43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Debilon #18668 pukekohe és symmons plains? -
Az egyik tuti Wanneroo, a masik talan Calder, de tuti Ausztral palyak. Emlekszem a kepekre:P -
MooneyR #18666 Lövésem sincs, de jó képek : ) -
ESTI FUN RACE SZERVER:
MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun
KEZDÉS: 2014.08.22. 20:30 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY:20 PÁLYA: Bathurst AUTÓ: BMW E30 Group A
bathurst 0.7
a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 94 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk -
..pár kép tőlem, ha eltalálod melyik versenypálya jövök egy sörrel :) (két pálya egyébként)
1:link
2:link
3:link
4:link
5:link
6:link
pár hangulatos cockpit:
link
link
és egy..sor6
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.08.22. 10:08:55 -
Ez akkkkora k'csögség
..csóri mini.
-
MooneyR #18662 Ez meg a GT Legends topikból.. megnéztem már párszor : )
-
??
Nem kellene védenem, mert ez a verzió van azt kész egyelőre, tehát akár sz@r is lehetne,...de sztem elég pontos.
Az Esses is jó:
A túlélésért akkor küzdesz amikor elfogy a gumi, eleinte vigyorgás van, lehet centizni a falat, később amikor már nem áll meg az íven a gumi, akkor nehéz, ...addig sztem csak élvezetes, nem érdemes túlmisztifikálni.
Csak nem szabad olyan autóval menni ami megöli a -park- részt. próbáld ki a DTM E30-l, vagy a M-s, step1 E30-l
-
Megnéztem ezta Bathurst verziót. Hát elég langyi.
Végig túl széles, és a kanyarok túl tompák. Hol az esses? Komolyan, mégtalán 4-esben is belehet venni corvival, ahol 2-esbe kéne menni. Talán mert túl széles, ezért nem olyan kanyargós egy S sikán benne. Tippem szerint shift2u szerű verzió.
Tudom hogy még nincs törés, de ott fent, Bathurstban a túlélésért kéne küzdeni, minden egyes körben. -
TheStigKrisz #18659 áhhh, nem vettem észre -
Ott van a link 10 hozzaszolassal lejebb...b type free #18642 -
TheStigKrisz #18657 Be tudod linkelni nekem? Tudom, hogy Laci is be fogja rakni holnap, de én már megnézném most, mert régóta várok már egy használható verzióra. Kösz előre is -
Nem az, vagy ha az is volt valaha, mar teljesen uj kontosben pompazik.
-
TheStigKrisz #18655 ez amúgy melyik Bathurst? mert ami race departmenten van az bugos, nem megy a körszámláló rendesen -
Most szurtam ki steamen.
Weekend Deal
Offer ends Monday at 10am Pacific Time.
-50%
34,99€
17,49€
-
Nekem mar a tegnapi Ausztral palya is szaggatott, a rajtnal eppen megvolt a 15fps:DD
Sajnos ezek meg elegge nyers konvertek. A korabbi regi fapadosabb rF1 vagy megregebbi konvert alapokkal nem volt gond, de a frissebb palyaknal mar valszeg jobban bele kell nulniuk. -
Sajna nekem nem jó az esti futás...ez a China pálya nálam nagyon szaggat, kipróbáltuk most ketten szerveren, és csak egyedül biztonságos :(
majd holnap leszek.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.08.21. 16:53:06 -
Sztem egy kocsi elég jó ide (az én ízlésemnek), és az az E30.
Olyan autó kell amivel érezni a futóműben kihívásait, egy 'szupersportkocsi' nagyon merev, azzal is megvan az elpattogás a parkban, de kicsit hiteltelen ahogy veri magát a kasztni.
Az E30 klasszikus ahogy a pálya is, igaz hogy csak a DTM verzióban van elég szufla ehhez a pályához, de az M3-s versenyre jobb, van esély a szélárnyékra, és az előzésre is, megbocsájtóbb.
szóval:
A DTM verzió nagyon jó kihívás szólóban.
Az M3-s E30, sztem a jó választás versenyre (step 1 vagy mi az upgrade-je):
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.08.21. 13:14:04 -
Thread #18650 Hagyjuk, benne vagyok, akor jojjon mar a freesync. -
Nem tudom, majd valaki mond valamit :) -
MooneyR #18648 A szövegre most nem emlékszem, majd ha otthon leszek megnézem jobban.. de nekem elég sok sorban (valószínűleg) ismétlődik.
