43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ne gyerekeskedj!
A hibákról tudunk...
Te meg pár dologról nem,az látszik a hsz -eidbol... -
Hat neki is vannak, de valahogy most nehezen kezeled ezt, ha tole hallod .
A lelassuzas nem izgat, kozepere barmikor jo vagyok, az nekem eleg, job ez mar nem lesz. Nem a lassuzas miatt bunko..... -
Jo.nem lenyeg, pontosan tudom mit mondtam meg azt is hogy mit akartok nekem bemagyaratni...
Aki veteirf et, vagy mas szimet az pontosan tudja hogy mit ertek apro korrigalos , mecsuszason.
Lenyegtelen, nem erdekel a tema a tovabbiakban.
Aki szerint hibatlam egy ketbites mclaren, vagy 30 nal 10 metert csuszo sls, az igy jart, nem vagyunk egyformak. -
Tyuki már idézte...
Ott kezdted lebunkozni, mert leirt h miért nem kapod meg az élményt...
-
Egyébként a lassú versenyző is versenyző, ettől még nagyon jó versenyző is lehet. De egy versenyautót egy gyors versenyző tud elvinni a határáig, és az ő visszajelzései is ugyan olyan fontosak,..nem sértő az hogy mást látnak egy verseny technikában.
Elfér egymás mellett a kettő.
pl. A Ducati-nak ezer éve egy olyan versenyző a teszvezetője, aki éles megmérettetésen 1-2 másodpercet is kap a Ducati éles versenyzőjétől.
De még is ott van, mert a meglátásai fontosak, viszont ha a topversenyző is tud tesztelni akkor rá más feladatokat bíznak, és más területen kíváncsiak a véleményére.
Mind a kettő fontos. Azt akarom mondani hogy ha Tyuki azt mondja azért nem látsz ezt vagy azt mert nem elég a tempód, az nem feltétlen sértő, vagy ha annak érzed akkor le kell nyelni, hiszen igaza is lehet nem?
-
én spec nem értek egyet azzal hogy gagyi, gondolom nem probléma ha ebben vagy abban nem értek egyet Alex-l, vannak önálló gondolataim, és nem mindent látunk egyformán.
pl. azok a dolgok amik neki fontosak nekem nem, Alex jobban belelát, őt talán jobban zavarja, engem nem.
Nekem mindenekfelett(!) a vezetési élmény az ami fontos.
A kuplung sem zavar, pedig szeretem...de az összes szimben sz@r volt, miért pont itt zavarjon? ..ha jobb lesz nagyszerű, ha nem eddig is elvoltam.
Nem ez az óvoda szvsz, szerintem az hogy kaptál egy olyan mondatot hogy lassú vagy, és erre parasztoztál, meg bunkóztál...és utána arról beszélsz, idézem: "..ratok jon az ovodas hiszti, mert valaki rosszat mond a jatekotokra"
Szeretem ezt a játékot, sok időmért sok örömet ad. és ja, a 'gagyi' az nem az ami nekem eszembe jut erről a játékról, vagy bármely részéről.
Kifogásolom ha arról van szó. -
De , kell korrigálnom...sose mondtam, hogy nem kkell ebből látszik nem érted az egészet .... -
Tényleg nem érted :)
Te kezdtél el itt harcolni:)
Alexease mondandojaval pedig egyet is értettem :)csak elkanyarintottuk a társalgást mert van amit máshogy látok...
Neked meg korrigálni se kell az Ac -ban..
:)leirtuk az okát:) -
VikingPingvin #19148 *grabs popcorn* -
Imadom, ha hulyenek neznek :)))
Alex beirta hogy gagyi a buntetes, tenyleg az, mindenki tudja, ebbol jott az egesz hiszti, hogy miert gagyizza le, meg higy semmi nem eleg jo .:))
Lehet en nem ertem jol a magyar nyelvet, akkor sorry ! :)
Aztan hozzakoltottetek, szerintunk szar a jatek, de akkor meg minek jatszunk vele :)))
Ovoda, le is szarom ezek utan mit irkaltok ......
-
goldboy #19146 0.22.6 -
Na mondjatok el szépen 10 Miatyánkot, meg 3 Üdvözlégyet de ízibe :) -
Iracer vagyok:)
Na meg rf2 -t is próbáltam párszor és szépen körbe is megyek, hidd el erre nem csak ti profik vagytok képesek:)
Csak sajna nem elég jó nekem...
Szerintem senki nem mondta most se h milyen jó a penalty... :)
Össze vissza beszélsz itt is ahogy más topicokban...:)
-
Latom, ma flame-nap van:)
Ugy nez ki, front van:P Nekem meg ki$#@#$^&$ gorcsol a fejem egesz nap, semmivel nem haladok;)
-
Semmi, leszarom, legkozelebb eszre se veszem, ha ratok jon az ovodas hiszti, mert valaki rosszat mond a jatekotokra :)))
Alex mondott valamit, higy gagyi a buntetes erre mindenki leoltja ?!
