43022

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Timbu #42621 Stefano Casillo Has Left Kunos Simulazioni -
-
Sziasztok. Megválnék steam-es account-tól
Assetto az alábbi plusszokat tartalmazza. Dream Pack 1,2,3 Japanese Pack, Triple 3 pack, Ready To Race -
rég volt 2013:
-
Nem tudom hogy egyáltalán összehasonlítható-e. Az AC-ban jobban vezeted ezeket a GT3-s autókat?
Az ACC a hangulatával vesz rá hogy foglalkozzak vele, az AC meg na azt már nehéz összefoglalni :))
Az AC-ban mindig van valami, most pl. a drift. különösebben nem érdekel, mert nincs hozzá autóm, és az ismerőseimnek se. Vannak 160-210 lóerőig hátsókerekes, meg van sokkal erősebb is (de azt nem lehet nyúzni), gyenge autóval meg nagyon kell tudni driftelni, és akkor is vannak korlátok...mégha ilyen virsli gumival is mész.
Szal a RoC után hívtak drift csatára, és mivel 100+ arc megy, érdekelt is, elkértem ezt az autót. ..azt úgy döntöttem hogy nem megyek, valahogy nem érdekel a turbóval fellőt 6-700+ lóerős driftek extrém kerékelfordulással. ...és sztem nem is korrektek, de mindenki azzal baxa át magát amivel akarja, és tényleg.
Itt valahogy megfogott a modell hangulata, és alátettem Kunos alap drift E30 futóművét ...abban legalább van korrekt csapdőlés, mivel azt a futóműből számolja, aztán néha reszelgetem.
tehát szinte mindig van valami.
Az ACC az más, van ami nem teljesen faxa benne, de mégis jó kihívás menni vele. Az AC-ban is megvannak ezek az autók, de egyáltalán nem élvezem őket, az ACC-ben meg igen.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.03.14. 11:18:17 -
Szerintem ez a gumi sokkal-sokkal jobb mint az új ACC-ben, és nem, nem az autó miatt ... -
precise #42615 ACC-hez van valami setup gyüjtő oldal, vagy hogy oldjam meg hogy ne kelljen setupolnom? -
Az 1.0 már tavaly.
Kakucson gyakorlás 230lóval keskeny téligumival :)
-
Az Ebisu Circuit meg lett már csinálva? -

csávó hangot reszel:
-
Multkor oromkodtem rfactor kapcsan milyen konnyu megfogni a kocsit es vegre azt erzem van nemi "kommunikacio" az ut es az auto kozott. maga az a hatarzona amikor az ut jegge avanzsalodik, oriasi, mar mar zavarba ejtoen sok, gyakorlatilag mindent meg lehet fogni konnyeden egy ac-hoz kepest, nagypapa reflexxel es pontossaggal is. Az elvzet egybol oriasi, mintha a ut kiralya lennel, mindenkit korbekocogsz fellabbal :)
Igy par nap rfactor utan, visszaterve a jo oreghez, csak erosodott bennem az erzes ugy dobalom el az autokat, mint meg soha. olyan vekony az a hatarzona ahol ugyeskedni kell, hogy vissza kell szoknom. mintha jegen mennek mindig.
Amugy az rfactornak ennek a resze legjobban talan a PC2-hoz hasonlithato, ott ereztem teljesen hasonlot. Ennel kisebb hatarzona meg mar csak iracingben van, ott neha total agyament. Szoval nem irigylem az rfcator iracing-re valtokat legalabbis az elso par probalkozasig biztosan :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2020.03.05. 14:41:37 -
mtom1984 #42610 Ordos International Circuit: http://gtsupreme.com/ordos-international-circuit-assetto-corsa/
Primring: http://gtsupreme.com/primring-cart-assetto-corsa/
-
attila46 #42609 Szép estét mindenkinek....
Belefutottam egy olyan gondba ,hogy a VRC modding pl.1988.as m
clarenje,,nem megy kormányváltóval.Aut kumplung off ,,de nem megy a váltás....más modoknál okés,,,,de pl van olyan f1 full modom is ami szintén ilyen .....
köszönöm
Valakinek van lövése mit kéne átirnom ,,vagy valami,,hogy oké legyen.. -
mtom1984 #42608 Zheijang Circuit:
https://yadi.sk/d/bShwEpAx_ElK6g -
:))
-
nem finnyaskodok barmilyen nehez autot elvezetgetek orommel a jatekban, sot keresem a kihivast ezekben, de valoban a ruf az egyetlen amit nem vagyok hajlando vezetni, mert azt gondolom amit te, egy igazi ipari hulladek, ha valoban hasonlit a viselkedese a valodihoz. -
RUF RT12 R... ezzel lehet valamit kezdeni, hogy hajlandó legyen befordulni a kanyarba? Komolyan mondom egy tankerhajó fordulékonyabb mint ez. Ok, hogy farmotor, elöl meg könnyű, de ha az igazi is valami hasonlóan viselkedik akkor rohadtul nem értem aki beleül mert ez minden csak nem élvezet. -
-
PacsutaTibi #42603

