| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
neilszab #13986 Jelenleg nincs túl sok eszköz a kezünkben, nincs szerver replay, nincs log fájl, se semmi, így rendet rakni a szerveren igen csak nehéz vállalkozás.
Max annyit tehetünk, hogy illedelmes szólunk mindenkinek aki a szervereinket használja, hogy mi az illem és megkérjük őket a betartásukra. Persze aki még csak regisztrálni sem hajlandó, annak szólni sem tudunk, ráadásul egyesek még az adott futam topikját sem hajlandók használni és egy teljesen más helyre írogatnak a futam dolgairól... és hát tök ismeretlen emberek azért lássuk be, nehezen lehet így "megszervezni".
A vágás kérdésből nem kell magatoknak problémát csinálni, aki akar vágni, az had vágjon, ha az úgy jó neki, lelke rajta. Nekem elég az, hogy én tudom magamról, hogy becsületes megyek, aki meg "így" elém kerül, az nem, az Ő dolga, leszarom. Ha kiütnek, mert vki nem figyel, nem érdekli, vagy egy bal..sz az már jobban zavar, de érdekes módon még soha senki nem jelzete, hogy ezzel meg ezzel a user-rel rendszeresen gondok vannak, inkább mindenki csak bosszankodik a semmibe. Ezzel így nem lehet mit kezdeni.
Amíg ilyen vadnyugati állapotok uralkodnak és eszközök sincsenek a rendrakásra, addig ezt el kell fogadni, lazára venni és felülemelkedni a bosszúságokon. Néhány szívás között azért akad 1-1 jó meccs...