43023
  • lac coo
    amúgy meg kell az entry csalinak ! :))

Jó autó-pálya kombónál pikkpakk összejön a 20 ember, ha az elsők be mernek bookolni :)
    Ez a Nord ez ilyen, a játékosok 90 %-a lelép az első 5 kilóméter után ....
  • lac coo
    Ez a nord eleve halott szerintem, ez verprofiknak valo. :)
    Tegnap este mondjuk voltak paran, par versenyt vegigtoltak, de a 8 perces idokbol itelve azok se mezei jatekosok voltak.
    Entryvel annyit tudok csinalni, hogy a nev ele irom higy entry, aztan ha valaki belep, az eltunik a neve elol.
    Mindegy akkor visszarokom masra, ennek a nordnak semmi ertelme....
  • Tyuki80
    Ezt az előre foglalt hely dolgot remélem kiiktatják,mert lassan nem lehet olyan szervert találni,ahol 3 embernél több lenne,mert tévesen belépkednek az emberek és csak utána veszik észre hogy a 12 emberből csak 3 van a pályán.Botrány!Amúgy is kevesen játszanak,de az a kevés ember se jó helyen van.Arról nem is beszélve,hogy a szerverek fele teljesen felesleges..Lassan egy hete nem játszottam egy tisztességeset.Belépek-majd kilépek.Nagy kár ezért a játékért.
  • lac coo
    Ebben a Nordban az a rossz, hogy megöregszek mire lemegy egy event :)))
  • lac coo
    Lassú autóval minden pálya lassú :)
    Nagyon jó versenyek szoktak lenni, nehéz lelépni és nincs behozhatatlan hátrány ... Én imádom, meg sokan szoktak lenni .
  • Tyuki80
    Amúgy nem értem mi a nagy fun a leglassabb autóval a leggyorsabb pályán menni....kipróbáltam már,de a 2. körben kiléptem,mert majdnem felvágtam az ereimet.
  • lac coo
    Jó, akkor egy darabig átrakom arra :)))
  • Tyuki80
    Ne már most akartam megnézni a nordot...
  • lac coo
    Csináltam Abararth 500 Monza szervert, rohadt nagy fun ....
  • Gadfly13
    Igen, sajnos ma sem voltunk sokkal többen: eredmények/képek

