43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Hosszú egyenesben szerintem le lehet menni a széléig,csak annyira retek meg rossz minőségű, hogy nem használják, csak ritkán. -
Elvette a kört, ha túl szélesre vettem. Úgy tűnik, hogy ezt már az új szabályokhoz igazították. -
Mi ez a sisak cucc? Először azt hittem project carst nézek.
Vágást kezeli normálisan? Mentünk ősszel talán ezzel a verzióval és az volt a baj, hogy nem volt rendesen kezelve a vágás a hosszú egyenesekben például a pálya szélén
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.11.21. 15:13:05 -
Eddig a legjobb minőségü Le Mans 24 mod. Két nyomvonallal, sikánokkal és azok nélkül.
Megmerem kockáztatni, hogy közel gyári minőség.
Letöltő link
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.11.21. 11:30:55 -
Ha mar Macau. Igy kell masodik helyrol, fejen allva csuszva megnyerni a futamot:D
-
Thread #39095 https://youtu.be/bHgInFBUrgE?t=241
a redbull szárnyakat ad -
thx, megyek is tetőre rakni az audit :D -
Volt már?
Letöltési link is van a videó alatt. -
Ja de nincs benne hogy a fekete fiesta fosta el az olajat és azért történt az egész :P -
A szokasos eves oszefoglalo.
12:42: az iditota:O
-
goldboy #39090 Ja azért így én is elvezetném -
Azért ez így elég [email protected] tudom nekünk ettől jobb lesz-e, de nekik azért ez elég zsír :)) -
csak kipróbálták, hogy van-e olyan jó az igazi mint a játékbeli.. :D
-
Polusban lattam a Seat kupas autot, hat eloben irto dogos !!! :) -
Hat silan, Kunos ezert viszi a ceget, ilyeneket lathasson :)) -
goldboy #39085 Ezek már megint kezdik...
-
Ennyit tudok hozzafuzni ! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.18. 13:10:43 -
Radeon, virtual super sampling és azért használom mert szebb így a játék. Ugyanis bedöglött az FHD tv-m és egyelőre nincs kess másikat venni. Egyébként minden játék megy vsr-rel csak ez vacakol valamiért. Kellene, hogy a VGA dolgozzon jobban, ha már RX 480-ast vettem. -
ja a vsrt, psvr-nek olvastam, gondoltam mar megmokoltak, hogy menjen pc-n is. Akkor nem tudom mi az a vsr.
De ha a nativ felbontasa a tv-nek 1360x768 akkor aztan semmi ertelme nagyobb jelet kikuldeni ra. Hiszen fizikailag nem tudja, ugysem megjeleniteni. Csoda, hogy engedi. Nem is ertem ez miert jo.Ha csak a kijelzod nem kepes downscaling-elni. szep magyar szo.
Vagy nem lehet, hogy csak az nvidanal kapcsoltad be a supersampling opciot, ami betesz mindenfele "kamu" felbontast, amiket engedsz neki, amiben szamolja a kepet,(valojaban a megjelenitod nem is tamogatja) a jatekokon belul is latod, de a vegen kicsinyiti es 1360x768-ban adja ki a jelet. Mert utobbi igy mukodik. (Ugye a legszebb aa-s eljaras)
ui: Goldboy irtam meg egy privatot, ha ezt sem latnad :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.11.18. 13:01:36 -
Szó sem volt oculusról. Egy mezei LCD tv-n játszanék. Natív felbontáson megy (1360x768) 2560x1440-ben szintén megy. 1920x1080-ban fekete képernyő. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én még a múltheti Extreme Digitálos akció keretein belül szereztem be 76.000 ft-ért :)
Valamilyen beállítási jó tanács jól jönne viszont mert a tegnapi próba során olyan volt mintha egy rezgős kormánnyal játszanék. Mintha egy rugó húzta volna középre a kormányt és rezgett a rázóköveknél, de semmilyen más erőt nem éreztem. Ránéztem ismét az FFB beállításokra a játékban, kikapcsoltam az alapértelmezetten aktív Kerb, Road, Slip effekteket melynek következtében már a rázóköveket sem éreztem. Mondjuk miután kitöröltem a Dokumentumokból az Assetto Corsa mappát és újra próbálkoztam már jobbnak tűnt.
