43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Végülis, nem sokkal erősebb a TITAN, csak egy hajszállal:
http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-290X-vs-GeForce-GTX-TITAN
Egyébként megnyugtatlak, hogy a pCARS is képes egy autóval olyan szarul futni, mint ahogy Te leírtad az AC-t. Ugyanazzal a konfiggal, VGA-val, a pCARS akadt nekem, mint a fene (holott az FPS érték jó volt elvileg), míg az AC tech demója is szépen futott. -
Szerintem is nagyon egyszerű vezetni mindent egy ideig, aztán ahogy próbálom egyre gyorsabban, egyre többször dobom el. -
Az RD-n és a hivatalos AC fórumon is nagy vita téma hogy mennyire jó ez a szimulátor. Nagyon mulatságos, mikor valaki a hatalmas gokart tudásával támasztja alá érveit, vagy YouTube-os onboard videókkal bizonygatja, hogy ennek a kocsinak egyáltalán nem így kellene viselkednie.
Szerencsére megnyugszik a lelkem és rá jövök, hogy nem velem van a baj, mikor beír egy olyan ember is aki a való életben is Lotus 2-11-et terelget Silverstone-ban és azt mondja, hogy hihetetlen a szimuláció.
Ami viszont érdekel még, hogy Ti hogy látjátok, könnyű az AC-ban vezetni az autókat? Sokan azt írják, hogy nagyon. De akkor én miért dobom el a GT autót minden második körön, mikor felküzdöm magam az RSR tábla legjobb 20 (jobb ritkán vagyok) mért ideje közé. Szerintem ez pont olyan mint ha én 0 tudással és tapasztalattal ülnék be igazából is egy GT autóba: nagyon könnyen és gyorsan is végigmennék a hungaroringen, csodálkoznék milyen gyors vagyok, milyen stabil a kocsi, de mikor azt mondanák, hogy oké, most faragd le ezt a 8-10 másodpercet akkor valszeg sóderágy lenne belőle, meg megpördülés.
Bocs a regényért. -
Screenracer #7515 Nem a hardware-re akartam kenni, de az tény, hogy ugyanaz a játék külömböző gépeken más mutatókkal fut. Tehát sokszor a hardware is lehet a hibás. :) -
Máig játszom F1 -el ! ;) -
endy papp #7513 Na ja én is arra vettem....
De míg nem jött ki az AC addig az F1 2013-ra is hasonlókat mondtál!:)))
Viccet félre téve,...."Nem csak a videókártyán múlik a dolog. A processzor és az memória is sokat számít. Sőt az alaplap is hozzá tud tenni. :)" nálam ezekkel sincs gond ,úgy hogy nehogy már mindig a hardver oldalon kezdjük a hibakeresést ...azért mert nem tudják vagy akarják rendesen optimalizálni a játékokat.
-
Ezzel sincs bajom, nem mozizni, fényképezgetni vettem meg, ez jó vezetésre is ! :))) -
rF2-t is sokáig védtem, hogy még csak korai béta, biztos azért optimalizálatlan foshalmaz, de úgy tűnik hogy már majd egy éve kiadták a "teljes" játékot.. tehát ez tényleg egyszerűen csak optimalizálatlan fos :D
remélhetőleg az AC-nál még tényleg javulni fog a helyzet.. -
Screenracer #7510 Nem csak a videókártyán múlik a dolog. A processzor és az memória is sokat számít. Sőt az alaplap is hozzá tud tenni. :) -
endy papp #7509 Nevetni fogsz de nagyon közel jársz az igazsághoz.
Főleg ha full grafikán van a játék beállítása.
Igazából még ezen a részén is lenne mit optimalizálni szerintem, mert igaz hogy így 1 kocsival elfut de 12-14 AI-val vagy online nagyon kíváncsi leszek rá.
Most (felvevő nélkül) a replayt ha vissza nézem monzában mikor a föld közeléből veszi a kamera felére esik az fps......mert a füvet látom közelről.....és???? ettől még nem szabadna ennyire leesnie.