Ha most volnek akkora troll visszkersnem hogy ki mit mondott anno errol a.buntirol.....
Nem csipazom en a ketszinuseget.
Annyira lassu azert nem vagyok, egy ktm re benevezek barmikor jobb palyan, ha meg gyakorlok is kicsit meg jobb lehet, De pl a bmw m3 al tuti otvar vagyok, nem szeretem nem megyek vele.
Toled meg eleve nem veszek semmi kritikat, mert f1 en meg ezen kivul mast nem lattal meg, max addig meg osszetorted magad rf ben azt jovan. -
Mi volt amúgy bunkó Tyuki hsz-be?
Tényleg látszik h sok kritikad abból fakad a fizikát illetoen h lassan mész:) -
Tyuki80 #19140 Részemről nincs gond.Emberi reakciók.
-
Mar eppen torolgetni akartam, de ha jol ertelmeztem, megoldottatok;) De azert az ilyen szintu szemelyeskedest ne eroltessetek:P -
Nem sértődés,de legálább volt reakció.Köszönöm!!!! -
Thread #19136 A skid.vaw csinalja szerintem egymagaban a gumihangokat, a totalis blokkolas hangmintaja. Ebbol keverik ki.
Mashol letezik olyan, hogy a finomabb gumihangokat szintetizaljak? Sok infot adna a finom csuszas hangja, foleg hogy g-erok nelkul vezetunk, nekem egyelore meg FFB sincs, az tuti ad infot, de azert en hianyolom a finom a gumicsuszas hangokat. -
Ha találkoztunk volna ilyennel,leirjuk...
Ötlet híján nem kaptál választ,nem kell megsertodni :) -
Akkor megbeszéltük, most én is kicsit szenvedélyesebb voltam :)))
( jah nem, bunkó voltam, de hívhatjuk szenvedélyesnek is ...) -
Tyuki80 #19134 Egészségedre váljék!
-
Tyuki80 #19133 Ezzel vitatkoznék..de nem fogok.
Ellenben őszinte,következetes,szókimondó,szenvedélyes ( a szó rossz értelmében is)sorolhatnám..az arrogánsat még alá is írom.Az meg hogy gyors vagyok...Nem!Gyorsabb!Nálad!Nálam meg más! -
Nálam nincs, nem is hallottam még ilyenről . .) -
Talán igen,mert akkór lehet hogy a gépemben kezdem el keresni a baj okát!! Meg talán tudom,hogy elolvasta vki.De Ti 1 zárt csapat vagytok úgy tűnik. Üdv,köszi,hogy egyáltalán válaszra méltattál!! -
Úgy bazzeg, hogy te erölteted abaromságodat, hogy ti mennyit mentek vele ! :)))
Én is megyek vele nem keveset!
na jó, szerintem te ne is szólj hozzám, mert egy barom vagy...nem szoktam ilyeneket írni ,de most komolyan gondolkozz el, képes vagy-e bármihez kultúráltan hozzászólni . -
Tyuki80 #19129 nekem dolgoznom is kell, pihennem is meg van egyebb hobbi hal istennek...na ezt a dumát meg főleg szeretem,mintha az esténként megjelenő emberkéknek nem kellene dolgozni,nem kellene a családjukkal foglalkozni gyereket nevelni stb...ez a tipikus áldozat duma csak én dolgozok stb...ne keverjük már ide.Leírhatnám én is az élettörténetemet,nem hiszem hogy bárkinek is kívánnám,de nem keverem ide..Egyébként is hogy jön ez ide? -
Amúgy egy arrongás bunkó vagy, csak hogy én is kicsit öszintébb legyek ! :DD
Ha valamiről nem akartok hallani, akkor nem kell fórumra járni, ezt tudom tanácsolni .....
az hogy gyors vagy az egy dolog, de hogy paraszt is ,akárhányszor csak valamit beírsz az is !!
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.08.30. 14:38:29 -
En is naponta hasznalom, es nekem is van benne magamhoz merten rengeteg oram ( nekem dolgoznom is kell, pihennem is meg van egyebb hobbi hal istennek... ) de ha jobban raernek lehet otbb is lenne.
De ezen nem veszunk ossze, rf2 panoz pl viselkedeseben jol hasonlithato az sls hez, ki kell probalni, mennyi lagyabb, kifinomultabb az egesz gumimodell..... -
Attol jobb lesz, ha mindenki beirja, hogy "Nem, nem talalkoztam."? :) -
Ez olyan mint amikor a MotoGp-ben az egyik gyártó bedobta az új vázat...külön eltérő méregdrága ötvözet a nyúlványra, papíron agilis, de mégis merev, és szuperkönnyű.
Csak használat közben volt sz@r. következő fejlesztési lépcsőben kukázták.
A kocsimon a felni kakucsringre pont tökmindegy.
