• MooneyR
    A tegnapi Laccoo Lotus viszont elég népszerű volt (valszeg a bebookolt létszámtól is), pikk-pakk betelt a külföldiekkel és egyébként töknormálisan mentek, időmérőn is és versenyen is. Sajnos az időmérő végén és a verseny legelején végig beszélnem kellett telón, de utána felvettem a tempót.. mondjuk annyi hátránya van ennek is, hogy 200-as pinggel szambázott egyik-másik előttem-mögöttem.. De ez nem csak a külföldiekkel fordulhat elő.
    Egyébként meg baromi kiváncsi lennék ki milyen segítségekkel megy, a tegnapi bmw-s futamon volt aki abs nélkül füstölte az összes nagyobb kanyart, de míg nálam ficánkol tc off-al (a végefelé már toltam rá egy tc level1-et) másnak meg se moccan, illetve mások meg pörögnek össze-vissza a kanyarokban. Gondolom a vezetési stílusa sem egyforma mindenkinek, illetve a kormány beállítások is befolyásolhatják. A stabilty control is érdekes lehet a fickósabb járgányoknál (ha csúszkálós én felteszem 15%-ra és akkor ha keresztbe áll is visszakanalazom, enélkül számomra megfoghatatlan egy pont után)
    Ettől függyetlen mivel az autó setuphoz nem nagyon értek, általában alapon is hagyom.. úgy gyorsul le mindenki ahogy akar :) csak nézem a tükörben, hogy, hogy a fenében van már itt mögöttem :D
    A büntit meg próba képpen vissza kellene állítani.. a sikánosabb pályáknál legalábbis.