43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Na mégis csináltam, jelszó hun :)
hogy hogy bírja, vagy hogy mit állítottam be az meg kiderül () mondjuk semmit nem piszkáltam alap ...) -
Francokat, aztán megint leoltanak, hogy keresztbe szervezek :D
Meg ilyen sok főt nem tudom bírok-e ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.01. 20:07:52 -
De mikor én néztem Jackal meg még valaki bent volt race-en ... -
Akkor nyomj te egy szervert:) -
20:30-rá hazaerek és javítom ha lehetséges... -
HÁT EZ AZ !!!! :DDD -
Akkor talan a pit-hely beallitas... -
Aosta-n csak 16 pitbox van és 20 helyesre van csinálva a szeró. -
Nincs szerencsed:/ Vegre egyszer kedvenc autod van..., es megsem:D -
Nálam új vírusírtó vabn, de akkor nem az a gond ezek szerint :) -
endy papp #19306 Maga a pályát partice-ben próbáltam az előbb működött,szerintem csak,a szeró beállítás miatt van gond,vagy nem tom... 
Mellesleg passzolt is volna ehhez a kocsihoz
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.09.01. 20:03:08 -
Akkor ki sem probalom:D -
Igen, jott valami frissites. Es ha valoban vertex buffereles, akkor elofordulhat, hogy a mod palyaknal azok, amelyeket osszeheggeltek 1db nagy aszfaltba, problemasak lehetnek;) Meg nem probaltam... -
endy papp #19303 Nálam is szint úgy
-
nekem kifagy amikor betoltene, az aktualis verzio ez:
Ahogy nezem pont 33 perce frissult, lehet, hogy ma senki nem jut igy be :)
ezen a palyan amugy csak 16 pit van, te 20 kocsit tettel be.
0.22.8
- Changed Vertex and Index Buffer handling
Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.09.01. 19:57:12 -
Álló helyzetben nálatok is ellenállás nélkül lehet tekergetni a kormányt vagy nálam van valami gebasz? -
Bocs srácok, de már beállítottam, viszont most lépnem is kell itthonról, így marad az amit beállítottam. Holnapra viszont kitaláltam egy jó kombót, de azt majd holnap... :P -
Mai program:
SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
JELSZÓ: hun
KEZDÉS: 2014-09-01 ~20:00
|Q|R|: |10|8|
FÉRŐHELY: 20
PÁLYA: Aosta Grand Sport v2.0 - Letöltés
AUTÓ: KTM X-Bow R -
Jackal #19298 Monza unalmas, akkor inkább imola. -
endy papp #19297 A felső képen látható kocsi és persze hozzá Monza..... 
Azért ne köpködjetek meg nagyon érte......
De nekem tök mind1 csak gyors kocsi legyen.
Ha lesz valami lécci írjátok be ,szívesen növelem a létszámot. -
Elvileg mától ismét barcalaci állítja a kombót, viszont lehet elfoglalt, így ha van vmi kívánság, akkor beállítom nektek! ;-)
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.09.01. 18:54:10 -
cstibikeee #19295 Ma esti versenyről tudni vmit? -
nortsen #19294 Na ja, szép mutatvány, de csak akkor tudnám, hogy ez ugyanaz a trükk, ha látnám a pedálok helyzetét is.
AC-ban is működik a dolog, csak nem végnélkül.
A linkelt videón szerintem nem ezt látjuk, de lehet tévedek, ezért lenne jó a pedált is látni.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2014.09.01. 16:14:15 -
Biztosan lesznek olyanok, akik ezzel is gyorsak/gyorsak lesznek. Sok embert a mostani brigádból nem ismerek, de pl. Csorosz Laci régebben is gyors volt, és ahogy nézem, most is az. Másik kérdés, ami szerintem aktuális lesz, hogy akik régen gyorsak voltak, vajon mennyire gyorsan fognak tudni alkalmazkodni az új vezetési élményhez, stílushoz? (Nekem pl. rF2 ezért is tetszik, mert totálisan más vezetési stílust kíván, mint a korábbi szimek, de az a helyzet, hogy AC-nál is újra kell/kellett tanulnom 1-2 dolgot) -
Nekem nem a tartalmával volt a gondom, sokkal inkább az irományod minőségével. Abban egyetértünk, hogy nem feltétlenül ahhoz kell hasonlítani - mégis kell valami kiindulási alap. -
"Ha gáz fék kombót egyszerre megnyomta a hátsókerekeseken gtr2-ben, a legocsmányabb csúszásból is visszahoztam."
