| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Az RD-n és a hivatalos AC fórumon is nagy vita téma hogy mennyire jó ez a szimulátor. Nagyon mulatságos, mikor valaki a hatalmas gokart tudásával támasztja alá érveit, vagy YouTube-os onboard videókkal bizonygatja, hogy ennek a kocsinak egyáltalán nem így kellene viselkednie.
Szerencsére megnyugszik a lelkem és rá jövök, hogy nem velem van a baj, mikor beír egy olyan ember is aki a való életben is Lotus 2-11-et terelget Silverstone-ban és azt mondja, hogy hihetetlen a szimuláció.
Ami viszont érdekel még, hogy Ti hogy látjátok, könnyű az AC-ban vezetni az autókat? Sokan azt írják, hogy nagyon. De akkor én miért dobom el a GT autót minden második körön, mikor felküzdöm magam az RSR tábla legjobb 20 (jobb ritkán vagyok) mért ideje közé. Szerintem ez pont olyan mint ha én 0 tudással és tapasztalattal ülnék be igazából is egy GT autóba: nagyon könnyen és gyorsan is végigmennék a hungaroringen, csodálkoznék milyen gyors vagyok, milyen stabil a kocsi, de mikor azt mondanák, hogy oké, most faragd le ezt a 8-10 másodpercet akkor valszeg sóderágy lenne belőle, meg megpördülés.
Bocs a regényért.