42876
-
Yag #42514 Köszönet a BlackPénteknek, így Kb. 6euróból megvan az alapjáték és a DreamPack1. Sajnos megrögzött Nordschleife idővel versenyző vagyok így ezzel a kombóval én elleszek egy darabig. Sajnos belekóstoltam az R3E-be is és nem volt annyira gáz mint elsőre gondoltam. Sőt ... még ki kell találnom pár dolgot ... azt hiszem súlyos órák fognak eltelni körözéssel Decemberben .... :( -
#42513 büntetni nem bünteti a steam, de a ki nem fizetett DLC tartalom nem fog elindulni, moddokkal viszont azt csinálsz amit akarsz.
Rengeteg lehetőség van, erre magadtól is rá fogsz jönni ha használod az AC-t, ez a része igazán akkor nyílik ki ha content manager-l használod, kicsit kuszának tűnik majd elsőre, de ez főleg az alapjáték egyszerűsége miatt van. Érdemes meg nézni pár videót, hogy milyen modding tartalom érdekel téged. -
Yag #42512 Hali. Még kezdő vagyok ACben de valamit nem értek. (lehet unalomig magyaráztátok már de nem találtam a megfelelő beszélgetés szálat hozzá)
A letölthető tartalmakban AC-DB AC-CLUB helyeken vastagon DLC-s elemek (pálya és autók) is találhatóak.
Nem bünteti a Steam ha olyan MODot töltök be ami "véletlen" DLC-s tartalom ? Vagy csak nem indul el és kakukk ... ? Ami meg nem DLC azt gondolom sima MODként elfut. Van valami amire Steam - MOD viszonylatban figyelnem kell esetleg hogy ne legyen gubancom ? Köszi. -
#42511 Oh, akkor valószínűleg mindegyikkel ez lesz. Nem gondoltam, hogy van ilyen. Gondolom, akkor a #42401 -ben lévővel is ez a baj.
Köszi, jó lesz a hot lap meg a practice :)
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2019.11.29. 21:08:57 -
#42510 Az egyiket megnéztem amit linkeltél, azt írta a content manager, hogy nem támogatja a time trialt a pálya. AI-val free practice-ben megy. -
Legközelebb keresek mielőtt kérdezek... Bár a kereső az SG-n elég hektikusan szokott működni.
Szerk.: Sajnos ez is visszahajít a menübe. Mit ronthatok el?
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2019.11.29. 19:07:08 -
#42508 #42401
-
#42507 Sziasztok,
Létezik valamerre működő Hungaroring? Leszedtem a RaceDepartmentről (0.95), illetve egy másikat innen és egy harmadikat is, ami az Assetto Hungary Facebook oldalán volt linkelve (acu_hungaroring_v.1.1.rar), de egyiknél sem tudok Time Trialt indítani, visszarak a menübe. A gyári pályák és más modok (pl. Hockenheimring) rendben vannak.
Esetleg ahhoz, hogy működjön fel kell tenni még valamit?
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2019.11.29. 13:19:22 -
#42506 -
#42505 Jóak ezek, egyszer én is összerakok valamit, csak hát én nem cirkálok így, és a gépem is kevés. Kijött a shader lights patch, rá is próbáltam tényleg fasza meg minden, ...de egy éjszakai rally-ról mi videót lehet cisnálni...márpedig qva jó arról lenne anyagom, de mire felkerül a youtube-ra addigra betömöríti a sötétet és lófasz feeling jön le.
-
#42504 Ja birom ezeket, ezeket szerintem nagyreszt videos, stb suliba, tanfolyamra jaro emberkek csinaljak, mint hazi feladat/vizsga munka, gondolom szabad kezet kapnak miben valositjak meg -
#42503 inkább átalakult.
ez is jó:
-
#42502 Szerintem egy autós játékban elég lenne csak az autók és pálya számát frissíteni, grafikát fejleszteni, meg a fizikát minél közelebb hozni a valósághoz. Ha egy jó grafikai motort választanak az elején, lehetne 5-10 évig pimppelni egy játékot, ami a végére akkorát ütne, hogy na. Ehelyett 2 évente dobnak ki egy félkész szart, amit még két évig dlc-kel és updatekkel tesznek teljessé. Hát inkább az előbbi...
Az AC ezzel jó úton haladt, de úgy látszik itt kifújt
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2019.11.06. 11:28:22 -
#42501 én örülök neki, hogy nem kell UGYANAZT a játékot játszanom 5(vagy 20) éven át :) (persze közben szebb a fű, meg egy-két fény...jajdejó ;) ) -
Solt #42500 Annyira más, hogy talán a legutolsó játék a piacon ami DX9-ről vált DX11-re... irdatlan módon elnyújtanak mindenféle fejlesztést, közben pedig "szarják" a fizetős tartalmakat... egyre nagyobb terület járható be, de a játékmenetben nulla változás van. Mindezt úgy, hogy milliós eladásokat produkálnak és már annyian vannak mint az oroszok... -
#42499 Ez igaz, de azért az egy más kategória. Mondjuk lehet megdöglött volna már, ha nem lennének modderek. -
#42498 Euro Truck Simulator 2 7 éves, de folyamatosan jön az ingyenes frissítés plusz tartalommal, meg persze a fizetős tartalom is :D -
#42497 alapjáték így is jó volt, és ezekkel a módosításokkal még jó sokáig jó is lesz. :)
Az a helyzet, hogy szinte egyáltalán nem használom az alap játék autóit-pályáit, nagyon sok idő kellett hozzá hogy a töménytelen moddertartalomból letisztuljon a jelenlegi állapotra. A fiamnak szoktam gyári autót betenni KakucsRing-re gyakorolni, totálisan átalakult a kezdeti AC játék. -
#42496 5 éves a játék, nem hiszem, hogy foglalkoznak még vele. Gondolom hegesztik az AC2-t, márha lesz egyáltalán. -
#42495 a fűnyírós rész menő :DD
az meg szomorú hogy az alapjáték is tudhatná ezeket.. de úgy tűnik már nemhogy frissítés, de még fizetős tartalom se várható :-/ -
#42494 jóság: Assetto Corsa - Improved lighting, procedural grass and more
-
csucsuminator #42493 Valaki tud igényes F1 2009 & 2010 modot AC-hoz? -
#42492 egészen jó kormány, váltó, kézifék stb szettel is kínszenvedés egy dobogót összehozni karrierben és a special eventeknél is :D -
atiwrc #42491 Szokás kérdése az egész, aki kormányhoz szokott az évtizedetek alatt, biztos fura lesz neki a bill. Akinek viszont ilyen-olyan okból a bill maradt évekig ő billel biztos hogy gyorsabb lesz egy darabig, mint pl ha elé raksz egy G29-et.
