42876

banner
  • b-type
    Kifejezetten jó csomag a Skoda Pack

Utoljára szerkesztette: b-type, 2023.01.05. 20:30:19
  • KRi2
    Őszi Assetto Corsa GT-N bajnokság az RSS modjával!

Szep.29-én induló Assetto Corsa bajnokságunkban, a korai 2000-es évek GT futamainak, illetve a ligának nevetadó GTR-es bajnokságok hangulatát szeretnénk felidézni. A kissebbik GT-N kategóriában, két igazán nyers, elektronikamentes versenygépé, a Porsche 996, és a Ferrari 360-é lesz a főszerep, melyek az egyik legnevesebb modder csapat a Race Sim Studio garázsában készültek. A rendkívül igényes mod a készítők webshopjában elérhető. A futamok kéthetente csütörtökön kerülnek megrendezése. A bajnokság 8 fordulója során kiélezett csatákra, és taktikázásra is számítunk.

Versenynaptár:
    1. 2022.09.29 - Road America
    2. 2022.10.13 - Spa-Francorchamps
    3. 2022.10.27 - Watkins Glen
    4. 2022.11.10 - Mont Tremblant
    5. 2022.11.24 - Barcelona
    6. 2022.12.08 - Monza
    7. 2023.01.05 - Sachsenring
    8. 2023.01.19 - Brno

Várunk minden régi és új versenyzőt, sok sikert és jó szórakozást kívánunk!
    További részletek, indulási feltételek, infók: http://gtr-masters.hu/tema/7684
  • Danecay
    Sziasztok!

Hátha valaki nem tudja és jól jön neki az infó! THE ULTIMATE RACING SIM BUNDLE! 7 szimulátor, valamint további kedvezmények 11.93€-ért

- Assetto Corsa Ultimate Edition
    - Assetto Corsa Competizione
    - rFactor 2
    - Automobilista
    - Automobilista 2
    - NASCAR Heat 5 Ultimate Edition
    - DRIFT21

Továbbá:
    - 3 hónap iRacing új tagoknak
    - Thrustmaster T248 kormány 20% kedvezmény
    - Thrustmaster T150 kormány 20% kedvezmény
  • Danecay
    Ja-ja, tényleg semmivel nem jobb
  • Szabi #42832
  • atiwrc
    Szívesen indultam volna tölteléknek a mezőny végén, csak hát én bill+egér kombóval szoktam szórakozni ezzel. Semmivel se jobb mintha
    elővenném a néha hibásan kanyarodó Logitech Formula Wingmanomat......
  • Gadfly13

Ott folytatjuk, ahol elkezdtük!?

Másfél év kihagyást követően („belegondolni is sok”) útjának indítjuk az idei év első bajnokságát, mellyel a kezdetekhez térnénk vissza. Történ ugyanis…., hogy 2015-ben egy B3 Racing Team nevezetű csapat kapcsolatba lépett velünk azzal kéréssel, hogy segítsünk nekik kiválasztani a szimulátoros közösségből azokat a tehetséges versenyzőjelölteket, akiknek megadnák a lehetőséget, hogy valós körülmények között is kipróbálhassák magukat a Hungaroringen. Megtiszteltetés volt számunkra ez a felkérés és hét év távlatából visszagondolva büszkeséggel tölt el minket, hogy olyan versenyzők is képviselték magukat ezen az eseményen, akik azóta sikeres karriert futottak be.

Az említett B3R Trophy és az ezt követő Seat Leon Eurocup 2015 bajnokságunk is a Pongrácz Tamás (Tommy78) által készített Seat Leon Eurocup 2014-es MOD-jával futottuk, melyet idén „szeretnénk leporolni” azzal a céllal, hogy izgalmakban gazdag tartalmas szórakozást biztosítsunk ismételten a téma szerelmeseinek. A 6 futamból álló Seat Leon Replay CUP 2022 bajnokság teljesen ingyenes, így bárki részt vehet rajta. Mivel 7 év alatt az Assetto Corsa is fejlődött, így a MOD-ot Tommy aktualizálta a jelen körülményekhez. Egyik fő változtatás a szintén Tommy által készített WTCR 2019 fizika felhasználása volt, melynek az eredetét az is igazolja, hogy teljesen gyári adatok felhasználása alapján készült és a tesztelésében ausztrál TCR versenyzők is részt vettek.

