• Tyuki80
    A legviccesebb számomra,hogy az első kanyaros banditák,utána úgy ontották magukból a 2:25-2:26 os köröket míg a mezőny 2:20-2:22 körül ment.A legjobb az hogy jelzi az ember neki a végén csetbe,hogy "Héééé hello!!Mi volt ez?" s ami történik:
    1-nem is érti a szitut és visszakérdez bambán,hogy hol történt meg mikor?(valszeg nem én voltam az egyetlen akit letakarított,egy bizonyos mennyiség után tényleg nehéz lehet fejben tartani)
    2-egy bocsánatkéréssel megoldhatná a dolgot,de nem,elkezd megmagyarázni,hogy mennyire szabálytalan voltál vele (és itt nem bonyolult versenyszituk megítéléséről van szó....egyszerűen csak teliberakott hátulról féktávon,vagy oldalról nekedcsapta az autót,mert azt hiszi nincs mellette senki)
    Fura számomra ez a jelenség.Nem kell a másikat agyontisztelni,de azért a köridők figyelésével rájön az ember ki mennyire ellenfél.Pl a főufókkal én sem kezdek el genyóskodni,mert tudom hol a helyem a mezőnyben.Nincsenek ábrándjaim,hogy előzés után azért jól visszanézek,lesz ami lesz alapon,ezzel kockáztatva a másik és magam futamát is.De bizonyos emberek ezt folyamatosan megcsinálják.Ma már rendesen féltem ha egy két embert utolértem,mert tudtam ha elmegyek neki,jó esély van hogy féktávon kiüt a csába.