43023
  • __Jacek__
  • Tyuki80
    Igaz,hozzáteszem én egy nagy funboy vagyok!!!
    Most nézem 1776 óránál járok.Ennek nagy része publickban jött össze,alig offline játékkal.
  • Tyuki80
    Amúgy az tök érthető,hogy a "nagy real autóversenyzők" az i racing-el mennek.:
    Csak gondoljunk-ill képzeljük magunkat a helyükbe!Nyilván nem fog 853 fórumot végigolvasni,hogy mivel jó menni.(alap,hogy nekik minden szar-hisz a valóságtól mind eltér és a valóságot náluk jobban nem ismerheti senki)hanem kiválasztja a legdrágábbat,mert mint tudjuk ami drágább-jobb.(nyilván ez az állítás akkor állja meg a helyét,ha tele vagyunk lóvéval..márpedig a real autóversenyzés=sok lóvé)Most persze lehet mondani,hogy sarkítok,meg stb,de sajnos kevés a kivétel ez az állításom sztem helytálló.
    Az i racing soha nem lesz Magyarország legfelkapottabb szimulátora mert az átlagos kereseti viszonyok ezt nem teszik és nem is fogják lehetővé tenni.Nem drága?-De!Nagyon is!
    Az átlag user ma Magyarországon megkapja a 200 nettót,szemben a német hasonló végzettségű 3000-3500 Eur-jával!
    Véleményem szerint ha ma, csak itt nálunk lehetne i racingezni az egész világon,garantáltan lehúzhatnák a rollót.Pedig nyílván egy jó program.
    Tudom,majd jönnek az elmés hozzászólások,hogy de heti ennyi,meg annyi,meg nem iszom el a pénzt,nem cigizek,csak kártyázok,de azt sem pénzre stb csak az a baj,hogy ne osszuk be mások pénzét.Az ir drága nagyon-pedig jó.
    Az ac pedig a klasszikus jó és még megfizethető kategória!Ebben van a sikere is.Az,hogy nem lehet jókat menni publickon,nettó baromság.Már elnézést!Jópár emberrel innen a fórumon is szoktam találkozni és hát.... ordenáré nagy versenyeket megyünk.Legalább annyi,(ha nem több) jó külföldi szimest ismerek,mint magyart.
    Nem volt rossz a műsor,de Szabi volt az egyetlen,aki tök reálisan vázolta a helyzetet.És!Sztem kimondta a nagy igazságot:Lehet bármilyen program,aki igazán tehetséges az bármelyikben jobb tud lenni a nagy átlagnál.Az autóversenyzés az alkalmazkodásról és a monotonitásról szól.sztem ez kb számokban a 70%tehetség 30% gyakorlás.A nagy átlag szimes kb 50%-50% rendelkezik.Csak az a baj,hogy a tehetség nem pótolható gyakorlással egy ponton túl.
    Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2017.01.31. 23:02:27
  • twinr
    Szerintem ízlések és pofonok kategória, nehéz megmagyarázni. Az nk után többet vártam, csalódtam Kunosban, több dolog miatt is, valszeg ez az egyik oka. Másik, szeretem a profi dolgokat, stabil, hozzáértő háttérrel. És ezt inkább megtaláltam iR-ben. Ráadásul közvetíteni is sokkal jobb mint bármi mást.
    Utoljára szerkesztette: twinr, 2017.01.31. 22:46:35
  • TeeBeee
    Ha van szimulátoros múltad annak csak örülni tudok. A videó is nagyon tetszett, ismétlem még több ilyet!
    De az elfogultság így még érthetetlenebb.
  • Adam Jonas
    Gondolatébresztő akart ez a videó lenni, csak ez a kifejezés sokak szótárába nem létezik. :)
  • b-type
    Ez egy jó beszélgetés volt sztem egy nem eldöntendő kérdésről. Nem hiszem hogy kellene az eredmény, nem tudom kit befolyásolna, engem biztos nem...hiszen most rally-ban vagyok, és moddolt pályán, moddolt autóval. teljesen mindegy, mert ha az iR lenne a győztes, akkor sem lennék előrébb, én így szórakozom.
    ...az iR,bár nem látszik rajta, egy 8 éves progi, nem látszik rajta, jól néz ki, sokat tud...hogy ide eljusson kellett az a sok fizető szimes, 2008-ban nagyon randa volt, és nem túl jó semmilyen fronton...talán csak a netkóddal nem volt baj.
    Kellett a sok szimes pénze hogy ide eljusson, és a srácok pénzén még tovább fejlődhet, miközben a srácok is megtalálták a számításukat, kinek baj ez? Talán 3 év múlva, ha tudja amit elvárok tőle én is használni fogom, addig pedig fejlődjön csak.
    Az rF2 is jó progi, jelenleg valszeg átalakulását éli. az RRR is gondolom, bár lemaradtam a fontosabb időszakról, az utóbbi 2és fél évéről, így keveset tudok.
    De nekem a műsor tetszett, fel is íratkoztam.
  • twinr
    Megvolt. Pontosan az nkPro miatt vettem meg anno az AC-t. Már ha rám gondolsz és nem Ákosra. De ő sem iR-el kezdett ,ahogy el is mondta.
  • GeriDoc
    Mire jó ez az állandó farok méregetés.? Inkább örüljünk, hogy lehet miből választani, és mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. Úgy sem lehet meggyőzni egyik fanboyt sem, hogy a másik is jó. De nem is kell, nincs is értelme. És miközben százezreket költünk kormányra, pedálra, videókártyára, közben észre sem vesszük, hogy elfelejtettük élvezni a játékot. Ezek közül mindegyik tökéletesen alkalmas arra, amire valók, hogy leüljünk, és egy jót versenyezzünk egymás ellen.
  • TeeBeee
    Ez aljas volt és ízléstelen! :D

