| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
vass17 #9662 Gratula, nagyon jól kontrollálod:) Nem tudom megállapítani, milyen kormánybeállítással játszol, 900 fok? Én éppen próbálkoztam, 900-on továbbra sem tudom gyakran elkapni és megpördülök, ugyanakkor 500-on már talán valamivel jobb, legalábbis a BMW esetében határozottan. Az F40-el még úgyis szenvedek, amikor beüt a turbó (nem driftelek vele, egyszerűen nagyon gyakran kitör kanyarokban..)
Egyébként ennek az E30-nak nem igazán találták el a hangját, legalábbis így elég idegesítő, digitalizált hangja volt, ami meglepő, mivel ilyen téren nincs probléma a játékkal. Talán a Hueyra az ami nagyon eltér a valóságtól, egyszerűen hiányzik a turbo, porszívó hangja :)