43023
  • Alexease
    A szerver uzemeltetoknek a kiszamithato, kihasznalt, rendszeres dolgok kellenek, amire lehet tervezni es szervezni. Az uresen tatongo fun szerver, a nem tetszo tartalmak miatt, nem "kifizetodo".
    Raadasul a programok kozott is "ugralnak", eppen mire van igeny (AC, rF2, R3E).

Egy user nem tud/fog rendszeresen, non-stop szervert inditani, mert a sajat gep korlatozott.
    Kulon szervert berelni meg koltseges. Volt aki berelt sajat penzbol (talan ide vagy rF2-hoz?!) de uresen allt.

Kell valami hype hogy beinduljon. De a tucatjaval megjeleno autok es a domperrel szallitottt MOD-ok nem tesznek jot a dolognak.

A banner alatt ki tudom cserelni a GTRM-es info csikot (meg tudom irni akarhonnan: web, RSS, facebook, Google, Twitter stb) es ki tudok tenni 2db szerver panelt. De szervert nem tudok berelni:D
    Sajnos meg a kormanyt sem raktam ossze vagy 2 honapja:D
  • lac coo
    Gondolom csak beindul, en meg nagyon azalja elejen neztem...
  • barcalaci84
    visszaszívom :) egy pár perce jóváhagyták az regisztrációmat...
    a 8 órás 911 CUP versenyen nem fértek fel 1 szerverre
    na majd holnap napközben is rálesek délután
  • Tyuki80
    A helyzet az,hogy a masters "rátelepedett" a játék megjelenése körül spontán itt szerveződött,itt hirdetett funokra,majd kisajátította,beszívta az embereket a liga versenyzésre,végül megszüntette.Ez a rövid históriája a magyar fun-nak.
    Béke poraira!
  • lac coo
    Nem tudom, elég régen néztem ....
  • barcalaci84
    igen az ...de ha ilyen körülményes a regisztráció , akkor nem is lesznek sokan:)
    mondjuk azért videók alapján mintha lennnének , tán több split is

• lac coo
    Ez az aza iracing szeru dolog ?
    Ha igen, en elegis regen neztem dedolgom nem igazan voltak meg akkoriban emberek...
  • barcalaci84
    Sim Racing System -en játszik valaki?tegnap regisztráltam , de még nem hagyták jóvá az accountomat...normális ez?
  • tobias88
    most GT3 teszt versenyek vannak hétvégén és rfactor 2vel heti két alkalom, nem nagyon marad idő a funra
  • chromeg
    Jól látom, hogy nem igazán lesz már szervezve funrace csak ez a bolyozó?
  • lac coo
    Nyilvan olyan ffb nincs mint egy szimben, de tok jo, probald ki !
  • GPx8
    Kösz, de van is értelme?
  • KRi2
    Miurával kedd este, már megint csoportban bolyozás!

Az egyik legszebb Lamborghinivel a rövidített Red Bull Ring-en fogunk közösen sodródni. Ne legyetek restek, gyertek minél többen, annál jobb lesz a móka!

Infók: gtr-masters.hu/tema/6164
  • b-type
    persze, lehet kormánnyal játszani.
  • GPx8
    Kormánnyal lehet játszani, vagy csak bill.?
  • tobias88
    Szépen törnek a kocsik, de gondolom nincsenek valódi autók, mert ilyenbe ritkán mennek bele a gyártók
  • lac coo
    Nyilván elnagyolt, de tök jól lehet vele gázzal keresztben menni :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.02.05. 16:05:38
  • b-type
    Nekem annyira nem :)) ...de tényleg, autókezelésben elég elnagyoltnak érzem, de mivel nem tekintek rá szimként így ez csak halványan érdekel, offline is használható, de online a katasztrófa AI miatt sokkal jobb, nem sokan vannak, de azért vannak szerverek.
    Arcade játéknak rendben van, nemrég felszínre bukkant a topikja, aztán mentem újra párat vele, na tök mindegy, nem ide illik, csak ha már vesződtem a videóval gondoltam offban elfér, ..és emlékszem mikor ez a játék indult nagyon sokat vártunk tőle.
    ..ja meg ugye az optimalizáltsága, ...annak idején nagyon pocsék volt, ahoz képest most nsgyon jónak mondanám...a kerítésből kiszakadnak a betondarabok, meg amit látsz....minden repül :D
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2017.02.05. 14:49:03
  • lac coo
    Alap, jo ez ! Sot vessetek meg , nekem eleg sok helyzetben tok tetszenek a gumik !!! :))
  • b-type
    off, de nem szim, szal flame nem lesz belőle :))
    bíztatni sem bíztatok senkit, mivel a legszebb arcade hagyományoknak megfelelően eszement k'csög az AI.
    a videó nagy részén már lekörözésben vannak.
    ehun
  • lac coo
  • tobias88
    Ez is
  • b-type
    Jó kis videó :)