Egyébként még sok ilyen témájú videót...ez kell a népnek! Én komolyan gratulálok és csak pozitív kritikát fogalmazok!
    De ezt az Iracing képviselőt 100 óra nk, nkP és LFS-re ítéltetném mielőtt vitathatna kamerák előtt szimulátoros programokat! :)
  • lac coo
    Francokat...:)
  • Pitti
    Azért kicsit túlzol ám
  • lac coo
    Semmit nem kell letennem sehova, en voltam a nezo ez esetben.....Es nagyon nem volt renben amit lattam....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.01.31. 22:00:02
  • twinr
    Utolsó reagálásom hozzád.
    A videó alatti hozzászólások, és a néhány tucat levél amit kaptam nem ezt bizonyítja. De mint tudjuk, az olyanok mint te mindig mindenhol képviseltetik magukat, szóval nincs ezzel semmi gond.
    A viszontlátásra! :D
  • Pitti
    btype kellene még egy ilyen beszélgetésbe... messze a legjobban fejezi ki azt amit sokan nem tudunk jól elmondani!!!!
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.01.31. 21:58:12
  • __Jacek__
    Fanboyokkal nehez foleg aki lenyegeben meglepodik azon hogy valakinek a LFS etalon a szimek kozott:))
  • twinr
    Nem tudom te mit tettél le az asztalra hogy ilyen hangnemet engedsz meg magadnak, de mindegy is. Érezd jól magad...

Pitti: Vannak ilyen irányú tervek, szervezés alatt is volt ennél komolyabb dolog is, az év vége sűrű volt mindenkinek, meglátjuk mit hoz a tavasz! :)
  • lac coo
    En nem mocskolodok, de az a musor egy rakas szemt volt, ez a velemenyem. Egyedul Szabi ult le oda ugy, es probalt ugy beszelgetni ami a musor celja lett volna. Tobbi harom mar ezlso percekben atment agyatlanba ...
    Ez van, sorry.
  • Pitti
    Nem lehetne egyszer 2 AC, 1 iR, és 1 rf2 játékost? plusz Kiss Norbi és Michelisz Norbi?... összehozhatnál egy ilyet :)
    Kár, hogy kamerák előtt nem mondhatnak a Norbik semmit :(
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.01.31. 21:55:00
  • __Jacek__
    A fanboy kollegat kernenk vissza faradni az iRacing topicba:))
  • twinr
    Látom Laco mocskolódik ezerrel. Akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba!
    Rengeteget mentem AC-val is, R3-al is. Sőt, mindkettő hamarabb megvolt mint az iRacing.
    Igaszán szívesen meghívlak a következő beszélgetésre, de érdekes módon mikor itt a fórumon kerestem embert nagy csend volt!!!
  • __Jacek__
    Multkor elo fizettem megint iRacingra, 10-bol kilencszer nullara vertek az autom a masodik kanyarban... tok mindegy honnan indultam. Es akkor hallom ezt az AC public dolgot semmivel nem kulonb:))) En megtalalom mindegyikben ami tetszik, idom ugysincs ra mint regen:)
  • b-type
    van külső is. ha Atti megnézi :) Nincs meg végig, mert persze hogy leestem egy hülye tempóhiba miatt

Utoljára szerkesztette: b type free, 2017.01.31. 21:48:57
  • Pitti
    Lehet, hogy félre értettelek, de Norbi az AC-t nem támogatja egy szót se szólt róla sehol, sőt inkább csak mi innen néhány fórumról tudunk erről, főként gtr masters...Ő egyszerűen csak ezzel játszik ha van ideje... Nagy különbség...
  • __Jacek__
    troll:)
  • arty
    "az ne hasonlítsa már össze a szimeket, akin látszik, hogy mindent elutasít ami nem iracing."

nem elutasítja, csak iracing mellett nincs rá pénze :D
  • lac coo
    Ha belerakok a Ferrarimba 500 k kilometert , akkor az ingyen volt ...? :)))
  • lac coo
    Es ha jon egy jobb, szebb, gyorsabb , tartalmasabb akkor milyen jo kukaba dobni 1000 dolcsit....:)
  • __Jacek__
    Ha ugyan annyi orat rakok az AC-ba akkor az is egyre olcsobb lesz orara vetitve, nem?:DDD
  • Alexease
    Kivancsisagbol osszeszamoltam az iR palyakat:)))

CSAK road-bol van 37 palya.
    Ezeken van 120 nyomvonal. Szinte mindegyik palyan tobb nyomvonal van, vannak palyak, ahol 6-8 nyomvonal is van, amit lehet, mindent megcsinalnak.

