| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Cortinaar #7852 Igen, azt láttam, hogy a modern kormányok vannak a játékban, az enyém csak 190-200 fokos, lehet ez okoz gondot. Viszont van egy kormány varázsló, ami minden kormányt belő. Kipróbáltam egy GP25-öt, azzal nem volt jó egyáltalán, majd kormány varázslóval belőttem a sajátomat, ami sokkal jobb lett, de a túlkormányzás erősen jelen van így is. Próbálgatom még a kormány driver állítását, illetve a játékban is van finomhangolás és megnézem a "savedsetups" konfig fájlt is.
Érdekes, hogy a logitech profilban lévő "Allow game to adjust settings" be-, illetve kikapcsolásakor nem változik semmi a játékban.
Van még egy furcsaság. Induláskor nyögvenyelősen indul az autó, olyan, mintha 5-ös sebességi fokozatban akarna nekilódulni, aztán 2-3 másodperc múlva felpörög a motor, s elindul a járgány. Ez mitől lehet?