43023
  • lac coo
    Most kaptak dk 2_ot, gondolod ket nap alatt megcsinalt mindent? :)
    Gyanitom jelenleg nagy energiat nem fog belefektetni, van fontosabb dolog is...
  • Thread
    De melyik? a DK2?
  • HUN_Senya
    Nekem és goldboynak van Oculusunk (vagyis mindkettő goldboyé).
    Nem vesztettetek eddig semmit. Játszhatatlan vele még sajnos. Remélem most rágyúrnak.
    Utoljára szerkesztette: HUN_Senya, 2014.09.05. 19:21:05
  • nortsen
    Háát én is gondolkodtam rajta, de azt gondolom, ha kijön a végleges, a kutyának nem fog kelleni a dk2, de nekem meg kéne a végleges, így vagy hónapokkal előre kiszimatolja az ember, és eladja, vagy kidobott pénz.
    Aztán meg mások sem csüggednek: http://index.hu/tech/szemlemorzsa/2014/09/04/ez_mar_itt_majdnem_a_matrix/
    Utoljára szerkesztette: nortsen, 2014.09.05. 19:19:37
  • szancsopanza
    Én holnap akarom megrendelni, októberben elvileg itt lesz. 490Eur pontosan, mindennel együtt.
    https://www.youtube.com/watch?v=R-IwvWvEoyo
    Elvileg működik csak kérdés hogyan...
  • Alexease
    "Csak"?!:) 100$-t adnek erte, ha lenne penzem, de nincs;) Igy gozom sincs mi, mennyi, hol meg ilyesmi, ez a resze mar nem erdekelt (sajnos).
  • lac coo
    Plusz posta, es minderre meg afa es vam ;)
  • Thread
    350USd csak, meg be kell hogy jojjon az orszagba. Na meg par honap. Itthon mennyiert adjak-veszik?
  • Alexease
    Kunosek nehany napja kaptak meg a DK2-ot, nem tudom hol tartanak vele. De itt a topicban, nem hinnem hogy sok embenek lenne Oculus-a (valszeg nulla:P), igy kozvetlen tapasztalat tuti nincs. Max, ha valaki volt simcenter-ben tesztelni.
  • szancsopanza
    https://www.youtube.com/watch?v=r8edH9l0Fik

Mindent kiír egyébként. (az egeret ráviszed vmire és írja mi micsoda)
  • oneal1
    semmit nem kell állítani és a ledeket működteti játék közben
  • szancsopanza
    Konkrétan az érdekel, hogy az AC-val mennyire működik a dk2, illetve, hogy mik a tapasztalatok, hiányosságok.
  • Szabi #19504
    ja, a The VR, majd hátha csinálnak szimulátoros videót is :D
  • nagy891229
    Valaki leírná hogy ez a fanaled nevű program mire használható illettve mit kell állítanni rajta? G27-es kormányom van.
    Köszi a választ.
  • szancsopanza
    Van valakinek tapasztalata az Oculus dk2-vel kapcsolatban? Használja vki?
  • nortsen
    Ez cool volt, köszi!
  • szancsopanza
    Sziasztok! Régen jártam erre ...
    Köszi szépen a fanaledes cuccost! :)
  • Totti5
    Ez jól jött, végre működik a kijelző AC alatt is
  • barcalaci84
    Mai program:

SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
    JELSZÓ: hun
    KEZDÉS: 2014-09-05 ~20:00
    |Q|R|: |10|8|
    FÉRŐHELY: 20
    PÁLYA: Barcelona catalunya
    AUTÓ: BMW GT2
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.09.05. 14:04:57
  • barcalaci84
    G27-eseknek illetve Fanatec kormányosoknak !
    kijött az új FanaLED ami jó mostmár az update után...
    új fanaled
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.09.05. 13:45:49
  • b-type
    Barcelona

jó szőrben lévő pálya.
  • Alexease
    A hivatalos info alapjan 37:63 a sulyaranya. En "jobbra" tippeltem, de legalabb a gumit jo iranyba allitottam, csak keveset;D
    Probald a hatso gumit (joval)alacsonanyabb nyomasra allitani, ugy magas fodulatrol be fogja (szerintem) forgatni a segget.
    Valszeg a diffi alapbol baratsagosra van veve, hogy inkabb csusszon 4 kereken oldalra, mint korbe-korbe forogjon:D Ezert sem erdemes vele nagyon eroltetni a kanyar ki- es bemenetet, mert valszeg csak eldaralja a gumitat.
  • bardocz
    Ja ez igaz, bár túlkormányzottá inkább a stabilizátorral tudnám tenni igazán. Nameg a difi. Néha próbáltam gázelvétellel beforgatni a seggét, ami más autóknál működhet, de itt nem igazán.
  • Alexease
    Ennel a gumi valszeg sokat szamitana. Plusz ott a camber es a damper, ami kanyarban tuti sokat valtoztatna.
  • bardocz
    Én nem tudom mit kéne setupolni, se rugót, se stabilizátort, se difit nem lehet állítani. Így max leültetem, és annyi.
  • Alexease
    Azzal nincs gond, az auto elvileg alkalmas lenne ra, csak setup-olni kellene, de az meg ido;P
    Elvileg ezt be lehetne allitani agresszivebb kanyar bemenetre vagy kimenetre, vagy a kanyar kozepere erzesbol sodrodni/csuszni (persze nem olyan fakezunek, mint en:P).

