43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
priluki #22127 jobb lesz .. ezt hivatalosan is megerősitették már :) csak a gépigény lesz a kérdéses ugyebár, biztos kell alá komoly vas .. -
VikingPingvin #22126 Valamikor nem lenne valami endurance verseny? 15-20 kör, 2-3x gumikopás/fogyasztás? -
Solt #22125 Gondolatolvasó nem vagyok, a hozzászólásból meg pont az jött le, hogy nem vetted észre. :) -
Tyuki80 #22124 Ezeken kívülre gondoltam!
Azért ennyire nem nézhetsz lámának!
-
Solt #22123 Két hozzászólással alattad van... -
Tyuki80 #22122 Most vettem észre hogy a mod autóknak nincsen hangja.Ha találtok javításokat,rakjátok már fel ide.Sok mod autóm van,de most egyik sem jó.Köszi! -
Jackal #22121 Még mindig nem tetszik, hogy az út gakorlatilag egy nagy kockás masszává változik az az autó előtt már 10-15 méterrel. Remélem ennél sokkal jobb lesz a végső Oculus,
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2014.10.22. 11:08:37 -
Hegyipapa #22120 Sound fixes for all modded cars -
Pitti #22119 Nagyon köszi a részletes leírást.
-
Most megint kipróbáltam a Next Car Game-t (asszem tegnap töltött hozzá a steam), nem tudtam egy ideig használni mert nem kezelte a pedálomat, és sokáig nem lehetett normálisan beállítani a kormányt, bár most sem igazán ..mindegy.
Na ott pl szvsz katasztrófa 'vérpistike' AI van :D
Az AC-t 2013 novemberben vettem meg, a Next Car Game-t 2013 december végén.. mindkettő korai eléréssel.
ég és föld...de nem baj, jó lesz majd az is egyszer :)
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.10.22. 07:58:56 -
Némi iróniával írtam és nem célzottan neked, csak egy korábbi itt zajlott beszélgetésre :) -
Az AI-nak szvsz nincs sok baja, csak nincs kész :D
gyáva.
A karriermód 'alsó része' már elég komoly kihívás, és még mindig megmaradt hogy hibázik az AI. Ami nekem személy szerint nagyon tetszik.
Imola a völgy dupla jobbosának (második megy dombra) a bemenetén olyan szépen elfékezte magát az AI hogy öröm volt nézni, ki is csúszott a sóderbe.
Csak még gyáva, nem támad, sőt, ez a része nagyon alap, jó a tempója, egész jól 'ível' a pályán, csak csatázni nem tud, védekezés még hagyján,..bár messze nem kihívás, de támadni egyáltalán nem támad.
Amikor berakták az AI-t akkor sokkal többet hibázott, ez a része le lett csökkentve szvsz, mert akkor ezer sebből vérzett még, és csak baj volt ha hibázott.
Most meg túl ritkán...de egyszer majd jó lesz :D
De ezektől az online bohócoktól fényévekkel jobb az tény. -
Hát ennél még egy használható AI is jobb lenne :D -
sok idióta b@rom aki a világon van az.
tök jó versenyt mentünk Spa-ban most hajnalban nulla segítséges szerveren, erre pár hülye azzal szórakozik, hogy megvárnak a célvégi kanyarban és megpróbálnak kiütni, persze az előtem lévő srác, az első, ő járt sz@rabbul mert rá utaztak, de visszaengedtem mert belefért. utána azzal szórakoznak hogy mivel le volt kapcsolva a vágás büntetése, ezért a célvégi kanyar bukóteréből ránkgyorsulva, az Eau Rouge (amit vágnak persze) utáni egyenes végén nem fékeznek hanem ütnek...5. körben sikerült neki->kiléptem.
Soha, de soha nem fogom megérteni az ilyen idióta m@rhák miért vesznek ilyen játékot? Fékezni nem tudnak vele, kanyarodni nem tudnak vele, versenyezni nem tudnak és nincs is hozzá eszük.
Sajnos délutános vagyok, szal az esti szerverekre nem tudok jönni, marad ez.. csak ki van a tköm az ilyen hülyékkel és nem értem.
