43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Nekem mindig megy, attól nem lassul, de ki tudja ... -
csubi1985 #21846 köszönöm a tippet! Kipróbálom, mert az van!
-
sutee89 #21845 Egy tipp: Ha nvidia vga-d van, akkor kapcsold ki a ShadowPlay-t Geforce Experience progiban, nekem ettől lassult néhány játék. -
csubi1985 #21844 10Mb , Sajnos szerintem nem az! De én is ilyenre gondolnék, hogy valami teleszemeteli a gépem valamely fergeteg részét 
-
A lassulással kapcsolatban, az nem lehet, hogy gumit kellene cserélni a futam előtt ? Még ha újnak is jelzi . -
Tyuki80 #21842 Tök jó hogy feltételezed!Én viszont nem
Amúgy érdekes,én nem is tudom mikor ütöttem ki valakit úgy,hogy büntetésben voltam és nem tudtam tempót venni.Sőt úgy sem emlékszem hogy bajt okoztam volna,hogy megpördültem vagy kiütöttek és visszajövök a pályára.Pl ha én kapok büntit(ritkán van de néha bejön)akkor kb semmit nem csinálok,lemászok az ívről és benyelem,hogy elb@szarintottam,ha kicsúszok,megpördülök,satufék és nem mozdulok míg kocsisor kígyózik felém,szétnézek és visszajövök a pályára és próbálom összekapni magam.
Aki így tesz mint én,azt nevezném érettnek,de sajnos a tapasztalat nem ezt mondatja.Kicsúszás,bünti után,összevissza csalingázó autókat szoktam látni az íven. -
Esetleg replay mérete? -
csubi1985 #21840 sziasztok.
Ha netán valaki hallott erről a problémáról kérem ossza már meg velem, hogy mi tévő legyek!! Nagyon megköszönném.
Tehát adott az Assetto
és egyszerűen bármilyen grafikai beállítást használok, gondolok itt a minimumtól a maximumig egyszerűen minél többet vagyok bent egy adott szerveren annál jobban fog szaggatni a játék!!! Eltelik 10 kör semmi. Még 5 már akkor mondjuk látom a háttéren, hogy kicsit kezd szaggatni. Még 5 kör akkor már a hang is kezd remegni szaggatni. Nem értem!! Amióta az Rc kijött azóta van ez a jelenség. Ha valaki sejt valamit kérem jelezze. Köszönöm
-
Piszkáltam ma setupot, nem igen szoktam, mert nem szeretem, a végére mindig úgy elrontom, hogy kezdhetem elölről, szóval egyszerűbb ha neki se állok :) -
Úgy lenne jó, ha nem azonnal adná, hanme jelezné, és egy körön belül le kell tölteni valahol, asszem IR-ben van így ... -
Én gondolok mindenkit annyira érettnek, hogy nem csalással/vágással akar nyerni, szóval szerintem az sem állapot, hogyha valaki hibázik, kap egy ilyen büntit, akkor kb. meg is alapozott vele egy tömegkatasztrófát. -
Tyuki80 #21836 Kell,mert különben nagyon sokan keresztülrepülnének rajta egyenesen. -
engem nem zavar ha valaki néha vág, inkább minthogy kolbászoljak a pálya szélén, mert nem tudok visszagyorsítani a mezőnyhöz, és el kell mindenkit engednem :)
Meg mint ma, ahogy mondtam, rajtnál volt egy kis rakás, kikerültem de kiszorultam a bukótérbe mire vissza tudtam gyorsítani tök utolsó lettem végül :)
-
Én még arra fel is vagyok készülve személy szerint. Mindig szoktam figyelni, hogy az előttem lévő, amikor még messze van, nagyjából hol szokott féktávot kezdeni. -
Tyuki80 #21833 Az utolsó futamon,mikor az utolsó körben értelek utol,(mennyi utol,de hogy lehetne nem szóismételni..pff)nagyon jó időket mentél.Szépen felgyorsultál tegnaphoz képest,mikor majdnem legyalultalak a pályáról,mert olyan helyeken piszkáltál bele a fékbe.Tök jó volt,kár hogy nem volt még egy kör,kíváncsi lettem volna,ki tudlak e zökkenteni azzal hogy a lökösödön utazom! 