• b-type
    tök zsír hogy ilyen, nem tudom elképzelni hogy egy 20+km-s rally szakaszt meg tudjanak normálisan csinálni rF2 alá..nem hogy egy rally-t, csak egy szakaszt.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2017.02.04. 13:22:32
  • Alexease
    Az is sokat szamitott, hogy HC szimhez keszult, kezdetben az egyetlen palyaja volt a programnak, es evekik finomitgattak heti tobb ezer versenytapasztalattal:)

Az AC-hoz "egyszeru" konvertalni/gyartani, mert szep a render, "keveset" tud, nem megy el az eletkedve az embernek a palyakeszitestol;)

Az rF2 ala teljesen mas: "nem szep a render" (:D), es amikor az AC ala kesz egy palya, azzal meg 3x annyi munka lenne, hogy rF2 ala is alkalmas legyen: ejszaka es vilagitasok; realroad es tukrozodesek; animaciok; sok-sok AI/PIT/szabaly beallitas; alap setup-ok, betolto kepernyok, ikonok; elore mentett realroad es idojaras template-ek; stb.

Ha ugyanolyan render lenne az rF2 alatt mint az AC-nal, az egyszeru AC palya konvert gagyinak szamitana rF2 alatt.
  • b-type
    Nagyon jó vonalvezetés, ha végigveszem az alapot, és nem az RC verzióját.
    Az első fékre kicsit dobva érkezel, nem is annyira a technika, az még stabilizál féktávra, mint inkább a vezető hogy felmérje a féktávot, aztán jön a sikán, semmi extra, egy jól eltalált sikán, de a nagy egyenes miatt muszáj jól venni, a következő fék azért lehet macerás mert mindened lehült az egyenesben,..de kisodorni jó érzés, ahogy a következő jobb-bal kombinációban is felsodorni a dombra, majd át a lejtőn a pálya bal szélére hogy megkezd a jobbos fordulót, ezen a részen piszkosul számít milyen autóval mész, teljesen más a bazi erős RWD autóval itt menni, mint a kezdő FWD-vel, de mindegy, megvolt a jobbos a teknőben, és kezdenéd a balost ami már visz fel a dombra és jön a célvonal, de ez a balos elég szűk, bele kell találni jól, mert a dombra tempóban kell érkezni, mert a pályához képest megint sokat mész majd teligázon.
    ..ha nem jól mész bele akkor minnél gyengébb az autó annál többet buksz a dombra fel, és a célvonalon áthaladva a következő féktávig.

így emlékszem, jó pálya...jól kitalálták. Nem ez a hűbazzeg, mert ahhoz nálam több autórepítős rész kell, mint pl. Knockhill-ben, de nagyon jó.
  • lac coo
    Hogyne lehetne, most is azert jo amiert regen is : jo ritmusos, lenduletes palya jo kanyarokkal.AC ala egesz szepek is a konvertekcsuda.
  • arty
    meg lehet objektíven ítélni egy Blackwoodot? :) szerintem mára kultikus helyszín, imádom, de jórészt valószínűleg a nosztalgiafaktor miatt.
  • b-type
    Többféle szempont játszik, nyilván, a modderek munkáinak megvannak az előnyei és a hátrányai, de egyvalami kétségtelen hátrány, ha lesz@rják a játékot. Tehát a nincs.
    teszem azt nekem vannak olyan pályáim amik meghatározóak a szimes életemben, és ha azt a játék készítői nem készítik el akkor kész, ennyi volt? Én elhiszem hogy multiban tud problémát okozni a különböző verziószámok, ez így volt már az F1C-ben is 15 éve.
    De ha én Rockingham BSBK vonalvezetésén szeretnék menni, vagy mondjuk Knockhill-ben, vagy az LFS-ben kedvelt Blackwood-n..stb, akkor ott a lehetőség, és ez nagy dolog, és imádom a moddereket.
    De nyitva áll a kapu előttük hogy megszerettessenek velem új vonalvezetést is :) ..pl. ahogy most teljesen elmentem az aszfaltos rally irányába, és már azon gondolkodom hogy megcsinálom magamnak a navigátorhangot egy rally App-hoz, röhej vagy sem... :)
    ...
    Egy viszont biztos hogy rossz, az én szempontom szerint persze, ..ha nincs semmi.
  • Timbu
    Én csak az rF1-re emlékszem, de 1-2 üdítő kivételtől és a más játékokból konvertált pályáktól eltekintve a modolt pályák minősíthetetlen hulladékok voltak.
  • b-type
    rFactor szitu, alapból nagyon kevés pálya, egyébként meg rengeteg.
    itt van pl. Lime Rock, a legális verzió olyan bűn ronda jelenleg hogy ihaj, viszont vannak olyan pályák ahol meg az állam leesik hogy ez modder pálya.
    Az összes, legálisan közzétehető pálya az AC-hoz:

