43023
  • Tyuki80
    wtcc után megyek én is.Sztem a corvettel.
  • lac coo
    főleg ide setup is kéne, már a fokozatokat sem egyszerű belőni ehhez a pályához :)))
  • b-type
    Nekem is mindegy, de csak picit leszek...WTCC után
  • lac coo
    Hát én tervezem, corevttel, de nem igérem, hogy végig is érek :)))
  • Alexease
    Az esti Le Mans multi-class versneyre jon valaki? :) Erdemes szamolni vele (3-4 embernek nem biztos hogy sok ertelme van).
    Aki jon, mivel tervezi? Csak hogy legyen mindenbol legalabb 2 auto;D

Ha lesz verseny, akkor en jovok, es nekem mindegy melyik auto.
  • Skyline
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ahogy írtam...Gyerek...De mit is várunk valakitől aki saját magával beszéglet és saját facebbokos oldalt nyit ahol csak sajátmaga a lájkoló tag...Meg nyit egy durcitopikot...:D
  • lac coo
  • Alexease

Ja, most ez a 2-3 hozzaszolas miatt, a szamok alapjan bejott, es 1-2 reggel vegignyomkodta az egesz oldalon az osszes hozzaszolasomnal a minuszokat:DDD
    Meg szerencse hogy semmit nem szamit. Csak vicces, hogy CSAK ezzel kapcsolatban kaptam 480-bol 450-et:DDDD
  • Skyline
    Igazad van egyébiránt, de amúgy a gyerek (mert az) sosem fog lemondani, de nem baj, akkor marad a konzolos CARS topik, majd oda gyűlünk megjelenés után. Na de mind1 is, novemberben kiderül.:)
  • lac coo
    Azt mar most begyujtotted :)
    Mindenestre akit erdekel a jatek, konzolos cars topikba raktam be egy adag videot......
  • Alexease

Ezert is irtam, ha nem mond le magatol, es nem tortenik az amit irtam, teljesen felesleges erolteni, mert az uj hazigazda fog szivi, mert szandekosan, meg tobb alreggel fognak visszajonni flame-elni. Ma mar meg sem lehet fogni, mert notebook-rol nyomja a masik reget, de ma mar sok helyen van telefon, tablet es hasonlok.
    Felolem szavazhattok, ha kell en is szavazok, de en igy biztos nem vallalom be;)

Szerintem, itt le is zarhatjuk, mert normalis megoldas ugy sincs;)
    De ha lesz szavazas, szoljatok, akkor benezek oda is (aztan begyujtom az 1-200 minuszt:D).
  • lac coo
    Én meg leszarom már, majd valahol leszünk, ott valszeg nem, de ráuntam, hogy még ha teljesen jófiú vagyok is, akkor is párban osztja a pontokat a moderátor, meg mínuszok, meg az egész ostoba banda .... :))) rohadjak meg ha akár egy szót is szólok a senkiháziakkal kapcsolatban :)
  • Skyline
    Nem vele beszéltem, Efreet admin szavaival élve, ha a többség nemtetszését fejezi ki leváltható.

"Ha a topic látógatóainak többsége nincs megelégedve a házigazdával, és ezt kinyilvánítják, akkor nem gond házigazdát cserélni. Ha a többségnek megfelel a mostani házigazda, akkor marad, és a kisebb csoport vagy elfogadja, vagy távol tartja magát. "

• Alexease

Jelenleg a progi alpha, meg nem jelent meg, sokmindenrol nem nagyon lehet beszelni, nincs nagy veszteseg;)
    Bar multkor (1-2 honap utan, mert ujrainditotta mindig a gepem:P) ujra mentem vele nehany kort, es sokkal jobb lett mint korabban. Vezetesre es hasznalatra is. AI-val, huzosabb palyan, valtozo napszakkal es idojarassal (eso is volt) 40-60fps kozott ugrat. Korabban egyedul, szarazon, full minimimon is 15-20fps volt!
    De a leglenyegesebb, hogy minimal kompromisszummal, de elvezetes volt vezetni (2-3 autot probaltam csak, gozom sincs a keszultsegi allapotukrol, nem is erdekel, nem maszok bele a tesztelesbe, meg ha az lenne a celja, akkor sem:P Nincs idom:P)

