43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Igen azt csinaltam, bar nalam nem volt egyszeru, mert en barmoptam valamit valamikor el a skinben. :)))) Nem is emlekeztem ra. -
Van a steamben valami, ami leellenőrzi a játékot, és a hiányzó dolgokat felrakja, szóval nem kell újrarakni, futtassátok le. -
Nekem is csak a sötét szűrke szín van!! -
Lotus Elise ellen rakjatok be mindegyik lotusból 3-at ellenfélnek, és Mugello, marha jó. Semmi zúzást nem tapasztaltam, és a slick gumi miatt érdekes az első pár kör, egyenesben semmi esély sincsen. -
Nekem is megy. Nincs valami szomszéd, aki kilopta volna az alumíniumot?
-
Hat szerintem nincs mas festesem ahhoz az autohoz.... -
Valoszinuleg majd ha kesz lesz;) Meg minimum 2 honap az 1.0-as verzioig. Addig reszletekben kerulnek be funkciok: most kapott utkozes modellt, ezt most tesztelik (teszteljuk:P), aztan lesz tores, online, karrier (sorrendet nem ismerni). -
Mas festessel sem megy (tudom, hulye kerdes)?:P -
Tyuki80 #8271 Sziasztok!
Eyg gyors kérdésem lenne:Valakinek sikerült már goldra megcsinálni az Austrian bow kihívást?
Kicsit idegesít hogy nem sikerül pedig konstans 2:04 közepe,vége-2:05- eleje időket megyek,és simán beérek az 4.-5. köröknél a kapukon,de nem hogy plusz egy két tizedet adna jutalmul,hanem levon két három tizedet.A célnál meg pont ezek a tizedek hiányoznak amiket levonogat érthetetlenül.A legjobb köröm ebben a kihívásban 2:04,585.Nem értem! -
csubi1985 #8270 Sziasztok
Arra van valami információ,hogy a törès mikor lesz aktív a játèkban.?
Mert speciál engem nagyon zavar,hogy nincs.
Ha valaki tudja akkor előre is köszönöm. -
Nálam lefagy, el sem indul ha a Scura-t választom . -
Nálam,hibátlanul működik H-váltóval!!
-
A Lotus Scura csak nálam nem működik ? Valami aluminium materialt hiányol .... -
Nalam is kb felutig tart a kuplung. -
Nekem a kuplung úgy van belőve, hogy olyan 1-2 centit érzékel max, be se kell nyomni tövig. Ez olyan csalás, hogy csak félig az, mert amúgy mindent használok szépen. -
Igy valahogy en is, de neha kicsit be fullad, allitani ken a pedaluton, de menetkozben meg jo, mar megszoktam. -
Áh, azt csak mint kiderült Magione-ben bírja el a gépem rendesen sajnos.
Laccoo, te hogyan rajtolsz? Én berakom egyesbe, motort max fordulatszámnál tartom úgy, hogy ne szabályozzon le, aztán rajtnál leugrok a kuplungról meg padlógáz. -
A kis piros nyilacskákat ki lehet valahogy kapcsolni ?
( Meg a sok kis fehér nyulat..ott szaladgálnak a pályán...) -
Akkor nem tudom, én alig érek be egyet- kettőt ....Benzin alap 30 liter, slick gumi .
De legalább itt jól mennek, alig cikáznak, lökdösődnek, és én szeretem is ezt az autót ezzel az S2 cuccal . -
endy papp #8260 Talán próbáld meg max ellenféllel minden pályán,akkor biztos nem lesz annyira"uncsi" Monza 25AI+te....... 