Amúgy meg el lehet férni ketten is az eau rouge ban,csak az senkinek nem jó,de megoldható,csak nagyon figyelős.Fun jellegben nem elvárható,legalább 2 jó pilóta kell hozzá
(ez persze csak vicc részemről,még mielőtt valaki letrollkodik,de nem bírtam kihagyni
)
-
Ellenben ezzel az 5 mp-es büntikkel valamit kezdeni kellene, mert Eau Rouge-nál pl. életveszély kapni egy ilyet. Jártam most én is így; előttem ment egy lassú autó, utána jöttem én a büntimmel, lejárt a bünti, mondom gyorsan kivágódok, egyet váltok vissza, és gooo...sajnos a kivágódásig ment a sztori, ugyanis valaki meg közbe jött mögöttem, és telibe trafált (ezúton is szeretnék az illetőtől még1x bocsánatot kérni, kivételesen ezt nagyon benéztem). -
Az irreálisan korai fékezések is jók. Esélytelen, hogy bármit csináljak, ha közel vagyok. -
amúgy bosszantó a sok figyelmetlenség, izmoskodás mert a mezőny 85 %-a simán versenyben lehetne egymással ,és az nagy dolog !!! -
sajnos nem nagyon volt időm online menni a az RC kijövetele óta, de valamelyik nap fel tudtam menni a serverre egy félórácskára...
ugyanilyen drasztikus gumikopásom lett nekem is az első kör végére...már kör felénél nagyon csúszkálós volt a Lotus , aztán kör végén én is rápillantottam a gumira : 88% volt a két hátsó az elsők 90% -
az csak gyakorlás kérdése, náha én is rájövök, hogy hogy eddig fékeztem valahol, de megy az anélkül is, vagy hogy megy egyel magasabb fokozatban is :) -
Az oké, mert fékkel stabilizálod a hátulját, viszont van olyan, aki elég erőteljesen belelassít olyan helyen, ahol látszólag nem is kezd el csúszni az autója, és simán gázelvétellel meg lehetne csinálni a kanyart. -
Tyuki80 #21826 A legviccesebb számomra,hogy az első kanyaros banditák,utána úgy ontották magukból a 2:25-2:26 os köröket míg a mezőny 2:20-2:22 körül ment.A legjobb az hogy jelzi az ember neki a végén csetbe,hogy "Héééé hello!!Mi volt ez?" s ami történik:
1-nem is érti a szitut és visszakérdez bambán,hogy hol történt meg mikor?(valszeg nem én voltam az egyetlen akit letakarított,egy bizonyos mennyiség után tényleg nehéz lehet fejben tartani)
2-egy bocsánatkéréssel megoldhatná a dolgot,de nem,elkezd megmagyarázni,hogy mennyire szabálytalan voltál vele (és itt nem bonyolult versenyszituk megítéléséről van szó....egyszerűen csak teliberakott hátulról féktávon,vagy oldalról nekedcsapta az autót,mert azt hiszi nincs mellette senki)
Fura számomra ez a jelenség.Nem kell a másikat agyontisztelni,de azért a köridők figyelésével rájön az ember ki mennyire ellenfél.Pl a főufókkal én sem kezdek el genyóskodni,mert tudom hol a helyem a mezőnyben.Nincsenek ábrándjaim,hogy előzés után azért jól visszanézek,lesz ami lesz alapon,ezzel kockáztatva a másik és magam futamát is.De bizonyos emberek ezt folyamatosan megcsinálják.Ma már rendesen féltem ha egy két embert uto
lértem,mert tudtam ha elmegyek neki,jó esély van hogy féktávon kiüt a csába.
