43023
  • bardocz
    Jobb lenne, ha bal oldalt lenne egy menü, egymás alatt a dolgokkal, és ott lehetne navigálni, nem pedig felül. A gyors sikánnál nem érintem a rázókat, vagy csak nagyon kicsit, és akkor is véletlenül.
  • Tomsteel
    Ne viccelj, az a set egyszerűen más autót csinál belőle. Nagy tempónál kicsit instabil, de ha a domb tetején lévő gyors sikánt túléli az ember, akkor a pálya többi pontján előnyére válik.

Engem ezek a tetves animációk illetve a borzalmas szerkezete az UI-nak kerget az őrületbe. Autó beállításnál mikor jön egy gyors ötlet és mire áttekeri és megtalálom hol kéne állítani ezer százalék, hogy elfelejtem.
  • Tyuki80
    Sziasztok!
    Én is bejelölgettem egy pár embert,hogy lássam a friends leaderboardban az időtöket,ha nem baj!Mindenki jelölhet vissza nyugodtan!Ha valaki kimaradt volna akkor kérem jelöljön be tyukodi1980 steam profilnév.
    Köszi
  • TeJ2107
    Ha nem haragszotok páratokat én is megjelöltem steamen, hogy ha mástól nem fejlődök, legalább az időtöktől vérszemet kapok :D
  • bardocz
    Jaja, hogy pro időnek számolja az rsr. Mondjuk ezzel nincsen külön rank.
  • raczger
    Én eddig szinte az alap setuppal próbálkoztam, ahhoz képest fényévekkel jobb (nürburgringre). Mondjuk most nézem, hogy te 26 fokos levegőhőmérsékletet állítottál be, én 36-ot, lehet hogy az is gyorsított még.
  • bardocz
    Amúgy ezt se gondoltam volna, hogy valaki az én setemmel fog javítani, rF-es ligában ha kérdeztem mit csinál a lengéscsillapító max annyi választ kaptam, hogy minden mindennel összefügg. Köszi, nagy segítség volt! :D A gtr2-es exceles setup guide alapján meg mindig az volt a vége, hogy visszaraktam alapra a beállítást, és javultam az össze vissza rontotthoz képest.
  • bardocz
    Azért ne alázzon szét vele mindenki!
  • raczger
    Kösz a setet, nekem tetszik!
  • barcalaci84
    nekem ez az első szim amibe tényleg bele is merülök, és hihetetlen hogy mennyi időt lehet még találni, amikor már azt hinném nem vagyok képes jobbra...
    a bmw e30 gra -val voltam úgy hogy már töltöttem le setupot is hozzá, de csak fényévekre voltam egy normális időtől, de szépen lassan csak javítgattam...utólag visszagondolva majd 4mp-t sikerült összekapargatni...
    persze még így is messze vagyok az ufóktól , de nagyon élveztem h csak sikerült javítgatni
  • Alexease
    De en mar setup-oltam, es ahhoz kepest kapok annyit:)
    Ezzel nincs gondom, mindig ennyit kapok:D
  • barcalaci84
    azért hozhat ennyit egy setup...
    tegnap próbáltam ki a t125 s1 -et a nurburgringen alap setuppal 1:43.7-et mentem , ma setuppal 1:39.1
  • bardocz
    Na most én nem foglak egy ideig utolérni :D
  • BooMiller
  • Alexease
    Tegnap en is raneztem, de ahogy meglattam a 4 masodperces hatranyom, ugy dontottem, ezt passzolom:D Azt hittem 2-3 tizedet kell setup-olnom;P nekem 4 masodperchesz nem setup kell, hanem masik auto vagy rovidebb palya:DDD
  • Cujo HuN
    Sziasztok!
    Az unalmas körözgetés helyett,szeretnék az itteni fórumon jelenlévők ideje ellen küzdeni .Ha nem gond,bejelölnétek steamen?A nickem:cujothe
    A GTRMastersen,illetve egyéb live timingon V.Péterként szerepelek már pár idővel,csak sajnos abból nem tudom ki az aki itt fórumozik Steamaen meg még üres a barátlistám.
    Köszönöm!
  • Tomsteel
    Ezer köszönet...hogy rávilágítottál mennyire nem tudok setelni.
  • bardocz
    Ezzel mentem. Talán betölti rendesen.
  • Tomsteel
    Gratula az időhöz! (Nürburgring - Lotus)
    Fogalmam sincs mitől hogyan javultál fél másodpercet, valamit nagyon rosszul csinálok még, set is egy köpedelem, vadászgép nem az én világom.
  • Firerock
    Kormány holtjáték beállítására van lehetőség?
  • BooMiller
    Van:DDDD
  • Alexease
    A kerekdolest es a szettartas (pontosabban a felfuggesztes geometriat) dinamikusan szamolja, hasonloan mint korabban az nKP vagy az iR.
    Vagyis azzal nncs gond, hogy kicsit mindig mas erteket mutat, de attol fuggetlenul valszeg bugos:) Amikor "leteszi" az autot, eleve necces a dolog.
  • precise
    érdekes.
  • bardocz
    Nem tudtam vele jobbat menni, sajátomtól olyan 6-7 tizedre mentem. De a kerekek sokkal melegebbek, mint az enyémmel.
  • bardocz
    Betöltöttem, 20-22 a szárny.
    Szerintem amúgy az egész setup rész bugos, van hogy kimész a pályára, vissza, és más értékek vannak a kerékdőlésnél meg széttartásnál.
  • precise
    Próbáld ki az enyémet kíváncsi vagyok mit mondasz rá. (nem vagyok pro setelő, általában kunyerálni szoktam)