-
Áh, itt is gyenge a rajtja, pedig 100%-ra van állítva. Ha lesz valamim amivel fel tudom venni akkor felveszem, addig is itt az első kör replay fájlja. Utcai gumival mentem direkt, mert a gép sose vált át magától slickre, ami alapra van állítva azt használja. Első kanyar után már második voltam, és fej-fej mellett mentünk egész sokat. Talán itt a leghasználhatóbb, legalábbis amiket próbáltam eddig. -
Kipróbálom akkor ott is. Slick gumin mégdurvább :DD -
S2? Lehet :)
Én Mugelloban szoktam menni, ott nem lehet, szépen elindulnak ... -
Mármint a Lotus Elise SC S2? Imolán 9 ellenféllel első kanyarba negyedikként érkeztem. -
A Lotus Elise S3-ast tuti nem, az elég jól megy . Bár azt ti nem szeretitek :) -
599-en kívül melyik az a kocsi, amit nem lehet nevetségesen lerajtolni? -
Gondolom a RealRoad-ra. -
Itt mire gondolsz, picit kifejthetned.
"Az AC palyak technikailag es tudasilag, egyelore, messze elmaradnak meg az rF2-tol is (nem latvanyra!). Valszeg nem is lesz tul varialva."
-
Screenracer #8251
Ki mondta, hogy nincs benne törés? :DDDDD -
Ami jó a pályákban, de az is inkább fizika, hogy érezni a legapróbb huplit is, hogy modelezett -e vagy kamu azt nem tudom, de atom jó, talán először van olyan érzésem, hogy nem a levegőben siklik az autó :D -
Ezekkel a palyakkal az a gond, szinte minddel amit az AC forumon lattam, hogy a nagyreszet olyanok csinaljak, akiknek eletukben ez az elso palyajuk. Tobben meg MAX-et sem inditottak soha:)
Ami nem gond, mert legalabb lesz valami, de minosegre, reszletessegre, technikara jo ha az rF1 szintet eleri majd a nagyresze.
Az AC palyak technikailag es tudasilag, egyelore, messze elmaradnak meg az rF2-tol is (nem latvanyra!). Valszeg nem is lesz tul varialva.
Ami elore lepes, az a fizika reszletessege, amihez palya is kellene. De eppen ez az, amihez nincs forras (Lidar vag Radar). Magan uton nem is nagyon lesz (vagy lelagabbis minimalis). Google Map-bol epitkezni max tajekozodni jo (10m/pixel, europaban 100m/pixel).
A lenyeg, ha lesz publikus DevKit, a jobb fajta rF1/rF2/SHIFT/Codies/CARS palyakbol gyorsan lesz tartalom, amit ugy sem tudnanak esszeru ido alatt osszerakni;)))
A profi/termekeny modderek kioregettek es/vagy meguntak es/vagy mar cegeknek dolgoznak (pl. SimBin, SMS, ISI). -
Abbol a BNG-bol sose lesz jatek, foleg nem szimulator/versenyprogram. Techdemo, szo szerint, arra jo. Auto es palyaepitos, boklaszos, tores-zuzos cuccnak jo lesz. Nem erdemes "jatekhoz" hassonlitani. -
precise #8247 Top Gear Teast Pálya -
eddig csak kipróbálni, nézegetni volt jó, autóversenyre, vagy akár csak autózni nulla... Eleve nincs ffb, normális kormány stb .... -
Nagyon nagyon gyerekcipőben jár még a fejlesztése, most fog érkezni hozzá egy komolyabb frissítés napokon belül, óriási dolgokra képes az engine, semmihez sem hasonlítható. -
ez az engine jól néz ki ,de gumifizika nuku, semmire nem jó, 5 perc után felejtős ... -
Olyan mintha valami zseléből lenne :DD -
precise #8242 BeamNg Drive Lotus 49
AC-ból konvertélt modell BemNG fizikával.
-
Tyuki80 #8241 Amit leírtam az nem egy leérés.A ktm et gyakorlatilag teljesen felemeltem a hepe-hupás pályára,de persze elfogadom amit írtatok az ütközésmodell elcseszerintéséről :)
-
Itt simán át lehet rongyolni a monzai böhöm nagy fekvőrendőrökön is gond nélkül, pedig az már azért beállítaná a futóművet, akármilyen autó is .:)
Remélem valami ilyesmire törekszik, azért piszkálgatja most a az ütközést, csak még nem olyan amilyennek tervezi ....