• Alexease
    A multi-calss poen lehet, ha mar ennyi auto van benne, es hasonlo kategoriakban.

Persze meg ez is tesztelos lehet, mert vannak/lehetnek vele gondok. Korabban a tobbfele auto betoltese es futtatasa maceras volt. Igaz, extrem +15 fele autoval probalkoztam, es azon a szinten mar nem csak lassu volt (betltes+mukodes), hanem lenyegeben el sem birtam inditani:D
    Bar valszeg 3 utonal nem lesz halalos:) Es azota valszeg sokat javult.

Es ami meg egyelore kenyszerszulte-barkacscucc, az az online resz. A Booking-ot jol kitalaltak, kell olyan is, poen, hasznalhato, de csak az a lehetoseg botranyos. Persze megcsinalta a mostani freeconnect-et, de ez lenyegeben a mar mukodo rendszer megeroszakolasa volt;D
    Megmaradtak az elore beallitando auto tipusok es festesek, es ezeket mindet elore fel is tolti es szamolja is a szerveren es klienseken is. Innen mar eleve viccces a dolog, de az ebbol adodo problemak gazosabbak: felesleges eroforras igeny; nem valaszthato festesek (nem sajat festes, most mar a gyaribol sem); ha "elfogy" az auto (lefoglaljak az emberek a beallitott darabszamot), akkor nem azzal megyek, amivel szeretnek vagy terveztem, hanem azzal, ami maradt:D

Persze nem olyan halalos a dolog, mert funrace-hez igazabol jo ez. Kicsit kellemetlen vagy vicces 2014-ben, de hasznalhato.
    Az elore szerverzett vagy bajnoki futamokhoz meg ott a Booking lehetoseg, ott mukodik ami kell.