43023
  • barcalaci84
    Mai program:

SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
    JELSZÓ: hun
    KEZDÉS: 2014-09-06 ~20:00
    |Q|R|: |10|8|
    FÉRŐHELY: 22
    PÁLYA: Barcelona
    AUTÓ: Ferrari 458, Mclaren mp4 , Mercedes SLS AMG
  • lac coo
    Igen, állnak a boxokban az autók, abba tudsz beülni amiben még nincs más. Ha elfogy az van ami maradt :)
    Sajnos semmiféle setup, help szűrés nincs még ....
  • trialboj
    Mit jelent az hogy elfogytak? Ha nem az elsők közt lépek be egy szobába akkor én csak a maradékból választhatok ami a legtöbb esetben a gyengébb ?

Amúgy minden szoba játékos által kreált? Nincs hivatalos szoba? vagy esetleg olyan ahol nincs engedélyezve a setupolás.
  • HUN_Senya
    Nem azért, mert elfogytak azok az autók?
  • trialboj
    Üdv,

Az lenne a kérdésem hogy nem tudjátok miért fordul elő egyre gyakrabban hogy ha be akarok lépni egy szobába akkor a rendelkezésre álló autók közül csak 1-2 opció aktív, a többire pedig nem tudok kattintani egyáltalán?

• macleody
    Barcelona, McLaren mp412c + Ferrari 458 s3 + Merci sls
  • precise
    mi lesz akkor ma?
  • Tyuki80
  • barcalaci84
    Mindenki nyugodjon meg:)
  • Tyuki80
    Isten ments!Bmw gra látni sem bírom.A legszarabb gép.
  • HUN_Senya
    Ha nincs ötlet mára, akkor legyen BMW M3 E30 GrA és a Bathurst.
  • akodolanyi
    Bocs, kozben megtalaltam a bajt. A.
  • akodolanyi
    Sziasztok, itt tudok technikai segitseget kerni Logitech DFGT eszkozzel kapcsolatban?

Udv. Andras
  • b-type
    igen, talán ez a legnagyobb zavaró dolog nálam is, pláne a ladánál ahol alsóbb tartományban nincs lényegesen nagyobb nyomaték még ha felhúzom a motort akkor sem.
    pörgősebbé lehet tenni a bevált favágó és kevésbé favágó módszerekkel, mint a lekönnyített lendkerék és egyéb motoralkatrészek, síkolt hengerfej, de ezektől erősebb lesz ugyan de egyben pörgősebb is, talán lehet lefele is hasasabb nyomatékgörbét csinálni nagy torkú karburátorral, pláne mondjuk 4-l, de az hogy felváltásnál nyikkan a gumi az zavar. Hasítok felfele 80-l :D joux Plane-n és ha elváltom felfele akkor megnyikkantja a gumit. Nálam most asszem 7000 környékén van a vége, váltásra leesik 4 ezerre is akár és ott is nyikkan.
    Még pöcsölök vele, de hajlok egy asszinkron váltó felé, akkor csak lefele kell kuplung...vagy az sem zavar vezetés közben ha néha leváltásnál is elmarad a kuplungom, mert el lehet váltani lefele is.
  • lac coo
    ami engem zavar az az automata félautomata váltó...
    valami rettenet gagyin képes néhol váltani, nincs összhangban a blip, ráengedi úgy a kuplungot hogy rögtön keresztbeáll, elég vicces .
    főleg ahol viszonylag lassú a váltás .

a kis Lotus roadster is tök jó, de abban is valami iszonyat bután vált, jobb lenne H val menni vele :))
  • Gadfly13
    Ma végre én is tudok már jönni. Olvastam, hogy mostanában telt ház volt. Ha gondoljátok, akkor indíthatunk még egy plusz szervert is. ;)
  • Alexease
    Igen, ez van, valamit valamiert;) Minden autoban van kormanyszervo, foleg ezekben, mert enelkul hasznalhatatlanok. Meg egy "egyszeru" WTCC futamot is feladnak, ha bedoglik a szervo (vagy masodperceket buknak anelkul). Es persze minnel gyorsabb az auto, kozvetlenebb a kormanyzas, szelesebb es jobban tapad a gumi, nagyobb az aero, annal huzosabb kormanyozni. Gondolom kormanyszervo modell nincs benne, igy ezzel globalisan kell "trukkozni". Globalisan kiszamolja az FFB-t, te meg hozzaallitod az erot, es egyebeket ahogy tetszik:P
  • Alexease
    En az F1-et nem eroltetnem, foleg nem ezeket az ujatak, es legfokkeppen nem a modokat;)