Ha a felvevőt bekapcsolom nagyon élvezhetetlen.
Természetesen nagy felbontásról van szó (3 moncsin)ja igen és ha nem is Nvidia de AMD R9 290X top kártyáról beszélünk .....
Pici össze hasonlításként szigorúan csak a felvétel miatt.
A pCarsnál lehet online vagy AI(akár 30-40 is)szinte röccenéstelenül megy a felvétel (full grafon)igaz az nem "szim"
de még lehet belőle.
Úgy hogy kíváncsian várom az AC-nál hogy fog futni AI-val ,mert gondolom az jön előbb az online részre csak valamikor az ősz felé számítok előbb abból nem lesz semmi szerintem a végleges előtt fogják beletenni. -
Nem lehetne befejezni? -
Én szeretem nagyon jó autó ...mondjuk szinte csak a kerékvetőről lehuppanva pattog kicsit, azt meg ugye versenyen se támadják ennyire mint mi :) Ha lesz sérülés, vissza is esnek a köridők, mert odavágva az alját már sérül .... -
Screenracer #7506 Talán még figyelembe kellene venni az autó súlyát, a guminyomást, az egyensúly elosztást és még egy csomó más összetevőt, hogy ne pattogjon ilyen csillapíthatatlanul. De persze van aki szerint ez már tökéletes. :)) -
Nekem elég merevnek tűnik, Magione-n próbálgattam, de hagytam is pár kör után, annyira nagyon nem jött be. Azért még kap pár esélyt. -
Annyira extrém merevnek nekem nem tűnik amúgy,olyan jó pályaautós ! :) -
Aristotelis Vasilakos Well, the current E30 Group A is the DTM version and shouldn't be used on "rally tracks". This is the most stiff race car I have ever seen by far, especially considering it doesn't have good downforce, I was actually shocked by the spring and dampers numbers... but the engineers riassured me that thats how they raced and to trust the numbers (lot's of anecdotes that unfortunately cannot share in public due to NDA). As a matter of fact, it somehow works... The rally group.A cars as well as some BTCC cars had around 70% to 50% softer springs and that says a lot. Maybe I should do some "downgrades" on that car -
Nem a rugók a rosszak szerintem, hanem a lengéscsillapító ...az speciel jól leültetve nem igen pattog, nincs hogy pattogjon :)
Amúgy legtöbbször azért vágódik át az autó, itt is real is, mert az ember nem tudja elég gyorsan tekerni a kormányt..... -
Írta Aris, hogy az A csoportos BMW-re amikor megkapta a rugók adatait, nem akarta elhinni, annyira merev az egész, és attól pattog. -
Én tegnap néztem YT-on 20 AI-s rajtot, szóval valamivel csak felveszik :) -
gondolom titánnal se tudnak videót felvenni 20fps fölött :D -
GPx8 #7498 Az a poén, hogy még koszos is a (mobil) kamera lencséje. :) -
A gumi oldaltartásán, tapadásán tuti dolgoznak még, pl azt én még nem is láttam , hogy túlkormányozott lett volna egy autó, csak úgy simán mert sok volt a tempo. Én szinte mindig orrtolást látok ilyen helyzetben .... De pl a gumi nagyon hajlamos egy kis kormánymozdulatra is elveszteni minden tapadást fékezés közben ....
De még ezekkel együtt is nagyon jó, főleg nekem mint fanboy, vagy fantroll vagy mi az isten :))))
Az XBOW vagy a kis Lotusok szerintem totál jók, azt rendesen lehet fogni, amit nem lehet, az replayből nézve már a "na ez ott döglik meg " kategória :) Bentről nem tűnik sose olyan nagynak a megcsúszás mint amilyen valójában ...:) -
Ne az utcán vezetett Twingo (vagy clio vagy mi volt már az) alapján próbáljátok megítélni, hogy mennyire jó a játék vagy az autó fizikája. Autó és autó között is hatalmas különbség van. Ez a pattogás például teljesen reális egyes autóknál, a fotóművét csak így lehet beállítani, például a kupás swiftnek is ilyen. Sima aszfalton egy erősebb kanyarban iszonyatosan elkezd pattogni a hátulja.
