• Tyuki80
    Soha nem értettem a lélektanát ennek a játék topickba való károgásnak.Egyáltalán nem értem,hogy egy assetto corsa nevű topickba miért kell állandóan más játékokkal példálózni.Bizonyára azok aki ezt a topicok olvassák,írásaikkal fent tartják ezt némi elfogultsággal teszik,mert rajonganak egy bizonyos közös dologért.Ezért nem tudom felfogni hogy mi a cél a károgással?Mondjam én is hogy-hogy utálom?NEM!Vannak a programnak hiányosságai de ennek ellenére a legélvezhetőbb vezetési modellt kapjuk,sok potenciállal..Hogy nincs multi?Menjél hotlapot!Van elég kihívás!Vagy maxold ki az achivementeket! (vagy a steam minek is nevezi...régi boxos vagyok:)nem tartom magam egy fakezűnek,de van egy két special events amibe beletört a bicskám.Minden két hétben jön valami újdonság,valami finom dolog.Ezekért még ha nem is egy tökéletes játékról beszélünk,de egy szerethető játékról van szó!Kevés a pálya?Kevés magyar top 10 es időt látok az rsr-en azon a kevés pályán,vagy ezek a dolgok csak nekem jelentenek kihívást?.Nem tudom ki hogy van vele,de nekem egyenlőre elég.Az meg hogy jött pár új events.Örülök!Halom lotus?Na és?Miért? szar vezetni?