Valszeg semmi koze az igazihoz, es a program le se kezeli az auto funkciok nagreszet. Pl.: a DRS jo dolog, tervezheto, taktikazhato, talan mukodik is (kapcsolas, szamitas), de amig a szabadon lehet hasznalni (barhol, barmikor, barmeddig), lenyegeben semmi ertelme nincs:D
    Mar 2-3 autonal a turbo allitgatasa is maceras es egyelotlen, mert hasznalhatatlan nyujtozkodni es billentyun gombokat nyomogatni;)

Raadasul az uj F1-nel sokat szamitana, plusz elvezet, allitgatas, tervezes a hybrid-rendszer mukodese es hasznalata (elore beallitott dolgok, auto hasznalat, visszatoltes, kinyeres stb). De ebbol semmi nem mukodik a progiban.

Lenyegeben lenne egy 2014-es kinezetu F1 auto, uj hangokkal... aztan ennyi:D Ha mar F1 vagy komolyabb uj formula, akkor a gyari Lotus/Abarth. Esetleg modkent a GP2.
  • lac coo
    Globálisan jó, de ennél nem jó :)
    Persze igaz, ízlés dolga .
  • Alexease
    Dehogy vagyok fonok:) Sot, igazabol szolgaltato vagyok, kiszolgalom az emberek igenyet (moderalas, karbantartas, kinezet, felulet, linkek, infok stb).
  • Thread
    Most ezekkel a mar fantazianevu F1 autokkal nem szabad szervert inditani?
  • Tyuki80
    Ez a trackday felsorolás nagyon jó ötlet.(nem hiában te vagy a főnök itt)
    Szerintem mehetne egy ilyen is!Vagy a supercaros trió!
    A gt nem erőltetném.
  • barcalaci84
    95 % os gumiállapot már kb csak csúszkálás össze vissza ahogy én tapasztaltam
  • Alexease
    Globalisan valtoztatta az FFB-t, igy vannak autok aminel jobb let es vannak aminel "rosszabb". Nekem nincs vele gondom, globalisan szerintem jo. Az FFB erosseg jatekonbeluli allitasa es az auto setup segit, ha nem olyan az erzes, mint amilyet szeretnek. Es persze, a "tetszik" es a "szeretnek" messze nem biztos hogy olyan, mint az igaziban:D

A BMW GT2 amugy is "maceras" auto. Az mar nagyon top kategoria es palyaauto. Rengeteg az allitas, amitol nem csak mashogy megy, hanem mashogy is erzni az autot.
  • lac coo
    Azt lehet tudni a gumikopast hogy jelzi, szamolja jatek .
    Tesztelgettem ktm el, de igazabol fogalmam sincs mi is az 98% :)
    A nolla lehet az amikor mar nincs tapadas legures terben allnak a kerekek , vagy hogy? Nemelyik autonal meg mar halalos a 96 % is......
  • Alexease
    Ja, tenyleg:) Akkor arra, az elozo melle, lapatoljunk meg egy adag foldet;D
  • lac coo
    Rf2 is fizetos :)
  • Alexease
    Igen, ez az elonye ennek a rendszernek, hogy a legkenyesebb es macerasabb reszt kerulte meg, hogy menetkozben gondolkodjon, szamoljon, toltogessen a gep:) Valamit valamiert. Nekem igazabol nincs vele bajom, amire en hasznalom, arra tokeletes. Szervezett dolgokra meg ismet megoldhato.