A futamok kéthetente vasárnaponként 20:00 kezdéssel kerülnek megrendezésre, ahova minden érdeklődőt szeretettel várunk!
    Jelentkezés és további információk a fórumunkon találhatók: LINK
  • bunny
    Köszi, köszi!
  • ToMy_
    Ja, még valami, ha nem pontos VR-ben a fejpozíció, akkor per-autó be tudod állítani, a jobb oldali ingame app-ok között van egy (asszem egy bukósisak az ikonja), amivel előre-hátra, fel-le, jobbra-balra tudod pozícionálni, majd elmenteni a beállítást.
    VR recenter után érdemes csinálni.
    Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2022.01.17. 13:15:49
  • ToMy_
    Első nekifutásra töltsd le a Content Manager-t. Egy csomó olyan opciót tudsz azon keresztül kezelni, amit az AC-ből nem, vagy csak macerásan.
    Abban tudod konfigurálni többek között a VR recenter-t is.
    SETTINGS-ASSETTO CORSA-CONTROLS-SYSTEM-UI-RESET CAMERA IN VR.

Ez a progi egyébként az egyik must-have az AC-hez, kitárul egy új világ a lehetőségeivel. Konkrétan nem ismerni rá az AC-re, ha kicsit felpimpeli az ember az alábbiakkal:
    CSP(custom shader patch), Sol, weather-fx, rain-fx, a különböző post-process filterek, stb...
    Itt egy kis videó, mit is tud manapság az AC felspécizve:

Sol/CSP guide:

Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2022.01.17. 13:10:21
  • bunny
    Nem tudom mennyire van itt még élet, de hátha. Minap felraktam újra, én VR-ben játszom. A steam adatlapon írja, hogy támogatja a VR-t de alapban szó nincs róla. Aztán neten kutatva találtam, hogy paraméterben adjam meg -vr majd grafikai beállításban rakjam át openVR-re. Eddig király, működik is, viszont hogy lehet a VR pozíciót módosítani? Pl. van, hogy berakott az autó mögé, a motorház elejére stb. A bill. beállításokban nem találtam semmi VR centert, neten azt írták a jobb-bal kinézés gomb de nekem arra nem működött.
    Szóval kéne egy AC VR gyorstalpaló :)
  • b-type
    Alapjáték ára,...hol van az már! :)
    Valamikor a napokban néztem Ilja oldalára, az sem gyenge hogy havi 20ezer dollárt keres ebből a játékból, és a hozzátett munkájából!
    nála mondjuk én is patronáló vagyok több éve de havi szinten már csak minimum összeggel, meg azért 3-4 havonta elköltök valami cuccra mindig pár eurot...
    Utoljára szerkesztette: b-type, 2022.01.01. 10:41:30
  • robicarlos6
    Megvan már régen mert volt bundlezva..
  • b-type
    ..hát ha ez neked nincs még meg akkor az már régen rossz :)))
  • robicarlos6
    2 új komment. Bazz már azt hittem ingyen adják valahol ,de nem
  • b-type
    :)
    jaja, buék!
  • lac coo
    BUÉK !
  • alma2
    content managarbe az iranyitasnal felul keyboard and mouse-t valasztva lehet gombra tenni a handbrake-t. bar te biztos kormany gombjara gondoltal.
    De ha 7 eve lehetett biztos most is lehet :)
    handbrake
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2021.12.01. 20:05:38
  • Zsoltee_a_bator
    noob kerdes: kezifeket lehet rabindelni valamelyik gombra? csak analog inputot fogad el, legalabbis nem jottem ra, hogy lehet mashogy. Eddig nem kellett nagyon, de raktam a hillclimbra
  • Danecay
    Bírom ezeket a videókat, az ember kicsit nem figyel és lehet fel sem tűnik, hogy nem valódi felvételt néz :)

• alma2
    Kerdezz ra az fb csoportban, ott meg akadnak emberek akik foglalkoznak mod-dal, plusz jatszanak is vele
  • Rudolf14
    Üdv mindenkinek!Érdeklődnék hogy a 2010 Ferrari F10 motorhangot be tudna szerkeszteni valaki a 2013-as F138-ba? https://www.youtube.com/watch?v=lGhQiCx-FPc
  • Timbu
    Mobile
    Utoljára szerkesztette: Timbu, 2021.09.05. 13:16:31
  • alma2
    Sok vr-esnek megvaltas lehet, szerencsere nekem nincs szuksegem mar ra, de azert kiprobaltam, A jelenlegi beallitasaim szerint azert meg 0,75-on is lattam kulonbseget a nativ javara, de igazabol csak az elek zizegtek egy kicsit, de tobb energia befektetessel kikuszobolheto lenne legalabbis eselyes.
    es persze sok mas jatekban is mukodik.
    https://github.com/fholger/openvr_fsr
  • Danecay
    Értem, köszi!
  • [HUN]FaTaL
    Jött egy 2020-as GT3 488 ha jól láttam. Még egy másik autót is írtak, de nekem nincs most fent az AC és elfelejtettem. :D
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2021.06.30. 19:20:48
  • Danecay
    Mit frissíthetett nekem az AC? Július 10-re volt beütemezve a frissítés, de rányomtam manuálisan, minek várjon annyit :) Nem nagy, olyan 250MB nagyságrendű frissítés volt csak, de nem találtam róla infót. Lehet, hogy valamelyik DLC-hez jött valami frissítés?

