43023
  • sertrex #40060
  • Szabi #40059
    250 GTO, wháááá
  • GPx8
    Festésre:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kezdésnek az sem rossz, ha veszel pl.egy Tamiya spray-festéket és azzal fújod le a kasznit, a belső részeket pedig lehet művész ecsettel is festeni, mondjuk akril (víz bázisú) festékekkel, ezek nem drágák és elég jók.
  • Tyuki80
    Mondod ezt Te?A precízségről tudnál te is beszélni!;)
    Na de tereljük vissza az ac re a szót a makettekről.:
    Ma nem dobunk össze egy jó funt?
    Valaki csinál szerót?
    M3 Bömbi-valahol
    Csak mert nagyon elfeledett autó lett,pedig jó.
    20:00?
  • KTMNORBI
    Tyukit személyesen ismerem, nagyon precíz fiatalember Láttam élőben a modelleket, besza, behu
  • Tyuki80
    Őszintén?Semmit!
    Kb mint billentyűzettel ac-zni.
    Egyébként köszi a dícséreteket!
    Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2017.02.10. 22:47:31
  • lac coo
    Pinyóban megvan, majd rákeresek ! :)
  • lac coo

Ezt mindig minden klippen kapcsold be ...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.02.10. 22:19:05
  • bardocz
    Festés nélkül mit lehet kihozni egy ilyenből?
    A te műveid valami elképesztőek.
  • Tyuki80
    Amiket láthatsz a megosztott indás linken javarészt tamiya.A toyota ,peugeot micu stb.Ezekkel öröm dolgozni,de főként a japán mivolta miatt is inkább a hazai gyártókat meg a nagyon exluzív gyártókat csinálják csak meg.
    A Fiesta wrc,ami makettező "pályafutásom" egyik legjobban sikerült munkája az Belkits.Ez egy viszonylag új belga cég,ami inkább a frissebb rally típusokat gyártja le olyan majdnem tamiya minőségben,de azért melós készletek.Van nekik Fiesta wrc,s2000, Polo wrc, Fabia s 2000, 207 s 2200.
    Én az automakett.hun a Szűcs Laci barátomtól vettem a dolgaimat.Ő a legjobb,ha autómakettezős cuccokról van szó.Nála minden van,ha nincs szerez.
    A promodell 2013/3 számában megjelent az írásom,fotókkal,építési naplóval a makettről,ha az építésre adnád a fejed,akkor érdemes elolvasni,sok hasznos tanácsot leírtam.
    2013/3
  • b-type
    sokkal jobb lett, levettem az előző verziót, és feltettem inkább a javítottat
  • GeriDoc
    Szép.

Nekem is van még bontatlanul egy Corolla WRC-m, meg egy Subaru Impreza WRC 2001-es, Tamiya mindkettő. Ha érdekel valakit, eladó.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.02.10. 21:09:55
  • Adam Jonas
    Ez de kafa kis modell!

Meg tudnád mondani, hogy hol vetted és milyen gyártótól? :)
  • b-type
    kipróbálom, köszi :)
  • lac coo
    Kis jotanacs : jobbklikk a videosavon, ott switches es ott pipald be a disable resamplest ! Nem lesz ilyen szellemkepes....
  • b-type
    :)
    ja...a szurkolói hangok kicsit átlátszóak, de hát ez van :D gondoltam beleteszem
  • lac coo
    Jofele !!!

(Vegassal csinaltad ? )
  • goldboy

Marco kirakott egy csokor képet az jövőbeni autókról...
  • GPx8
    Nagyon szép!
    A fotókhoz meg külön gratulálok, szvsz. nagyon nehéz jól fotózni egy 1:24-es autót.
  • b-type
  • b-type
    zsír
    Na mindjárt fel is töltök valamit, ma babanap volt, kaptam 2 teljes órát. Megtámadtam Puy-n a 3perces időmet, és aztán vagy 5 másodperccel le is gyűrtem...
  • Pitti
    Szó se lehet róla :)
  • lac coo
    Elado ? :)
  • Pitti
    Én akkor sokat kísérleteztem és postás gumi volt a legjobb megoldás, jobbra balra ki volt feszítve azokra a réz tárcsákra amik a tengelyen vannak. A gumi már nem bírta ki a 22 évet csak foszlányok vannak ott :)
  • lac coo
    Nekem is Trust volt. Nyekerget, meg pengo hangot adott ki benne a rugo :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.02.10. 13:20:29
  • TeeBeee
    Durva. Grat.
    Nekem valami trust kormány volt az első, ffb nélkül 2 rugó ellenében tekerted 90 fokot. :D
    De a GP4 meg GTL úgy is király volt.
  • __Jacek__
    H:))))
  • Tyuki80

