43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
annyira mondjuk nekem se:) de jó lenne ha tudnék választani adott esetben... -
Amugy kulso, harmadik negyedik beviteli eszkozt kezel az AC ? -
Jah higy botvaltot akarsz ! Azt nem tudtam....
G27 gumikarikas botvaltoja nekem nem jon be :))) -
mármint mi? h a megpróbálnám a botváltót használni ahogy a valóságban?
ezt mosst nem tudom megoldani a hülye profiler miatt... -
De ha az abs kikapcsolas csalas, akkor ez meg aztan foleg ! :))) -
van már a játékban egy opció a menüben h lehessen ugyanazt a dolgot kormánynyal illetve billentyűvel is kezelni...szabadon választhatóan..
a gond az h pont a 3-as illetve 4-es álláshoz (elvileg 11 illetve 12-es gomb lenne)nem tudok billenytű keystroke-ot állítani a profilerben...
tehát egyszer beállítaná az ember és a pillangót és a botváltót szabadon tudnám használni , ami éppen szimpatikusabb...:) -
De jatekban szerintem mindenkepp allitanod kell, mert egyszerre nem mukosik a h es a pillango a h valtos autoknal....Jatekban meg nem tudod egy gombra rakni a h valtot es a pillangot. -
Fura, a GT3-as kocsik nem botváltósok. Mondjuk én bevallom mindent vagy pillangóval, vagy h-váltóval vezetek. Amióta párszor sikerült duplán váltanom, inkább hagyom. -
na ezt akarnám én is :)
csak a g27-nél a H-váltó 6 állását pont nem lehet állítani, nem mutatja a profiler...minden más gombhoz tudnék keystroke-t stb-t állítani, amihez kéne ahhoz nem...
de hátha nálam nem stimmel csak valami...egy G szériás kormányos írhatna h létezik e megoldás... -
Nekrofil #14010 a logitech profilerben meg tudod azt csinálni, hogy a kormány gombjához billentyűgombot, vagy komplett makrót adj hozzá. Annyira kell figyelni, hogy melyik profilt használod játék közben. Nálam igy van DFGT beállítva, van hogy pillangót használok, van hogy a jobb oldali szekvenciális váltót. -
ha a menüben leveszed akkor úgy mész online is...:)
páran biztos használják is ezt:)
na de h adjak billentyűzetparancsot, mert a profilerben nem látom a H váltó "gombjait " így azokhoz pont nem tudok rendelni billentyűt... -
Pitti #14008 Így is szakad rólam a víz néha :D
Néha azon a szinten már nem is élvezem annyira sajnos, már szinte kínszenvedés :)) Előre félek minden kigyorsítástól :) -
loginál szerintem lehetséges -
miért most lehetséges ezeket levenni online?:S
mármint a benzin és gumiszimulációt? :O -
igen igen, az is egy nagyon jó élmény!:)
kipróbálnék egyszer egy ilyen nagyon hosszú versenyt! -
lehet azt kezelni, csak futam után le kell tusolni!:D:D -
logitech kormányoknál van valami mód , okosság arra h billentyűzet parancsot állítsak a H -váltó "gombjaira"?
illetve más márkájú kormányok is érdekelnek...:)
mert néztem a menüben és simán meg lehet oldani h pl a tegnapi bmw-nél külön állítgatás nélkül tudnék választani h pillangó vagy botváltót használok éppen...
-
biztos lehet majd tiltani szerveroldalról a plusz segítségeket...PRO MÓD
csak az autóban eredetileg benne lévő dolgokat nem...nem is kell szerintem...pl nálam az is cheat kategória aki ilyen autónál kikapcsolja az ABS-t , ami lehetetlen stb...
ahogy biztos lehet majd aztt is kierőszakolni h mindenkinél legyen benzinszimuláció, gumikopás stb... -
Pitti #14001 Én sem használok semmit, de bevallom az 599-nél én is raktam egy kis stability-t mert egyszerűen nem tudtam következetesen kezelni az autót. Olyanokra kiforogtam, hogy csak lestem, és a nagyobb baj, hogy esélyem sincs korrigálni vagy megfogni, elindul a hátulja és annyi...:( -
Azt én sem támogatnám, és a tc illetve az abs használatát az rre-hez hasonlóan, onboard finom-szabályozhatóvá tenném. Csupán arra gondoltam, hogy mondjuk egy sprinten ki lehet venni, hiszen ott az a lényeg, hogy erőből ki milyen időt tud, de egy 40-60 körös, esetleg 10+ órás futamon (már ha lesz rá lehetőség) nyilván nagyon jól tud jönni, mind taktikailag, mind kitartás szempontjából.
(bár online nem volt szerencsém 24 órázni, de gt5-ben a le mans 24 órát megcsináltuk 2 ismerősömmel real time, felváltva vezetve, nagyon jó szórakozás volt, csak nem volt kihívás a gép ellen - ezt csak érdekességként) -
ez igaz valóban:)
Na de a stability?:) -
Pedig volt róla szó, hogy az utóbbi kettő a valódi versenyek során is fegyvertény. -
az azért nem volna rossz a későbbiekre nézve ha a szerveren be lehetne állítani, hogy mit lehet használni és mit nem.
