43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
antiqueA #5232 Én azt vettem észre, hogy a legtöbb szim fizikája gyors tempóra, határon autózásra van belőve. Egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a kis sebességgel, a laza autókázással. -
antiqueA #5231 Segítsd a fejlesztők munkáját, írd meg nekik. -
Tegnap megrangattam, pont ugyanugy mint jatekban, valszeg nalam is koppig ment a csillapito de fordul is ilyenkor mint a barom, ac ben csak billeg keptelen elfordulni ilyen rangataskor se a bmw se a kis fiat, pedig az abarth tuning, ott meg direktem futomu van mint nekem....Es meg a kormanyom is pont 900 fok :))) -
swadawa senpai #5229 Nekem elegem van a játékból, rámegyek a kibsztt rázóköre régi bmw-el, kvára semmi érzés, még az ffb is egy híg fos, ja nem magione egyenes ráforditón érezni, aztán máshol sehol! Igy kell ezt. -
Nem kell ezen keseregni, szedhetek össze videókat, pl.
...ha végignézted, most szerinted?
...
és az egyik legjobb, de mintha itt-ott nem stimmeltek volna apróságok..
-
Amugy a nyalokas ember integet?! En nem lattam. Vagy az is majd extra feature/update lesz?:) -
Mar irtam korabban (talan/valszeg), hogy az uj autok billegesenel, azt is bele kell szamolni, hogy az igazi autok tele vannak kikapcsolhatatlan, dinamikus, aktiv menet-stabilizatorral (ami fekre, motorvezerlesre, kormanyzasra es felfuggesztesre is hatassal van/lehet).
Hogy ezekbol az AC mennyit es hogyan szamol, azt nem tudni.
(A bekapcsolhato segitsegek nem szamitanak, az mas.)
Lehet kapcsolni ezt-azt, de SC-t nem lattam, foleg nem olyan reszleteset es osszessegeben kombinaltat ami pl. az igazi M3-ban van vagy a Ferkaban. (ABS+TC+SC+EDiffi+Vezerles csoportokban allithato, kapcsolhato.)
A lenyeg, ha ezeket nem vagy meg korlatozottan szamolja, es egyfele megoldasssal kell beallitani az autokat, akkor azok eredmenyezhetnek ilyen es hasonlo anomaliakat (billegesm, nem az #5196 bug;P). -
...jó, a nyalókás ember leírása is eltarthatott vagy 2 hónapig. -
Tuti nem nyult a fizikahoz es a hasonlo dolgokhoz az utobbi 1 evben. Valszeg csak a grafikat finomitotta, beepitette/javitotta/veglegesitette az AI-t, online-t es a karriert..., es gitarozott;D
Majd ha kint lesz veglegesben, akkor nekiul, es megcsinalja. Fizikaban kicsit macerasabb piszkalni, nem napok vagy hetek, honapok is lehetnek. -
A fuel kifogyást jelző ikont hogy lehet arrébb rakni? A bal monitor felső sarkán elég kieső helyen van. Szívesen látnám inkább a középső monitoron. :) -
Ehhhh... 
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy a TP óta nagyon nem történt semmi ezzel a progival. Ez az EA is csak azért jött ki, hogy végre kuss legyen. -
A 40kW-ot szinte bármikor lepadlózom
Najó, kis túlzással :DDD De amíg a háromból gyanúsan csak két henger ment, addig városban is simán padlógázzal lehetett közlekedni :DD
-
Meg a padlogazt is ki lehet probalni, mert ketlem, hogy sokan hasznalnak ugy az igazi autojukat, mint ahogy a programban (szinte digitalis mukodtetes, padlogaz uzemmod):)
De vannak nem teljes szelessegu fekvorendorok, egy laza (hurkas) kerekveto tesztnek az sem rossz;DDDD -
Itt most barmi lehetseges.
Regimodi stilussal biznak a Karacsonyban, es addig kitolnak hozza mindent.
Ket hetente update, minimal plusz tartalommal, hogy lehessen promozni, es akkor 3 honap.
Vagy akarmennyi:D
De nagyon sokaig nem huzhatjak, mert hosszutavon az egyszeri 35EUR (de meg a 45EUR is) nem valami sok. Kenytelenek a fizetos kiegeszitesekre is epiteni, azt meg Early Access-hez eleg erdekes lenne kiadni:D -
rángasd meg jobbra-balra mint a játékban majd megtudod :)))
Közút az közút, semmi köze a pályához, és ne is legyen.
Közúton mész 220km/h-val és bármi van meghalsz, esetleg mások is...kijön egy hülye kutya, de kisebb is bőven elég..
Nem összekeverhető a két dolog, az egyik egy speciálisan erre kialakított, megfelelően használt útszakasz. A másik meg a mindenki számára fenntartott (bringa-motor-kamion-papa-nő-nyúl) útszakasz A-ból B-be.
Egy féktesztet csinálhatsz rajta két útjelző közt, hogy kb. be tudd lőni mennyire nagy a különbség ha itt fékezel, és ha a valóságban, de semmi egyébre nem biztatlak közúton. -
Screenracer #5217 Lehet, hogy esett az eső előző nap és még egy kicsit "mély" a pálya. :DDD -
Ezért is írtam, hogy csodálkoznék ha egy pár hónapon belül végleges formában kiadásra kerülne a játék! A mellett, hogy mennyi minden hiányzik belőle még a publikált verzió és tartalom is messze van a kész és jól működő állapottól. Persze ez csak az én véleményem, mint ahogy az is, hogy szerintem havi távaltok helyett inkább éves távlatokban kell gondolkodni. Na persze ne nekem legyen igazam! -
Miert, Imolai vagy a ringi egyenesben jobban billeg, mint a foti fouton ? :))
Nincs eg meg kesz, valami baj volt vele es igy trukkoztek ki, ezert ilyen........Regebbi promovideokat ha megnezitek, vagy a kiallitaset,ott sem volt ilyen meg...