A másik, a ráknak kell szavaztatni folyton, az első kör végig nem lesz pozitív akkor tiltsák le a lehetőséget, nem még a 4. körben is 3ezer/h-nál Spa-ban nyomkodjam a 'no'-t...
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.10.22. 06:20:43 -
goldboy #22113 DK1-el működött az iR, de ez a DK2 támogatás csak most 21.-én jelent meg, még nem tudtam kipróbálni -
Igazabol gozom sincs, sose hasznaltam, meg nem is lattam ilyet, mivel meg nagyon sokaig erdektelen lesz szamomra, nem is izgatott a dolog;D
Valszeg az alap problema abbol adodik, hogy a hagyomanyos monitoros megjeleniteshez, sik kepet rendereltek, es arra keult ra a GUI/overlay (mint egy kep), nem epult bele a terbe. A Rift-hez valszeg valami torzitott, hajtott, panoramas kepek keszulnek, igy azokra nem lehet ratenni normalisan az egy lapkent mukodo GUI-t. Azt a reszet ujra kell irni es "elhelyezni a terbe".
A lenti iR videoban mar jonak tunik. Mintha egy lapon lenne a pilota elott, rendesen mozog a terben. Mivel minden kijelzo reszt szabadon lehet mozgatni es meretezni, talan meg jo is lehet. Persze, csak ezt a videot lattam, vagyis fingomsincs:DD
Az AC-nal kicsit huzosabb lesz a dolog, mivel nem sajat engine-be integralt GUI-t es menuket hasznal, hanem Pyhton-os scripteket es ablakokat, azt forditja be maganak. Hogy azt mennyire tudja atirni vagy a Python fordito tudja-e, gozom sincs. En arra tippelek, hogy a Rift-hez is sajat kijelzeseket, es a fontosabb megjeleniteseket es kapcsolokat (ami most egerpiszkalos gyokerseg) hozzarendeli gombokhoz. -
goldboy #22111 Apropó, AC-hez lesz valaha user manual, vagy még 1.0-nál is az lesz a szokás, ha nem tudsz valamit keress a fórumokon?
Oculusnál jobbra-balra nézés gomb működik, az egyik kilépés a menübe, a másik vissza a boxba -
priluki #22110 na ja .. elég gáz az egész.. oké elautozgatok de semmi.. hotlapot nem tudok menni rsr-el mert az se müködik.. és ha meguntad pl a versenyt hogy lépsz ki? -
goldboy #22109 LFS-ben van egy marhanagy képernyő a beállításokhoz(mint az autósmozi)
Na itt semmi, de PCarsban, iRacingben sincs megoldva
Alex elmondhatnád miért olyan nagy programozói munka ez!
Régebben a DK1-el még működött, ha felnéztél a napellenzőhöz láttad az aktuális váltófokozatot(mondjuk ha bekapcsoltad a virtuális tükröt pont letakarta)most már ezt sem találtam(lehet ezt is rárakták valami gombkombinációra) -
Igen, valami hasonlo, 3D-ben renderelt menuk. Ilyesmi:
-
Igen, valami hasonlo, 3D-ben renderelt menuk. Ilyesmi:
-
Kunos (ha jol emlekszem) az interjuba emlitette, hogy az 1.0 utan, evvegen a nyugis idoszakban azzal (uj menuk, gombok hozzarendelhetosege, Rift tamogatas) szeretne foglalkozni. -
miért műszerfal nem jelzi a benzint ? sebváltó az már ravaszabb kérdés ....:) -
goldboy #22104 Én ezt a c:\Users\Alexease..-t nem találom ;DDDD
De ha zimapeti mindig megadja a Cipur beállításait, addig túrom az ini-ket míg nem talállok megoldást
-
zimapeti #22103 Pl ami monitoron van setapolási rész az itt nincs, kiválasztod monitoron a pályát és az autót és oculussal már csak körözöl, aztán alt 4-el kilépsz. Hogy mennyi benya M30 bmw-nél melyik sebességben van stb arról fogalmam nincs. -
zimapeti #22102 Nincs semmi menü, csak demo szint, minden autóval tudsz körözni, de semmi más, egyedül az adott köridődet mutatja, fapad.
