43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Én nem javítottam, ügyesebb lettél :D -
:D -
TeJ2107 #7877 Én a lotus 49-el sokat javítottam a monzás eventen. Aztán lehet csak ügyesebb lettem
-
Új gummával változtak a köridők? -
Feladatkezelőben a futó folyamatok között a zárójelben lévőt keresd, és állítsd le. Ha újraindítod a gépet az is megjavítja. -
Tyuki80 #7874 Azt olvastam és köbö semmit nem értek belőle..:)
Mit keressek és hol..?mi az az rsr?mondtam,hogy nem vagyok szaki.
Közben magától megjavult az létezik?
-
#7845. -
Tyuki80 #7872 Kipróbáltam gyakorlatilag minden játékkiválasztás után mikor indítanám a betöltés kifagy a játék!Offline is megnéztem úgy is!A játékhoz semmit nem piszkáltam hozzá pár skinen kívül. -
Tyuki80 #7871 Sziasztok!Valaki segítsen legyen szíves!
Indítom a játékot,elindul,kiválasztom a pályát autót,lefagy,majd feladatkezelővel kilövöm a játékot,el próbálom indítani de akkor hibaüzenet fogad-hogy a játék már fut!Mi a teendő-ez most jelentkezett-hogy az 5.3 as frissítést rátettem.Hogyan tudnám ezt orvosolni?Részletesen leírná nekem valaki,mert nem vagyok egy nagy szaki!:)
Köszönöm szépen! -
Igen ezt tudom, csak nagyon nincs kedvem írogatni , igazán lehetne gyárilag ilyen, főleg, hogy fórumon is sokan kérték már .:) -
Ha mar elmentettel az autohoz kamera file-t, es azt atirogatod, akkor barhova eltolhatod a kamerat. Csak utana mar a APP-bol ne piszkald, mert visszaugrik a korlatozott hatarok koze.
c:/Users/TE_NEVED/Documents/Assetto Corsa/cfg/cars/
Ezen belul autonkent a view.ini, DRIVEREYES, masodik szam, a pozitiv az elore (ha jol emlekszem:P). -
Miutan atirtad be is toltodded a programban a beallitast (file-t)? Custom file-t hasznal, az elmentettbol csak betolti.
Nalam mukodott rendesen. Ha fizikalisan 360-ra korlatoztam a kormanyt, es 0.5-re allitottam a SCALE-t, fele annyit fordult csak a kerek.
Az a Speed Sensitivity eleg fake, az a sebessegfuggo kormanyzas;) MInnel gyorsabban mesz, annal kevesebbet forgat a kormanyon.
Sjanos hiaba hoznanak ki barmennyi kormany konfigot, a szukseges 900-1100 fokos kormanyzasbol nem tudnak fizikalisan neked megfelelo 2-300 fokost gyartani:)
Csak ugy mukodhetne, ha a profiban is benne lenne ez a Scale allitas es/vagy lenne lehetoseg kormanyattetelt allitani, meg ha hivatalosan nem is lehet az autokban. -
Nem tudom.....De jo lenne az is , ha alapbol kozelebb engedne a muszerfalon tulra. -
A büdös kormányt milyen indokkal nem lehet egyébként levenni?? DLC-ben jön majd?:D -
-
Hát ezek az új autók igen gyengék lettek... Ugyanolyanok mint az eddigiek. -
Cortinaar #7863 No próbálgattam a beállításokat.
SCALE nem vált be, semmi nem történt. 0.4-re állítottam, semmi. 2-re állítottam, semmi. Viszont a "Steering settings"-en belül a Speed sensitivity-t feltoltam 0,00-ról 0,10-re és most jónak tűnik, kb. olyan arányban fordul a játékban a kormány, mint fizikailag.
Az is elképzelhető, hogy a teljes verzióban benne lesz 120 féle kormánybeállítás alapból...
Köszönöm a segítségeket.
-
Fórumukon nincsen róla valami? -
Cortinaar #7861 Nekem kormányváltó van csak, H váltónál azt írja a beállításnál, hogy nyomjak gázt, ha nincs.
Úgy is állítottam be, de így problémás.
Azért elkeserítő egy kicsit, mert ez a kormány - függetlenül attól, hogy régi - még mindig jónak számít, még versenyeken is használják, sokáig top 10-ben is benne volt akkor is, amikor 70-80e forintos kormányok voltak jelen a piacon.
Szerintem valahogy be lehet állítani, majd tesztelem.
Scale-t megnézem, remélem bejön.
-
-
Nem, mindenhogy ki van kapcsolva :) Kicsit szépen fogalmaztam :) Valójában soha nem volt bekapcsolva mert szar mindenhogy :) -
H-váltóval meg bekapcsolva hagyod? -

-
Ha van kuplung szépen el lehet indulni.
Mostanában én is csak H-val megyek, de a kollégának nincs kuplungja, mikor pillangózok, akkor kilövöm az automata kuplungot mert valóban elég béna ... -
Nekem nincs gondom az elindulassal. Startnal annyira porgetem amennyire kell, aztan 0.5-1 masodpercig csusztatom a kuplungot es tuti.
