43023
  • bardocz
    Én nem javítottam, ügyesebb lettél :D
  • Jacek
    :D
  • TeJ2107
    Én a lotus 49-el sokat javítottam a monzás eventen. Aztán lehet csak ügyesebb lettem
  • Jacek
    Új gummával változtak a köridők?
  • bardocz
    Feladatkezelőben a futó folyamatok között a zárójelben lévőt keresd, és állítsd le. Ha újraindítod a gépet az is megjavítja.
  • Tyuki80
    Azt olvastam és köbö semmit nem értek belőle..:)
    Mit keressek és hol..?mi az az rsr?mondtam,hogy nem vagyok szaki.
    Közben magától megjavult az létezik?
  • lac coo
    #7845.
  • Tyuki80
    Kipróbáltam gyakorlatilag minden játékkiválasztás után mikor indítanám a betöltés kifagy a játék!Offline is megnéztem úgy is!A játékhoz semmit nem piszkáltam hozzá pár skinen kívül.
  • Tyuki80
    Sziasztok!Valaki segítsen legyen szíves!
    Indítom a játékot,elindul,kiválasztom a pályát autót,lefagy,majd feladatkezelővel kilövöm a játékot,el próbálom indítani de akkor hibaüzenet fogad-hogy a játék már fut!Mi a teendő-ez most jelentkezett-hogy az 5.3 as frissítést rátettem.Hogyan tudnám ezt orvosolni?Részletesen leírná nekem valaki,mert nem vagyok egy nagy szaki!:)
    Köszönöm szépen!
  • lac coo
    Igen ezt tudom, csak nagyon nincs kedvem írogatni , igazán lehetne gyárilag ilyen, főleg, hogy fórumon is sokan kérték már .:)
  • Alexease
    Ha mar elmentettel az autohoz kamera file-t, es azt atirogatod, akkor barhova eltolhatod a kamerat. Csak utana mar a APP-bol ne piszkald, mert visszaugrik a korlatozott hatarok koze.
    c:/Users/TE_NEVED/Documents/Assetto Corsa/cfg/cars/
    Ezen belul autonkent a view.ini, DRIVEREYES, masodik szam, a pozitiv az elore (ha jol emlekszem:P).
  • Alexease
    Miutan atirtad be is toltodded a programban a beallitast (file-t)? Custom file-t hasznal, az elmentettbol csak betolti.

Nalam mukodott rendesen. Ha fizikalisan 360-ra korlatoztam a kormanyt, es 0.5-re allitottam a SCALE-t, fele annyit fordult csak a kerek.

Az a Speed Sensitivity eleg fake, az a sebessegfuggo kormanyzas;) MInnel gyorsabban mesz, annal kevesebbet forgat a kormanyon.

Sjanos hiaba hoznanak ki barmennyi kormany konfigot, a szukseges 900-1100 fokos kormanyzasbol nem tudnak fizikalisan neked megfelelo 2-300 fokost gyartani:)
    Csak ugy mukodhetne, ha a profiban is benne lenne ez a Scale allitas es/vagy lenne lehetoseg kormanyattetelt allitani, meg ha hivatalosan nem is lehet az autokban.
  • lac coo
    Nem tudom.....De jo lenne az is , ha alapbol kozelebb engedne a muszerfalon tulra.
  • Jacek
    A büdös kormányt milyen indokkal nem lehet egyébként levenni?? DLC-ben jön majd?:D
  • lac coo

• Firerock
    Hát ezek az új autók igen gyengék lettek... Ugyanolyanok mint az eddigiek.
  • Cortinaar
    No próbálgattam a beállításokat.
    SCALE nem vált be, semmi nem történt. 0.4-re állítottam, semmi. 2-re állítottam, semmi. Viszont a "Steering settings"-en belül a Speed sensitivity-t feltoltam 0,00-ról 0,10-re és most jónak tűnik, kb. olyan arányban fordul a játékban a kormány, mint fizikailag.
    Az is elképzelhető, hogy a teljes verzióban benne lesz 120 féle kormánybeállítás alapból...
    Köszönöm a segítségeket.
  • bardocz
    Fórumukon nincsen róla valami?
  • Cortinaar
    Nekem kormányváltó van csak, H váltónál azt írja a beállításnál, hogy nyomjak gázt, ha nincs.
    Úgy is állítottam be, de így problémás.
    Azért elkeserítő egy kicsit, mert ez a kormány - függetlenül attól, hogy régi - még mindig jónak számít, még versenyeken is használják, sokáig top 10-ben is benne volt akkor is, amikor 70-80e forintos kormányok voltak jelen a piacon.
    Szerintem valahogy be lehet állítani, majd tesztelem.
    Scale-t megnézem, remélem bejön.
  • Jacek
  • lac coo
    Nem, mindenhogy ki van kapcsolva :) Kicsit szépen fogalmaztam :) Valójában soha nem volt bekapcsolva mert szar mindenhogy :)
  • bardocz
    H-váltóval meg bekapcsolva hagyod?
  • samsung123
  • lac coo
    Ha van kuplung szépen el lehet indulni.
    Mostanában én is csak H-val megyek, de a kollégának nincs kuplungja, mikor pillangózok, akkor kilövöm az automata kuplungot mert valóban elég béna ...
  • Alexease
    Nekem nincs gondom az elindulassal. Startnal annyira porgetem amennyire kell, aztan 0.5-1 masodpercig csusztatom a kuplungot es tuti.