Meg a gumira kell figyelni, mert eleg erzekeny ra. Nem nagyon kopott (98-99% volt a vegen), inkabb a melegedes volt maceras. Visszahul gyorsan, de amig meleg, nagyon eltolja az orrat vagy elmaszik/kitor a hatulja. Folyamatosan figyeltem a gumit, ha 70-80 krnyeken volt, akkor mar kicsit mas iven mentem be a kanyarba, ne gyilkoljam le, mert akkor a kovetkezonel tuti korigalgatas lesz:)
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.09.04. 21:48:49
  • Totti5
    Stílusomból adódóan támadom a kanyarokat, főleg így 0 gyakorlás után éles verseny előre :) és igen éreztem hogy hama ellőttem a gumikat.
  • Alexease
    Ezzel az autoval konnyu elrontani, eleg konnyu, elegge merev, rovid a tengelytav. Adja magat a sodrodas es a csuszas, de ha jol ereztem, az elmelegedett gumi gyorsan el kezd "taknyolni", foleg a hatso. Mar 1-2 nagyobb csuszas, sordodas, "drit" utan erezni lehett, utana 3-4 kanyaron keresztul figyelni kellett, hog visszahuljon.
    Igy inkabb ovatosabban mentem be a kanyarokba, iven maradtam, es hosszan gyorsitottam ki.

Ezert erdekelt volna bent, amit a chat-en irtam, az auto sulyelosztasa es/vagy a realtime terhelese. Ez az auto erzekeny a gumira, foleg az elso-hatso aranyara. Vakon nehez, erzesre meg 1 idomero alapjan nincs idom;P
  • bardocz
    Jaja, az. Szép manőver volt, és a végén mindenki ugyan ott volt, ahol a kanyar előtt :D Azt nem is láttam, hogy kívülről elkezdted előzni.
  • Alexease
    En munkat varok, de nem jon:D Ami jo, de igy persze penzem sem lesz:P De volt mar, amikor lefekves elott, 1 orakkor esett be;D
  • Totti5
    Szétestem, próbáltam egyre gyorsabb lenni, de nem érzem az autót még, így sikerült minden körbe jól elrontani a kanyarok felét... aztán sok volt, kis drift de már nem tudtam megfogni.
  • lac coo
    ezzel mentem volna megegyet, de senki nincs már közületek :DD
  • Alexease
    Nem voltal lassu, semmi gond nem volt, teljesen elvezetes volt menni, en sem voltam sokkal gyorsabb. En "biztonsagosan" es tervezetten szeretek elozni, a 7. kor vegere vagy a 8. kor kozepere-vegere terveztem, de bessett kozenk valaki (beelozott engem:P), igy at kellett terveznem:) Tudtam, hogy aki elottem van, vagy ossze fog akadni veled vagy kicsuszik a palyarol, azt akartam megvarni. Talan fel kort birt, aztan mar a palya szelen is volt;DDDD Lett volna meg 1,5 korom ujra tervezni, de te is kiszalltal:) Kicsit vartam rad a palya szelen, de nem jottel:P

A helyezessel nem foglalkozom, semmi ertelme, nekem tobbet er, ha valakit 8 koron keresztul kergethetek, mint elol egyedul autozni 20 masodperc elonnyel.
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.09.04. 21:17:02
  • Totti5
    Amikor 3an mentünk egy kanyarban?:) te előztél belül én kívülről akartam / fordulni már megvolt, örültem is a manővernek, de megcsíptem a füvet:I lehet kaptam egy kicsit, bár nem éreztem semmit, de így is úgy is lesordódtam volna.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.04. 21:15:20
  • Tyuki80
    Jó az mindig!Velünk a pályán.
    Teltháznál meg főleg!
  • bardocz
    Nagyon kitoltam veled amikor valaki mellé beestem? Láttam, hogy te voltál az egyetlen, aki pályán kívülre került miattam ott.
  • Totti5
    Bocsánat Alex ha tapló módon voltam lassú és azért estél vissza mert szerencsétlenkedtem... nem szoktam KTMezni. Viszont kösz a csatát, jó volt először veletek a pályán:)
  • Alexease
    Nemsokara vegzek, aztan megyek en is:)
  • goldboy
    Magyar AC fub(n)

Utoljára szerkesztette: goldboy, 2014.09.04. 20:08:34
  • barcalaci84
    most kerssetek rá a megszokott módon...