Akik esetleg vmiért lemaradtak és még nem próbálták az Exos S1-et, azoknak bátran ajánlom, mert véleményem szerint egy nagyon jól összerakott cucc. Setupok is születtek, tehát azzal sem kell már annyi bíbelődni. Kevés létszámnak köszönhetően nagy párharcok nem voltak a futamokon, viszont maga a vezetés élmény szerintem kárpótolt mindent. A GT-k ill. egyéb dobozos autók, mellett ez az OW is nagyon jól sikerült Kunoséknak....és még ki tudja mennyi potenciál van még benne, amit majd a különböző modderek fognak kihozni belőle.
    Én személy szerint elég régóta OW-zek, és csak pár éve kóstolgattam bele a GT-s világba, de azt kell mondjam, hogy ez az Exos S1 olyan élményeket képes nyújtani (főleg a kanyarokban), mint amikor az ember egy gokartban ül és tolja neki, ami kifér a csövön. Tudom, nem illik ezzel összehasonlítani, hiszen nem azonos kategória, de ezt csak arra értem, hogy idáig egy olyan OW-s MOD, legyen az rF v. bármi más, nem adta vissza annyira azt a valós élményt, amit az ember egy gokartban érez. Ha lenne v. létezne vmi olyan szimes cucc, ami a G erőket is "rám rakná" és közben az Exost vezetem, akkor tök elhinném, hogy ez már majdnem valóság. :D
  • lac coo
    Átállítottam a szervert, valszeg én kattintottam egyel fölé :P
  • b-type
    Megnéztem a szombati eredményeket, hát tegnap tényleg jó kevesen voltatok :(
    Valóban elég necces az időpont. Megnézem majd ezt az autót, mert alapból nem vagyok oda az OW kategóriáért, de majd mint hegyi felfutót behintem magamnak.. :)
    ..tényleg jókat írnak róla.
  • Fernandooo #14449
    Korrekt, köszi az értelmes választ.
  • lac coo
    Meg jo ,hogy a roved verziot irtad ! :))
    Amugy nem erdemes .....
  • Gadfly13
    Bocs, ˆ Fernandooo #14436 hsz-re akart menni a válasz....
  • BooMiller
    Nem mi tátott szájjal isszuk a szavaidat, mert mi semmihez nem értünk és végre itt van valaki aki 1 posztban 1 hétre megoldja a gondjainkat...
  • Gadfly13
    Nos, valamennyi igazság van abban amit írtál, de:
    Gondolom Te is tudomást szereztél arról, hogy pár szimulátoros közösség összefogott annak érdekében, hogy szinte minden napra jusson vmi felhozatal az AC-val kapcsolatban. A mostani hétvégét a maszim vállalta el azzal a célkitűzéssel, hogy kipróbáljuk az AC-ban az OW kategóriát is, mivel eddig tulajdonképpen csak GT v. egyéb kasznis futamok voltak a jellemzőek. Előbb utóbb erre amúgy is sor került volna, viszont éppen most jött el ez a pillanat. Ahogy Te is fogalmaztál az időpont nem éppen szerencsés, mivel feltehetően sokan elutaztak a hosszú hétvége miatt ill. itt van az F1 is. A vasárnapi időpontot éppen ezért korrigáltuk is, hogy legalább az F1-el ne essen egybe, viszont úgy gondolom, kár felhozni ezt a témát, hogy mikor milyen időzítés a jó, mert igazából ahány ember, annyi élet és elfoglaltság, nem lehet mindenkihez alkalmazkodni. Ha esetleg így jobban tetszik, akkor elsősorban azoknak szerettünk volna kikapcsolódást biztosítani, akik esetlegesen nem tehetik/teszik meg, hogy elutaznak vhova és inkább otthon nyugiba végre olyan dolgokkal is foglalkozhatnak, amivel esetlegesen hétvégén nem tudnak. Minden csak nézőpont kérdése! ;)
    Többen is kifogásolták, hogy nem szeretik Silverstone-t. Sajnos itt sem tudunk mindenki kedvébe járni, mivel nyilván meg van mindenkinek az a pálya amit szeret ill. az amit kevésbé. A választás azért esett erre a pályára, mert ahogy Te is említetted "mindenki ismeri", így plusz felkészülést nem igényel ill. ha már az AC-t és az OW-t teszteljük, akkor összehasonlításképp jobban felmérhető, hogy az AC hol is tart ill. miben más, mint az eddig használt egyéb platformok, amiket már oly jól ismerünk e pálya használatával.
    Utolsó pedig amit még ehhez hozzászólnék, hogy nem hiszem, hogy csak a top setuppal rendelkező versenyzőknek lehet érdeke indulni ezeken a futamokon, mert:
    1. ez igaz lehet bármilyen géposztályra
    2. a tegnapi futamon is voltak gyorsabb és lassabb pilóták is
    3. pár nappal ezelőtt pont egy űr idővel rendelkező versenyző megosztotta a setupját
    4. szerintem többen inkább a szórakozás miatt vesznek részt ezeken az eseményeken, mint sem megmutassák ki a f@sz@ csávó.

Röviden tömören ennyi!
  • Fernandooo #14444
    Ja, elfelejtettem, hogy ez itt a borg és csak bólogatni lehet a többiekkel közösen, nehogy a viráglelkű kockaifjúság megsértődjön, amikor más véleményekkel kell szembesülnie.
  • Gilb3rto
    Ahol dolgoznak ott van kupleráj is vagy ahogy mondani szokás ahol fát vágnak ott hullik a forgács:)
  • Gilb3rto
    Nem akkor csak ki akartam próbálni hogy működik-e de nekem ez a vas elég kezelhetetlen! A képe az akkor készült ahogy látod kormány sincsen fenn:)
  • maffioso
  • alma2
    "Próbáltam konstruktívan és nem támadó jelleggel fogalmazni, remélem senki nem veszi sértésnek mindazt, amit leírtam."