A driftelés/megfogásról pedig annyit, élőben annyival könnyebb megfogni, hogy ott érzed a G erőket, sokkal korábban tudsz reagálni rá így sokkal kisebbet is kell korrigálnod. Tavaly TC pályanapon láttam pont olyat, hogy egy amatőr nem tudta megfogni a kis megcsúszást, mindig egy pillanattal később kezdett el ellenkormányozni, így egyre nagyobbat lengett ki a kis corolla, persze a végén durván átcsapta a másik oldalra és neki a szalagkorlátnak. -
-
Screenracer #7494 Szerintem nálad a jó játék arról ismerhető fel, hogy be tudod-e állítani benne a kormányod. Ezért tuti szim nálad az F1 2013 is.
-
A vita es a stilus maradjon a CARS topic-ban. Koszi:) -
A jó játék ismerhető fel ilyenről ....
De hát azért a világverő CARS persze alázza még ezt is ! :DD -
Screenracer #7491 Neked még akkor is jó lenne minden ebben, ha gördülőcsapágyas gokártok lennének benne, csak rá legyen írva, hogy Kunos. Egy fanboy például ilyenekről ismerhető fel.
-
Nem tudom, azzal nekem nincs bajom ....Nem egyformák az autók, de ami nekem bejön az mind jó ilyen szempontból .... -
Ezzel egyetértek, sőt kiegészíteném még annyival, hogy ilyen esetben a kinyomott kuplung se változtat semmit a helyzeten, pedig illene. -
Ebben szinte csak olyan auto van, amivel nem tanacsos mar az iven nagyon fekezni :) -
Jackal #7487 Drift = jó szokás szerint nagyobb sebességgel vágdsz be a kanyarba és akkor már nem tudsz nagy fék nélkül lelassítani eléggé, hogy meg ne csússzon :) -
Azt nem tudom, sose driftelek, nem érdekel :)
A gumikon dolgoznak még ( meg úgy nagyjából szerintem mindenen...) tuti javítanak majd a tapadás vesztés-visszanyerésen. Bár ezek az utcai autók egy bizonyos szög felett már menthetetlenül átvágódnak .... -
Jackal #7485 Nekem csak az oldalra csúszásával van bajom mikor az előre mutató vektor már nagyon kicsi. Akkor úgy csúszkál, mintha hóban mennék kb...
Pl drifteléskor, mikor már nagyon kint van a segge, hiába tekerem alá csontra a kormányt, szinte semmi hatása sincs, ellenben ha megtapad hirtelen, úgy át vág a másik oldalra, hogy az már vicc. ennél azért könnyebben meg lehet sztem real world fogni egy csúszó kocsit. -
Lehet mégis tud ilyen idétlenül pattogni ?! :D
2:16- nál a fordot meglökik, elég szépen pattog szegény, majd utána a fehér piros kockás autó elől lehuppanva a kerékvetőről is csinálja :
Lehet AC kicsit ( vagy nagyon ..) túlzásba viszi, de ha valóban ilyen is tud lenni, akkor nem sikerült rosszul ez a fizika, mert máshol én még ezt nem láttam ! :DD
-
endy papp #7483
Bocs a dupláért ez akart lenni... majd töröljétek az előzőt -
endy papp #7481
Ez egy decemberi vidi...legalább is akkor került fel. -
LESCO #7480 Nehogy már beszopjátok, mindegyikkel Kunos megy... :) -
Cégeknek semmi sem ingyenes :)
Jó ez, a lényeg látszik . -
MSI afterburner ingyenes, vagy az gagyi lenne? :D