42876
-
#38192 A ping sebesség független (nagyon kis sebesség okozhat maximum jóval nagyobb pinget). Ha mondjuk egy Los Angelesi szerveren játszol, akkor az már légvonalban 10ezer km, ami 200ezer km/sec-el számolva (2/3 fénysebességgel szokás számolni) 34 ms a legkisebb ping amit elérhetsz. Persze azt a szervert nem légvonalban éred el, és ami sokkal fontosabb, a hálózat sem azonnali, így 150 alatt nem áll meg az érték. Sajnos 150-200 ms-nél már tudsz laggolni elég rendesen (20 alatt szokott jó lenni), az ugrálás meg lehet packet loss miatt is, az megint más téma
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.09.05. 09:52:59 -
El Gigante #38191 Egyik szerveren ugráltak, pingem is közel volt a százhoz, nem értem miért(124mpbs/9.3mb/s)! -
Ratrak #38190 nekem "makro lag"-ok vannak néha, offline és online is előfordul, hotlapozásnál és tele szervernél egyaránt, totálrandom, fogalmam sincs, mi váltja ki, "megfagy" a játék akár egy másodpercre is, és ott folytatja utána, ahova abban a másodpercben az adott kormány-gáz-fék-állásban kerülne az autó - csak én ebből nem érzékelek semmit. Nem idegesítő kanyar előtt-alatt, dehogy... ;) Amúgy ha épp nincs ilyen, akkor szakít a játék gyönyörűen. Mivel nem vagyok egy sumáher, nagyobb ügyet nem szoktam csinálni belőle, de azért idegesítő. Másnak van ilyen? Esetleg tipp, hogy mitől lehet, és hogyan lehetne elkerülni? -
#38189 Nagy a ping-ed; ugralnak, teleportalnak, csuszkalnak elotted az autok; szidnak mint a bokrot; bannolnak :DDD -
El Gigante #38188 Azt honnan lehet tudni hogy laggolok? -
Solt #38187 A múltkori gokartos kérdéshez: LINK
-
Thread #38186 Rosszul emlekszem, hogy volt Motegi Twin Ring AC-hoz? -
#38185 Gratulalok nekik, bar meg nem neztem, egy Tesla annyit nem er nalam, hogy az egerig nyujtozzak :)) -
goldboy #38184 Off. Legyőztük a TopGeart, erre érdemes ránézni a youtube-on -
#38183 Tudom mi az, csak poen volt;) -
#38182 En nem tudom, mondom semmi ilyesmit nem lattam meg, /vagy oreg vagyok, hogy eszrevegyem :))
Egyedul az AI miatti 99%-os cpu terhelest lattam eddig. -
#38181 Micro lag / slutter egy kifejezés (keress rá) és azért idézőjeles "micro" mert egy 1 tized másodperces beakadás minden csak nem az.
Gondolom a beakadás cpu függő is. De azért nem lehet a cpu a hibás, ha 70-90 fps-em van egyik pillanatban utána meg csatlakozik valaki a játékhoz és beakad egy kis időre. -
#38180 Jah, az lehet, akkora kocka nem vagyok :) Ha nem latom, nem tudom akkor nem letezik ! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.03. 15:32:37 -
#38179 O "micro" lagott latott, olyat te nem lathatsz:D -
#38178 Hat en meg eletemben nem lattam AC ban semmi laggot, se szaggatast.... -
#38177 Hát, nagyobb fps ide vagy oda, még mindig van "micro" lag amikor egy egy játékos be vagy lelép a szerverről. Ilyenkor az átlag 13ms-es frame time nálam néha felmegy 100-200ig. Egy egy féktávon tönkre is tud tenni egy nordschleifés kört
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.09.03. 15:18:53 -
#38176 Nagyjabol mindenben igy nez ki, mi ebben az erdekes ? :)
Vizualis gumideformalodas nincs, leul a felnire ezt joaz :) -
#38175 Így néz ki a defektes ferka. Érdekes :)
-
#38174 Nem tudom, hogy arrol beszelek e, de par hete kint volt minden fontoabb oldalon a letoltes az uj buildhez....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.03. 12:55:08 -
#38173 Köszi mindenkinek ! steamen még nem vehető a kartcraft megnézem lehet-e reggelni beta-ra valahogy. -
#38172 Az abaj , sok embernek nem kell a VR se, hogy lesokkolodjon a zidegrendszere :)) -
#38171 Nekem marhára hiányzik most a TrackIR, bedöglött a tv-m és most a régi tv-vel küzdök, de ez meg kb. 10 centivel magasabb, nem tudom hova rakni az érzékelőt. -
croatianus #38170 A TrackIR-t repszimekhez találták ki, és főleg légiharchoz gyakorlatilag nélkülözhetetlen. Meg lehet oldani ugyan "hüvelykujjas nézelődéssel" is, de az inkább csak kínlódás. Sokat kell tökölni a beállításokkal, de ha az meg van, és megszokod, egyáltalán nem érzed természetellenesnek, vagy életszerűtlennek, sőt. Először nyilván furcsa, mivel itt mégiscsak arról van szó, hogy két különböző dimenziót kell összehangolnod. Ez a dolog ugyanúgy megvan a VR-el is, azzal a nagy különbséggel, hogy a látásod (és a hallásod) számára nincs semmi támpontod az egyikkel, vagyis a valóssal kapcsolatban, és ez okozza egyeseknél a vegetatív idegrendszer lesokkolódását egy jó kis rókázással, hasonlóan a tengeribetegséghez. De nyilván egy idő után ez is megszokható.
