• b-type
    Amikor csak versenyeztem a RAce07-t emlékeim szerint mindig a Bmw-vel mentem, az FWD autók felejtősek. De azért nagyon jónak sem mondanám, vannak pályák, pl. Sonoma, ahol kijön az alapvető probléma, a dombra fel jobbos a pálya elején, és a pálya közepén van egy nagyon éles jobbos, ahol teljesen hiteltelenül viselkedik az autó. ..és sokszor kígyózik, vagy inkább kígyózva csúszik.
    Amíg pl. a AC Lada futóműve hullámzik (az alap módban szvsz túlságosan is) amikor hasonló helyzetben 'mászik' le az autó az ívről, addig a Race07 Bmw az minimális futóműmozgással inkább csak csúszik.
    Jól ismerem ezt az érzést, F1C ETCC Bmw, GTR Bmw mod, rFactor WTCC Bmw.....és igazából az rF2 mindnél gyökereiben ugyan az az érzés fog el,...és ez nekem folyamatos kompromisszum volt, valójában soha nem tudtam megszeretni, de mindig volt egy jobban sikerült mod, vagy a társaság miatt azért felvállaltam, és élveztem is persze, ...nem szenvedtem közben. :)
    De mindig nagyon elcsúszva éreztem az egészet. ezen kívül leginkább az ellenkormányzással volt bajom...hihetetlennek tűnt, hogy a GPL mennyire tönkreverte ezeket a játékokat, mai szemmel már sok minden más abban is, de az ellenkormányzás és/vagy gázzal tartás az
    messze felette volt azoknak a játékoknak amivel az időm nagy részét szimeztem.