Már csak egy autentikus driver modell kellene hozzá. -
VW umca :)) ezt azért inkább spoiler-be rakom mert nagoyn durva.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
na ezen dolgozni fogok :))
-
vion #42600 Használok blendert és erősen hiányos hozzáértéssel is tetszik :) -
PacsutaTibi #42599 Köszi, ez tényleg érdekes!
Már csak a Blendert magát kellene tudni olyan szinten kezelni, mint a anno 3dsMax-ot tudtam. No meg kellene egy kis szabadidő..
Kérdés hogy az épületek mennyire rszletesek.
Az igazi bravúr az lenne, ha a Google Maps nagyobb városok felett felvett 3d-s képét egyszerűen be lehetne hozni és szerkeszteni.
Pontosabban be lehet hozni, kis trükkel, de összevissza poligonok vannak, rémálom lenne az újratextúrázás. Viszont a magasság adatok ennél pontosabbak, mint az általad linkelt videóban, mert ha jól láttam SRTM adatokat használ, ami legjobb tudomásom szerint 100 méterenként vett magassági adat. -
aki ért hozzá annak biztos tetszik:
-
vion #42597 A pályához jár működőképes AI is, így látszik hogy körbetalálnak a nyomvonalon :) -
Éppen azért hogy megmutassa, hogy még így is megnyeri a futamot :) Bár ez nyilván az AI beállitásan is múlik.
-
Nem tudom miért nem szedi ki a botokat, ha driftelni akar?! -
vion #42593 Itt egy: -
Inkabb a speedzone-os felvetelt velemenyeznem, jo volt latni, hogy a "mai fiatalsag" is tud jo peldat mutatni a vilagnak minden szempontbol.(viselkedes, hozzaallas, ertelem, nem utolso sorban meg vezetni is tudsz :) ) sajna amennyire tapasztalatom egyre kevesbe ez a jellemzo manapsag.
Szoval maradj ilyen es sokra viszed meg!
-
De sima szovegkent biztos be lehet rakni, nem kell varni ezert.
Valami kedvcsinalo videot csinaltal hozza, mielott valaki letoltene?
-
vion #42590 Új tagoknak 30 napos embargó van link beillesztésnek, ezért csak most tudom kirakni: cliff_road v0.2 -
Soma? :) -
Én is már gyúrtam magamnak egy kombinét :D -
talán az ellenőrzőpontos játékmódban megoldható lehetne, ráadásul ott még állórajt is lehet :D
tegnap/ma haverokkal 6-7 órát keringtünk körbe-körbe különböző autókkal, nagyon élvezetes lett a pálya, meglepően szép és nagyon hangulatos :) -
így kell ezt csinálni ! :DD
-
Azt meg lehet cisnálni hogy a laptiming pályaverzió, az mondjuk hotlap módban két kört számoljon? Nem vagyok nagy pályaszakértő, de ehhez gondolom az kell hogy számoljon egy stint időt az első körre, és a 'köridő' a két kör ideje lenne. Mivel a második kör a gyorsabb vonalvezetés, még csak azt sem kellene megcsinálni, hogy megváltoztassa a pályalevágásra a büntetési szakaszt....úgy sem fog senki az egyenes helyett kerülni...bár lehet hogy egy rossz irány figyelmeztetést megérne a dolog azoknak akik nem ismerik a műsort.
egyébként meg:
-
Köszönöm szépen! 
Bízom, benne, hogy tetszik nektek a pálya, minden véleményt és kritikát szívesen olvasok.
( Embermodellek majd még alakulgatnak
)
-
-
-
vion #42581 Tehát ilyen az amikor valaki ért a pályakészítéshez