Erről egyszer láttam a VirtualR-en egy szép kis cikket, meg alatta ment is a vita: http://www.virtualr.net/iracing-com-magic-save-exploit-causes-controversy
Mondjuk ez éppen iR-el kapcsolatos, de láttam már olyan videót is, amiben éppen LFS-ben csinálják meg ugyanezt.
Másik fórumon meg volt, aki a következő két videót linkelte az esethez:
Bocsi az utóbbi videó minőségéért, jobbat nem találtam sajnos. -
Kifejtheted a problémádat, érthető volt? igen, akkor mi a problémád? Elemezhetjük a te hozzászólásodat is hogy ennyire volt színvonalas és hasznos:)
De biztos igazad van egy elavult szarkupachoz hasonlítsuk a mai simeket... -
nortsen #19289 Én nagyon várok már egy bajnokságot, mert kíváncsi leszek, hogy azok akik régebben más játékokkal gyorsak voltak, azok most is tudják e hozni a szintet. Én arra adom le a tippem, hogy nem és meg is van rá az okom ezt hinni. -
nortsen #19288 Ezt én is éreztem, és igen nehezen, vagy sehogy nem lehetett ezeket megfogni. Persze az más kérdés, hogy előbb-utóbb nem mentem bele ilyen csúszásokba, mert azt nagyon jól lehet érezni, hogy mikor lesz sok.
Rf, race, gtr engine-ben két dolgot éreztem mindig. Csúszik, és mindent meg tudok fogni, és ezt sosem szerettem bennük.
Ha gáz fék kombót egyszerre megnyomta a hátsókerekeseken gtr2-ben, a legocsmányabb csúszásból is visszahoztam.
AC-ban ez már nem így megy és bármilyen furcsa is legyen az érzés, én inkább hiszek ennek az új érzésnek mint a réginek.
-
Bár azért a színvonalas hsz-edet köszönjük. -

-
-
Lehet csak nála láttam az R07 megjelenni megint:DD Valaki itt hasonlitgatta valamikor ha nem te voltál sorry:))) -
Hogy én miért így gondolom ezeket a dolgokat ill. miért érzem az eddigi legvalósabb élménynek az AC-t, ahhoz íme egy kis történet:
16 éve rendelkezem jogosítvánnyal és napi szinten koptatom az utakat. Gondolom ezzel itt nem vagyok egyedül. Persze e tapasztalat még kevés, hogy bedőljek bizonyos szimulátorok élményszolgáltatásainak, viszont ez időszak alatt "sajnos" adódtak olyan szituációk (közúton), mikor igenis az adott gépjármű határait kellett feszegetni, hogy ne történjen különösebb baj.
2 éve volt szerencsém kipróbálni élesben a Lotus Ladies Cup egyik Elise-ét a Euro Ringen, ahol kb. 10 kört tehettem meg. Ekkor már több éves szimulátor tapasztalatot tudhattam magam mögött (főként rF) és mielőtt elmentem erre a tesztvezetésre, rF-en teszteltem a pályát egy Elise MOD-al, hogy ne érjenek majd olyan nagy meglepetések (főként) a vonalvezetést illetően. :-)
Két autó körözött a pályán. Az egyiket Bús Edina vezette, aki élmény autóztatta a vendégeket, a másikat pedig vezetni lehetett. Értelem szerűen én az utóbbiban ültem és amikor megtettem az első köreimet, akkor rá kellett jönnöm, hogy majdhogynem kuka az összes eddigi szimulátoros tapasztalatom, mert vmi teljesen más került elém (és itt nem a G erőkre gondolok). Végig az ideális íveket autóztam elég nagy sebességgel, sőt a kerékvetőket is támadtam mint állat, de akkor kellett rájönnöm igazán, hogy az általam ismert "szimulátorok" mennyire messze vannak a valóságtól. Arról nem is beszélve, hogy Edina 2x is úgy ment el mellettem (szégyen - nem szégyen), mint ha vmi másik géposztályban vezetne. :-) (morci is voltam ez miatt :D )
Ezt követően kicsit átértékeltem a dolgokat és igaz nem ma történt ez a vezetés, de a mai napig élénken él bennem az az élmény, ami ott ért. Sajnos azt nem tudom megmondani, hogy az AC-ben lévő Elise hány %-os közelítésben van a valósághoz, de azt meg tudom mondani, hogy ebben a platformban éreztem először azt, mint amit az akkori tesztvezetésen is tapasztaltam.