én pl később egy komoly liga esetén tuti nem támogatnám sem a stability helpet,sem a TC-t sem az ABS-t. -
Egyelore nem tudni ki hogyan megy, talan egyszeru Kunos megcsinalja, hogy korlatozni lehessen a valodi segitsegeket (nem az autoban levo ABS/TC-t). Valszeg azokkal, foleg a macerasabb autokbol, eleg stabil sinautot lehet csinalni.
Aki normalisan megy, szimes szempontbol all hozza, az meg az autoban levo elekronikakat is atgondolja vagy leteszteli. neha csak hatraltatnak (engem):P
A tegnapi BMW-ben nem volt ABS, azert fustolt "mindenki".
TC volt benne, de nekem az is lassitott majd 1 masodpercet a palyan, inkabb megoldom ovatosab pedalozassal.
Persze ez semmit nem szamit, amikor masok 3-6 masodperccel mennek jobb koroket:DD Persze, ki tudja hogyan?!:P
Ja, es raadasul botvaltos auto, de ezt mar felesleges is szobahozni:)
Sajnos egyelore az AC (mukodesre, felhasznalasra, szolgaltatasra) meg erosen simcade kategoria. Valszeg ez is volt a cel, az eladhatosag miatt.
Lehet varni a "komolyabb" szimes megoldasokat, de egyelore annyira barkacs az egesz program, kiszamithatatlan mit tudnak vagy akarnak megcsinalni, tovabb fejleszteni vagy beepiteni. -
Érdemes a setupolásra időt szánni, mert ahogy én látom ebben ajátékban sokkal nagyobb szerepe van, mint egy simbin-esben. (bár az rre-ben már nélkülözhetetlen, de sok jó variáció van) Az 599-et pl az alap szarról be tudtam hozni nagyon jó bekormányozhatóságúvá, és lehet, hogy találtam egy "kanyarközépsebesség" növelésére ható komponenst. -
Ezért kerülik a kerekvetot már most,sőt a pályát is...a füvön nem ér le az alja:) -
MooneyR #13993 A tegnapi Laccoo Lotus viszont elég népszerű volt (valszeg a bebookolt létszámtól is), pikk-pakk betelt a külföldiekkel és egyébként töknormálisan mentek, időmérőn is és versenyen is. Sajnos az időmérő végén és a verseny legelején végig beszélnem kellett telón, de utána felvettem a tempót.. mondjuk annyi hátránya van ennek is, hogy 200-as pinggel szambázott egyik-másik előttem-mögöttem.. De ez nem csak a külföldiekkel fordulhat elő.
Egyébként meg baromi kiváncsi lennék ki milyen segítségekkel megy, a tegnapi bmw-s futamon volt aki abs nélkül füstölte az összes nagyobb kanyart, de míg nálam ficánkol tc off-al (a végefelé már toltam rá egy tc level1-et) másnak meg se moccan, illetve mások meg pörögnek össze-vissza a kanyarokban. Gondolom a vezetési stílusa sem egyforma mindenkinek, illetve a kormány beállítások is befolyásolhatják. A stabilty control is érdekes lehet a fickósabb járgányoknál (ha csúszkálós én felteszem 15%-ra és akkor ha keresztbe áll is visszakanalazom, enélkül számomra megfoghatatlan egy pont után)
Ettől függyetlen mivel az autó setuphoz nem nagyon értek, általában alapon is hagyom.. úgy gyorsul le mindenki ahogy akar :) csak nézem a tükörben, hogy, hogy a fenében van már itt mögöttem :D
A büntit meg próba képpen vissza kellene állítani.. a sikánosabb pályáknál legalábbis. -
Majd ha lesz tores, serules , majd akkor atgondoljak erdemes e az elso otven meteren kiesni.
Ahigy lattam egy komlyabb kerekveto ugratasnal az alja is egybol pirosba megy, szoval a vagas se lesz egyszeru.... -
Sztem elég jó, az AI nem megy rajta, és a köztes időmérési pontokkal is van valami, valamint eléggé eszi az FPS-t.
De elég jól néz ki, és a köridőt méri, használható gyakorlásra. -
Pitti #13990 Számomra ebben a formában teljesen érthetetlen az unfair magatartás ahol a versenyeknek se tétje se nyoma.
Gyakorlatilag én még emlékszem, hogy hányadik lettem, de holnap már nem fogok, és senki sem. Aki esetleg megnyerte vagy dobogós az is elfelejtődik, sőt állítom, hogy nem sokan emlékszünk kik nyerték a tegnapi futamokat.
