43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
En azzal akartam szervert inditani (kis, utcai autok), de nem jott ossze;) Vagyis osszejott, de nem lattam magamat:P -
Amúgy elvileg közel van az 1.0 , ebből mi lesz akkor mikor rámondják, hogy ez az 1.0 nem is tudom ...:)
SP romokban, MP kezdetleges , nincs pit, nincs törés, nincs normális ütközés, multi alap funkciók hiányoznak ....
Ez lesz még vagy 1,5 év mire gatyába rázza ! :DD -
Pitti #11655 Lotus Elise
imádom...
Sokunknak egy ilyent se lesz esélye élőben kipróbálni pályán, nem csak a GT kocsikat. -
Nem feltétlen szupercarokra gondoltam .:)
Már miért lenne ámítás, sokkal közelebbinek érzem a kis lotust mint egy gt-t ....A világon százezrek használják versenyzésre ezeket , akik megtehetik.
De ott van a KTM, Eleven stb ami gyakorlatilag versenyzésre született, miért ne lenne jó versenyezni vele ? :) -
Pitti #11653 Tegnapi online 2 órás tapasztalat: kb másfél óráig próbáltam bookingolni, persze minden sikertelen próbálkozáskor a szerverlista elejére dobott. Végülis sikerült bejutni egy szerverre 7 emberrel. Kimentünk a boxból, úgy letoltak mintha ott se lettem volna, gyakorlatilag a fűre álltam félre, (fiat500-al voltam gt autókkal szemben, nem röhögni akkor még azt hittem nem leszek egyedül):)):):)
Az első kanyarban a két GT autó előttem egyenesen továbbmentek a kavicságyba, átsuhantak a korláton majd eltűntek a fák között egy másik univerzumba. Én még köröztem kettőt, és figyeltem ahogy a mapon 30fekete pont ácsorog a boxban, majd kiléptem unalmamban.
Hát nem tudom, ezért kát volt másfél órát szenvedni a bookolással. -
MooneyR #11652 Igen, ettől tartottam én is és sajnos ez van. Pedig tökjó lenne ktm, f40, kisebb lotusok.
Az ütközés érdekes még, volt, hogy tetőre raktak, aztán kitett a pitbe. De egyébként nem rossz, nem kell ütközni : )
Szerintem jó lesz ez, akikkel mentem tegnap este GTR-Masters-en nekem nagyon pozitív volt : ) Csak tényleg legyen már majd más kategória is please : D -
Pitti #11651 Meg lehet oldani, hogy "motorháztető" nézetben is belső motorhang legyen mint pl cockpit nézetben? Nagyon szép a cockpit nézet, de verseny közben inkább a szélvédőn nézünk keresztül. Néhány autóban a cockpit nézet a képernyő 70%-át lefedi a szélvédőn lévő napellenző matricával.
Na mindegy nem magyarázkodni akarok csak lehet-e belső hangot kérni külső nézetre?
-
Első futamon szarrá törtek,kiesést a kerekem is:-)az allatkodast nem jól kezeli :)
Többi futamon nem volt gondom.
Az apró utkozeseket jól kezelte viszont...
-
Pitti #11649 Én is szeretem a kis autókat, nagyon jó csatákat lehet vívni velük, szóval kellenek ezek online. -
Mert azMúgy mennyi realitása van, hogy egy 400 millás utcai autóval valaki pályán versenyez a többiek ellen? Versenyszimulátorba, versenyzéshez, versenyautók kellenek. A többi autó meg csak ámítás... hiába jó velük karikázni. -
De hogy a gtken, f1 en es kisfiaton kivul alig latok mas autot az elszomorit :)))
Kar is ide autot csinalni, minek ?! :))))) -
nortsen #11646 Mellesleg az ütközések során mi volt a tapasztalat? "Pattantak" el autók, vagy relatív reális volt? (A rágógumira felerősített kerekeket leszámítva) -
Publikra jobb nincs mint a regi : edzes alatt osszejott a nep, aki ott volt mar az addig korozvetett, nem kellett bamulni a monitort, majd ha osszejott a letszam vagy egy admin, vagy a szavazas tovabbleptette az idomerere es ment a buli. -
nortsen #11644 Igen de a booking pont azért van, mert előre betölti az "igényeket" a szerver, hogy aztán ne kelljen vele szarakodnia. Remélem ez nem egy rosszul tervezett logika eredménye, mert akkor ha lesz nyígás, ez egyhamar nem fog megváltozni. Ha át kell írni hozzá egy halom kódot, akkor ez így marad egy jó ideig. -
Ahogy olvasom a skippeles az benne van elvileg a multiplayer options menüben, ami egyelőre le van tiltva...
Ezt kéne megoldani, h bármelyik session alatt lehessen bookingolni... Sőt berakhatna spectatorba is...
De tényleg a kód jónak tűnik, nagyon jól lehet centikre menni egymástól... -
nortsen #11642 Nekem a bookingal csak az a bajom, hogy nem egy olyan futam volt, ahol csak race-re értek haza egyesek, vagy qual közepére. Na most ez itt lehetetlen. Ott kell üljél egy verseny előtt a gépnél, hogy sasold mikor lesz foglalás...
Talán az az előre feltöltős lista segíthet majd a boldogságon.
