, rosszul emlékeztem (1 hónapos kényszerpihenő miatt). Ott a 6.at nem bírja de 215-216ot viszi
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.07.10. 16:03:19
tonio2006
Aki akar és tud az konvertálhat
lac coo
A kepessegeim okan nekem minden special event .....😊)

Szabi
special event-eket nem szoktatok menni ? :/

kéne pár idő amihez "mérhetem" magam, szóval aki szokott SE-eket menni, az jelöljön 😄

lac coo

lac coo
No meg kis guminyomás állítás ....
Meg a fene tudja melyik videón mit piszkálnak meg egy autón .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.10. 08:24:53

Hát nekem 214-ig fölment csak úgy hirtelen kipróbálva, pedig én nem mentem vele 200 kört.<#nemtudom>
(Azt az emelkedőt rohadtul meghatározza, hogy hogy gyorsítasz ki az elején a kanyarból. Ez csak szimpla vezetéstechnika, semmi más.<#vigyor>)
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.07.10. 01:49:39
tobias88
Amúgy mentem a touriston vagy 200 kört már a KTM-el és a videó alapján azért nem modellezik le tökéletesen az autókat. Pl 3:50nél azt az emelkedőt a játékban nem bírja a kocsi és 210nél megragad. Persze mondhatjuk, hogy ez belefér, de ha szimulátor akkor modellezzék le rendesen <#action> (ráadásul ez csak szimpla motorerő, semmi más)

Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.07.09. 23:28:23
tobias88
Nálam még mindig a KTM a nyerő, Nordon eszméletlen jó vezetni azt az autót
GT86-ot próbáltátok mostanában?!
Igazi vadmajom lett, főleg ahhoz képest, amilyen enervált jószág volt, amikor kijött. És tuti nem csak az új gumimodell miatt. A nyomatéka sokkal durvább, pont, ahogy egy boxernél illik. Már alapbeállításon is totál driftmalac. Teljesen megelevenedett az, amiről a tesztekben lelkendeztek annakidején (márhogy az igaziról).
bardocz
Akkor hülyeséget mondtam, nekem teljesen úgy rémlett, hogy szinte senkit sem érdekelt.
Alexease
Nem az itteni letszam a lenyeges, hanem a nemzetkozi, az az atlagos ~1500 ember. Megneztem a lobby-t, csak ebbol a Lotus-bol meg mindig van ~25 szerver, es vannak amin meg letszam is van rendesen.
bardocz
Komolyan? 😄
Én itt nem igazán láttam rá túl sok hajlandóságot.
Alexease
Azt hittem, hogy valami "valodi" kamu F1 van benne, amirol lemaradtam😉
Vagy csak a neve miatt nem lett nepszeru, mert "ismeretlen", csak egy gyors formula. Azert egy hivatalos F1 mas, foleg Ferkaban.

Az AC-nak a profi autovalaszteka es foleg mennyisege miatt, amugy is nehezkes valaminek a nepszerusege. Mindegyik auto nagyon jo, az utcai/sport Lotus-ok is, vagy a regi klasszik cuccok. Ha csak egy driving game lenne, akkor mindegy, mert darab-darab, de hogy elvezetes szim, mindegyik autonak van sajat lelke, stilusa, egyenisege, tobb gyakorlast es hasznalatot erdemelne.

Van annyira boven jo, hogy lenyegeben inden mas palyautos cuccot le lehetne gyalulni, es ha csak ez maradna, mar a "keves" gyari palyakon is boven tokeletes lenne, 1-1 DLC kozott is keves lenne az ido, rendesen kihasznalni a tartalmakat.
b-type
? annak idején tök sok liga ment vele...megunták?...egy időben pont ez volt a bajom, mert nekem tényleg gyors az sok szervez meg ezzel futott

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Az Exos T125 tuningolt verziója az már kb F1 szint. A sima elvileg a GP2 meg F1 között van tempóban. Már ezeket sem használta senki, mert túl gyors meg gyakorolni kéne vele.
lac coo
Játékra mondom, hogy csak egy lámpa villog, aztán úgy és annyit csinálnak meg belőle amennyi sikerül 😊