Majd ha egenesben lesznek, megpszkalja.... -
:DDD
-

-
Termeszetesen setup-olva van, ami meg hibas, igy tobbet enged mint kellene. -
Tegnap nem tettem be, gondoltam leult a tema, de ha mar ujra elokerult;) 
-
Aki szerint az E30-as M3-nak így kell billegnie mint egy hintónak, az legyen szíves a jogsiját ha van tépje össze és minden autós cuccot töröljön a gépéről....
Az egy vicc amit ott csinál az az autó.. nem volt E30 M3-am de E30 325 IX na csak szólok ilyet nem csinált és az tényleg utcai autó.
Ez egy M3-as BMW ami csak azért ment utcán hogy meglegyen a darabszám, nem hajóhinta:DDDDD -
-
Valszeg ez sem uszta volna meg, ha szamolja a serulest;) -
Volt mar 1-2 hasnlo az AC forumon, most hogy melyikre irta pontosan az nem tudom, de tobbszor CSAK grafikai bugra hivatkozott;) -
szerintem ezzel nincs gond, az egy allati nagy hurka :D Massanak a forma1-be amikor rahajtott egy ilyenre eltort a felfuggesztese :D -
a legelső lökés talán túl nagynak tűnik, utána szerintem jó..
normál sebességnél is megnéztem volna :D -
Arányaiban simán elképzelhető, a BMW egy luxusautó. Buknának egy rakat vevőt. -
Én is ezért gondolkodok rajta, sokszor előfordul egyébként is...
Csináltam még egyet, jó nagy ugratás az E92-vel, még nem döntöttem el, hogy ez a felkoppanás milyen mértékben életszerű. :)
-
Addig nincs értelme, amíg ki nem viszi egy pályára, sőt ha Imola-val szeretnénk összehasonlítani, akkor a HunRing-re kellene vinni,.
Ha Magione, akkor aludhatna nálunk is, aztán mennénk Örkénybe :)
De persze teljesen mások a dimenziók, a súly/lóerő arány, a tengelytávra, és sarkokon mozgó súlyok, és alapvetően van fél tonna+ amit nagyon tisztel az ember ha megindul, nem játékban persze, mert ott nem érezni. -
Ne rakd be, tp ota ilyen, tudnak rola .... -
Persze, hogy van értelme, rakd be a fórumukra. -
vagyis az is lehet hogy egy gyenge kis auto futomuve kemenyebb mint egy sportkocsi futomuve ? Ez magyarazat lenne lacconak:) -
szerintem mindenkepp megeri, ha nincs is koze akkor se normalis -
pont az rFactor ugrott be nekem is nemrég, olvasgatva a dolgokat-véleményeket, elgondolkoztam hol mehetett el balra ennyire az LFS óta.
és sztem a Simbin Get Real a felelős
, mert a GTR-l megpróbálták lehitetni a Get Real-t, pedig az látványosan nem volt az.
Utána jött az rFactor és a moddolás...ahol aztán boldog-boldogtalan olyan kocsikat faragott ami szerinte Get Real.
...és elment balra az egész, most már olyan véleménykülönbségek alakulnak ami ezekre (is) épül.
Az LFS mikor kijött, azzal a 'pár' autóval, és a telefonos rezgőhang audio élményre épülve kivirágzott egy nagyon komoly közösséggé.
Az egyik legtömörebb, leggyorsabb liga volt, vagy talán az még, nem figyelem.
Én nem mondom hogy ez a Bímer tökéletes, talán a húzófokozaton lehetne állítani. De ez egy 420 LE utcai autó.
Nyilván nem lehet kőkemény futóműve, logikusan végiggondolva, hiszen közúton használják, akár 5 ajtós Sedan, élhetőnek kell lennie, kényelmesnek kell lennie,...nem lehet kőkeményre hangolt.
Közútra így is veszélyes, elektronika nélkül pláne, egy városi aszfalt esőben aztán lehet életeket ölni.
Bárki aki beleül majd, vagy már ült benne, az első amit érezni fog, hogy mennyire tol.
...a futóművet is nagyon jónak érzi, pláne hogy hangolható. Versenypályán pedig közel sem fog olyan gyorsan menni, mint ahogy azt az autó tudná.
A játékban igen....de ezt tudni kell, egy utcai autó futóművének határait feszegeted versenypályán, nem oda való.
Oda pályaautó való. -
Csináltam egy videót, látszik ahogy megáll, majd újraindul a futómű számítása. Szerintetek van értelme publikálni, vagy semmi köze az ominózus billegéshez? -
Hat rohadjak meg , egyszer felveszem hogy lehet rangatni 50- 06- nal a c2-ot !!!! :))))) kozel nem ilyen pihe puha, es meg kemenyen el is fordul, mivel nem csak a kereket tekeri maga ala..... Meg a regit erte, az valoban mar 30 eves :), de az uj M3 ???? :)))) -
Valszeg tényleg valamit ki kell kapcsolni, mert nálam nem ilyen.
-
Most csak a gumi kenődésére (illetve annak érződésére), fizikai terhelődésre/driftre értettem. Bizony ott is nagyon meg kell találni azt a határt amikor még nem csúszik annyit a segge hogy lassítson, de eleget ahhoz hogy be tudj fordulni. Ez csak a street verdákra igaz.
(A nagyobb verdák ott szarok ez tény. :P)
Na pont ilyen az AC is, csak komolyabb. :)