csige 1 46 3

A szárnyak maxon vannak, nézd meg jól tölti-e be plz.
  • endy papp
    Na itt a lényeg megint.
    Gondolom az itt felvonuló felhasználók 80%-nak(de lehet 90%) nincs 3 moncsija,főleg nem 27"x3 vagy netán annál nagyobb....,no meg a hozzá megfelelő gép.
    Valahogy így lesz ezzel az OR-el is.....
    Szerintem simán elavult lesz a mostani 3 moncsim,(pedig mai viszonylatban elég jónak számít)mire az OR-ből olyan tömeg termék lesz amit inkább vesznek mert olcsó és jobb bármilyen más technikánál,no de ne legyen igazam.
    Bocs az off-ért,de ahogy láttam ez a nap erről szólt.
  • bardocz
    15-18 az alap, amit küldtem azt most picit variáltam, és 21-21 éppen.
  • precise
    Találtam egy bugot. Mikor betöltöttem a seted furcsálottam ,hogy alapon vannak a szárnyak, kíváncsiságból betöltöttem az én setem, és abban is alap, asszem 20-22-es szárnyakat töltött be. A több érték aránylag jó volt. Letesztelhetné valaki, hogy nála jól tölti-e be a seteket.
  • precise
    Van pár ember aki megítéli. :)
  • Tomsteel
    Én is keményen harcolok vele. :) Megy az adok-kapok.
  • bardocz
    Ezzel mentem valszeg, csak ez van elmentve.
  • Tomsteel
    Azért egy dologgal legyünk tisztában: Devkit 1 alapján megítélni a Riftet olyan mint Tech Preview alapján az AC-t.
  • Solt
    Normális szoftveres támogatás csak akkor lesz hozzá, ha elterjed a cucc... ehhez az kell, hogy ne legyen (sokkal) drágább egy normális monitornál. :) Ha tömeggyártás nélkül 300 usd, akkor meglepne, ha a piacra szánt tömegtermék 200 usd-nél többe lenne majd. :)

Persze majd ebből is hoznak ki évente újabbat, ami majd mindig annyival tud majd többet, hogy megvedd! :D
  • Solt
    Ennyiben: "Nem atomeromu kell neki" De, az kell majd neki. (Már, ha élvezni is akarod)

Ha az FPS szám nem egyezik meg (kevesebb) a kijelző frissítési frekvenciájával, akkor az oldalirányú gyors mozgások akadozni fognak. (Lásd TrackIr) Ez még monitoron is zavaró, ha közvetlenül a szemed előtt van, még idegesítőbb.