Ezt mondom!Mindannyian betegek vagyunk!!
  • lac coo
    Komoly !!! :)
  • Pitti
    Nem olyan rég találtam meg szüleim padlásán életem első kormányát amit teljes egészében magam építettem 1995-ben, az akkori Microporse F1GP2 nevű szimulátorhoz...itt kaptam meg a fertőzést és azóta több mint 15 kormány volt nálam használatban.
    Íme:

• Tyuki80
    Ez a szintén olcsó hobbym,ami teljesen kiváltotta a makettezést.
    Szóval én megértem ha valaki beleöl a szimezésbe sok pénzt.Én is befizetném,de már befizettem máshova.
  • Pitti
    Nagyon komoly, ...és a fotós se ma kezdte..
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.02.10. 12:00:11
  • Tyuki80
    Persze!Ha szétnézel van még pár finomság feltöltve.
    pl: Evo
  • lac coo
    En repuloket csinaltam, eleg magas szinten, szep hobbi.
    Nekem kepek n i ncsenek nagyon, mert akkoriban meg nem volt digitalis fenykepezes :))
  • Pitti

Ott az összes kép a makettről van? bokám lef*som
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.02.10. 11:49:00
  • lac coo
    Meg szimesek kozott sincs sok. Szerintem kb a magyarorszagi fanatec allomany cserel gazdat fel evenre, meg nagy ritkan ujgy vasarlo.:)

Lenyeg, higy draga. Persze kategoriajaban nincs is versenytars, szoval siman kerhet ennyit....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.02.10. 11:48:32
  • Tyuki80
    Szép kis cuccod van így leírva!
    Amúgy sztem tök igazad van.A hobby sosem olcsó mulatság...ezért hobby!Ha fotóznál, bringáznál, túráznál,vagy rc autóznál,horgásznál stb az sem lenne olcsóbb.
    Én anno a gyerekek megszületése előtt rally maketteket készítettem,előbb magam szórakoztatására,majd versenyekre is.Az elején még egy autó meg volt egy 20 as ból kb és ennyi volt az összköltség.Majd jött egy komolyabb retuspisztoly,szobakompresszorral,jobb minőségű festékek,lakkok,matricák,kiegészítők stb.Rögtön vagy 50 be fájt egy 1:24 makett.
    Igaz,rengeteget is tanultam abban a jó 12 évben,a festésről, fényezésről stb.Meg hát az utolsó autóim már rendesen több száz óra munkát igényeltek,hogy a legtöbbet kihozzam a kittekből és magamból.Mosonshown mester címet is kaptam.Egy szó mint száz,a hobby drága,de örömteli,kellemes időtöltést.
    Ez az,amit a nők nagy része nem ért
    Akit érdekel itt nézheti meg az építési naplót is: Ford Wrc

Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2017.02.10. 11:46:08
  • __Jacek__
    Mind fanatikusak vagyunk, de sokat szamit(penzen kivul) pl az ido faktor, ha egyszeruen nem tudok menni szimmel mert csalad munka stb akkor nem rakok bele milliokat akkor eleg a kommersz:)
  • Pitti
    Jaaa, hogy úgy... úgy lehet hogy nem sok.... de kit nevezünk játékosnak? Mert van az ilyen hülye szimulátorbuzi 20+ éve mint én meg aki most töltötte le torrentről a pcarst. Persze kettő között van a többség, de a fanatec-hez tényleg kell egy kis fanatizmus is. Szóval csak azokat a játékosokat nézem akkor sok :)
    Ha az összes jogosítvánnyal rendelkező magyar állampolgárhoz méred a 14 használt Ferrarit akkor az valóban nagyon kevés...
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.02.10. 11:26:11
  • lac coo
    Hat mihez kepest ? A jatekosokhoz kepest biztos nem.
    Van az orszagba 14 db elado Ferrari, az sok vagy keves ? :))