43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Most kaptak dk 2_ot, gondolod ket nap alatt megcsinalt mindent? :)
Gyanitom jelenleg nagy energiat nem fog belefektetni, van fontosabb dolog is...
-
Thread #19515 De melyik? a DK2? -
HUN_Senya #19514 Nekem és goldboynak van Oculusunk (vagyis mindkettő goldboyé). 
Nem vesztettetek eddig semmit. Játszhatatlan vele még sajnos. Remélem most rágyúrnak.
Utoljára szerkesztette: HUN_Senya, 2014.09.05. 19:21:05 -
nortsen #19513 Háát én is gondolkodtam rajta, de azt gondolom, ha kijön a végleges, a kutyának nem fog kelleni a dk2, de nekem meg kéne a végleges, így vagy hónapokkal előre kiszimatolja az ember, és eladja, vagy kidobott pénz.
Aztán meg mások sem csüggednek: http://index.hu/tech/szemlemorzsa/2014/09/04/ez_mar_itt_majdnem_a_matrix/
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2014.09.05. 19:19:37 -
szancsopanza #19512 Én holnap akarom megrendelni, októberben elvileg itt lesz. 490Eur pontosan, mindennel együtt.
https://www.youtube.com/watch?v=R-IwvWvEoyo
Elvileg működik csak kérdés hogyan... -
"Csak"?!:) 100$-t adnek erte, ha lenne penzem, de nincs;) Igy gozom sincs mi, mennyi, hol meg ilyesmi, ez a resze mar nem erdekelt (sajnos). -
Plusz posta, es minderre meg afa es vam ;) -
Thread #19509 350USd csak, meg be kell hogy jojjon az orszagba. Na meg par honap. Itthon mennyiert adjak-veszik? -
Kunosek nehany napja kaptak meg a DK2-ot, nem tudom hol tartanak vele. De itt a topicban, nem hinnem hogy sok embenek lenne Oculus-a (valszeg nulla:P), igy kozvetlen tapasztalat tuti nincs. Max, ha valaki volt simcenter-ben tesztelni. -
szancsopanza #19507 https://www.youtube.com/watch?v=r8edH9l0Fik
Mindent kiír egyébként. (az egeret ráviszed vmire és írja mi micsoda) -
semmit nem kell állítani és a ledeket működteti játék közben -
szancsopanza #19505 Konkrétan az érdekel, hogy az AC-val mennyire működik a dk2, illetve, hogy mik a tapasztalatok, hiányosságok.
-
ja, a The VR, majd hátha csinálnak szimulátoros videót is :D -
nagy891229 #19503 Valaki leírná hogy ez a fanaled nevű program mire használható illettve mit kell állítanni rajta? G27-es kormányom van.
Köszi a választ. -
szancsopanza #19502 Van valakinek tapasztalata az Oculus dk2-vel kapcsolatban? Használja vki? -
nortsen #19501 Ez cool volt, köszi! -
szancsopanza #19500 Sziasztok! Régen jártam erre ...
Köszi szépen a fanaledes cuccost! :) -
Ez jól jött, végre működik a kijelző AC alatt is
-
Mai program:
SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
JELSZÓ: hun
KEZDÉS: 2014-09-05 ~20:00
|Q|R|: |10|8|
FÉRŐHELY: 20
PÁLYA: Barcelona catalunya
AUTÓ: BMW GT2
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.09.05. 14:04:57 -
G27-eseknek illetve Fanatec kormányosoknak !
kijött az új FanaLED ami jó mostmár az update után...
új fanaled
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.09.05. 13:45:49 -
Barcelona
jó szőrben lévő pálya. -
A hivatalos info alapjan 37:63 a sulyaranya. En "jobbra" tippeltem, de legalabb a gumit jo iranyba allitottam, csak keveset;D
Probald a hatso gumit (joval)alacsonanyabb nyomasra allitani, ugy magas fodulatrol be fogja (szerintem) forgatni a segget.
Valszeg a diffi alapbol baratsagosra van veve, hogy inkabb csusszon 4 kereken oldalra, mint korbe-korbe forogjon:D Ezert sem erdemes vele nagyon eroltetni a kanyar ki- es bemenetet, mert valszeg csak eldaralja a gumitat. -
Ja ez igaz, bár túlkormányzottá inkább a stabilizátorral tudnám tenni igazán. Nameg a difi. Néha próbáltam gázelvétellel beforgatni a seggét, ami más autóknál működhet, de itt nem igazán. -
Ennel a gumi valszeg sokat szamitana. Plusz ott a camber es a damper, ami kanyarban tuti sokat valtoztatna. -
Én nem tudom mit kéne setupolni, se rugót, se stabilizátort, se difit nem lehet állítani. Így max leültetem, és annyi. -
Azzal nincs gond, az auto elvileg alkalmas lenne ra, csak setup-olni kellene, de az meg ido;P
Elvileg ezt be lehetne allitani agresszivebb kanyar bemenetre vagy kimenetre, vagy a kanyar kozepere erzesbol sodrodni/csuszni (persze nem olyan fakezunek, mint en:P).
