43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
nortsen #21647 A 95%-nál már igen érezhető csúszkálások vannak, szóval ez a % ne tévesszen meg senkit.
A szemcsésedést én sem éreztem még. Remélem vmelyik type temp alkalmazásban megjelenik egy kijelző, hátha azzal jobban érzem. :) -
Egyedül a kockásodás működik, illetve érezhető :)
mondjuk nem olyan lényeges dolgok ezek még, majd finomitja, de nekem így elsőre kicsit kamuszagú ez a tyredamage rendszer ...:) -
Hát én nem tudom, nagy érdekességet nem láttam még :)
Kopik, persze, az már gáz lenne ha nem is kopna, de pörgetem egy pár percet, 300 fokon olvad a gumi, kb fél perc alatt visszahül és semmi baja.
A 97 %.os kopáshoz is hosszú perceket égettem a gumit .... -
Tyuki80 #21644 Azt azért nem hinném hogy nincs bajuk,mert kb 96%ra kopott gumival jó ha körbemegyek a pályán csúszás nélkül,bőven az átlagidőm alatt.Nem tudom,lehet csak placebo,de mintha éreztem volna a szemcsésedéssel járó tapadásvesztést már,miután túlerőltettem egy kört a múltkor a gt2 ferkával,99% os gumikon. -
Androidra a dashmeter pro van ( illetve az is), én azt használom, abszolut profi . -
Nekrofil #21642 gumikat melyik appal érdemes lesni? Androidra van esetleg valami külső program? -
ezt én is próbáltam, vártam, hogy defekt meg felniégetés lesz, de semmi. :( -
Hát én kipróbáltam a gumit, nem győztem kivárni a defektet, falnál állva halálba koptattam, majd 300 fokos gumik, nagyon lassan kopik még így is , semmi defekt...
Sőt ha visszahül, semmi baja nincs.
szerintem lókuki van itt, nem szemcsésedés meg ilyenek :DDDD -
Az amúgy miért van, hogy más autók hangja csak 10 méterig hallatszik? Ilyen sokat zabálna ez a hangkeverés, hogy ennyire spórolni kell vele ? -
Tyuki80 #21638 Ez logikus magyarázat.Vagyis ha így van tök logikátlan Kunostól,mert publikon jönnek mennek az emberek.Az autót azt mutatja,melyikből mennyi szabad,csak utána kidob. -
Szerintem a második :)
Restartig fennzartja a lelepoknek a helyet h vissza tudjanak lépni.. -
nekem sosem volt problemam ezzel, teljesen jol mutatta melyik auto szabad, ha ki tudtam valasztani (nem volt szurke) mindig be is toltotte a palyat, tegnap ota azomban nekem is az emlitett hiba van, szoval lehet Kunosra mutogatni. -
priluki #21635 kösz :) -
neilszab #21634 Két öltet:
- a szabad autók nem abból a modellből vannak, amelyiket te választottad. Válassz másik autót. (ez elég nagy hátránya pickup-os szervereknek multiclass-nál..)
- aki korában már lestoppolta magának az autót, az már nincs a szerveren, de mégis fenntartja neki a helyét. (bár ekkora bakit csak nem követ el a Kunos)
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.10.18. 01:47:34 -
Jackal #21633 pIpáld be őket az ac->settingsbe
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.10.18. 01:09:02 -
priluki #21632 lenne 1 kérdésem.. ujraraktam a gépet és most nem megy ez az rsr live timing.. valamit kelett csinálni de nem emlékszem mit a steambe nem? -
:DDD
Ravasz !!! :D -
Az idot at lehet irni. Ha a CTRL-Q (kikapcs mukodik), akkor meg lehet (elvileg) oldani a ki-bekapcsolas. Beallitod 1-2000 masodpercre, egyszer koccansz, aztan ki-bekapcsolgatod:DDD -
Meg kell hagyni holnapra is a kombot, hatha jobb lesz ...
En mar a vegere besokaltam, sokat mentem ma vele :))
Ezt a torest jelzo ikont ugy tudnam elkepzelni, hogy az jo, higy felugrik ha valami tortenik, de kicsit sokaig van kinnt, eltunhetne elobb, illetve elo is tudjam hozni ha akarom ....Egyuttal mehetne ra. Agumikopasjelzes stb .... -
goldboy #21628 Damage kép ki-Ctrl+Q -
Két utolssón én is megúsztattam kicsit az autót, csúszott vagy 100 métert de nem sikerült visszahozni :)) -
Bocsi, akkor keverem a neveket;)
Nem tartottal fel, csak nem voltam annyival gyorsabb, hogy biztonsaggal megelozzelek:) Amugy teljesen jol birtad, sokan 2-3 kanyar utan eldobjak:D -
Gibor #21625 Az nem Chrys-volt hanem én :) 2. körben előztél meg de a kör végén vissza csíptelek majd a 4. körben előztél meg ismét, mondjuk mindvégig feltartottalak az látszott. Utána meg összehoztam magamnak egy 5mp-es büntit és bekerültem a daráló részlegbe, kaptam is egykét pofont egyből :D -
Ettol meg lehet jo, es valoban a rengeteg jatekban lattam mar a logojat. De, hogy miert nem lehet levenni a motorhangot, nem ertem.