Valszoninuleg nagyon jo lesz, koszonhetoen Bell-nek es foleg hogy PC-n volt az alapfejlesztes a teszteles. Persze, vannak meg bena dolgok, foleg menukezeles a gamepad miatt, de remelem megoldjak;)

Egy-ket honapja ra sem neztem a topicra. Nincs szuksegem meg tobb minuszra, csak attol a csapattol [alregek?!] tobb, mint 400-at kaptam, az utobbi nehany napban, ha jol lattam, ugy hogy ott sem voltam kb. 100db-ot;D Az utobbi idoben 95%-ban az AC topicban vagyok, a tobbi kihalt, de 100%-ban is CSAK szimes topicokban. nem hinnem hogy kotekszem vagy flamelek, beszolok vagy hasonlo, egsyzeruen hobby szinten uzi(k) a minuszolast:D

De elobb-utobb szukseg lesz a topicra;)
    Talan az utobbi idoben jobb lett, amiota a modi kipucolta es rendett rakott. Hogy kesobb mi lesz, nem tudom, talan, remelhetoleg, valoszinuleg megunjak es elfelejtik. Esetleg jonnek az uj konzolos nextgen extra-csicsa cuccok, ezt lefikazzak es visszamennek:)

De ha nagyon lenne mirol beszelni, es valoban alkalmatlan a topic, hulyen hangzik es nagyon gaz, de akkor kell nyitni egyet a "Sajat Forumok" reszben, es azt bereklamozni. 5-10 ember van max, mivel keveseknek van meg a progi.Ott nincs moderacio, aki nyitja, az iranyit:)
  • BooMiller
    Beszéld meg a kedves Jonnyka nevezetű lénnyel akik kinevezte:)) igen nem megválasztotta a topic hanem kinevezte egy moderátor:))) Pl. én írni sem tudok oda az egyszerű "házigazda" (inkább udvari bolond) egyszerűen kitörli:)tök mindegy mit írok... aztát 2-3 alreggel helyesel magának:D
  • Skyline
    Igény az lenne rá, a mostani HG nem fog lemondani, a mostani HG csak simán egyszerűen alkalmatlan.
  • lac coo
    Esti Corevtte-hez van valakinek valami WR setupja ? :)
  • Alexease
    Megneztem a Bentley Peed8-at, es a masik ket "kaptafa" LMP-t (Mazda 787B, Toyota TS020). Ezek nagyon jo autok lennenek. Persze meg 0.1 verziok, de sajnos akor is latszik, hogy foleg a menyisegre mennek, es a keszito sem biztos hogy komolyabb szimeket kedveli. Rossz cockpit poziciok, rossz kormanyzas, nem mukodo vagy szar tukrok, egyforma fizika TC-vel, pillangos mazda, rossz kormany+FFB erzes stb.