Billentyűzetnél az egyik lényeges kérdés hogy a gombnyomást mennyire lehet finommá tenni az adott programban, hogy ne egyből 100%-ig tekerje ki a kormányt vagy padlózza le a gázt/féket. Offline lehet vele érdemben játszani, de csakis egér kormányzással, legalábbis bill-re én nem tudtam sose jól bekalibrálni jóra a kormányzást, mint ahogy anno az rbr és rf1-et belehetett. Azóta ha néha előveszem az RF1- nálam bill+egér kombó amit indítok, jobb mint a potméterhibás kétezer éves logitech wingmanom :D Tesóm az RBR-t is bill+egér kombóval nyomja, de én nem szeretem úgy mert a belső kamerák nagyon "mozognak".
Online versenyeken kérdéses mennyi esélyed lehet, de volt anno hogy hiába volt kormányom mások billel meg kontrollerrel is elvertek RBR-be.:D -
#42490 _szerintem_ ez még esélytelenebb :) (még kontrollerrel is)
de mondjuk én nem vagyok nagy spíler ezekben a szimekben, nagyon nem.... -
#42489 Szerintem esélytelen billentyűzettel, nemhogy a dobogó, de én tuti körbemenni nem tudnék a pályán. -
#42488 Végre 75% offot kapott most csak 5 euro
Valaki toltam billentyűzettel az Assetto Corsa-t? Lehet vele játszani érdemben úgy hogy dobogós helyet érjen el az ember vagy billentyűzettel semmi esély erre? (Pl amivel toltam és esélytelen az a Dirt Rally.) -
#42487 Én ezért megyek csak aszfalton, kipróbáltam több próbálkozást laza talajra de nem jó sztem. Egyszerűen nem jó, ahogy pl. az rF1 sem volt jó.
Az RBR jó volt.
Én ezért megyek csak aszfalton. -
#42486 A helyzet az, hogy jelenleg 1 játék sincs olyan élménnyel ami a valóságot visszaadja.
RBR az NGP6-al egész kellemes, de nincs dinamikus időjárás, és a grafikai is ezeréves.
AC fizikája köszönő viszonyban sincs a rallye-val.
A WRC és társai meg hát megint csak... -
#42485 gondolom :) ..azért az tetszett mikor azt pedzegették hogy technikásabb szakaszon a navi seggből mondja az itinert, mert nincs idő mindig felnézni :)))
Én szeretek bemondásra autózni, de már ismerem az összes AC alá megjelent aszfaltos rallye pályát, mivel nekem az RBR moddos része kimaradt, így a bétáknál tudok bajban lenni, de már nem tesztelek pályákat csak néha kapok.
..és hát sajnos statikus a pálya.
DE a mai napig az egyik legjobb szimes kikapcsolódás számomra amikor Peklo-n tök sötétben lámpafénynél időre menni, ha mindez dinamikus időjárásban lenne, mondjuk real...
pfff..nem tudom, elég sokat szoktam támogatni ide-oda akik sokat hozzátettek az AC-hoz, de egy ilyen szintű élmény az megérné nekem a játék árát még egyszer. :)
-
#42484 Hát nem egyszerű, pláne hogy ha nem vagytok összeszokva.
3 évig voltam navigátor. Ilyen amatőr szinten. GrA-s ladával.
Sajnos nem mindegy hogy 50-el vagy 130-al érkezel...féktáv, bukkanó, dobbantó, tő vagy épp gumis, saras az út.
Volt hogy 2 gyors között száradt a pálya, a 200 már 150 volt a bal3 tő meg engedd ki és diszkó..
-
#42483 Ez meg itt érdekességképpen, nem hiszem hogy van szimes aki nem követi BZ-t, de ha van, akkor lesse meg hogy milyen felírni egy szakaszt, érdekes.
-
#42482 -
#42481 desznyó.
Ez meg itt egy mozi:
ami nekem a rally, az másnak a cirkálás :D -
guftabi96 #42480 Videó nincs róla? -
#42479 Voltam trackdayen hétvégén(autó nélkül) BMW hegyek , Porsche hegyek, Corvette facom minden amit el tudsz gondolni, svédek jól élnek :D
Aztán megjelent ez :DDDDDDDD
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.10.13. 12:17:42 -
#42478 amig nem volt szerencsem alaposabban ki/letesztelni egy fanatec csl elite wheel-t, addig sosem gondoltam volna, hogy legalabb akkor az ugras egy t300-hoz kepest, mint egy g2x logitech es egy t300 kozott. -
#42477 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Lada Vesta TCR
Panda Store
Utoljára szerkesztette: tonio2006, 2019.09.14. 20:35:34 -
#42476 -
#42475 insim (AC)
Laptiming/SimCup 2019 Döntő! (AC)