A "maradek" 38 palya oval.
    De azert vannak az ovalokon is eleg jo road nyomvonalak (pl. Daytona, Autoclub, Homestead, Idianapolis, New Hampshire, Pocono stb.).
    Igy azokbol is osszejon meg ~25 road nyomvonal;D

Bazinagykep
  • lac coo
    Melyik a legjobb szim , és miért az IR az ..? :))
  • TeeBeee
    Egyetértek. Jó a téma meg minden, de az ne hasonlítsa már össze a szimeket, akin látszik, hogy mindent elutasít ami nem iracing.
    Szabi jó volt, látszott hogy befogadóbb ami abból eredhet hogy tapasztalata van az összes említett programmal kapcsolatban.
    Amit hiányoltam a beszélgetésben az a személyes, valós fizikai tapasztalások átadása. Tehát, hogy fülig ér-e a szád amikor ugyanazt érzed az adott programban mint a való életben? Mert ebben most az AC erősebb mint bármelyik. Tudom, szubjektív.
  • lac coo
    Egyet biztos felfed: annyival nem rosszabb, ha rosszabb is AC mint azt mindenhol mindenki állítja :))
    Raceroom nincs meg nekem, elengedtem mert hulladék szerintem, de IR, AC, RF2 meg kb minden megvan, szóval én nem úgy indítok egy mondatot, mint a videón, hogy bár nem sokat használtam , de....:DD

szóval nekem mondhatja bárki...
    Mert tudom, hogy egy RF2 Barber pőorba alázza IR-t, tudom, hogy az IR motor,hajtáslánca jobb bármelyiknél, tudom, hogy AC pályái a legrészletesebb felületüek, stb stb stb ...
    Meg azt is tudom, hogy nem jön ki IR évi 30 dolcsiból ,meg hogy nem ám úgy van, hogy a nap bármely órájában lehet szipiszupi futamokat menni ...Lehetne csak ember nincs ....Vagy nem válogatsz, mész ahol van ember :)

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.01.31. 21:11:25
  • Szabi #39827
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem, azért nem iRacing-ezik, mert az drága :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.01.31. 21:13:57
  • lac coo
    Amúgy valamit csak tud ez a kismocsok Assetto Corsa, hogy mindig , mindenhol, mindenki arra érez késztetést, hogy jól leszájkaratézza , mert az övé jobb ! :))
  • Prézli
    Cáfoljatok meg, de szvsz alapvetően eltérő réteget vonz az iRacing és az AC.
    (Összes megvásárolta autót használom, de minimum kipróbálom, lettek olyan kedvencek amelyekről nem is gondoltam volna (Levante))

Amúgy ha valaki gumimodell, ffb, egyéb alapján összehasonlítaná precízen az összes komolyabb szimulátort, az bőven többet felfedne, mint random 10-15 ember elfogult véleménye.
  • Adam Jonas
    Jó oké :DDDDDDDD
  • lac coo
    Rene Rast,...? :)
    Igen, valszeg fizettett reklámarc...
    Norbik valszeg nem azok.
  • Adam Jonas
    Mert a tiéd jobb volt lentebb?

"Szabi beszólása mindent vitt: biztos nem ért hozzá Norbi ...! :D"

Emlékeztetnélek, hogy valaki, aki nagy AC-fan, anno pCARS topikba kifejtette, hogy azt a szoftvert támogató versenyzők biztos csak fizetve vannak. :)

Egyébiránt meg ne az árat nézd önmagában, hanem az órára vonatkoztatott árat. aki beletesz heti 8-10 órát, annak máris nem drága már, mert elég jó egységárra jön ki a dolog. Nyilván, aki meg 2 havonta 1x veszi elő, annak piszok drága.

Az érvelés meg nem hülye, maximum a fától nem látod az erdőt.
  • Alexease
    Ezert "nincs gond" az iR-rel, mert aki csak fun-ra hasznalna, nincs ideje rendszeresen komolyabb, felkeszulosebb online-ra, annak ugy sem kell, igy teljesen mindegy mit tud, mi van benne es menyibe kerul;D
    Ha csak az iR letezne, az nagy cumi lenne;) De szerencsere van AC, CARS es egyeb mas, kinek melyik jon be, melyiket tudja kihasznalni, arra kolt. Amit ugy sem hasznalna, nyugodtan kerulhet 10x annyiba is;DDD

Nem az a lenyeg, melyik a jobb, rosszabb, olcsobb, daragab, hanem kinek mire van szuksege. Ha "szerencseje" van, akkor AC, es ha a tartalom a lenyeg, akkor 10x annyit kap ugyanazert a penzert;)