A modellek jok (valszeg Forza), igy van rendes kulso-belso meg ami kell. De egyszeruen kepesek igy kiadni, ami "majd nem jo", de "meg sem kell" :) Talan ha meglenne a keszito(k) oladala (ha van egyaltalan), lehetne latni mennyire komolyan foglalkoznak vele. De felo, ezek es meg nagyon sokminden igy marad:/
  • lac coo
    Jah, most látom ez meg is van, csak még nem nagyon próbáltam .:DD
  • lac coo
    :D
  • b-type
    A szokott helyen, semmi eldugott oldal :D
    http://www.racedepartment.com
    GenTrack-n tekergetem.
  • lac coo
    És az hol található ? :)
  • b-type
    A Honda Civic az bátran autózható, viszonylag hiteles és jól csatázható.
    DE
    A Seat Ibiza VR5 Turbo az nagyon hangulatos! :)
    Na aki csinálta az kb. sejti milyen az amikor egy bődület súly/lóerő arányú UTCAI autót pályára visznek :DDD
    A fék az lófsz, és nincs is állítási lehetőség (nagy piros pont!), az egész autón érezni hogy a lóerő köré építettek mindent, bárki is húzta fel ezt az autót, a felsorolt beépített cuccok sztem kb. azt adják amire lehet számítani.
    Az autó egy ratyi a pályán,... amilyennek lennie is kell, totális átépítés nélkül.
    Szerintem nagyon hangulatos, a féktáv az annyi, semmi 50méteres tábla 180km/h-ról...
    A kanyarbemenet és kijövet, nem könnyű, mert minél több az erő annál egyenesebben megy az autó (FWD sajátosság), és 100%-s turbó mellett van erő.
    Szal féket korán venni, ívet választani, kanyarközepeket át kell gurulni, és csak laposan lehet nagy gázzal kijönni.
    Sztem nagyon hangulatos, az F40-től vártam ilyesféle hangulatot, meg is lepődtem hogy ettől a turbós Ibiza-tól jött. belső nézet, tiszta feeling.
  • Hegyipapa
    Pálya : Shibuya Hachiko Drift v0.9
  • lac coo
    Jah, nkp gyujtas..... :))))
    Harom napot kinlodtam mire megtalaltam a kormany ala dugott, kitakart kapcsolot :))))
    Ebben ilyenek nem hiszem, hogy lesznek, ezen a teren eleg elvetemult volt az nkp.
    Mondjuk a kocakasra fekezett gumi ffb az johetne ide is.....
  • bardocz
    Gondolom azért ilyen, mert nincsen rendes lefulladás...nKp-ben gyújtást kellett ráadni, külön gombbal indítani, itt meg ennyit nem voltak még képesek belerakni :D
  • lac coo
    Na jó ilyeneket nem próbáltam, még, üzemszerűen használom a gépjárművet ! :)
  • Alexease
    Pedig vannak anomaliak rendesen:) Mar csak amiatt is, hogy nincs kesz a program (pl. rendes hajtaslanc, kuplung modell es hasonlok).
    Pl. a Lotus 98T-nek, ami eleg izmos darab (0 fordulaton 100LE :D), vannak erdekessegei: alapjarat, 1-es fokozat, hagyni felgyorsulni gaz nelkul. Kuplung be, aztan lassan fel, es ugy megfogja a hajtas lancot, hogy blokkolnak a hatsokerekek, es mindent elengedve, kepes 2 masodpercig oldalra csuszni-sodrodni:) (Az utolso 2-3 build/patch-ben nem neztem, lehet mar javitottak!)
  • Alexease
    Egyelore hanyagolnam az a topic-ot:P Az a gond, hogy ott szinte a kezdetektol kaosz van:)
    A hazigazda egyszerunek tunik, mert csak torolgetni kell, de nem az;) Nagyon szeles az a hozzaszolas-sav, ami nem torolheto, ami nem fuggetlenitheto a tobbi hozzaszolastol (hogy megmaradjon az egyensuly), igy szandekosan szet tudjak szivatni a topic-ot (foleg alregekkel), ha nagyon akarjak.

