43023
  • bardocz
    A balra jobbra nézés megint nem működik. Be van állítva, a menüben látom, hogy működnie kéne, de a 312-esben nem jó.
  • Totti5
    Ez nagy volt! Párszor összértek, de volt amikor már túlzásba vitte a védekezést ( 1 esetben már pofátlan volt ), kíváncsi lennék beszéltek e utána:) kár hogy belerondított az a ( valami DTM szerű képződmény? ), már éreztem hogy most vagy soha lesz lassan, erre nem lett csattanó! :)

Brutálisan tapadnak ezek az autók, dobálhatja bárhogy.
  • bardocz
    Ha még nem ismered, akkor valamelyik formulával tanuld, azzal hamarabb körbeérsz.
  • majonur
    koszi. nagyon varom, nem lesz gyenge megtanulni ezt kb. 24 kilometert.
  • Jackal
    Fizetős, szeptemberben.
  • majonur
    Nagyon tetszik ez a palya (Nordschleife).
    Jol tudom, hogy ez a palya akkor kb. szeptemberben lesz elerheto?
    Ingyenes Dlc lesz vagy fizetos?
  • Ginger17
    Volt már ilyen másoknál is. Írtunk is neki. A Luca gyerek elintézte azzal, hogy kapcsoljuk ki az nVidia Inspector progit, mert tuti az kavar be. Hiába írtuk, hogy nem is használjuk, arra már nem érkezett válasz. :P Valamit javítottak azóta rajta, mert, most már csak bizonyos pályákon és bizonyos fényviszonyoknál jön ez a hülyeség - persze vegyünk fel napszemüveget és kész.
  • lac coo
    Ez mekkora !!!! :)) 46. perctől erősen ütik-vágják egymást :)))

• lac coo
    Egy bloom effekt allito gomb megoldana a problematokat, irjatok forumra hogy rakja ki azt is valami billre mint a hdr expoziciot !
  • lac coo
    Nekem nincsenek ilyen bajaim, hal istennek. :)
    A saturaciot en is lejjebb vettem, nekem ugy jobb , elethubb. A hdrt mindig bealitom autohoz megfeleloen, es semi baj vele.
  • Ginger17
    Viccelsz? Láttad már, hogy milyen zöldeket produkálnak akkor a fák? Komolyan mondom ijesztő! Főleg a régi Monzán... Inkább pont, hogy vissza kell venni olyan 85-90%-ra, hogy legyen realitása és ne az a "értelmetlenül túlszaturált fotós HDR fíling" ordibáljon le a képről. Aztán lehet közben, hogy az én monitorom a rossz! Bár ez utóbbit nem hiszem.
  • Ginger17
    Igen, csak az égbolt sem világosodik a kékből fehérbe, hanem átmegy előbb "bugyizöldbe"! Node hagyjuk... ez is olyan "felhős" téma.
  • gviski
    növeld a color saturation-t
  • bardocz
    HDR még legutóbb nálam is szar volt, nem is használom inkább.
  • lac coo
    Nalam nincs ilyen........Elobb eg ki az egbolt, amugy helyesen, mert.ott van a legvilagosabb ,mint a beton vagy barmi......
  • lac coo
    Ne zavarjon , hogy az irodaban all egy meregdraga Fanatec cucc, es meg videokartyakat is kaptak anno tesztelesre :))))) Szoval van ott vas rendesen....
  • endy papp
    Biztos csak tablet-ra telik nekik......vagy a 22"moncsit is 1360-as felbontásba használják
    Nem hogy 3 moncsira.....
    No de nincs itt semmi gond mire kész lesz minden a helyére kerül...még pár év
  • Ginger17
    Kiégeti a szemem az a fehérség... nem értem, hogy miért nem lehet ezzel kezdeni valsmit. Kunosék valami kegyetlenül sz@r monitorokon fejleszthetik a cuccot, ha az ő szemüket nem bántja. Azt hittem a legutóbbi update "fényviszonyok" része ezen fog javítani, de némely pályán nagyon rossz.
  • lac coo
    Ott szerintem egesz a betonra is kienged....De kapcsold ki a bunetetest, meg a szamarvezetot is, nem hiszem el, hogy nem mentel eleget azon a palyan es ne ismerned minden meteret :)))
  • vass17
    Az a zöld műfű érdekes, szerintem azért mi sem kapunk büntetést, legalábbis nekem sok helyen, ha már 4 kerékkel is kint vagyok rajta, nem ad büntetést.
  • Szabi #9675
    ejj de utálom amikor ha engem letolnak azonnal kapom a büntetést, de az AI az mehet akárhol.. -.-

• lac coo

Mentem most 10 kort a Formula Abarthal, és teljesen jó volt .... Csak kevés a 10 kör, megy az AI mint a meszes de szép lassan azért utol lehet érni.sokat javult most, ha rontok a féktávon kegyetlenül elmegy mellettem :)))
  • Alexease
    Assetto-Corsa-v082-Race-100-Laps.zip
  • lac coo
    Koszi !!!
  • Alexease
    Elvileg igen, korabban lehetett modositani, megnezem...
  • lac coo
    Alex, azt meg tudod csinalni, hogy ne csak 10 kort lehessen beallitani versenyre ?
  • lac coo
    Akkor vagy van valami trükk, vagy mégsem az :)
  • lac coo
    Még egy kis felhő :)))