Nekem egyébként eszembe sem jutott volna autószimhez összetákolni, az RBR-rel például nem működött, mégis elég jól el voltam nélküle. Még rF1-hez próbáltam ki annó, és úgy maradtam. Tény, hogy nem lenne nélkülözhetetlen, de mivel megszoktam, nekem már anélkül lenne furcsa.
Ha úgy gondolnám, hogy megér nekem sokszázezret a lehető legjobb megoldás, akkor talán három jó nagy monitorra (ja, meg hozzá a legerősebb videókártyára) szavaznék. Amíg a VR felbontása nem elég a műszerek rendes leolvasásához, addig szerintem nem nyerő (repszimhez meg kimondottan használhatatlan). -
croatianus #38169 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már az első hozzászólásod is off volt, mert én csak azt bátorkodtam megjegyezni, hogy egy jútyúb videóból nem lehet messzemenő következtetéseket levonni a VR mibenlétével kapcsolatban. Úgy látszik, hiába próbáltam erre többször is felhívni a figyelmedet, te mindenképp inkább olyan dolgokról akarsz vitázni, amiről nincs rendes tapasztalatod (amiket írtál, az mind beállítás és megszokás kérdése, és ezek szerint van akinek egy-két hét is kevés hozzá). A fene se akart téged, vagy bárkit meggyőzni. Részemről szó sem volt bármilyen összehasonlításról, pláne, hogy VR-t még nem próbáltam. De te, gondolom, majd azt is kéretlenül orrba-szájba fogod fikázni, ha az első néhány használattól összerókázod magad. -
#38168 Az a KartKraft lesz;) -
#38167 Most jott valami uj gokartos cuccnak a legfrissebb kiprobalhato betaja...Hogy mi a neve azt nem tudom :) -
Solt #38166 Szia,
A Kart Racing Pro szerintem a legjobb... :) -
#38165 Sziasztok, tudtok esetleg egy jó gokart modot AC-hez vagy ha azt nem akkor egy viszonylag normálisabb gokart simut ? Előre is köszi a segítséget! -
#38164 Bekker, szinte azt lehet mondani, hogy szaz forintokrol van szo, mit lehet ezen ennyit agyalni ? :) -
Solt #38163 Filozofálhatunk azon, hogy mi lenne ha nem lenne kapitalizmus és mondjuk a cserekereskedelem szabályai szerint lehetne többek közt az AC-hoz hozzájutni, csak nem sok értelme van, mert a fő irányvonalat ez határozza meg, tekintettel arra a nem elhanyagolható tényre, hogy a készítőre is a kapitalizmus szabályai hatnak.
Csak gondold végig, hogy miképpen lehetne egy DLC árazását az alapjátékhoz igazítani arányosan amikor mondjuk az alap játék 2-3 évvel korábbi gazdasági környezetben készült. Kisebb cég voltál, kevesebb alkalmazottal, kisebb irodában, nem utazgattál, esetleg más adózási sávban volt a céged, stb... cirka reggelig tudnám neked sorolni, hogy egy termék, szolgáltatás árát mik tudják befolyásolni, és hogy ezek árát miért kell mindig az adott körülményekhez igazítani, és nem az arányosság elvére gondolni. Csípőből az első gondolat, hogy lehetnél arányos, amikor a fentieken túl ráadásul az égvilágon semmi garancia nincs arra, hogy ugyanannyian veszik meg a DLC-t, mint ahányan az alapjátékot is megvették! Egy ilyen teljesen bizonytalan váltózóval miképpen kalkulálsz, ha arányosságban akarsz gondolkozni? Ilyenkor egy valami biztos, a bizonytalanság! :D
A Bioshock2 példád gondolom mai állapotokat tükröz... erre is elég egyszerű a válasz, úgy hívják, hogy kereslet-kínálat. Az alapjáték nyilván annak már megvan aki meg akarta venni, kicsi rá a kereslet, költsége már nincs, minimális áron adható, minden fillér ajándék! Míg a DLC nyilván nincs meg ugyanannyi embernek ahánynak az alapjáték, ergo arra valószínűleg nagyobb a kereslet, drágábban el lehet adni. Ennyi erre a válasz, de mint a fentebbi példánál is, a kapitalizmust nem lehet kihagyni a képből, max akkor ha filozofálni akarsz.