-
Nekem kell minden autóhoz néhány száz kilóméter, hogy összebarátkozzunk :))) -
Ma én is bűnöztem, megnéztem időmérőn elférünk- e ketten az rougban...szörnyet is haltunk mindketten :)
Az elindulást néha én is beszopom, hozzászoktam, hogy h váltóval egyesbe rakom és csak indulni kell, itt meg nyomom neki mint a süket üresben :)
Nekem is volt fura esetem, kimentem időmérőn, és fél kört se mentem kicsúsztam a francba..hát nem értettem de ránéztem és 85 %-ot mutatott a gumikopás !! :) Médium természetesen . -
áá ez nem ilyen egyszerű, jó lenne nekem is, de ahhoz nekem fel kell készülni mert egyből nem vagyok gyors...kettőből sem.
Ezek az autók már elég összetettek ahhoz hogy kalapáljak valami setup-t, vannak rigolyáim az autók beállítása terén, és ez néha akadályoz
Te igazából gyorsabb vagy mint én, tehát az nem működik hogy na beesek egy szabad autóra és akkor egyből nekiesek az élmezőnynek, tisztában vagyok magammal :)
Arra azért gyúrni kell. Viszont pl. Laccoo nekem kellemes meglepetés volt, hahó Laccoo
jó a tempó
, keresgettem az állam amikor néztem az időket, mert ugye én vagyok az aki azt mondta neked régebben hogy a kritikához tempó kell.
Na szal megkövetlek. :)
-
sutee89 #21822 Igen, sajna pont az a problémám, hogy sikerül hoznom verseny közben is 2:23-2:24-es köröket, de azért bizonytalan a controller, főleg ha elnézek egy féktávot, nehéz korrigálni vele. -
Néha én is belepöccintek a fékbe, ha nagyon elkezdi tolni magát elől a motor az SLS-ben :)
-
Na azt nem is figyeltem nagy hirtelen, hogy mennyivel vagytok mögöttem. De tény, hogy meglepődtem, amikor megláttalak a tükörben. 
Ami amúgy a La Source-ban folyt ma, az egy rossz vicc volt...utolsó futamon valahogy a tizenx-edik helyről már a 6. voltam; rajtnál, aki előttem volt, nem indult el, utána meg a La Source-ban 2 csoportban is ment a pörgés-forgás ezerrel.
Ennek az egésznek az a forrása amúgy, hogy sokan ugyanúgy akarnak fékezni akkor is, amikor van előttük autó, mint általában, amikor hotlapoznak...Kb. kaptam én is egyszer hátulról egyet, mert én már rég a féken álltam, amikor a mögöttem jövő még akkor engedhette fel a gázpedált.
Jó pár embernek azt kéne megtanulnia (vagy legalábbis jobban figyelni rá), hogy ilyen szituációkban jóval hamarabb kéne elkezdeni fékezni, mint általában.
Bizonyos kanyarok közbeni indokolatlan (?) fékezésekre meg őszintén nem tudok mit mondani. -
Azert itt is vannak problemak (a szerveren latszik, es itt is olvashatod:P), egy osszeszokott vagy fegyelmezett ligatol meg messze van, de a valodi public szervertol nagysagrendekkel elvezetes (persze azert ful publicban is lehetnek jo versenyek).