Az rF2-nel sokkal jobb, ami kicsit botranyos, hogy vMOD-ot kell elore gyartani, hogy szervert lehessen inditani:DD Vagy az iR-nel, aminel nem eleg hogy draga, de ha sajat szervert akarsz, akkor versenyenkent meg fizethetsz is erte:DDDD

Ha igy nezzem, ilyen funrace-re, nem csak az AC a legjobb, hanem az egyetlen:DDDD
  • lac coo
    En tegnap mentem probabol a bmw gt vel, nagyon buzis lett az ffb je..... mint valami szervos liana :)
  • Alexease
    Barcelona maradhat, jo palya, lehet szaguldozni de vannak valtozatos kanyarok is, ahol lehet tervezgetni. Valamivel lassabb (fps) mint a gyari atlag, de telhaznal sem volt vele gond (40fps ala nem nagyon ment).

Az auto(k)rol gozom sincs:) Ott eloszor azt kell elfogadni, meg ha "egyforma" kategoria, akkor is lesznek koztuk kulonbsegek. Valszeg meg a 2 GT3 kozott is van. Aki szereti, akarja, tervezi valamelyik autot es/vagy jo helyezest akar, kellemetlen lehet, ahogy lent irtam, ha kesobb jon es elfogy:DDD

Ilyen esetben mar most felajanlom, ha valaki lemaradt valamirol, es nalam olyan van, amit szeretne, akkor elcserelem vele (nekem mindegy:P).

De ha mar multiclass, akor a 2 GT3, a 3 Supercar (Ferrari 458, Merci SLS, McLaren MP4) vagy a 4 TrackDay auto (KTM X-Bow R, Lotus 2 Eleven, Lotus Evora GTE, Lotus Exige 240R) is jo lehet. persze meg vannak lehetosegek, de felolem csak a BMW GT2 is maradhat:)
  • barcalaci84
    bajnoksághoz nem kell booking, vagy akár komolyabban szervezett tesztfutamhoz sem...(de mi minden nap toljuk így erre szerintem pont jó, lehetne jobb is:) )
    simán entry listtel lehet csatlakozni a nevezett versenyzőknek booking nélkül...bármikor a az előre kiválasztott skineddel...
    4 féle autó volt már vitt is funoin...mondjuk nem volt tele a server...:)

és szerintem valami változott mert mostmár nem tölt be MINDENT előre mint korábban...nincsenek legalábbis már ott a boxban az autók így pickup serveren se....és ahogy telik a server én azért látom h csökken az fps kicsit ahogy jönnek az emberkék...

igazából tök jó lett ez a "barkács online" , mert minden működik faszán... funra is tök jól használható a pickupos rész, az entry list GUID alapján meg tökéletes ligához , komolyabb tesztfutamokhoz...

és se így se úgy nincs join lag nincs leszakadás stb....a "nem barkács" cuccoknál azért ezt nem nagyon sikerült elérni...
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.09.06. 11:05:48
  • Alexease
    A multi-calss poen lehet, ha mar ennyi auto van benne, es hasonlo kategoriakban.

Persze meg ez is tesztelos lehet, mert vannak/lehetnek vele gondok. Korabban a tobbfele auto betoltese es futtatasa maceras volt. Igaz, extrem +15 fele autoval probalkoztam, es azon a szinten mar nem csak lassu volt (betltes+mukodes), hanem lenyegeben el sem birtam inditani:D
    Bar valszeg 3 utonal nem lesz halalos:) Es azota valszeg sokat javult.