Neked ez nem megy, szerintem gyakorold meg egy picit valakivel a kozeli ismeroseid kozul...
  • Gadfly13
    Akik esetleg jelentkeznek még a mai futamra (link), azoknak íme itt van még 1 setup: link
  • lac coo
    Faszom ebbe a vacakba :)))) Hol elmenti a beallitast hol nem.....
  • b-type
    Na ezek a srácok is nagyon jól mennek Nordschleife-n

Az első Bmw Z4gt3-l ment, én Lotus Evora GX-l, a 3. srác McLaren GT3-l
    Igazából mindketten nagyon gyorsak voltak, csak a McLaren-s srácnak elfogyott a gumija a 4. körre.
    De brutál időket ment addig.
    elraktam őket is, mert korrektül mentek, a GX nem egy sebességbajnok, ezért a rajtnál kerülgettek, de jól csinálták.
  • Fernandooo #14436
    Erről beszéltem tegnap. Ráadásul itt még a monitorok színe is más, tovább fokozván a káoszt, illetve nem passzol tökéletesen a két oldalsó a középső képéhez. Simán van egy-egy törés, nem zavaró? Én kiszaladnék a világból, ha ezt kellene néznem. Szeretem, ha minden patentos.(Egyébként hogy lehet ilyen kuplerájban élni? )

Amúgy szerintem a Race 07 formula verdái egyáltalán nem gyagyik, semmivel sem maradnak el az AC-féle hasonló gépektől.

A szerver pangás oka több is lehet. Pl. maga a pálya. Halálosan unalmas, minden játékban benne van, mindenki ismeri, max akkor mész rajta, ha liga bajnokságban rá vagy kényszerítve (mert ez a pálya van soron), vagy ha rákattantál a leaderboardos időkre és a lehető legjobbat ki akarod hozni belőle.

Az AC pályafelhozatala amúgy is siralomház, egy-két hét alatt bele lehet unni, ez már eleve adja, hogy gyorsan kifut a multi. Másrészről az is elriaszthat embereket, hogy ti - legalábbis ahogy olvasom -, csúcsra kipengézett setupokkal álltok rajthoz, amivel szemben egy setupoláshoz nem értő, de versenyezni szerető figura (like me) esélytelen, így aztán persze, hogy nem fog benevezni. Ha lennének setup lock-os futamok, az mindjárt más lenne, de amíg ez nincs addig csakis a hc rétegre számíthattok, az pedig igen csak szűköcske kis hazánkban.

Az időzítés sem best. F1 hétvége van, ki az, aki időmérő/futam előtt egy órával nekiáll játszani? Figyelembe kell vennetek, hogy nem mindenki csücsül a gép előtt egész nap, hosszú hétvégén pláne nem, és ha előre tudom, hogy 20 órátől 22 óráig a tévé előtt kockulok az F1 miatt, akkor nem fogom tovább hervasztani a családomat azzal, hogy előtte meg a gép előtt csapatok.

Próbáltam konstruktívan és nem támadó jelleggel fogalmazni, remélem senki nem veszi sértésnek mindazt, amit leírtam.
  • macleody
    Itt van Roadamerica-hoz AI ha valaki szinglizni akar rajta: Road AI
  • Gadfly13
    Gondolom ezt nem a tegnapi futamon készítetted! :P
  • Alexease
    Ez a Green Hell Short;)
  • Alexease
    De az AC-t nem is a 10 eves rF1-hez kell hasonlitani, hanem az rF2-hoz:)
    De az rF2-nek mindegy, azt uzletileg es nepszerusites szempontjabol nagyon elbaltaztak.

Az esti futamra valszeg en is megyek, de ez majd elotte derul ki, majd akkor jelentekezem.
  • Tyuki80
    tök jó hogy elindítottad!viszont csak a nevében a zöld pokol...sajnos mugellot tettél be..
  • Jackal
    Nekem ilyen kellene, elválasztó kávák nélkül :)
  • barcalaci84
    Ez már nem rossz :)
    De az rfactoros kép tényleg vicces :)
  • macleody
    Köszi, utánanézek.
  • Szabi #14427
  • Gilb3rto

AC kb az én szemszögemből:)
  • Szabi #14425
    na aztán ennek sincs így sok értelme, jobboldali tükröt így se látni :D

a kamionos viszont jóféle lehet ha nem egy síkba vannak a monitorok :)
  • Gilb3rto

rFactor
  • Gilb3rto
    Na végre hazai pályás téma:)

EZ csak egy ETS2 3 monitoron 5760*1080:) Ezerszer jobb játékélmény milliószor nagyobb látótér:)
  • barcalaci84
    Én se mentem :) Mostanában én is szívesebben megyek mással , csupán meglep h az openwheeler fun-ok sem mozdultak rá..Vagy meglepően kevesen vannak:)