| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #19124 " és azt sok apró meg-megcsúszást, apró korrigálást én még egyszer nem láttam AC-ban" - mondjuk hogy 2 -4 másodperccel lassabb a tempód az élbolytól,úgy nem is nagyon fogsz ezzel a jelenséggel találkozni.
Érdekes hogy állandóan elkezditek a fingfűrészelést!Soha nem jó semmi,minden szar,még az is ami jó,de amúgy jó...Nem tud már az ember kiigazodni.
Ebbe a rakat szarba 391 órát tettem eddig bele.Biztos hülye vagyok,vagy csak elfogult,vagy nem értek hozzá,vagy nem próbáltam eleget,vagy olyan fakezű vagyok,hogy csak ezzel tudok menni.De ezzel nem vagyok egyedül,hisz nagyon jó kis közösség verődik össze esténként,kultúrált átkozott jó versenyeket megyünk,csodaszép előzések,brutális időeredményeket látunk nap mint nap.Ennyi ember nem tévedhet!
Persze lehetne jobb,mint általában minden,de szerintem a program ilyen jellegű "gagyizását"hagyjuk meg olyanoknak akik naponta használják.Hitelesebb tőlük!
Bocs,hogy ha kicsit erősebbre sikerült.
Igazat adok B type free-nek,igen ha gagyizol,leblamálsz,azzal a közösséget is leblamálod.
És nem a funboy-kodásról van szó.