Ragozhatjuk ezt a kérdést, de nem sok értelme van. Magas felbontás, magas frissítési frekvencia az ehhez tartozó FPS értékkel, 3D, plusz a cikkben is szereplő egyéb szűrők = Olyan 1 GPU-s számítási igény, ami jelenleg nem elérhető.

1-2 generációváltás, plusz az egész rendszerhez illő grafikus API és mehet a móka... addig csak szívás lesz vele.

• Alexease
    De a leglenyegesebb dolog: mindegy milyen lesz, az emberek +90%-a ugy sem fogja/tudja majd megvenni. Ennyi;)

A masik: ne offoljatok szet a topic-ot, biztos van OR topic is:)
  • precise
    Elmondom mi van. Ez a beszélgetés itt (vagy valamelyik szimes topikban) már egyszer lement. Lacco szerint szar, mindenki más megpróbálja neki megmagyarázni, hogy nem, a végén meg úgysem fogja elhinni.
  • SityiSXT
    A prototipust kiprobalva en alul egy vekony resen ki tudtam kukucskalni - pont eleg volt arra, hogy a gamepad egy reszet lassam, es az alapjan be tudjam tajolni az ujjacskaim poziciojat.
  • SityiSXT
    Es ez miben mas, mint amit en irtam? HW szintjen faek egyszerusegu a dolog, hiszen egy sima kijelzo ele pakolt lencsekrol van szo tulajdonkeppen egy giroszkoppal megtamogatva. (Szandekosan egyszerusitettem le a dolgot). Joe mondta, hogy az o technikajuk mas, mint amit az AMD es az nVidia csinal 3D cimszoval, de - es ez most csak az en jelentektelen velemenyem) - nemi trukkel elvileg OR kompatibilisse lehet tenni, errol szol a VIREio es a VorpX. Igaz, hogy ezeknel HW igenyrol nem esik szo, amde siman el tudom kepzelni, hogy hasonlo elven mukodik, mint a HD3D / 3DVision - ott pedig nem volt jelentos az overhead.
    A frissitesi freki pedig nem ugyanaz, mint a jatek altal nyujtott fps szam. A kijelzonek tudnia kell ezeket a magas ertekeket, hogy kevesebb ember legyen rosszul tole, de a jatek attol meg futhat lassabban - ebben nem kulonbozik egy hagyomanyos kijelzotol. Igen, lehet ervelni, hogy dehat az az idealis, amit a kijelzo tud, de a gyakorlatban a kepminoseg es a futasi sebesseg mindig a kompromisszumrol szol - csak az adott konfigtol fugg, mennyire. Ha az OR-bol tomegtermek lesz (marpedig annak szanjak), akkor bizony kalkulalni kell ezzel.
  • neilszab
    Rift-ben minden műszert tökéletesen látsz a valós műszerfalon, a már Rift-re írt szoftverekben pedig a menü is meg van oldva, el kell nézni vmelyik irányba és előkúszik ami éppen kell.

Egyébként így a virtuális dashboard is meg van csinálva néhol, bár ezeket én tök fölöslegesnek tartom, nekem csak egy sebességkijelzőre és egy váltás jelző piros pöttyre van szükségem, a többit magasról leszarom menet közben, ezek meg látszanak a műszerfalon.

A váltót meg oda kell tenni, ahol a virtuális cockpitben is van és pont oda akarsz majd nyúlni, bár más pozíciót is hamar meg lehet szokni.