• SityiSXT
    Es ez miben mas, mint amit en irtam? HW szintjen faek egyszerusegu a dolog, hiszen egy sima kijelzo ele pakolt lencsekrol van szo tulajdonkeppen egy giroszkoppal megtamogatva. (Szandekosan egyszerusitettem le a dolgot). Joe mondta, hogy az o technikajuk mas, mint amit az AMD es az nVidia csinal 3D cimszoval, de - es ez most csak az en jelentektelen velemenyem) - nemi trukkel elvileg OR kompatibilisse lehet tenni, errol szol a VIREio es a VorpX. Igaz, hogy ezeknel HW igenyrol nem esik szo, amde siman el tudom kepzelni, hogy hasonlo elven mukodik, mint a HD3D / 3DVision - ott pedig nem volt jelentos az overhead.
    A frissitesi freki pedig nem ugyanaz, mint a jatek altal nyujtott fps szam. A kijelzonek tudnia kell ezeket a magas ertekeket, hogy kevesebb ember legyen rosszul tole, de a jatek attol meg futhat lassabban - ebben nem kulonbozik egy hagyomanyos kijelzotol. Igen, lehet ervelni, hogy dehat az az idealis, amit a kijelzo tud, de a gyakorlatban a kepminoseg es a futasi sebesseg mindig a kompromisszumrol szol - csak az adott konfigtol fugg, mennyire. Ha az OR-bol tomegtermek lesz (marpedig annak szanjak), akkor bizony kalkulalni kell ezzel.