Csak azért néztem rá egyébként, mert visszavarázsoltam az appokat egy fájl ellenőrzéssel.. működik már a map, a spotter, chat.. de mintha kicsit akadozósabb lenne a játék. Lehet csak azért, mert ai ellen mentem pár kört.. de zavaró volt. Akkor láttam, hogy a Corvette-re beírta ezeket errorba. -
holnap Bathurst lesz... Milyen autó legyen? -
nálam csak ennyi van:
INIReader: content/cars/corvette_c6r/data/proview_nodes.ini > ERROR: MULTIPLE KEY FOUND IN FILE content/cars/corvette_c6r/data/proview_nodes.ini [NODES] C6r_ZR1_fbumper STILL USING OLD VALUE: 0
INIReader: content/cars/corvette_c6r/data/analog_instruments.ini > KEY_NOT_FOUND: [SPEED_INDICATOR] STEP
INIReader: content/cars/corvette_c6r/data/analog_instruments.ini > KEY_NOT_FOUND: [SPEED_INDICATOR] ZERO
INIReader: content/cars/corvette_c6r/data/analog_instruments.ini > KEY_NOT_FOUND: [SPEED_INDICATOR] OBJECT_NAME
INIReader: content/cars/corvette_c6r/data/digital_instruments.ini > KEY_NOT_FOUND: [ITEM_1] UNITS
nincs több sor az -errors.log-ban -
ESTI FUN RACE SZERVER:
MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun
KEZDÉS: 2014.08.21. 20:30 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY:20 PÁLYA: China GP AUTÓ: BMW E30
china gp 0.8
a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 94 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.08.21. 10:02:13 -
MooneyR #18643 Ez a pálya nagy kedvenc, RaceRoom-ban ezt "vettem" meg az ajándék kreditből a múlkor egy BMW 635 CSI-vel együtt..
Ez a Corvette egyébként nálatok nem errorozik? A dokumentumos assetto mappában az error log tele van vele. -
Hagyjuk mar ezt a gsync-et, nvidia.. Van freesync ugyan azt tudja nyilt es a vesa is tamogatja. -
Estére egy bátorságpróba? ...ha már úgy is itt vagyunk Ausztráliában? ..logisztikailag 9 óra és 800km :)
pálya
Nem egyszerű, a hullámvasút utolsó kanyarját meg kell tisztelni (18-s), bár még a merevítéssel nem szórakoztam. -
Thread #18641 Ezek a simhouse-osok voltak kint totalcar palyanapon szerintem, RACE-07-el. Nezegetem az X-sim oldalt, DIY motion cuccok, nem semmi.
Oculus lesz a jovo par ev mulva, es meg olyan gondokat is megold hogy pl a mostani tv-m elott nincs eros alatamasztas [asztal] meg amugy se ferek kozel hozza ha mondjuk pedalt vagy cockpitet is odakepzelek. [akkor meg minek fullHD? :) ]
Mar egy problema eszembe jutott :) Oculusszal ulok egy simhouse-os / X-sim-es mozgo szekben, az egesz auto gyorsul, a szek hatradol, az oculusban meg emiatt elkezdem az auto tetokarpitjat latni? Nem egyszeru a jovo :) -
Tyuki80 #18640 Az igazság az,hogy nagyon rég mentem ezen a pályán,ebben a játékban eddig még nem is,az autóval meg talán mentem le mansban vagy 3 kört,de a futamra ott nem tudtam eljutni.Nagyon furcsa volt az első futamon,pattogott,hidegek maradtak a gumik,a hátulja meg simán kitört bármilyen kigyorsításnál,a féktávokat meg nagyon megtiszteltem,mert bizonytalannak éreztem az autót.A futóművet kicsit állítottam,felraktam a soft gumikat (az addig medium helyett)kicsit guminyomást állítottam,plusz egy szárny katt hátulra és gyorsultam is 2 mp et.Ha kicsit a versenyek előtt gyakorlok és nem ér meglepetés,benéztem volna sztem az 1.52 be is,de így csak 1.53 eleje közepe lett.
A verseny alapból jó volt,de őszintén mondom,nem is figyeltem rád,mert annyira lekötött a gépészkedés...de ezt te is láttad.Néha olyanokat korrigáltam,hogy majdnem letéptem az asztalról a kormányt. -
Én szívesen maradtam volna, de gyerekkel az egyik kézben nem lett volna köszönet :D
Sejtettem hogy valami gubancod volt az elején, mert alapból gyorsabb vagy, én arra tippeltem hogy felraktad a legpuhább gumit, és elfogyott, mert mikor teszteltem akkor nekem végig bírta a supersoft is, de a 6. körtől már el-elcsúszott az autó, könnyű hibázni, ezért is döntöttem a sima puha gumi mellett.