Szal hidd el nem találtad fel az rF2-t :)
Az első részt és a második részt megjelenésétől használtam, versenyeztem vele, a szivarral is:
itt egy példa, sőt még élveztem is.
De nem áll meg az AC mellett, és nem azért mert az AC könnyű, vagy mert szeretek csúszkálni. Azért nem áll meg amiért az a MotoGp váz sem állt meg, mert nem elég jó. FWD-re igen. minden más hajtára nem.
A szivar is, van benne vezetési élmény, csak egy pillanatig sem hiszem hogy ilyen lehetett a valóságban is akár csak megközelítően is.
Szal elfogadom ha te most rátaláltál az rF2-re, de nekem már megvolt és nem kell. Nem csak úgy pöckölgettem a Nissan-t, hanem versenyeztem vele online mikor megjelent. ..hasonlóan mint az AC-ban, itt is volt idő amikor minden autóval mentem, ami online éppen ment valahol.
Végigzongoráztam ott is, az utolsó online versenyem a Panoz-zal volt, ahol megértettem miért érzem hiteltelennek a hátsóhajtású autóikat.
..és ott le is zártam.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.08.30. 14:29:24 -
Tyuki80 #19124 " és azt sok apró meg-megcsúszást, apró korrigálást én még egyszer nem láttam AC-ban" - mondjuk hogy 2 -4 másodperccel lassabb a tempód az élbolytól,úgy nem is nagyon fogsz ezzel a jelenséggel találkozni.
Érdekes hogy állandóan elkezditek a fingfűrészelést!Soha nem jó semmi,minden szar,még az is ami jó,de amúgy jó...Nem tud már az ember kiigazodni.
Ebbe a rakat szarba 391 órát tettem eddig bele.Biztos hülye vagyok,vagy csak elfogult,vagy nem értek hozzá,vagy nem próbáltam eleget,vagy olyan fakezű vagyok,hogy csak ezzel tudok menni.De ezzel nem vagyok egyedül,hisz nagyon jó kis közösség verődik össze esténként,kultúrált átkozott jó versenyeket megyünk,csodaszép előzések,brutális időeredményeket látunk nap mint nap.Ennyi ember nem tévedhet!
Persze lehetne jobb,mint általában minden,de szerintem a program ilyen jellegű "gagyizását"hagyjuk meg olyanoknak akik naponta használják.Hitelesebb tőlük!
Bocs,hogy ha kicsit erősebbre sikerült.
Igazat adok B type free-nek,igen ha gagyizol,leblamálsz,azzal a közösséget is leblamálod.
És nem a funboy-kodásról van szó. -
Nekem mindegy hogy hívják, alfa béta gamma ... :) -
Úrak,köszönöm az empátiát,a kimerítő válaszokat!! Ez tényleg 1 jó FÓRUM!!! (v.klikk) -
goldboy #19121 Ez a mondat a dev blogon azt jelenti rövidesen early accessből beta lesz ?
"This version includes also some features under the hood that will allow our development team to test the overall compatibility with the aim to release a candidate beta version of Assetto Corsa within some weeks. More details will come soon" -
AC szerintem inkább épül a bulis utcai autókra, ehhez van igazítva az egész gumi is meg minden, rF2 viszont csak pályaverseny, ott meg nem igazán szokás kilincselni meg csúszkálni minden kanyarban.
az igazi nyilván az lenne, ha ezt is tudná egy játék meg szt is de szerintem olyan nincs .
rengeteget mentem mostnanában a Nissan GT-vel, és azt sok apró meg-megcsúszást, apró korrigálást én még egyszer nem láttam AC-ban. ez is megcsúszik, de akkor csúszik vagy 2 métert alapból :) Nem beszélve a kopás melegedés kérdése, ami itt hogy úgy mondjam sokszor azt se érezni hogy működik-e egyáltalán, pedig fontos része egy pálya versenynek. Nyilván rF-ben is vnnak rossz autók, de azért egy melósabb vasba ha bárki átül. mondju kegy szivar F1 rögtön leesik miről beszélek.
De ez nem baj, AC ilyen, sőt jó is , hogy ilyen mert utcai autókban szegényes a kínálat a szimekben. Igaz itt elég egyszerűen a pályaautók, de nekem még szerencsém is van, mert nem érdekelnek Ac-ban ezek a vasak :)) -
H váltóssal se az igazi, annyi a szerencse hogy a váltó nem egy gombnyomás, hanem folyamatos lenyomvatartás így beugrik magától .
De fékezni nem kell pl, meg az egész így olyan semilyen :) -
a rajt meg tök jó:) H-val a pillangósakat szépen lehagyom:)
amúgy tényleg nem az igazi pillangós autókkal....
de szerintem ezt ők is tudják:) -
TheStigKrisz #19117 akkor is láttam a chaten, hogy írtad, azt hittem rám gondolsz