Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1:58.296
Fel akartam volna tenni youtube-ra de a gépem tiltakozik ellene, sehogy sem akar 15 fps felett videót felvenni... Sose rakjatok fel win 7 home premiumot, inkább visszateszem a professional-t.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amugy ez eppen az ellenkezoje, mig az AC gumi oldalra tart es "alulkormanyzott", addig ez semeresem tart es mndenfele kormanyzott;D
900-as kormanynal max az afolottieknel van gond (1-2 utcai auto). De ott is csak vizualisan, a elfordulast aranyosan elosztja a tiedre.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Csa kse videovágó se semmi 😊)
Sok ertelme nincs, mert mindenki ezt latja, csak gyorsabban es szebben😄
Ez van normalis kezelessel, ECU ABS nelkul; kicsit lassabb a dolog mert realtime felvetel, igy kicsit szaggatott, plusz probaltam a kerekvetokon ugralni, hogy mennyire pattog. De nem nagyon lehet, mert elege leultettem, igy vagy keresztbe all vagy felakad es felborul😄DD
Nem minden hegyi pálya uncsi de a legtöbb az .
Raadasul, mentem meg nehany kort az allitgatasok tesztelese miatt, es most vettem eszre, hogy elozoleg nem kapcsoltam ki az ECU ABS-t (gyari autoban levo). Anelkul +1sec. Persze az hozzatartozik az autohoz, de akkoris.
Én sima pillangóváltóval mentem múltkor, úgy a hatodik helyre lett elég az idõm.
Régebben LFS-ben mentem egy kis idõszakban sokat H-váltóval, akkor egy kombóra nagyon rágyakoroltam, ott egy körön +2 tized volt a különbség.
Az tetszik nagyon, hogy nem sima a pálya !!!!! És érezni is lehet, hatása is van a hupliknak .
Jah, ezek a hegyi pályák valahogy unalmasak mindig ..... Kanyar-kanyar-kanyar ....
Annyi trukk van, hogy minden auto kicsit driftesebbre van allitva, "egyszerubb" legyen, nyalcsogatosabb, valszeg a gumik is kicsit oldaltartosabbak mint amennyire kellene.
Ha a pattogast a rugozo-pattogasra erted, akkor noved a lengescsillapitokat (foleg rebump) es engedd lejebb az autot. Akkor is pattog, de mar csak egyet, nyikkanassal es femes hanggal kiserve😄
Mentem en is egyet hotlapon, ha mar igy alakult, de az elso 10 mar kicsit az ertelmetlen kategoria.
Eleve csak 6 sebessegesre allitva jo (gyorsitas, fekezes, motorfek), ugy meg sokat kell kapkodni, pedalozni, bunteti a hibat es kapkodast (nem valt be, recseg).
Jo lenne, ha azt is tudna mutatni, ki milyen valtoval es pedalozassal megy.
Igaz nem nagyon erdekel, mert ugyesebbek mindig vannak, akik hatrafele is gyorsabbak mint en;D
<#eplus2>#eplus2>
Az 599xx nagyon nem tetszett az elsõ körökben, de jól setupolható és most már nagyon tetszik az is. (túlkormányzott gyárilag, ami szerencsére kiküszöbölhetõ)
Versenyhetvegen csinaltak, 1 ejszaka alatt, mert amugy nincs versenypalyanak hasznalva, es a nyomvonalon kivul eleg szegenyes lett volna az informacio/kornyezet.
Bar a nyomvonal a lenyeg, az meg fix, de hat akkor is sokat szamit egy korbe keritesezett, epitett, lelatozott verenypalya, ami pontos, es nem kepek es video alapjan modellezik korbe.
5:30-tol.
Az autokat (elvileg) eleg jol levedtek (valami specifikus data kodolas, ami csak azzal az autoval mukodik). Nem lesz egyszeru szetpiszkalni valamit.
A meglevo gyari autokhoz, nem lehet majd hivatalosan hozzanyulni. A modolasnak mindig meglesz az elony melle a hatranya is.
Ha lesznek is hozza modolt autok (valszeg nem sok), szerencsere van/lesz boven gyari auto, igy nem szukseges azokkal kinlodni.
A palyakal fontosabb a modolas, mert abbol eleg rosszul allnak:/
Csalok meg mindig lesznek, azt ugy sem lehet kiszurni.
De az ooflien AI-val nem szamit, a hotlapozas csalok nelkul is vicces, a free szerveres futamok altalaban nelkuluk is gazosak😉
rf-ben van 2db ilyen ausztrál pálya az Eastern Creek és Oran Park.
Úgy tudom a készítõket az IR "meg is vette" vagy nem?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Tényleg nem értek hozzá ilyen szinten, ezért ha van megnyugtató megoldás, akkor ok, csak csalók és csíterek még ott is vannak, ahol erre nagyon vigyáznak a fejlesztõk, de itt úgy látom bedobták a lovak közé a gyeplõt.
Ezután esetleg futtasd le a kis varázslót a játék /beállítások-on belül.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64