Akkor van gaz, ha annyira leesik a fordulat, hogy hivatalosan lefulladna. De mivel az meg nincs benne megoldva, igy kicsit ott beall a dolog. -
Ki kell kapcsolni a kuplungot.Bo gazzal , kicsit futolve jol elindul igy... :) -
Sajnos hiaba barmilyen varazslo, amikor csak negyed-otod annyit fordul csak a kormanyon mint amennyit kelene. Ahhoz hardware varazslo kellene:D Tokeletes megoldas ilyen esetre nincs, csak ha trukkoznek a linearitassal es sebessegfuggo kormanyzassal. Arkad vagy simcade programokkal nincs gond, mert azokat eleve ugy allitjak be. Vagy egyszeruen a kormanyszoget allitjak az egszerubb kormanyokhoz vagy a gamepad-ekhez.
Hasznald a SCALE-t, szerintem az a legjobb.
Az elindulas egyelore azert gazos, mert nincs rendes kuplung szimulacio.
Mondanam hogy hasznalj kuplungot, de ahhoz a kormanyhoz szerintem nincs. -
Cortinaar #7852 Igen, azt láttam, hogy a modern kormányok vannak a játékban, az enyém csak 190-200 fokos, lehet ez okoz gondot. Viszont van egy kormány varázsló, ami minden kormányt belő. Kipróbáltam egy GP25-öt, azzal nem volt jó egyáltalán, majd kormány varázslóval belőttem a sajátomat, ami sokkal jobb lett, de a túlkormányzás erősen jelen van így is. Próbálgatom még a kormány driver állítását, illetve a játékban is van finomhangolás és megnézem a "savedsetups" konfig fájlt is.
Érdekes, hogy a logitech profilban lévő "Allow game to adjust settings" be-, illetve kikapcsolásakor nem változik semmi a játékban.
Van még egy furcsaság. Induláskor nyögvenyelősen indul az autó, olyan, mintha 5-ös sebességi fokozatban akarna nekilódulni, aztán 2-3 másodperc múlva felpörög a motor, s elindul a járgány. Ez mitől lehet? -
Kiprobaltam, mukodik a skalazas, vagyis azt ird at, ugy ahogy neked jol esik. Pl.: a 900 fokos autohoz, ha 360-as a kormanyos (jobbra-balra fel fordulat), akkor a SCALE = 0.4.
Igy termeszetesen vagva lesz a kormanyszog nagyresze, de az a versenyzeshez ugy sem kell. Nem akarsz parkolni, visszafordulni vagy hasonlo;D
A lenyeg, ezzel a megoldassal linearis marad a kormanyzas. -
A program elsosorban mar a modernebb cuccokhoz keszult (900+ kormanyelfordulas), igy a valos auto elfordulasat rendeli linearisan a kormanyhoz.
Nalam nincs gond, igy nem foglalkoztam vele, de ha jollattam, nincs is lehetoseg profram menubol regebbi kormanyokhoz allitani.
(Most a valos elfordulast rendeli a te negyed annyi lehetosegedhez, azert annyira erzekeny).
Kormanyattetel allitas kellene, de az nincs.
Lehet piszkalni a linearitas es sebessegfuggo kormanyzast is, de azt gondolm szokni kell.
Vagy probald atallitani a konfig file-ban (c:/Users/TE_NEVED/Documents/Assetto Corsa/cfg/controllers/savedsetups). Elotte mets egy bealitast, ird at, aztan tolsd vissza.
Korabban a [STEER] reszben a SCALE=XX beallitas mukodott, ami a linearisan szorozta/osztotta a kormanyod elfordulasat. Nem tudom hogy mukodik-e meg.
-
GPx8 #7849 Nálam a játék indítása előtt be kell mennem a játékvezérlők beállításába és csak utána jó. -
Cortinaar #7848 Sziasztok!
Kormánybeállításban kérnék segítséget.
Egy Logitech Wingman Formula Force GP kormányom van, ami ugyan régi, de még mindig jól működik, viszont a játékban az istennek nem tudom úgy beállítani, hogy ne legyen túlkormányzott.
Elindítottam a varázslót, be is állítottam mindent, de rossz vele versenyezni a túlkormányzás miatt. Fizikailag KB. 20 fokot elfordítom a kormányt, a játékban meg már 60 foknál tart.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
http://gamepod.hu/hir/assetto_corsa_uj_tartalmak_2.html -
És valóban, köszönöm. -
Az RSR-nek a Hotlap cucca marad a memoriaban (wsLiveTime.exe), azt kell leloni Task Manager-bol;) -
Nekem is ez van!! -
Valamit elkúrtak. Újra kell indítanom a gépet, ha egyszer kiléptem a játékból, és újra el akarom indítani. Nem lehet bezárni még a steam-et sem, mert hogy most szerinte fut a játék. -
Dashmeter Pro Android, AC / CARS !!!!
-
Ha bekerülnének innen a GT500-as autók, meg a DTM autói, hú, micsoda versenyeket lehetne futni. -
Monza első kanyar eléggé LFS demo szerver fíling :DD