• Alexease
    Es most abbafejezem, mert nem fer ki a kepernyore a szofosasom:DD
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.02.04. 11:48:47
  • Alexease
    Azert ez az autolista eleg impozans: http://www.assettocorsa.net/cars/
    Szerintem Kunosnak, visszatekintve az nK(P)-ra, meg most is konnybelabad a szeme;)

Vegiggorgetve eleg utos felhozatal; barhol megallva a kepernyon, csak az ami eppen latszik, eleg lenne egy masik szimbe:) Raadasul nem egyenfizikas cuccok, es ez alapjaban egy szim.

Visszaporgetve 5-6 evet, a szimeknel licencnelkuli programokra es a baltaval faragott modokra (tisztelet a kivetelnek), azert gyorsan megszokja es elkenyelmesedik az ember.
  • Alexease
    Palyakbol valoban "keves" van (14 "normalis, es meg talan Trento, es 3 "egyeb", amihez lesz meg egy). Amig "csak" anegyede az "egyeb" palya, ha szigoruan szimkent nezzuk, az meg belefer, ha ezen (is) mulik az auto tartalom, a fejlesztes e a hossszabbtavu suppport.

A palyak koltsegesek, foleg ha a "rendes" versenypalyakat (a szim. jelleg es az AC Pro miatt) szkennelni akarnak. Ahho utazni kell, egyeztetni, berelni, szkennelni stb. Az elkeszites is tovabbtart mint egy autonak.

Az autok "egyszerubbek", akar meg az irodabol sem kell kimozdulniuk. Foleg a kulsos ukran moddereknek, akik az autokat gyartjak/gyartottak:D
    Es az irodajuk is versenypalyan van, eleg sokszor talalkoznak valodi autokkal es csapatokkal, es ha szukseges, oda egyszerubben lehet hozatni autot, mint ha Roma belvarosaban lennenek egy irodahazban:D Es a palyan is egyszerubb letesztelni, mint Romaban a forgalomban:DDD
  • Alexease
    Leszamitva a zaszlokat (ami inkabb kanyar jelzo, meszirol is latszik a szaguldozos palyan) es az egyforma nVidia-s "orias plakatokat", nincs vele gond.

Ha tudna es birna az engine, akkor jobban meglenne szorva kivetitkkel, animaciokkal, nezokkel, fustolo grill-sutokkel, uvolto hangfalakkal, leghajokkal, leggombokkel stb. ;) Majd az AC2 ;D

Azert ennel (AC) fontos szempont, hogy 2/3 reszt konzolos program, es a felhasznalok X%-a nem feltetlenul a "steril" versenypalyakra bukik. Valszeg az elrheto/olcso auto licencek szazanak "feltetele" (volt) multiplatform, szelesebb felhasznalo tabor lehetosege es az eladasok.

Ez a szukseges "rossz" – mar ha lehet rossznak nevezni.
    Meg ha fizetos autos DLC melle adjak, meg akkor is "belefer".
  • lac coo
    NKP palyak is jok voltak, ravasz , jol atgondolt nyomvonalakkal, nincs ezzel baj. De ezek a zaszlok meg reklammolinok....semmi real erzete nincs az embernek :)))
  • GPx8
    Pl. Lfs-ben csak fiktív pályák vannak és mind jó!
    Az "öregek" közül pl. a Blackwood-ot ki nem szereti?
  • TeeBeee
    Így visszaolvasva értem a kérdésed. :D
    Lehet egy kicsit nyafogós vagyok...de eljutott a szimulátorozás oda hogy hülye útszéli objektumokon is fent lehet akadni...örüljünk! :D
  • lac coo
    Még pár olyan kezetlengető felfújható vacak hiányzik :))
    Szerintem is ronda , de nem zavar, ingyen van, elfér . :)
  • arty
    ott az a rengeteg PURITÁN modpálya - azok nem jók? tényleg valósággal fáj, hogy itt fel van töltve némi tartalommal az út széle? :)