Ja szerintem a mai update-ben jott az a lehetoseg is, hogy lehet az opponents hangerejet allitani, szoval el tudom hallgatatni a jonepet, ha nagyon akarom, majd kiprobalom.
---
Mar csak azzal kellene kezdenie valamit, hogy tegnap a kozel 20 fos mezonynel a startnal, tiszta dia volt a jatek, pedig nem gyenge a gepem. Mashol meg 100+. -
Valaki kerdezte a damage kepernyot.
Mostanaban kiragad a kepernyore, akit idegesit, erdemes atirogatni (idot, poziciot ki a kepernyorol:).
d:\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\system\cfg\damage_displayer.ini
Vagy kikapcsolni a gameplay.ini-ben:
[DAMAGE_DISPLAYER]
IS_ACTIVE=0
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.10.17. 22:12:05 -
Tyuki80 #21622 Aki ért hozzá elmagyarázhatná,de lehet csak hiba a programban.Szerverkeresésnél kiírja pl 16/24 rámegyek a szeóra,kiírja a neveket de itt bent már 14/14 et ír,pedig látom a szabad autókat,rákattintok a kocsira,majd join és you can not to join a race no available free slot üzenettel kirak.Miért?Hiszen van szabad slot?Ötletek?Vagy kérdezzem inkább Kunost? -
Ja, es a tores is vicces, amikor hatulrol minimalisan megkoccolnak, pokhalosodik a szelvedo, aztan meg alig latok ki:D -
Pedig allitolag jo ez az FMOD, sok jatek es program hasznalja. Elvileg gyors, sokat tud, jol konfigolhato es parameterezheto. Az iR-ben is ezt terveztek korabban, de aztan lemondtak rola. Ok jobban szeretnek minden sajat maguk megcsinalni, foleg hogy 32/64bit, PC/MAC/Linus, ugy tuti jobb lesz, csak gyozzuk kivarni:DDDD
Hasonloan a PostProcess effektekhez, az is kulsos engine az AC-ben, de az meglepoen jol mukodik es gyors is.
Bar az AC-ben minden kulsos engine (kiveve a core, fizika es render reszt):P Bar a fizikahoz (utkozes/tores) eredetileg PhysX-et tervezett, aztan ODE-t, most nem tudom mi van (valszeg ODE, ha mukodik, mert PhysX licensz cuccokat es DLL-eket nem latni). -
Ez az auto (Lotus 2 Eleven GT4) teljesen jo. A gumi nem nagyon kopik, egyedul a nagyobb ivu terhelesnel erezni, hogy kopottabb vagy melegebb.
A versenyek meg mindig kicsit roncsderby-jelleguek;)
Az elso versenyemen (idomero nelkul, egy kort sem mentem meg ezzel az autoval), utolsorol 2.-nak jottem fel, elozes nelkul:D
A masodik versenyen, ugyanugy a vegerol, az elsore (bar S.Attila a vegen csuszott csak ki, gondolom tesztelt, es unatkozott elol az uridokkel:D). Az elso kor felenel mar 4. voltam:DDDD
Egyedul Chrys-szel volt 2-3 kor izgalmasabb, probaltam megelozni, de nem mertem eroltetni;P
Pedig nem lassu a mezony, nezegettem a koridoket amit kiir, es eleg sok a nagyon egyforma, boven 1 masodpercen belul.