• D_Moriarty
    Steamen minden AC (ACC is) akciós a hétvégén, ACC ingyenes hétvége is van!
  • b-type
    Azt mondják a neten hogy 2024-ben jön az AC2
  • Szabi #42807
    melóba vagyok reggelig, de holnap mehetnénk :D
  • SimaSuna #42806
    menni is kellene publikolni a Zöld Pokolba... :D
  • Szabi #42805
    pfúúú úgy hiányzik, hogy a legtöbb autós játékban nem látod a tükörben az autót :D
  • alma2
    na ki latja sajat magat benne egy par ev mulva? :)
  • KRi2
    Rajtol a nyári Ferrari Evolution, nyílt bajnokságunk!

Május.27-én indul, a nyár egyik legszórakoztatóbb, és legizgalmasabb kihívása, ez a teljesen új formátumú "evolúciós" bajnokságunk az Assetto Corsa-val. Hiszen mindegyik futamon egyre modernebb, erősebb lovacskás autót fogunk meghajtani. A szereplő minden alkalommal a Ferrari valamely ikonikus, legendás járgánya lesz. Dino, Testarossa, F40, F1-es, stb. Vajon ki melyik kocsival fog a legnagyobbat virítani? A "fun"-osabb jellegű bajnokság teljesen nyitott, ingyenes, szívesen látunk minden régi, és új tagot az aszfalton.
    Részletek: http://gtr-masters.hu/tema/7519
  • Szabi #42802
  • GPx8
    Jó kis AC-s hír! :D
  • alma2
    Nem is lattam, szerdai hir, szoval nem csak en ereztem igy :)
    TCR
  • alma2
    Kicsit elengedhetne a nep azt a raceroom-os tcr-es cuccot.
    Ez nagyon jol sikerult! RSR-en megy a heti verseny is vele.
    leon 2020

ohh a fenebe most nezem a heti forgassal nincs baj, csak a hajnal harom oraval amikor kezdodnek a versenyek :)

Utoljára szerkesztette: alma2, 2021.05.09. 13:45:17
  • alma2
  • alma2
    Nem gondoltam volna igy mennyi is 7 ev utan tud ujat mutatni a jatek. Bar relative ritkan megyek formula autokkal, akkor is inkabb a regiekkel, de a heten indult egy rss3 formula-a verseny az srs-en. Ami egybol feltunt, hogy eletemben eloszor tenyleg 3 eros kanyar utan izzik a gumi. Ilyet meg sosem tapasztaltam aztan egy hosszu egyenes vegere lehul. Gyakorlatilag a legtobb versenyen (mas tipusu autoknal) jol nez ki, hogy kopik a gumi, sot lemegy teljesen pirosba, de akkor is minimalis altalaban a valtozas az auto viselkedeseben. Persze a forro gumi altalaban egybol meg is csuszik, de elobb a kopasra ertettem. Szoval siman vegig lehet porgetni 100%-on lekopott gumival a legtobb versenyt is, ha szukseges. Aztan amikor igy lekopok rengetegen probaltak eldurrantani, sot volt amikor kivancsisagbol en is probaltam, de nem tortent semmi.
    Na itt most egy full jo gumit, max 10 masodperc alatt el lehet durrantani olyan forro lesz. A kasztni szepen megdol, a nyomas 0-ra csokken benne, meg hangot is csinaltak a pukknak, meg ahogy porog a lyukas gumi klattyog, szoval kafa :) (bar maga a gumi nem deformalodik, nem is tunik el, csak besullyed az aszfaltba.
    Tenyleg eloszor erzem, hogy foglalkozni kell a gumival is, pedig nem szoktam kimelni sosem. (Ja a mod 2019-es)

De nem csak engem ert meglepeteskent

"The experience overall is very good, besides the tires. Whenever I try and brake, the tires heat up to 1k degrees. I think the tires need updating. I'm still giving this 4 stars because its only when under heavy breaking.
    Report
    NeverKrash
    NeverKrash Formula 3 tyres are designed for the drivers to constantly manage them. It is designed to the real specifications and working as expected based on real Formula 3 team data."
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2021.03.24. 20:43:26