Akár mennyire is fapados még az AC, a vezetési élmény szempontjából egyáltalán nem az, és ha jól gondolom elsősorban ez a legfontosabb, hogy szórakozzunk és olyan ingerek/élmények érjenek minket, amit elhiszünk! :D
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.09.01. 13:41:45 -
Na valami ilyesmi gondolatokat vártam eddig, köszi. 
Bár eddig nem próbáltam a Ladát (még), de gondolom amiatt viselkedik másképpen, mert nem "sport" futómű van alatta. Ezzel még nem is lenne bajom. Nekem a problémám a korábbi build-ekben volt, és nem is egyszer éreztem azt, hogy kanyar közben pattan kettőt, megindul a hátulja, és képtelenség megfogni - és igen, még kis tempónál is. Szóval a legfőbb problémám az, hogy annyira hirtelen veszti el a tapadást a kocsi, hogy szinte képtelenség lereagálni ilyet. De pl. a pénteki update során az SLS-nél ez utóbbit már nem éreztem - olyan szépen lehetett korrigálni a kocsit, hogy még én magam is meglepődtem rajta. -
Amikor csak versenyeztem a RAce07-t emlékeim szerint mindig a Bmw-vel mentem, az FWD autók felejtősek. De azért nagyon jónak sem mondanám, vannak pályák, pl. Sonoma, ahol kijön az alapvető probléma, a dombra fel jobbos a pálya elején, és a pálya közepén van egy nagyon éles jobbos, ahol teljesen hiteltelenül viselkedik az autó. ..és sokszor kígyózik, vagy inkább kígyózva csúszik.
Amíg pl. a AC Lada futóműve hullámzik (az alap módban szvsz túlságosan is) amikor hasonló helyzetben 'mászik' le az autó az ívről, addig a Race07 Bmw az minimális futóműmozgással inkább csak csúszik.
Jól ismerem ezt az érzést, F1C ETCC Bmw, GTR Bmw mod, rFactor WTCC Bmw.....és igazából az rF2 mindnél gyökereiben ugyan az az érzés fog el,...és ez nekem folyamatos kompromisszum volt, valójában soha nem tudtam megszeretni, de mindig volt egy jobban sikerült mod, vagy a társaság miatt azért felvállaltam, és élveztem is persze, ...nem szenvedtem közben. :)
De mindig nagyon elcsúszva éreztem az egészet. ezen kívül leginkább az ellenkormányzással volt bajom...hihetetlennek tűnt, hogy a GPL mennyire tönkreverte ezeket a játékokat, mai szemmel már sok minden más abban is, de az ellenkormányzás és/vagy gázzal tartás az
messze felette volt azoknak a játékoknak amivel az időm nagy részét szimeztem. -
Sehonnan. Ez inkább bizalom kérdése nálam, mert a mai napig mikor leülök az AC elé, azt érzem, hogy tényleg egy autóban ülök. Ezt az érzést ilyen mértékben egyik "szimulátor" sem adta idáig vissza. Ebből következvén gondolom azt, hogy nem hasra ütésre állítgatják a dolgokat, no meg persze az alap engine is elég jó lehet. -
Ha jól sejtem, ezt nem nekem akartad írni.... :-) -
(
)
-
Hagyjuk már a R07-et ami nem is 2007-es engine hanem jóval öregebb kb lófasz és estifény...