Bár a prequalon az sem segít. -
Vegul is ha minden funkcio mukodni fog akkor nem lesz ekkora szias ez a booking, ha mar szavazassal leptetni lehetne mar jobb lenne.persze legjobb az lenne ha belepek akar idomero alatt es tudok rogton menni..... -
nortsen #11640 Nálam kezdettől fogva recsegett. Két verseny bírtam vele így. Lehet egy gép restart segített volna rajta, de ahhoz meg nem volt kedvem. -
Igen, nem lenne ez rossz, ha legalább lehetne ütemezni, hogy egészkor és félkor indul booking, vagy hosszabb futamnál minden óra 45kor, kicsi ilyen iRacingesen. A másik, amit még nem próbáltam ki, hogy ha mondjuk lenne egy fél órás booking, beregisztrálok az eseményre, akkor el tudok menni még offline tesztelni? Ha gépemhez jutok majd kipróbálom, de meg lehet előzni.
VSR BMW E30 DTM server most jelenleg, ha már a kollégáknál GT van ;-)
Amúgy vagyunk szép számmal, tegnap Masters serverren voltunk 25-en, a kettes szerveren 8-asn és a VSR serverren is köröztek közben 4-en. Szóval egy időben voltunk 37-en, és sokan jelezték, hogy most nem is tudnak jönni.
Ma nem tudom lesz-e közös tesztelés, mert se Szabi, se én nem vagyok, de vasárnap mindenképpen csinálunk egy összeröffenést ;-)
Amúgy ilyen 20-25 fősnél még elfogadható az FPS gyengébb gépen is, az a tegnapi második futam nálam már 28-25fps körül mozgot, pedig mér motorház tetőről mentem és a visszapillantót is kikapcsoltam :D
De ami megnyugtat, nem voltak LAGolások, szóval maga a multi kód az jó lehet és még csak Alpha állapotban van -
neilszab #11638 De be tudjuk, de annak semmi értelme, hogy minden futam után másik pálya legyen, inkább majd mi váltogatjuk őket 1-2 naponta.
Most két szerverünk fut napi 24H-ban, lehet bátran használni, majd kitalálunk hozzá vmi szisztémát...
-
amúgy azt nem tudjátok megoldani h változzanak a pályák?...
elvileg be lehetne állítani az FB-s hír alapján -
neilszab #11636 Na jó, de azt sem tudom belőni előre, hogy akkor miden egészkor és félkor booking, mert ha nincs rajta senki, akkor elmászik... -
Az acServer.exe:) 
Aztan egy kis allitgatas itt: ..Steam/SteamApps/common/assettocorsa/server/cfg/server_cfg.ini
Es esetleg egy kisebb szivas a routernel/firewallnal. -
mi kell ahhoz h szervert tudjak indítani majd? -
precise #11633 Kéne valamiféle menetrend, pár nap alatt megtanulná a nép és akkor jó lenne. -
Játékos oldalról is, lfs-ben kiválasztok egy szervert ami nincsen tele, és már mehetek is, esetleg a verseny végét meg kell várni, és csak akkor léphetek pályára. Itt meg keressek ahol booking van, ne legyen tele, míg csomó szerveren van két három ember, de hozzájuk már belépni nem lehet. És Aris azt írta, ezzel a ligákat segítik, hogyne. -
hát ezt így elsőre nagyon élveztem Köszönöm
bár első futamon szépen legyalultak , de utána a többi futamot már nagyon élveztem és jó kis csatákat vívtam ...
főleg az egyik futamon...
pole-ból indultam és rajtnál megelőzött Kulcsár Szabolcs akivel végig tudtam menni 5 körön keresztül fél mp-n belül haladtunk (nem is igen értünk össze egyszer se) és az utolsó kör utolsó kanyarban a Parabolicában tudtam bemenii mellé és végül 24 ezreddel sikerült is megelőzni
ilyen verseny AI-val nem nagyon van
-
neilszab #11630 Hát azért szervezői oldalról elég nagy szívás ez a booking rendszer, így baromi nehéz megtölteni egy szervert, ha csak nincs előre nagyon jól megszervezve. Nekem az "asztalos" megoldás jobban tetszett, kevésbé volt körülményes, kevesebb gond volt vele... -
precise #11629 Mentem két online versenyt. Semmi baj nincs vele, ez a booking dolog sem rossz, csak jól kell beállítani a szerót, gondolom nem talált megoldást a join lag-ra , így ez most a megoldás. nkp-ben ilyen asztalok mentek autók helyett, az sem volt jobb. -
Nagy eséllyel ...! :D -
fake gyanús :D
bár az tény hogy már szinte mindenbe van indy-is szóval biztos ingyen osztogatják valahol a liszenszeket :D -
endy papp #11626 Ja ja ,meg is lettél volna....vagy nem
de volt egy kényszerű belassításom (5sec),így eléggé vissza estem,de legalább így volt miért végig teperni.
Jól toltad grat.
Nálam a hang rendbe volt. -
-
MooneyR #11624 Engem, nem látsz? 
Amúgy királyság volt, a leglassabb autóval bejöttem a 9. helyre.. szerencsém volt : D Lehetne tényleg valami nem gt/f1 futam is. Az fps azér néha rendesen leszaladt nálam. -
Az utolsó menet tényleg jó volt. Szerintem te üldöztél végig :)
Nálatok is elkezdett brutálisan recsegni a hang a célegyenesben? Ma tapasztaltam először ilyet. -
endy papp #11622 Köszönjük 
Ez az utolsó nagyon tetszett főleg hogy asszem 20 egy néhányan voltunk és minden gond nélkül hasított,ugyan azokon a beállításokon(közel max) 3 moncsival.....
Jó lesz ez ,sőt már most is jó.....

Az AI gond meg nem érdekel ,akinek az kell az most biztos rágja a kefét
,de legalább az online jó úton halad.
-
Mit kell nézni ? FPS ...? -
változatos autókkal
-
Nektek elindul a Nord ??? -
neilszab #11618 előtte 5-10 perc booking