Alexease
Azert a mostani hibrid rendszer kicsit bonyolultab annal, hogy csak villog egy lampa azt jo van😊 A legnagyobb trukkje a "feltoltes" es a "kihasznalas", mindketto nagyban fugg az auto beallitastol, a pilotatol es az auto hasznalattol (gyorsitas, fekezes, gordites, fordulatok, valtasok).
"Sajnos" csak az iR-t tudom felhozni peldanak (amiert harapnak mert OFF, meg mivel csak ott van uj F1 szimes kornyezetben, es rendesen leprogramozva), ott tisztan latszik es erzodik, mikor hogyan valtoznak a toltesek, felhasznalasok. Mar csak a 2 pedalos, valtogatos, halados kihasznalasa is UFO-knak valo, es akkor hol van meg a kismillio gomb es beallitas😊
lac coo
Az az F1 amit barki megvehetett anno.
Itt mondjuk meg manual kers van, az ujon meg automata villog egy lampa azt jivan. Bar nagy siras volt, higy vert izzadtak mire leprogranoztak az uj hibrid cuccot, kivancsi leszek ra 😊

Alexease
"Lotus kamu F1": az melyik?! 😊

Az F1 mindig nepszeru. Valszeg nehany napon belul lesz hozza F1 2016 skin pack, valszeg bajnoksagok is lesznek.
Es ez meg (elvileg) a "regebbi" F1, "egyszerubb uzemeltetessel" (DRS, KERS), az engine-nek sem kell izzadnia a hybrid bonyolult vissztolteseken, felhasznalason, kezelesen.
bardocz
Ha olyan népszerű lesz, mint amennyire a Lotus kamu F1, akkor kár volt lemodellezni 😄
lac coo

lac coo

Szabi
szervezzük meg Kunosnak hogy leszkennelhesse.. 😄

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.07.07. 15:54:53

A Pannonia Ringet nem tudná valaki átkonvertálni rFactorból vagy lemodellezni? Az ország második számú pályája megérdemelné 😊
lac coo
Elado lett a Fanatec V1-es pedalom, 40 rugo, keressen akit erdekel.

bardocz
Azt beállíthatod, hogy minimum fordulaton forogjon mindig. Nem fog túlmelegedni valószínűleg.
lac coo
Mindegy, annyira nem izgat, hogy gorcsoljek vele 😊)
Legalabb lecsereltem a gyari dobozos intel hutot 😊)

arty
Akkor túl magasra vetted, nem adtál neki elég feszt, esetleg a ramok osztója van rosszul beállítva. Haladj kisebb ugrásokkal 😉

Forza.

lac coo
Mentem, nem sipol, annyit ír, hogy nem sikerült indulnia visszaállt előzőre ...

bardocz
Gondolom mented, és úgy lépsz ki a biosból.
Nincsenek az alaplapodon előre definiáld profilok? Én eleinte azzal állítottam be 4,0 GHz-re.
Nem sípol vagy ilyesmi indításnál? Ha nincsen semmi, még az is lehet, hogy ugye alapból energiatakarékos dolog be van kapcsolva, enyém pl 1,6 GHz-re veszi vissza, és nem is mutatja minden program, hogy 4 GHz-en fut.
lac coo
K-s. Igen a szorzókat felvettem, de nem indul el, vissza rakja alapra a bios 😊)

bardocz
K-s proci? Ha nem, akkor nem nagyon fogod.
Amúgy a biost végig kell futni, és lesz egy rész, ahol szorzókat lehet állítani, felveszed 39-40-re, és kb jó is vagy 😄 Akkor 3,9-4,0 GHz-n fut majd.
lac coo
Tuningrol hol lehet hasznalhato infot olvasni ?
Rabeszeltetek a tuningra, szereztem egy akkora hutot alig fer bele a hazba , de nem tudom tuningolni a processzort 😊)
Olvasok ezer oldalt mar , de olyan dolgokat irnak ami nekem nincs is biosba 😊)

off: http://index.hu/tech/2016/07/06/itt_az_aston_martin_es_a_red_bull_kozos_csucsautoja/
(moddereknek on 😊 )
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.07.06. 15:13:38