• Szabi #9667
    bár most elindítva a játékot nem találok ilyen beállítási lehetőséget :-/
  • lac coo
    Na tessék ! :DDD Akkor jól gondoltam :)
  • Szabi #9665
    amire ideáig vártam

lehet egyszerre pillangóváltón és tologatós válton is a váltás, így nem kell állandóan menüben váltogatni :)
  • lac coo
    Controls configuration: allow sharing of buttons between sequential gears and h-shifter in manual assignment

Ez mi is ?
  • b-type
    megint töltött 11megát..
  • vass17
    Gratula, nagyon jól kontrollálod:) Nem tudom megállapítani, milyen kormánybeállítással játszol, 900 fok? Én éppen próbálkoztam, 900-on továbbra sem tudom gyakran elkapni és megpördülök, ugyanakkor 500-on már talán valamivel jobb, legalábbis a BMW esetében határozottan. Az F40-el még úgyis szenvedek, amikor beüt a turbó (nem driftelek vele, egyszerűen nagyon gyakran kitör kanyarokban..)

Egyébként ennek az E30-nak nem igazán találták el a hangját, legalábbis így elég idegesítő, digitalizált hangja volt, ami meglepő, mivel ilyen téren nincs probléma a játékkal. Talán a Hueyra az ami nagyon eltér a valóságtól, egyszerűen hiányzik a turbo, porszívó hangja :)
  • lac coo
    No .... voltam Ram Szakadékban kicsit mozogni, közben a hipernetemmel felment a videó ....:))

Nurnburg ring , full rajtrács (25-26 ? ), 25-26 különböző autó. Minden maxon, kivéve tükröződés, az medium 2 frémmel, és az élsimítás, az 4X alap és full fast ....Ahhoz képest, hogy nem olyan rég 10 különböző autónál kb 1 fpst kaptam ha közéjük mentem rajtnál, elég szépen fejlődött.... És persze ez csak teszt, életszerű használat mellett ennyi fajta autó nincs és ennyi AI is teljesen felesleges....

• Tyuki80
    Soha nem értettem a lélektanát ennek a játék topickba való károgásnak.Egyáltalán nem értem,hogy egy assetto corsa nevű topickba miért kell állandóan más játékokkal példálózni.Bizonyára azok aki ezt a topicok olvassák,írásaikkal fent tartják ezt némi elfogultsággal teszik,mert rajonganak egy bizonyos közös dologért.Ezért nem tudom felfogni hogy mi a cél a károgással?Mondjam én is hogy-hogy utálom?NEM!Vannak a programnak hiányosságai de ennek ellenére a legélvezhetőbb vezetési modellt kapjuk,sok potenciállal..Hogy nincs multi?Menjél hotlapot!Van elég kihívás!Vagy maxold ki az achivementeket! (vagy a steam minek is nevezi...régi boxos vagyok:)nem tartom magam egy fakezűnek,de van egy két special events amibe beletört a bicskám.Minden két hétben jön valami újdonság,valami finom dolog.Ezekért még ha nem is egy tökéletes játékról beszélünk,de egy szerethető játékról van szó!Kevés a pálya?Kevés magyar top 10 es időt látok az rsr-en azon a kevés pályán,vagy ezek a dolgok csak nekem jelentenek kihívást?.Nem tudom ki hogy van vele,de nekem egyenlőre elég.Az meg hogy jött pár új events.Örülök!Halom lotus?Na és?Miért? szar vezetni?
  • B0GE5z
    nálam is elég sokat gyorsult a játék a tegnapi frissítéssel, egy +20 fps-t lehet dobott rajta
  • Bekalolz
  • Screenracer #9657
  • Totti5
    A világ hónapja látja az eredméyeket, azt meg nem lehet letagadni hogy nem ment az egész nagy fejlődésen. Ez az igazi teszt, itt jönnek a ki a dolgok és ez alapján lehet csinálni. Ők jól csinálják ( lásd a SMS akik meg nem ). Az engem nem igen érdekel mi volt kész, és hogy adagolja. Amit beletesz az kb működik ahogy kell és ez tetszik nekem, nem alfa állapotú izékkel fárasztja az embert, amik évek alatt sem jutottak előre. AI persze nem jó a letöbb esetben, de az az egyik legnagyobb falat, azt minden héten javítgatják, majd egyszer jó lesz úgy ahogy. Pályák, autók viszont nagyon jók és készek ahogy a fizika alapjai is erősek így jelenleg is nagyon élvezetes és ha ez még jobb lesz azzal csak nyerünk. Persze a grafot is kell optimalizálni, fejleszteni, mert azt is hozzátartozik. Láthatóan igényes és részletes kinézetre hajtanak, így azt elhanyagolni butaság lenne.