Akkor van gaz, ha annyira leesik a fordulat, hogy hivatalosan lefulladna. De mivel az meg nincs benne megoldva, igy kicsit ott beall a dolog.
  • lac coo
    Ki kell kapcsolni a kuplungot.Bo gazzal , kicsit futolve jol elindul igy... :)
  • Alexease
    Sajnos hiaba barmilyen varazslo, amikor csak negyed-otod annyit fordul csak a kormanyon mint amennyit kelene. Ahhoz hardware varazslo kellene:D Tokeletes megoldas ilyen esetre nincs, csak ha trukkoznek a linearitassal es sebessegfuggo kormanyzassal. Arkad vagy simcade programokkal nincs gond, mert azokat eleve ugy allitjak be. Vagy egyszeruen a kormanyszoget allitjak az egszerubb kormanyokhoz vagy a gamepad-ekhez.

Hasznald a SCALE-t, szerintem az a legjobb.

Az elindulas egyelore azert gazos, mert nincs rendes kuplung szimulacio.
    Mondanam hogy hasznalj kuplungot, de ahhoz a kormanyhoz szerintem nincs.
  • Cortinaar
    Igen, azt láttam, hogy a modern kormányok vannak a játékban, az enyém csak 190-200 fokos, lehet ez okoz gondot. Viszont van egy kormány varázsló, ami minden kormányt belő. Kipróbáltam egy GP25-öt, azzal nem volt jó egyáltalán, majd kormány varázslóval belőttem a sajátomat, ami sokkal jobb lett, de a túlkormányzás erősen jelen van így is. Próbálgatom még a kormány driver állítását, illetve a játékban is van finomhangolás és megnézem a "savedsetups" konfig fájlt is.
    Érdekes, hogy a logitech profilban lévő "Allow game to adjust settings" be-, illetve kikapcsolásakor nem változik semmi a játékban.

Van még egy furcsaság. Induláskor nyögvenyelősen indul az autó, olyan, mintha 5-ös sebességi fokozatban akarna nekilódulni, aztán 2-3 másodperc múlva felpörög a motor, s elindul a járgány. Ez mitől lehet?
  • Alexease
    Kiprobaltam, mukodik a skalazas, vagyis azt ird at, ugy ahogy neked jol esik. Pl.: a 900 fokos autohoz, ha 360-as a kormanyos (jobbra-balra fel fordulat), akkor a SCALE = 0.4.

Igy termeszetesen vagva lesz a kormanyszog nagyresze, de az a versenyzeshez ugy sem kell. Nem akarsz parkolni, visszafordulni vagy hasonlo;D
    A lenyeg, ezzel a megoldassal linearis marad a kormanyzas.
  • Alexease
    A program elsosorban mar a modernebb cuccokhoz keszult (900+ kormanyelfordulas), igy a valos auto elfordulasat rendeli linearisan a kormanyhoz.

Nalam nincs gond, igy nem foglalkoztam vele, de ha jollattam, nincs is lehetoseg profram menubol regebbi kormanyokhoz allitani.
    (Most a valos elfordulast rendeli a te negyed annyi lehetosegedhez, azert annyira erzekeny).

Kormanyattetel allitas kellene, de az nincs.

Lehet piszkalni a linearitas es sebessegfuggo kormanyzast is, de azt gondolm szokni kell.

Vagy probald atallitani a konfig file-ban (c:/Users/TE_NEVED/Documents/Assetto Corsa/cfg/controllers/savedsetups). Elotte mets egy bealitast, ird at, aztan tolsd vissza.
    Korabban a [STEER] reszben a SCALE=XX beallitas mukodott, ami a linearisan szorozta/osztotta a kormanyod elfordulasat. Nem tudom hogy mukodik-e meg.
  • GPx8
    Nálam a játék indítása előtt be kell mennem a játékvezérlők beállításába és csak utána jó.
  • Cortinaar
    Sziasztok!

Kormánybeállításban kérnék segítséget.
    Egy Logitech Wingman Formula Force GP kormányom van, ami ugyan régi, de még mindig jól működik, viszont a játékban az istennek nem tudom úgy beállítani, hogy ne legyen túlkormányzott.
    Elindítottam a varázslót, be is állítottam mindent, de rossz vele versenyezni a túlkormányzás miatt. Fizikailag KB. 20 fokot elfordítom a kormányt, a játékban meg már 60 foknál tart.
    Előre is köszönöm a válaszokat.
  • pedobear
    http://gamepod.hu/hir/assetto_corsa_uj_tartalmak_2.html
  • bardocz
    És valóban, köszönöm.
  • Alexease
    Az RSR-nek a Hotlap cucca marad a memoriaban (wsLiveTime.exe), azt kell leloni Task Manager-bol;)
  • lacica
    Nekem is ez van!!
  • bardocz
    Valamit elkúrtak. Újra kell indítanom a gépet, ha egyszer kiléptem a játékból, és újra el akarom indítani. Nem lehet bezárni még a steam-et sem, mert hogy most szerinte fut a játék.
  • lac coo
    Dashmeter Pro Android, AC / CARS !!!!
  • bardocz

Ha bekerülnének innen a GT500-as autók, meg a DTM autói, hú, micsoda versenyeket lehetne futni.
  • bardocz
    Monza első kanyar eléggé LFS demo szerver fíling :DD