Én úgy emlékszem, hogy annak aki a bétát megvette anno, az első DLC ingyen volt, de majd kijavít aki jobban képben van... :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.09.02. 22:19:37 -
#38162 Hallom megint driftverseny van Foton, a fene a budos kolkokbe ! :)) -
#38161 Semmi - az ettől független.
Én is fizettem assetto modért, pontosabban adakoztam érte. Biztosan van számtalan tehetség, aki megérdemli. -
#38160 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"mintha bármi is indokolná, hogy egy szoftver és annak a további bővítései árképzésben arányosak legyenek."
Mintha bármi is indokolná, hogy ne legyen. (már azon tul, hogy kapitalizmus van ;))) )
De szívesen meghallgatom, hogy mi indokolja pölö (a kapitalizmuson kívül!), hogy a Bioshock2 alapjáték 500ft legyen, a DLC pedig 750ft - előbbit éveken át készítették, ánrílendzsint licenszeltek, asseteket és kódot gyártottak éveket át, utóbbit pedig megjelenés után "gyorsba" kifosták - meglévő asset ujrahasználattal, a kód/endzsin adott volt.
"Ingyen meg... azért szerintem húznod kéne egy határt ami az elvárásaidat illeti! :) Az első dlc ajándék volt, a többi teljesen korrekt piaci áron van, sőt még olcsónak is nevezhető..."
Határt?? Ha szalad a szekér (ezt nem tudjuk!) akkor beleférhet, nem lépne át semmiféle határt ;) (első dlc a DP1, nem? az 10 eur volt...)
Milyen alapon?? Nemtom feltűnt-e, hogy nem verem az asztalt az AC fórumban, hogy ide az ingyendéelcémmel. Csak megjegyeztem, hogy AKÁR az is beleférhetne... jófejségből. Szokták csinálni kiadók, ha sikeres a játékuk.
Alexease:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"Azert kivancsi lennek – ha mar napkok ota ez a tema –, neked masban mi az aranyos?
Gyorskajaldaban (ha jarsz valahova) egy marek krumpli ~500-ert (30-szorosan tularazva) az OK?"
Dehogy ok. Bár gondolom ez költői volt :)
"A Fanatec kormany, VR vagy egyeb tularazott luxus alkatreszed van?!"
gtx1070 annak mondható, idióta voltam, lehúztak, igen.
"Es hasonlok. Van pozitiv pelda? Olyan ceg, aki minoseget gyart, hasznalod, es az ingyen van vagy extra olcson? :)))"
Az biztos, hogy kapásból nem tudnék mondani :(
"Mert itt most egy negyedevente megjeleno, nehany szaz forintos kulonbsegen megy az ertekezes, amit nem is kotelezo megvenni.
Es az hogy gazdasagilag hogyan kellene (jobban) mukodnie, az meg ertelmetlen tema, nem hinnem hogy alkalmazasban vagy az eritett kiadasokat es beveteleket generalo cegeknel (Kunos, Steam es az osszes licensz szerzodo gyarto, marka, ugynokseg):) "
Azért megy az értekezés, mert ELVBEN sem vagytok képesek elfogadni, hogy esetleg, netalántán kissé le vagytok (-gyunk) húzva. Nem feelingre, kilóra mérve.
"Persze, ezektol fuggetlenul otletelni lehet, te hogyan tudnad ezeket ingyen vagy minimal aron kivitelezni, de valszeg semmi ertelme;DDDD"
Ez igaz :)))
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.02. 21:30:39 -
#38159 Mi lenne , ha kiderulne, hogy vagyunk paran, akik moddereknek is ad lovet, sot tobbet mint egy dragabb dlc ?! :))) -
#38158 Remelem az Audi TT Cup is kijon lassan, van benne abs talan nepszeru lesz :))) -
#38157 mondták, hogy mostantól havonta várható dlc :) -
goldboy #38156 Steamdb-n felkerült a listára még egy DLC, tényleg kemény ősznek nézünk elébe -
Pont ezt mondtam én is. #37999 -
goldboy #38154
Vasárnapi videóban is van válasz arra mikor lesz kész a program(kb.23.40-től) -
#38153 Vagy egy Battlefield1-et 130 euroert ! :)))