Hát nem azért jövünk ide, hogy jól szórakozzunk? Az első versenyen 11. helyről rajtoltam 6. lettem, a másodikon 12-ről 8. (még friss az emlék):):):)
És nagyon jól szórakoztam, megelőztek vagy 5-6-an biztos, eleve láttam az idők alapján, hogy se Barcalacit se Rácz Gergőt nincs értelme akadályozni, mert az nem védekezés hanem akadályozás lett volna. Nem tudom hogy tudtak ilyen kigyorsításokat és kanyarsebességet venni, de majd setupolok valamit én is :):)
Viszont rengetegen kiestek előttem, és azért egyet kettőt én is előztem :)
Szóval nem fér a fejembe, hogy egy sikán vágás milyen örömet okoz, vagy egy szándékos leszorítás kilökés. Sóderból visszabóklászva "csakazértse mész el" magatartás.
-
egyáltalán nem sugalltam semmit azzal a mondattal...vagyis csak annyit h vicces szerintem h személyeskedésre váltott a srác abból h elítéltem a csalást...
persze a magyar nyelv gyönyörű és az írott szót főleg ezer féle képpen lehet olvasni...
épp eleget kampányolok mellettetek szerintem, h esténként oda gyűljön a nép
és a fair versenyzők is jöjjenek...
az elmúlt két nap borzasztó volt , de a hétfő kedd meg parádés...ma meint parédésnak ígérkezik a sorminta alapján...:) -
Szabi!
A vágás engem pl eddig nem is zavart annyira ...
De az elmúlt 2 napban eléggé pofátlanul is csináltak egyesek... (fék nélkül átmennek sikanokat kikerulve...)
Feljonnek 400-as pinggel :)
Kiloknek az benne van...
Azért nem volt még senki se ezért jelentve mert még nem éreztem szandekossagot... -
neilszab #13987 Nem szeretem az ilyen jellegű beírásokat, annak hogy két résztvevőnek nézeteltérése volt egymással, annak semmi köze a Masters-hez. A mondatod nyelvtanilag ugyan helyes (mert hát valóban nálunk voltatok), de amit ebben a formában sugall, az nem korrekt ránk nézve. -
neilszab #13986 Jelenleg nincs túl sok eszköz a kezünkben, nincs szerver replay, nincs log fájl, se semmi, így rendet rakni a szerveren igen csak nehéz vállalkozás.
Max annyit tehetünk, hogy illedelmes szólunk mindenkinek aki a szervereinket használja, hogy mi az illem és megkérjük őket a betartásukra. Persze aki még csak regisztrálni sem hajlandó, annak szólni sem tudunk, ráadásul egyesek még az adott futam topikját sem hajlandók használni és egy teljesen más helyre írogatnak a futam dolgairól... és hát tök ismeretlen emberek azért lássuk be, nehezen lehet így "megszervezni".
A vágás kérdésből nem kell magatoknak problémát csinálni, aki akar vágni, az had vágjon, ha az úgy jó neki, lelke rajta. Nekem elég az, hogy én tudom magamról, hogy becsületes megyek, aki meg "így" elém kerül, az nem, az Ő dolga, leszarom. Ha kiütnek, mert vki nem figyel, nem érdekli, vagy egy bal..sz az már jobban zavar, de érdekes módon még soha senki nem jelzete, hogy ezzel meg ezzel a user-rel rendszeresen gondok vannak, inkább mindenki csak bosszankodik a semmibe. Ezzel így nem lehet mit kezdeni.
Amíg ilyen vadnyugati állapotok uralkodnak és eszközök sincsenek a rendrakásra, addig ezt el kell fogadni, lazára venni és felülemelkedni a bosszúságokon. Néhány szívás között azért akad 1-1 jó meccs... -
okés köszi akkor megpróbálkozom újra!:) -
a nevek helyes beírására kell csak figyelni...
egy pár napja meg beállítottam h barcalaci legyek újra játékon belül is, de mégis mérjen...
múltkor rámírtak steamen h jól kilöktem a havert, közben meg csak filmet néztem az asszonnyal...gondolom egy másik Nagy László lehetett:) -
azt a rankappot majd holnap be kéne lőnöm:)
még az elején próbáltam beállítani de nem rogzítette az időket. -
tényleg bosszantó tud lenni ez a vagdosás...
és eddig nem is vettem észre ilyesmit...tegnap meg ma nem tudom mi történt hirtelen...front van...:)
a torrentezés játék közben szintén bosszantó...:)
ma egy elég könnyen kezelhető verda is volt ráadásul és mégis sokan úgy mentek mint az ökörpisilés...
nem nagyon tudom hovatenni a 2 nap eseményeit
de holnap is nap lesz:) -
cstibikeee #13981 Mid-Ohio Én még nem láttam semilyen fórumban közzétéve. -
Te amúgy ki vagy játékban?
Olyan rossz h a sok Szabó között nem lehet tudni h éppen ki is az akikkel versenyzők az ember:)
Ezért is mokoltam vissza a nevemet a rankappban... Legalább engem szidjanak ha hulyeseget csinálok:)