De ha van ra igeny, a mostani hazigazda valoban nem akar vele foglalkozni es leadja (a kiturasbol csak megtobb gond lenne), es a jelenlegi "foszereplok" el tudjak fogadni, hogy teljesen kulon legyen a PC es a Konzol reszleg (elfogadva a masik reszlegben talalhato velemenyeket, kritikakat, atjarogatas es beszologatas nelkul), akkor persze bevallalom.
  • b-type
    A Honda-n és a Mk3-s GTI Golf-n jót vigyorogtam, két egymással állandó basztatásban lévő tábor, és akkor a GTI adatai alatt az olvasható hogy azötödikgenerációscivic..blabla :D, A Golf-s tábor még egymás közt sem tud meglenni (GTI vs. TDI) :)) ...biztos jól esik.
    Kipróbáltam a 3-s Golfot mert hajtottam MK3-s GTI-t (igaz 8 szelepest), arra jó volt hogy lemérjem kb. 1 másodpercet lehet bukni egy GenTrack pályán, ha kb. úgy váltok ahogy tudok a valós autónál, szemben a kétpedál használattal (nekem pillangóm nincs, mert sz@r az egyik kapcsoló), sima botváltózva
  • lac coo
    Nem tudom ,nekem tetszett, semmi anomáliát nem láttam .
    Mondjuk rF2 után eleve úgy álltam neki, hogy tojásokon gyorsítok ki, mert mindmeghalunk ...:)
    Biztos nem tökéletes, béta vacak még ...De ahhoz képest nagyon jó .
  • Jackal
    Corvette fékkel/gumival van valami nagy gáz, egyensben jobban lehet lassítani vele, mint egy formula kocsival, de kigyorsításnál ha minimálisan is a gázon van a lábam, már elszáll a francba. (meg fékezés után kanyarban gurulva is elég csúszós)
  • lac coo
    Én nem értek hozzá, de kipróbáltam a Corevette-t, és nekem teljesen jónak tűnt, tetszett .
  • Jackal
    Ugyanez a baj az f12014 mercivel is, 8-asban álló helyzetből kipörög :)
  • lac coo
    Én írtam neked PM-et még tegnap, jól látom, hogy össze-vissza érkezik meg, a tiéd késve szokott jönni ,
  • Skyline
    Még, de úgynézki újra lesz/lehet szavazás, ezért kérdem hogy te mint rendes HG és hozzáértő szimes vállalnád-e.
    Nem ártana ha ott is lehetne csevegni a játékról és rendes közösség épülne nem 2-3 emberből állna + oltogatásból és ellenfröcsögésből...

Tehát ha lehetséges akkor vállalnád-e?
    Illetve hányan támoganák hogy a CARS topikba is Alexease legyen és ott is rendesen lehessen beszélgetni?:)

Köszi!
  • Alexease
    Mar van hazigazdaja annak a topicnak:)
  • Alexease
    Valoszinuleg az AC-hez sokkal nagyobb gagyi domping lesz mint az rF-hez volt. Mar eleve a palyakon is latszik, hogy csak gyors konvertek vannak, es meg az egyszerubb, beepitheto, hasznalhato, mukodo funkciokkal sem foglalkoznak, es mar 1.0 a palya:D
    Az elejen elkezdtem gyujtogetni a cuccokat, de egy ideje lealltam vele, semmi ertelme. Ennyi idom nincs ra, nem is eri meg, hogy gyujtogessek, teszteljek, masoljak, aztan meg figyeljem a frissiteseket.

Kunosek masodsorban a modolassal akartak nepszeruek lenni, ezert is egyszerusitettek a dolgokat, ami eleg jol sikerult. De ehhez kicsit komolyabb engine is kellene (jobb vedelem a warez ellen, komolyabb kodolasok).

Most mar van mod-tartalom is, nekem mindenre lecsapni, elobb-utobb kialakulnak a normalisabb, igenyesebb csapatok, es lehet tudni mivel erdemes foglalkozni.
  • Skyline
    ALEXEASE kérdésem: CARS topikot (pc-s) vállalnád-e te mint szimulátoros? itt is frankón rendet tudsz teremteni, ott sem ártana egy hozzáértő normális HG. Köszi
  • Thread
    Jezusmaria, annyi lesz hogy kezelni nem lehet. :)
    Valamilyen minositest lehet talalni ezeknel? Vagy ami jo az ugyis felkerul a racedepartmenthez?