Kontrollerrel azert ovatosan a mezonyben, mert ha lehet is hozni vele az atlag vagy jo koridoket, azert versenyhelyzetekben problemas lehet. -
Nem tudom mi lehet, de az igy eleg nagy szivas. Nem tudom mi lehet, nekem se tegnap se ma nem volt olyan gondom. Pedig mindharom autoval mentem versenyeket, mindharommal tizedeken belul volt mindig az atlag/leggyosabb kor. A Qual es Race kozott sem vol kulonbseg, bar Qual-t ritkan megyek, mert "felesleges":D
Ha csak a korido lenne rosszabb, az meg megmagyarazhato lenne fps esessel vagy online-szinkron bug-gal, de ha az autokezelese is erezhetoen szarabb, es azert nem jonnek az idok, az neccesebb:/ -
Amikor irtam, hogy utolso helyen vagyok, nem kell megvarnod, csak 3 auto van koztunk, valszeg egyszeruen meg lesznek, ha jol emlekszem valoban egyszeru volt, talan mar az elso kanyar elott elhalaloztak:D Aztan talan 1-2 kor utan mar elol voltunk mindharman Te, Laccoo meg en;P -
sutee89 #21816 Sziasztok! Ma akadtam rá a szerverre, eddig csak public-on versenyeztem, de ez azokhoz képest ég és föld színvonalban és sportszerűségben egyaránt. Ahogy írtátok a lag elég zavaró tud lenni néha, de nagyon élveztem a mai pár futamot. Elnézést attól, akinek miattam akadtak gondjai verseny közben, még új vagyok a játékban, ráadásul controllerrel egyelőre, szóval probléma a túlkormányzottság, de igyekszem. További jó versenyzést, így tovább.
-
Az elso versenyen, eppen csak beestem a szerverre. Allitgattam az autot (otletszeruen, amit szeretek:P), aztan mentem volna idomerore, de 1,5 meter utan vege volt. Lenyegeben ezzel az autoval, meg nem mentem a palyan. Gondoltam a vegerol majd 1-2 kor alatt megszokom, aztan lesz valami. Meg sem utolso voltam, es az elso kanyar elott hatulrol letaroltak:) De koccanas volt vagy utkozes bug, hanem 2 autoval elneztek a fektavot;DDD
A lenyeg, "utolso" helyrol, megzuzva, korbefordulva, pokhalos szelvedovel a palya felenel mar 1. voltam:D
Nem ertem mint tortenik, amikor meg a szeles hosszu egyenesben is keresztbe allnak az autok a palya kozepen?!:)
Pedig ezeknel az autoknal (GT3), az autokezeles elegge masodlagos, mondhatni egyszeru, konnyu. Legalabbis olyanokhoz, ami nem felautomata pillangos, nincs ilyen gumi, nincsenek elektronikak es aero. -
Hagyjad má', én az egyik futam rajtja után szalalomversenyt toltam, mert valamelyik oldalt mindig találtam magam előtt keresztbe egy autót. :D -
Tyuki80 #21813 Nagyon összelaggoltunk bakker.Pedig már kezdtem örülni hogy összekerültünk,jó kis csata lett volna.Kíváncsi lettem volna rá hol tudlak megelőzni,mert itt nagyon tervezni kell,ha gyorsabb vagy akkor is.
Na majd legközelebb.Basszus...
Nagyon sok amúgy a lagg és a bizonytalanság is.Sajnos.Pedig átkozott jó lenne.
Mint a csetben is írtam,de az egyik versenyre az autóm olyan szinten megváltozott,hogy szinte irányíthatatlan volt,3 mp el lassabb körökért (magamhoz mérten)vért izzadtam pedig totál határon mentem.Elsőre azt hittem tönkrement a futómű.Mi lehet ez?Valami nagyon bekavar.Más is panaszkodott.Remélem idővel jelzik ezt a programozók felé is,mert nagy hendikep annak aki éppen beszopódik. -

Sajnos "meg" nem razodott ossze a mezony, plusz mindig vannak ujak:) A "meg" azert idezojeles, mert igazabol sokszor erthetetlen, mert ezek a balesetek nem osszerazodas kerdese lenne, egyszeruen oda kellene figyelni vagy normalisan hozzaallni. -
az a legjobb, hogy az elejen kiekrulom a balhet, erre megbutet, tök utolsó leszek :DDD -
LOL -
Nekrofil #21809 hát az első kanyar még mindig brutális =/ -
Na, remélem kupálódunk még egy kicsit, mert a versenyzői intelligencia laggol rendesen, néha le is szakad a szerverről magára hagyva a tulajdonosát..
:)
mindegy, egyre jobb lesz ez a része is idővel.