A G29-es kormányra visszatérve a Logitech Gaming Soeftware-ben a kormánykerékre vonatkozó ÉRZÉKENYSÉG mit takar? Én a mintavételezési gyakoriságra gondolnék de ez csak az én tippem. Alapértelmezetten 50%-on van, érdemes vagy kell e ezen bármilyen irányban állítani? -
GPx8 #39079 Hátha érdekes valakinek:
-
goldboy #39078 Bocs, de nem jelzett semmit, egyébként azzal. -
SG nagyon sokszor nem jelzi, ha jön pm .... -
Goldboy: Privatot nem olvasol/latod?
-
oo, nem biztos, hogy ertem amit irtal, de oculus eseteben, nativ felbontasan kuldi ki a kepet, es a menuben azt a felbontast allitod emelett, amit parhuzamosan a monitorra kuldjon. OttIgy vissza is lehet venni ezt. Amig volt itt a menuben hz allitas is, addig pluszban meg at kellett irni az video.ini-ben, 90 hz-re a frissitest, hogy annyival tolja, a felbontashoz nem kellett nyulni.
Ha pici a felbontas, akkor oculuson a jatek kozbeni kivetitett menu merete valtozik, jelen esetben no. Ha nagyobb felbontasu kepet akarsz szamoltatni vele, akkor meg az oculus.ini-ben tudsz jatszani a szorzoval.
De gondolom ezeket tudod. -
Az jo buli lehetett ! :) -
En nem ertem ezt a minel erosebb izeriat ! :)
A T300 is boven van olyan eros, hogy mar lassit , pedig en tenyleg szeretem ha bika....
Most az a meno, ha tobol tepi ki a karomat ? :) -
goldboy #39072 Jogos, én néztem be...
-
A 400W nem a motorra vonatkozik. A turbo power supply a 400W.
Hivatalos oldal.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.11.17. 18:52:30 -
goldboy #39070 Az elírás, később a cikkben 400W van írva?! Már csak az a kérdés hány voltos a “external TURBO power supply”:DDD -
Egy 40W-os motor direktbe meg se mozdítaná a kormányt, ha picit erősebben fogod. -
goldboy #39068 Szerintem szíjas ez is -
ratb #39067 Egy kis segítség kéne a kollégáktól ;) Oboard nézetben nem működik a jobbra-balra nézés (más nézetekben igen!). Az a furcsa ,hogy régebben még ment....csak nem a frissíttés a ludas? cfg / .ini-ket túrtam már de semmi eredmény:( -
Új 40W-os motor, aztamindenit! :DDDD -
Ez még nem a direct drive kormány ugye? -
goldboy #39064 550 eurós Thrustmaster kormány, hülyének is megéri... -
neilszab #39063 Jövő kedden indul a Porsche 911 Bajnokság, szombaton nyílt gyakorló futam!!
Elrajtol legújabb Assetto Corsa megmérettetésünk, ahol ezúttal egy igazi legenda volánja mögött bizonyíthatnak a résztvevők. Eddig több mint 50-en mentek köridőt a nyílt gyakorló szerveren, így komoly és népes mezőnyre számítunk a futamokon, ahol mindenki talál majd magához méltó ellenfeleket!
Örömmel látunk mindenkit szombaton a Shakedown futamon!
2016.11.19 - Shakedown futam: http://gtr-masters.hu/tema/6059
2016.11.22 - Szezonnyitó futam: http://gtr-masters.hu/tema/6051
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.11.17. 17:54:28 -
Ma reggel a kénsav gőzbe sikerült belenéznem(eldugult a budi
), meg is adta a hangulatot a napnak, de anno a legrosszabb a sósavas (30%)vízkőtlenítés volt ha nem lett volna maszkom meg is murdeltem volna. Szegény pók amikor át akart kelni a savon a végére elfogyott a lába.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az ammoniara azert irtam hogy light-os, mert dolgoztam regebben vegyszer/gyogyszer gyarban is, ahol 99% tomenysegben volt sokminden nagy mennyisegben, ahol az ammonia csak "kellemetlen" volt a sosav, kensav, cian es hasonlo "baratsagos" anyagokhoz kepest:D Persze lattam ammonias balesetet is (sok egyeb mellett), az is durva tud lenni.