Es ami meg egyelore kenyszerszulte-barkacscucc, az az online resz. A Booking-ot jol kitalaltak, kell olyan is, poen, hasznalhato, de csak az a lehetoseg botranyos. Persze megcsinalta a mostani freeconnect-et, de ez lenyegeben a mar mukodo rendszer megeroszakolasa volt;D
    Megmaradtak az elore beallitando auto tipusok es festesek, es ezeket mindet elore fel is tolti es szamolja is a szerveren es klienseken is. Innen mar eleve viccces a dolog, de az ebbol adodo problemak gazosabbak: felesleges eroforras igeny; nem valaszthato festesek (nem sajat festes, most mar a gyaribol sem); ha "elfogy" az auto (lefoglaljak az emberek a beallitott darabszamot), akkor nem azzal megyek, amivel szeretnek vagy terveztem, hanem azzal, ami maradt:D

Persze nem olyan halalos a dolog, mert funrace-hez igazabol jo ez. Kicsit kellemetlen vagy vicces 2014-ben, de hasznalhato.
    Az elore szerverzett vagy bajnoki futamokhoz meg ott a Booking lehetoseg, ott mukodik ami kell.
  • barcalaci84
    a pálya maradni fog Barcelona mert én is ki akarom próbálni:)
    igazából a gt2-t is hagyni akartam , de lehet felőlem több autó is...
    a lotusok dolgot pedig körülírhatnátok h milyeneket akartok összeereszteni... de a supercaros is lehet felőlem...
    beszéljétek meg délután 4-ig , akkor berakom aazt amit többen támogatnak...
  • lac coo
    Lotusos jöhet :))
  • Tyuki80
    Laci!
    Tegnap,ahogy olvastam telt ház volt.Lehet lenne értelme,több autótípust is összeengedni esetleg ma este.Mit szólnátok egy Ferrari 458,Mclaren,Sls merci trióhoz,mondjuk imolán,vagy mugellon?Vagy esetleg egy lotusos (több típus)versenyekhez.
    Lehet összejönnénk rá jó páran szombat révén.
  • Thread
    >>>Nem ugyanaz a kép, kicsit el van csúsztatva a két szemnek<<<
    Na ja, ettol LENNE 3D, de nezd mar meg, hogy nincs kulon ket kep kiszamolva.
    Utoljára szerkesztette: Thread, 2014.09.05. 23:53:08
  • goldboy
    Nem ugyanaz a kép, kicsit el van csúsztatva a két szemnek(ebben olyan mint a 3DTV)
    VorpX oldalán nem szerepel az AC a támogatott játékok között (mondjuk ettől még műkődhet), majd kiprobálom, lehet DK1-nél is megoldja a
    látótávolság problémát (állítólag a driverben kettőzni kéne a képpontokat ahol a két szem átfedi egymást, és ezt rontották el a Kunosnál)
    Egyébként én a LAG-ot DK1-nél sem látom durvának, de itt is vannak olyan kollégák akiknek már 200 fps alatt bántja a szemét a szimezés
  • Thread
    >>>Azért is van az elején rosszullét mert az agyad azt hiszi mozogsz a térben, a tested pedig érzi hogy nem <<<
    Jaja, plusz itt a LAG is hanytat. 20ms ala akarjak levinni, mozgas erzekeles + kep kirakasa 20ms alatt, mondjuk mozgaserzekelessel egyutt gyorsabb lesz mint a plazmam.
  • Thread
    nem kell lelkesiteni, en is gondolkodom rajta, haver be is hozna most, de most csak a duplaarasat tudom venni, neppertol :)
    Dehat egyszeruen AZON a linkelt videon, mindket szemednek ugyanaz a kep van, nem 3D.
    Ezen nem tudok valtoztatni :)
    Lehet hogy nem is tud az AC-vel meg 3D-t a VorpX, nem tudom.
  • goldboy
    Ez nem így mükődik!Azon a videon azt a képet látod amit az oculus két lencsével a két szemedre "húz".
    Nem olyan mint egy 3D Tv formátum.
    Az oculusban nem olyan képet látsz mint egy 3Dtvén, hogy a kép síkjából néha kilógnak 2D-s tárgyak egymás mögül, vagy a moziban feléd repül valami a vászonról
    Az oculus teljesen átveri az agyad, teljesen benne vagy a térben, mindennek van mélysége.
    Mikor benne ülsz az E30-ban, tényleg azt hiszed benne vagy(nyúlsz a kormány meg a váltó után, csak ép a levegőt markolod)
    Azért is van az elején rosszullét mert az agyad azt hiszi mozogsz a térben, a tested pedig érzi hogy nem