Monitoros konfignál is kilépés belépés után ujra kell töltenem a setet, egyébként alapot tölti, erre emlékszem, mert cipurnak elég ideges volt a hangja amikor harmadjára mondta el a beállításait, ezután már elmentettem:-)
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2014.10.21. 23:35:40 -
Oda milyen app kell, gondolnám ez a lényege, ha kell ránézel a műszerfalra :)
Meg hová, lebeg a térben az orrod előtt ? :) -
goldboy #22100 Persze a szokásos módszer, két hét múlva majd közlik, nem is ennyi csak a fele, tessék örülni ;D
Amúgy nem működik a menü, meg az app-ok Oculusnál(remélem nem ezt gondolták végleges verziónak) -
Igen, a MoTeC mukodik mar regen: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/acti-ac-telemetry-interface-motec-output-v0-7-live-telem-viewer.10198/ -
Itt szerintem ne melegedjetek bele a temaba, van cikk az SG-n, a vicces-humoros is errol szol, az FB is televan vele:)
Valszeg amugy csak kamu, figyelemeltereles vagy valami alap fix osszeges szarsag, csak ismet, szokas szerint, bulvarosan sikerult elohozni:D
Ha meg megis, akkor mindenki nyit postafiokot, es levelezunk:D Es a szerverrel sem lesz gond, LAN-partyk lesznek:D -
goldboy #22097 „Magyarországon 2018-ra minden háztartásban lesz szélessávú internet”
Csak használni nem fogja senki
Majd nézegetem az internet világtérképet, lesz rajta egy fekete folt, és az nem Észak-Korea lesz
-
Az alap setupok kodolva vannak az auto file-okba. De az elmenteseknel (c:\Users\Alexease\Documents\Assetto Corsa\setups\) az autok es azonbelul a palyak konyvtaraban, a Generic alatt van egy last.ini (pl.: c:\Users\Alexease\Documents\Assetto Corsa\setups\bmw_z4_gt3\generic\last.ini). Talan azt tolti be alapbol (vagy az az utoljara hasznalt). Talan azzal lehet trukkozni. Csinalsz egyet Oculus nelkul, atmasolod, aztan teszt.
Amugy a DK2-vel nincs menu vagy mi?!? -
zimapeti #22095 Segítséget szeretnék kérni AC mappák lelki világában járatos guruktól.
Hogyan tudnám a gyári alap setet átírni sajátra?
Én nem találtam olyan kiterjesztést, ami hasonló lenne mint amit a mentett, vagy mástól kapott setup mappában látok. Dk2-vel még nem lehet semmit állítani, ezért a gyári setel tudok csak körözni, ami versenyre nem túl eredményes. -
Megneztem, hivatalosan az AIM progi mar tudja importalni az AC file-okat, csak meg AC telemetria mentest nem talaltam:) Dump van, de azt nem szereti;P -
Most nézem, motec-kel is össze lehet hozni. Na majd holnap kipróbálom. -
Nem probaltam meg, de gondolom ugyanaz a kimenete mint az nKP-nek volt, es akkor AIM-es. -
" Fixed AIM telemetry not loading"
Már van telemetria program a játékhoz? :o -
1.0.5 RC
- fixed acServerLaunchers not serializing Tyre Blankets option
- Fixed "Force On" ABS and TC settings not working as expected
- (WAITING FOR CONFIRMED FIX) Fixed AIM telemetry not loading
- Fixed server not sending the right JSON and not showing up properly in LAN
- Fixed some problems with showroom rendering
- Time Attack : time stops while in pause
1.0.4 RC
- Fixed server not properly freeing slots leading to many "no slot available" messages
- known issue: engine sound missing when session starts (camera rotates around the car)
- fixed interior engine sound went muffled in the previous update
- fixed digital clicks coming from AI during fast coast/load transitions
- fixed sound clipping (tuned compressor when many cars are involved)
- fixed opponents distance attenuation
- fixed positional sounds for skids
- improved overall volume balance
- fixed some bodywork samples playing when still
- fixed some sample loops
- improved engine spatial position depending of real car engine position
- improved LaFerrari low freq for interior sounds -
Beállt a Steam, vagy mi a fene van ? -
goldboy #22088 Érdekes hogy egy ilyen "hatalmas" cégnél mint a LFS ezeket a VR dolgokat gyorsan megoldják, a nagyágyúk meg elégé szenvednek vele.