Meg a gumira kell figyelni, mert eleg erzekeny ra. Nem nagyon kopott (98-99% volt a vegen), inkabb a melegedes volt maceras. Visszahul gyorsan, de amig meleg, nagyon eltolja az orrat vagy elmaszik/kitor a hatulja. Folyamatosan figyeltem a gumit, ha 70-80 krnyeken volt, akkor mar kicsit mas iven mentem be a kanyarba, ne gyilkoljam le, mert akkor a kovetkezonel tuti korigalgatas lesz:)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.09.04. 21:48:49 -
Stílusomból adódóan támadom a kanyarokat, főleg így 0 gyakorlás után éles verseny előre :) és igen éreztem hogy hama ellőttem a gumikat. -
Ezzel az autoval konnyu elrontani, eleg konnyu, elegge merev, rovid a tengelytav. Adja magat a sodrodas es a csuszas, de ha jol ereztem, az elmelegedett gumi gyorsan el kezd "taknyolni", foleg a hatso. Mar 1-2 nagyobb csuszas, sordodas, "drit" utan erezni lehett, utana 3-4 kanyaron keresztul figyelni kellett, hog visszahuljon.
Igy inkabb ovatosabban mentem be a kanyarokba, iven maradtam, es hosszan gyorsitottam ki.
Ezert erdekelt volna bent, amit a chat-en irtam, az auto sulyelosztasa es/vagy a realtime terhelese. Ez az auto erzekeny a gumira, foleg az elso-hatso aranyara. Vakon nehez, erzesre meg 1 idomero alapjan nincs idom;P -
Jaja, az. Szép manőver volt, és a végén mindenki ugyan ott volt, ahol a kanyar előtt :D Azt nem is láttam, hogy kívülről elkezdted előzni. -
En munkat varok, de nem jon:D Ami jo, de igy persze penzem sem lesz:P De volt mar, amikor lefekves elott, 1 orakkor esett be;D -
Szétestem, próbáltam egyre gyorsabb lenni, de nem érzem az autót még, így sikerült minden körbe jól elrontani a kanyarok felét... aztán sok volt, kis drift de már nem tudtam megfogni. -
ezzel mentem volna megegyet, de senki nincs már közületek :DD -
Nem voltal lassu, semmi gond nem volt, teljesen elvezetes volt menni, en sem voltam sokkal gyorsabb. En "biztonsagosan" es tervezetten szeretek elozni, a 7. kor vegere vagy a 8. kor kozepere-vegere terveztem, de bessett kozenk valaki (beelozott engem:P), igy at kellett terveznem:) Tudtam, hogy aki elottem van, vagy ossze fog akadni veled vagy kicsuszik a palyarol, azt akartam megvarni. Talan fel kort birt, aztan mar a palya szelen is volt;DDDD Lett volna meg 1,5 korom ujra tervezni, de te is kiszalltal:) Kicsit vartam rad a palya szelen, de nem jottel:P
A helyezessel nem foglalkozom, semmi ertelme, nekem tobbet er, ha valakit 8 koron keresztul kergethetek, mint elol egyedul autozni 20 masodperc elonnyel.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.09.04. 21:17:02 -
Amikor 3an mentünk egy kanyarban?:) te előztél belül én kívülről akartam / fordulni már megvolt, örültem is a manővernek, de megcsíptem a füvet:I lehet kaptam egy kicsit, bár nem éreztem semmit, de így is úgy is lesordódtam volna.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.04. 21:15:20 -
Tyuki80 #19482 Jó az mindig!Velünk a pályán. 
Teltháznál meg főleg! -
Nagyon kitoltam veled amikor valaki mellé beestem? Láttam, hogy te voltál az egyetlen, aki pályán kívülre került miattam ott. -
Bocsánat Alex ha tapló módon voltam lassú és azért estél vissza mert szerencsétlenkedtem... nem szoktam KTMezni. Viszont kösz a csatát, jó volt először veletek a pályán:) -
Nemsokara vegzek, aztan megyek en is:) -
goldboy #19478 Magyar AC fub(n)
Utoljára szerkesztette: goldboy, 2014.09.04. 20:08:34 -
most kerssetek rá a megszokott módon...