A futómű az nálam asszem alap, a diffihez nyúltam, az első merevítéshez, a gumihoz, és a váltóhoz, ja és egy klikk az első aero-n.
A Corvette az Corvette, nekem a pörgős autók jönnek be, lóból szeretek autózni, nem nyomatékból, de a Corvette azért mindig egy külön polc. Érdekes hogy a Viper nem érdekel, de a Corvette az el tud csábítani :)
Jó volt lekövetni, láttam hol szenvedsz a kocsi miatt, de előzni csak a hibádból tudtam, ...valahogy a féktávok nem az igaziak már egy ideje :( ...ahogy az előtted autózó srácnál is, utolértem, de az előzés az más, de ő is hibázott aztán. De vagy 5 kört téged kergettelek :))
egyszer én is bekaptam az 5mp-s büntit a sunyi helyen.. -
Tyuki80 #18638 Tök jó volt ez a mai kombó!Sajnos az első két futamon belekeveredtem rendesen a közepébe.Nem is értettem a dolgot,mert annyira figyeltem mindenkire,erre valaki oldalról meglök,pördülök és az egész mezőny belém.Izgi volt a full utolsó helyről előreverekednem magam.Alexease szokta volt mondani,a mezőny hátuljában bizony máskép mennek a dolgok.Na ezzel nem lehet vitatkozni.Volt itt minden:tempóból előzöm,majd utolsó pillanatban be elém féktávon,persze satu,le a pályáról büntetés,sikán kigyorsítás,megcsúszik,korrigál előzöm,be elém,satu,pálya el,bünti.
Egymásra találtunk...A végére megszoktam az autót-pályát,erre mindenki lelép.
-
Roteiroo #18637 Jó kis kombó volt bár elég érdekes volt a penalty ezen a tracken sokszor talán olyankor is beadta mikor nem kellett volna. Kár ,hogy az első kanyaros káosz a publik szerverekhez hasonlóan most itt is megvolt :/
Ha valakinek van full replaye az első futamról azt megnézném, nekem sajnos nem mentett.:( -
Kár hogy nem mentettem replay-t, ezt nagyon élveztem, még ha erőből nem is tudtam előzni, csak lekövetni az előttem lévőt, de szép menet volt.
-
neilszab #18635 Igen, a SimHouse-nál a Bikás Parknál a Sim-city-ben lehet kipróbálni, akit érdekel az új Oculus Rift.
Van mozgó gép is, bár azt csak DK1-gyel próbáltam, kavicságyban oldalról a gumifalba csapódás megrázó élmény volt..
Illetve van ClubSport és T500 RS kormány is, meg minden féle kütyü, aki sok pénz el akar baszni a hobbijára, az itt előbb kipróbálhatja mire akar költeni és érdemes-e belevágnia. -
nincs ötletem sajna, csak a szokásosok
Vsync ki/bekapcsolása
X:\Users\firerock-PC\Documents\Assetto Corsa\logs útvonalon a py_log megnyitása és error-k keresése.
..nekem nincs ilyen hálazégnek, ha akad akkor akad rendesen :D
-
Senki? -
Tilus-éknál próbáltad?
a felbontásban meg a más kijelzőben nagyon bízok én is...nekem a dk1 is tetszett -
neilszab #18631 Pár napja próbáltam DK2-őt, minden szempontból óriási előrelépés, semmilyen lagot nem érzékeltem és az OLED kijezlő is nagyon jól teszi a dolgát. A felbontás rettenetesen sokat javult, igaz azért minimálisan látszanak még a pixelek, de össze sem hasonlítható ez előző verzióval. Egyelőre az LFS-hez van csak támogatás, de gondolom az AC-hez és az iR-hez is hamarosan megérkezik.
Röviden tömören azt tudom nyilatkozni róla, hogy ba...ott jó, feltehetőleg kötelező vétel lesz a jövőben, akinek telik rá, meg alá a gépre is.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.08.20. 15:41:16 -
egyébkénta videóban ugribugri is van ...a z ugrabugrálóval beszéltem és F1 Hud nevű app-ot használta pluszban, ami szintén köztudottan errorozik... -
álldogáltam még egy darabig:)
már ki kartam lépni , mire megláttam a lifegő kábelt:)