Vagyis jo versenyek lehetnenek, csak figyelni kellene az autora es a tobbiekre is. -
A regi zajkelto megoldasanal, mas hang volt, ha bent ultel a kocsiban, es mas ha a motorhazteton. Mintha meg rakevert volna pluszban valamit. Versenynel sokszor ezert mentem belso nezetbol az elejen, mert egyszeruen nem hallottam a kocsit, foleg a gumit. Na most ezt megszunt mindenhol egyforma a hang. Szoval en kifejezetten orultem, hogy magamat hallom, nem a tobbieket tegnap :)
Viszont ezt az engine hangot meg mindig nem engedi kulon allitgatni. Regen levettem a mastert, es a tyre hangot feltoltam, sokkal jobban hallatszott a gumi. Most ez sem segit. Sot a mai update-nel meg a szel is suvitett, hiaba volt kikapcsolva. -
priluki #21617 köszi :) -
Bevallom jó régen voltam már FUN versenyen, de most összejött és egy futam erejéig felnéztem. Időmérőn még szokni kellett az autót, de futamra már nagyjából érezni lehetett mi merre. Jó választás volt Laccoo. ;-)
@Chrys
A rajtnál T1 után nem érzékelted, hogy ott vagyok melletted? Csak 1 hajszálon múlt, hogy nem lett belőle tömegbaleset (páran így is megszívták). Legközelebb az ilyenekre kérlek jobban figyelj, mert ez egy kicsit amatőr megmozdulás volt. Semmi baj,....csak NA! :D (annyira nem bántam meg h hátra estem, legalább lehetett attackolni :) )
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.10.17. 21:53:36 -
Valszeg meg ebben az evben, talan Karacsony elott. Azert (is) volt surgos az RC, aztan nehany het mulva az 1.0, hogy lehessen DLC-t tolni. Bar a logikat meg mindig nem ertem, mert addig (ha meg nem mukodik), valahogy meg kellene oldaniuk a tartalomvedelmet. -
Ezt az 1.0RC-t eleg kapkodosan rakhattak ossze. Hihetetlen, hogy a mai update-ig senkinek nem tunt fel, hogy nincs hagja a tobbi autonak:D Vagy ez csak a publikban jott elo?!:P
A versneyvegi kijelzes es kepernyo botranyos (se kikapcsolni, se semmi). Sajnos ez a hatranya, ha kulonfele kulsos rendszerek vannak osszedrotozva, es nem egy egyseg az egesz. Bar, nem hinnem hog ezt nem lehetne normalisan megcsinalni.
Azt hogy az idoket keptelen mutatni, azt mar megszoktam. Igazabol csak azt mutatja rendesen, ami realtime bent tortenik ha bent van valaki. -
Beigazolodott amit gondoltam, ha ilyen gaz allapotban van, egyszeruen keptelenseg ennyi ido alatt rendbetenni ennyi mindent, persze azert banom, hogy csuszik, gondolom akkor marciusig nem lehet majd kiprobalni, aki nem kaptra fel a fejet anno ra es vette meg.
sot ha csak egy hettel elobb bejelentik a csuszast, lehet az ac meg itt sem tartana, ahol most :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.10.17. 21:28:39 -
egyszeruen botranyos, hogy a verseny vegen, a qualify vegen, nem lehet lapozni, ha tobben vagyunk, csaj egy oldalra ami kifer info lathato az ablakban. Verseny vegen, nem lehet becsukni a hulye result ablakot, lapozni azt sem lehet. Alul megjelent ujabban egy kor alaku gomb, ami mutatna qualify idoket, az tok ures stb... egy ovodas rendbe tudna ezt tenni, ha nagyon akarna.
---
Lehet sose neztem, viszont ha kilepunk a jatekbol, visszajon a fomenu, ott a nevekre kattintva, mutatja az emberkek koridejet, nem tudom, volt e ilyen regen.
---
Ez a ministatsbar az update ota, sajna nem mozdul barhol probalom megfogni. Pont a gumi-extension resze log ki balra a kepernyobol.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.10.17. 21:21:12 -
basszus. megvan a megoldás.
ha vkinek kifagy a nordschleife és a korábban írtak nem működtek, nálam az oldotta meg a problémát, hogy váltottam practice-ra menüben felül és kész. ennyi.
amugy a ferrari f40 bakker jobb drift autó, mint bármelyik BMW
most körzőztem körbe a pályát
Utoljára szerkesztette: bertino, 2014.10.17. 21:18:58 -
Jackal #21610 A városnézés a gyors köröm volt 4. vagy 5. hellyel. (tudom nem nagy cucc, de mégiscsak egy gyorsabb kör)
Le lehet maradni 5 mp-el, vagy akkor lehet előre menni mikor látod hogy lasítok és félrehúzódok. Időmérőnek hívják, nem versenynek. -
Gibor #21609 Én voltam, nem nfs-n szocializálódtam, de a kör vége fele történt hogy kipördültem és utána próbáltam felvenni a tempót a következőhöz, közben te meg városnézésen voltál vagy passz de lassan mentél. Az én szemszögemből hozzád se értem és nem is akartam :) -
Nord mikor jön ki?